Eniro

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Niklas var extremt snäll och svarade på alla frågor jag hade. Riktig riktigt stjärna. Kan inte förstå hur folk kan ge under 5 stjärnor. Kanon bra samtal och han har till och med koll på deras GDPR reg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte via Google play butik deres søkort Eniro søkort. Disse kort omfatter ikke danske farvande, men mod betaling af 108 kr får man opfattelse af at får disse farvande med. Det gør man ikke og når ma... See more

Rated 1 out of 5 stars

ENIRO er en EXTREM DÅRLIG reklamebranche..... rent SVINDEL Jeg har i årevis haft reklamer for mit firma i deres 'såkaldte' 'OMDELTE' bøger som faktisk aldrig blev omdelt, hverken for mit eller andre... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig mødt så uetisk og useriøst firma . Jeg opsiger min aftale for et år siden pga utilfredshed med manglende fremsendt faktura og modtager bekræftelse på skrift Jeg modtager nu en faktur... See more

Company replied

Company details

1. Search Engine Company

Written by the company

Find virksomheder, produkter, varemærker, brancheforeninger på eniro.dk. Vi giver dig telefon- og mobilnumre, adresser, kort og meget mere. En smart genvej til det du søger - der hvor du er, eller der hvor du skal hen.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Pas på med hvad du siger ja til

Eniro bruger mange forskellige teknikker til at bondefange virksomhedsdrivende, hvilket jeg synes er en yderst trist måde at drive forretning på.

Her er den process, som jeg var ved at blive fanget i:

1. En frisk og dygtig telefonsælger ringer til dig og starter med "kun lige at ville opdatere dine oplysninger - helt gratis".
2. Efter udveksling af oplysninger, kommer han/hun med et oplæg til at købe et abonnement på en annonce hos dem, som kan øge ens omsætning markant osv. osv.
3. Så kommer der et tilbud på banen, som virker helt uhyre godt - især hvis du er iværksætter og er nystartet...
4. Efter en lang samtale, hvor man føler sig sikker og klar på den videre procedure, vil de sige at de vil sende en bekræftelse på det der er blevet talt om.
DET ER HER DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM
5. Hvis du godkender, at de sender dig en bekræftelse via mail, har du godkendt ordren, og du vil blive mødt med en ordrebekræftelse.
Ordrebekræftelsen har du ingen fortrydelsesret på, og du er derfor på dybt vand, hvis du ikke er interesseret i at købe ydelsen.
6. Hvis du ikke betaler, vil du komme ud i en lang kamp med dem, hvilket kan blive en yderst dyr "fornøjelse" og med negativ udgang.
7. Vælger du at betale og benytte dig af deres produkt, skal du IGEN VÆRE MEGET OPMÆRKSOM, da du har sagt ja til et årligt abonnement, som altså vil blive fornyet, hvis du ikke opsiger det inden 1/2 inden dit abonnement stopper. Du skal sende dem en mail, indeholdende din virksomheds CVR nummer, hvor du skriver at du gerne vil opsige dit abonnement. Gør det endelig med det samme, da du kan risikere at glemme det senere hen... De gør det ikke klart i den indledende telefonsamtale, at abonnementet bliver fornyet af sig selv, og da det er et årsabonnement, glemmer mange at afmelde det i tide, og de ender op med at skulle betale for endnu et år....

Til Eniro:
Det er super lusket dét i har gang i, og det er ærgerligt, at i bygger jeres kundebase på at bondefange andre erhvervsdrivende. Jeg vil gøre absolut alt for at forhindre, at andre i mit netværk vil komme i kløerne hos jer, og jeg håber, at i en dag får en lille smule ære.

Så, jeg vil altså på ingen måde anbefale Eniro...

November 7, 2017

Hej Julia,

Vi er naturligvis kede af at du har haft denne oplevelse med Eniro Danmark, og derfor har vores kundeservice forsøgt at komme i kontakt med dig, da vi håber at du vil give os chancen for at rette op på dette.

Da vi ikke har kunne træffe dig, vil jeg anmode dig om at kontakt kundeservice på tlf. nr. 8838 3800 ved lejlighed og henvise til dit indlæg på trustpilot.

Eniro Danmark A/S.

Rated 1 out of 5 stars

Bondefanget af ENIRO for livstid? Dræbende kamp.

Bondefanget af ENIRO for livstid? Dræbende kamp.
1. For 10 år siden startede jeg et enkeltmandsfirma. Jeg har aldrig kontaktet Eniro med ønske om annoncering. Eniro finder alligevel mit firma gennem det lovpligtige CVR register under: Nyligt registret; CVR Registret Eniros sælgere oplyser: ”At de bund trawler” - og at dét netop er grunden til, at de utallige gange uopfordret og aggressivt henvender sig både skriftligt, telefonisk, og med flere kørende sælgere, der møder fysisk op på min firma adresse, hvor jeg også har privat bolig.
2. Jeg aviser gentagne gange kategorisk at have økonomi til annoncering.
3. Sælger forgiver nu at ville købe mit firmas Bygge Rådgivningsydelse privat, da han og konen bor i nærområdet. Men sælger møder med; Citat: ”Gratis annonce Prøveabonnement, som ikke er bindende og til enhver tid kan opsiges”. Sælger ønsker ingen bygge rådgivningsydelser. Samtidig levere sælger en uudtalt truende salgs tale, om mit manglende kundegrundlag, ved sælgers manglende anbefaling til andre erhvervsdrivende, som han kender og har som faste kunder. Jeg bliver derfor voldsomt presset til modvilligt at acceptere ”prøveabonnementet”. Jeg skriver modvilligt under i god tro, om at Eniros sælger har 100% ansvar for, at der ikke er tvivl om den indgåede aftale.
4. Det viser sig desværre at sælgeren siden forsvinder, og mod bedre viden og almindelig god forretnings skik, med vilje har ført mig bag lyset, og at aftalen ikke svarede til det lovede. Dette beklager Eniro, og oplyser at sælgeren er opsagt grundet kundeklager over: ”Tvivlsomt indgået aftaler”. Eniro fastholder dog at jeg skal betale for deres ”uheld”. Jeg forsøger derefter gentagne gange at opsige aftalen. Telefoniske henvendelser og aftaler bliver ikke retur besvaret, ej heller overholdt og registret, og aftalte skriftlige henvendelser bliver efter sigende aldrig modtaget. Det nu umuligt at efterkomme Eniros eget krav for opsigelse, og man er bondefanget. Herefter startede Eniro yderligere fakturering for annoncering i en anden af deres (Røde) telefonbøger.
5. Til sidst var den eneste udvej at stoppe betaling til Eniro helt. Eniro vælger så at tvinge mig i gennem en dyr Retssag. I Retten ved De Danske Domstole blev vi dømt: Jeg blev ved dom endelig løst fra Eniros ”prøve abonnement”, mod at betale for yderligere 1 års abonnement. Jeg fik samtidigt også Rettens ord for: At der aldrig var optaget eller ønsket anden annoncering i Eniros mange uigennemskuelige under afdelinger, herunder Røde telefonbøger.
6. Samtidig begynder jeg at blive alvorligt syg, og får I 2011 en alvorlig blodprop i Hjernen på grund af overbelastning. Jeg er sygemeldt og lukker mit firma. Jeg er nu indstillet til førtidspension pga. ménene - bla. Hjerneskade. For at give den altafgørende nødvendige ro, i mit fremtidige liv som handicappet hjerneskadet, skal alt ”gøres op”. En Stats ansat Mentor hjælper mig nu.
7. Jeg har nu i år 2017, betalt Eniro skyldigt beløb, samt alle retssags og sagsomkostninger. Min og deres advokats lønninger, renter, renters rente, gebyrer osv. og beder derfor for nyligt, om en slutopgørelse fra Eniros advokat.
8. Mortang Advokaters opgørelse; viser nu pludselig et skyldigt beløb på godt det dobbelte af det oprindelige dømte skyldige beløb! på trods af 8 års fast afdrag. Jeg kontakter Mortang Advokater mange gange; Det er konsekvent ikke muligt at komme til at tale med advokaten selv. Jeg fremsender efter aftale med en medarbejder skriftligt tilbud om et; ”Yderligere større engang beløb” for at få sagen endeligt afsluttet. Mit tilbud afviser en anden tilfældig medarbejder. Jeg spørger hvad der egentlig skal til, for at de og Eniro vil lukke sagen? får et meget ikke løsnings orienteret, u serviceminded og u konstruktivt svar lydende: ”Det er virkelig ikke Mortangs og Eniros opgave at komme med løsningsforslag! og vi kan desuden ikke godtage dét forslag du kommer med”. Jeg kan heller ikke få oplyst om det er Mortang Advokater eller Eniro der indkasserer de skyhøje renter? - eller om de deler overskuddet?
9. Jeg har for nyligt forelagt et velrenommeret Gældrådgivnings Center sagen. De mener at Eniro og Mortang Advokater bruger mig, og sagen som ”Økonomisk Malkemaskine”, og at jeg skal stoppe betalingerne omgående! Men jeg har nu, en hjerneskade og et meget skrøbeligt helbred, og har måske naturligt nok ikke så langt igen på livets vej. Jeg vil formegentlig ikke kunne klare Fogedforbud, Weekend og aften Pantefoged besøg, Ny Retssag og RKI registrering mv. igen! Jeg ønsker en mindelig løsning, men er stadig både bondefanget og stavnsbundet af Eniro; Jeg er nu også økonomisk insolvent og rent fysisk og mentalt forhindret i at arbejde.
10. Efter at jeg ved lov blev løst fra Eniros ”Prøveabonnement” af Den Danske Stats Domstole, startede Eniro forfra med ny annoncehaj tæppebombnings chikanerier! Det voldsomt belastende konstant at være jaget vildt af Eniro. Jeg forstår ikke at Eniro ønsker kunder; der ikke ønsker at være hos dem. Har Eniro reelle hensigter? Har Eniro udvist rettidig omhu? Det forfærdeligt for mig, at se 84 % dårlige anmeldelser hér på Trustpilot nu 10 år senere. Den dræbende kamp, spild af tid og liv på Eniro konflikt frustrationer, flere penge jeg ikke har osv. Jeg er efterhånden blevet en gammel handicappet pensioneret dame. Jeg betaler desværre stadigvæk Eniro og Mortang Advokater fast hver måned ud af min lille Sygeløn. Jeg er knækket! mit firma er lukket, skal jeg virkelig også gå ind i døden for evigt stavnsbundet til Eniros bondefangeri?

26.7.2017.
Tak Eniro, for at i reagere her på Trustpilot, det trist at det skal bringes her før i samarbejder. Det også beklageligt at Eniro prøver at fremstille kunderne i dårligt lys, det lyder ikke plausibelt at kunder bevidst tegner annoncer og løber fra regningerne i Danmark. Ved kontakt til både Mortang Advokater og Eniro herskede der hos begge firmaer tvivl om hvem og hvordan sagen skulle håndteres. Mange mails, negative diskussioner og telefonsamtaler senere, har Eniro endelig givet mundtlig tilsagn om at lukke sagen; Fordi jeg er blevet syg. Meget kedelig begrundelse, hvis man skal blive syg eller gå af dage for at slippe for nogen firmaers ufine forretningsmetoder. Vi afventer stadig det lovede brev, en skriftlig dokumentation på at det nu er slut med Eniro.

D.3.9.2017.
Konklusion og afslutning.
Den ønskede dokumentation var et sags afsluttende brev fra Eniro. Det nægter Eniro, èn mail fra Mortang Advokater er hvad Eniro kan udlevere efter 10 års trusler og regninger pr. brev, samt retssager på aldrig rekvirerede eller ønskede abonnementer. Det vigtigste er at Eniro denne gang holder deres ord, og lader alle os andre være i fred.

July 20, 2017

Hej Majbritt Nielsen,

Tak for dit indlæg.

Vi er meget kede af, at du har en så negativ oplevelse af din dialog med Eniro, og at du tilsyneladende har fået en opfattelse af at være blevet lovet noget andet, end der indgik i aftalen. Vi kan dog ikke genkende din fremstilling af sagen, da vi netop har dokumentation for, at der er indgået aftaler om annoncering jf. underskrevne dokumenter.

Vi er dog bekendt med at der i marts 2017 er præsenteret et løsningsforslag fra advokat Mortang side til du og din rådgiver, men beklageligvis har advokat Mortang ikke modtaget nogen tilbagemelding herpå.

Vi kan af dit opdaterede indlæg forstå at du mangler dokumentation for afslutning af denne sag, og vil for en god ordens skyld oplyse om, at advokat Mortang den 9. august har fremsendt den ønskede dokumentation. Samme dokumentation genfremsendes i dag, dog via vores kundeservice.

Nu gjorde i det igen:

Nu gjorde i det igen:
Har fået en fin rykker med gebyr 410,- for regning No. 3260371.
Skulle være betalt 16/4, men det var helligdag så den blev betalt 18/4.
Rykkeren var fra 19/4, altså blot 2 dage efter, samt dagen efter at i skulle kunne se mønterne være indbragt.
Det kan næppe koste 410,- i papirpenge, da der garanteret ikke er en levende sjæl som har kigget på sagen; alt er formentlig foregået automatisk, d.v.s. 1 minuts arbejde hvilket bliver en timeløn på 24600,-
Mægtig flot.
Jeg overvejer stadig om jeg vil annoncere hos jer fremover...!

April 28, 2017

Hej Jesper,

Tak for dit indlæg.

Jeg vil starte med at bekræfte dig i, at vores rykker procedure er automatiseret. I og med at systemet er automatiseret betyder det, at når systemet konstatere at indbetaling ikke er modtaget pr. den dag, der er anført som sidste forfaldsdag, starter vores rykkerprocedure.

Derfor er der fremsendt rykker med gebyr, som jeg dog kan se er afskrevet, i og med indbetaling og rykker har krydset hinanden.

Rated 1 out of 5 stars

Pas på ikke at blive snydt!

Hvis du bliver kontaktet af en annoncesælger fra Eniro og alligevel vælger at købe en annonce, så husk ikke at vælge abonnementsordning (selv om du loves ekstra rabat), idet denne skal opsiges 1/2 år før udløb, hvilket Eniro spekulerer i at du glemmer. HUSK! at tage en kopi af aftalen med din underskrift og hvor du tydeligt gør opmærksom på, at du IKKE vil have abonnementsordning, da du risikerer at sælgeren selv anfører, at du har valgt med abonnementsordning, uden du ved det, og derfor ikke når at opsige rettidigt, og får dig en slem overraskelse næste år.

Derfor - pas på dette foretagende og vælg anden annonceringsform!

February 24, 2017

Hej Johnny Erlandsen,

Vi er kede af at høre at du føler dig fastholdt på en abonnementsordning du ikke mener at have. Vi opretter kun abonnementsordninger med kundens klare accept, og derfor er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice som kan undersøge det nærmere forløb.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil ud af annonceringe på de gule sider, MEN DET ER UMULIGT.

Jeg bliver ringet op fra Eniro. De skal lige være sikker på at det er de rigtigt oplysninger de har. Jeg er igang med at arbejde og siger ok for en kort samtale, imens jeg arbejder. Jeg høre ikke ordentligt efter da jeg også koncentrer mig om min klient på briksen. Det skulle jeg aldrig havde gjort, for sælger siger at jeg har sagt ja til den ordrebekræftelse der kom på mail. Jeg skriver tilbage på mail at jeg ikke ønsker den ordrebekræftelse, men der er ikke noget at gøre siger han.

Jeg står nu og ved ikke hvad jeg skal gøre da jeg ikke vil betale 6000 kr. til noget jeg ikke vil have.

De skriver i deres købsaftale at opsigelse skal ske 6 måneder før udløbsår af den jeg har nu. Og at den skal være skriftlig skrevet, men hvor skal den sendes hen?
Jeg kan læse her inde at der er mange andre der har forsøgt at opsige deres aftale, uden at de høre tilbage. Kan jeg ikke sende en mail til dem, da der beviser at jeg har sendt en opsigelse til dem?
Er der nogen der kan hjælpe med råd, må I meget gerne kontakte mig på tlf 2212 0836
Hilsen Irene

Jeg er sener i dag blevet kontakter af De gule sider, hvor jeg talte med en sød dame. Hun har nu sendt en mail til mig hvor i hun undskylder de problemer jeg har haft, og at jeg ikke havde nogen aftaler med De gule sider.
Til andre kan jeg oplyse at, en kontrakt kun gælder for et år af gangen. Så man skal ikke sende en skriftlig opsigelse ½ år før.
God jul

December 14, 2016

Hej Irene,
Vi beklager meget, at du har haft en så negativ oplevelse af din kontakt med Eniro Danmark. Vi sætter pris på at du tog dig tid til at uddybe forløbet i telefonen med vores kundeservice og glæder os over, at vi har fundet en tilfredsstillende løsning.

Rated 1 out of 5 stars

Uetisk forretningsmoral og bondefangeri!

På baggrund af tvivlsomme telefonsamtaler med en vævende sælger, forsøger Eniro at fastholde deres kunder i forhold, jeg som kunde ikke har interesse i. Ydermere er det nærmest umuligt at komme i dialog med de navngivne personer, som behandler ens sag - pudsigt nok, er de aldrig tilstede når man ringer, lige som de kun angiver sig med fornavn i f.eks. mails.

Jeg har fire gange fremsendt skriftlig opsigelse af vores engagement hos Eniro.dk og Krak.dk, men har endnu ikke modtaget en bekræftelse på dette, til trods for utallige opfordringer herom.
Til gengæld er jeg blevet mødt med krav om at betale for et produkt, jeg ikke har bedt om.
Eniro har fremsendt en båndet samtale med en sælger, hvor de mener der er indgået en mundtlig aftale. Problemet er bare, at sælgeren aldrig nævner, at der er tale om indgåelse af aftale vedrørende annoncering for en kommende periode - der spørges blot ind til, om vores kontaktoplysninger er korrekte og at vi jo har en god rabat på vores aftale. Afslutningsvis nævner sælgeren, at der vil blive fremsendt en bekræftelse på det drøftede, som så viser sig at være en ordrebekræftelse på annoncering for det kommende år på Eniro. dk og Krak.dk - pris i alt 11.111,25 kr!

Vi har selvfølgelig kontaktet vores jurist, som afviser at en sådan aftale er gældende, når der ikke tydeligt er oplyst om samtalens formål og Eniro ej heller kan henvise til hvor i samtalen, der er oplyst om og givet samtykke til annoncering.

Moralen er derfor; bliver du kontaktet af Eniro.dk eller Krak.dk, skal du som det første ALTID afvise at ville købe noget, da du ellers risikerer at bruge uanede mængder af tid på at afvise deres betalingskrav.

December 8, 2016

Hej Kim
Tak for din kommentar, som fik gjort os opmærksomme på, at du desværre er blevet mødt med uklare signaler/hensigter i den pågældende samtale med konsulenten.
Som du efterfølgende har talt med vores Kundecenter om, handler sagen grundlæggende om information der desværre er glippet i dit tilfælde, hvilket førte til det efterfølgende reklamations forløb.
Vi er glade for, at det nu er lykkedes os at finde en løsning på sagen.

Vi beklager den åbenlyst utilfredsstillende oplevelse, du har haft, og siger tak for, at du med din kommentar gjorde os opmærksomme på, at der her var sket en fejl i kundebehandlingen, som vi ikke bør gentage.

Rated 2 out of 5 stars

Uanstændig og Skuffende behandling ender efter lang tid godt, men at genvinde tilliden kræver hårdt arbejde!

Vi har et lille og ældre familie firma som har benyttet Eniro/Krak i mange år. Vi har skiftende behov og nu hvor der snart står pension for døren, har vores behov ændret sig meget. Alt dette ved vores sælger godt fra vores tidligere snakke.

MEN i stedet for at kontakte mig i år, som er anført som kontaktpersonen, vælger Tina at kontakte min kollega. Sælger tjekker op på de eksisterende oplysninger, hvilket min kollega bekræfter - hvorpå hun siger at hun sende ordrebekræftelsen til mig (selvom hun gennemgår detaljerne med min kollega!!). Min kollega spørg til om jeg kan ringe til hende og gennemgå det, da hun pointerer at det er mig at sælger skal snakke med, hvorpå Tina sig ja.

Derfor bliver jeg ret overrasket over at modtage en ordrebekræftelse, da jeg jo IKKE har talt med sælger som vi plejer, og ikke mindst fordi hun har sendt en ordrebekræftelse og ikke et tilbud. Jeg gennemgår episoden med min kollega, som fortæller at hun altså ikke har sagt ja til noget, men blot hjulpet sælger med at tjekke vores oplysninger og bedt hende om at gennemgå det med mig.

Alt dette skriver jeg pænt i en mail til Tina hvor hun kort og koldt afviser, og lader mig vide at aftalen er indgået og at deres reklamations afdeling vil tag sig af min henvendelse. TAK for den personlige og venlige service! En kæmpe skuffelse!

Derpå får jeg en mail fra Malene i reklamations afdelingen som henviser til den vedhæftet båndede samtale. Da jeg lytter den igennem bliver jeg virkelig skuffet... Sælger har smurt SÅ tykt på overfor min kollega og fortæller at HELE 37% jo klikker på os og at det jo er HELT FANTASTISK, så hun sender da bare lige en ordrebekræftelse!

Undskyld, hvad? Hvor var er vejledningen henne? Og hvor er gennemgangen af løsninger? Hvem vil være tilfreds med 37%? Der bliver på INTET tidspunkt i denne samtale spurgt til om vi ønsker at fornye aftalen ?! Eller vejledt til hvordan man kunne opnå nogle endnu bedre tal..

Ej hellere bliver vi oplyst om at samtale bliver optaget, hvilket kan være ret så grænseoverskridende, MEN det viser sig at være til KLAR FORDEL FOR OS for sælger lyver os direkte op i ansigtet ved at påstå at der er sagt ja til at fornye aftalen.

Ikke mindst er jeg i chok over at Malene i reklamations afdelingen ikke engang har lyttet optagelsen igennem inden hun sender den med en skrivelse om, at annonceringen er gennemgået og at der er givet en accept! Det er kan man tale om at sove i timen! og det skuffer os utrolig meget.

Først da jeg svarer Reklamations afdelingen at der INTET hold er i det Malene skriver, og at den båndede samtale altså BEKRÆFTER at sælger på ingen måde har gjort sit job ordentligt ej heller reklamations afdelingen, og at jeg derfor gerne giver sagen videre til vores advokat, så kommer der lidt mere skred i tingene.

Heldigvis bliver jeg ringet op af Heidi fra Reklamations afdelingen som tager sig tid til at lytte til mig, og giver mig en forvisning om at hun følger op på sagen, samt at hun sender en mail med info hvor jeg altid vil kunne træffe hende - DÉT giver ro i maven igen...

Herefter følger nogle gode og behagelig samtaler med både Nick og Heidi, som tager sig tid til at læse alle mail og lytte opkaldende igennem samt giver os ro og mulighed for at forklarer situationen som vi har oplevet den.

Vi vil jo bare have den service som man som minimum kan forvente som gammel og trofast kunde. Et abonnement til 10.000,- er virkelig mange penge for vores lille firma. At både en sælger og en reklamationsansvarlig så pludselig springer over hvor gærdet er lavest, og direkte lyver er virkelige skræmmende! og skuffer os utrolig meget!

Heldigvis at der findes medarbejdere som Nick og Heidi hos Eniro, selvom vi gerne havde været hele denne ubehagelig oplevelse foruden! For ikke at tale om al den tid der spildt. Men dejligt at der trods alt findes ansatte som tager kunderne seriøst og gør deres bedste for at etablerer en knækket tillid. Nu er situationen endelig klaret, og så må vi lige overveje hvad fremtiden bringer.

November 15, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Meget utroværdig og ubehagelig sælger.

Vi har et gammelt familie firma, hvor min bror, min mand og jeg har overtaget efter min far. Min far er 77 år og ikke med i firmaet mere.
Eniro, kontakter mig i september måned for at forny vores aftale med Eniro. Jeg afviser meget klart, at det skal vi ikke, hvilket sælgeren har meget svært ved at acceptere.
Sælgeren har så den frækhed at ringe endnu en gang, men til vores gamle far, som hverken er tegningsberettiget eller ansat i firmaet mere. Vores far får så sagt ja til noget han ikke har beføjelser til eller kendskab til. Jeg beder straks eniro´s sælger om at annullere ordren, men det vil han ikke. Jeg er ked af, at skal have min advokat med ind i sagen, men sådan må det jo blive. Øv, at der er nogen der ikke kan acceptere et nej.

Jeg har efterfølgende talt med en meget rar person hos Eniro, som har taget sagen op med den pågældende sælger. Ordren er blevet annulleret og jeg er blevet behandlet yderst professionelt. Tak for det.

MEN jeg er stadig skuffet over, at den pågældende sælger kan finde på at gå bag min ryg. Et nej er et nej.

October 21, 2016

Hej Anne,

Vi er naturligvis kede af at du har haft denne oplevelse med en af vores konsulenter, men vi håber at du vil give os chancen for at rette op på dette.

Vores kundeservice som du i dag har været i dialog med, er på sagen, og kontakter dig som aftalt på mandag.​

Rated 4 out of 5 stars

Positiv respons fra Eniro efter misforståelse

Jeg indsendte anmodning om annullering af aftale, efter misforståelse mellem telefonsælger og jeg, omkring periode for oprettelse af annonce.

Jeg indsende via Trustpilot en forklaring på misforståelsen, set fra min side, da jeg ikke følte mig hørt via telefonen.

Reklamations afdelingen fra Eniro kontakter mig ret omgående efter at have lyttet til tidligere samtale og læst korrespondance mellem sælger og jeg.

Eniro løser misforståelsen på yderst tilfredsstillende måde, ved ikke bare at kreditere fremsendte faktura, men også ved at bibeholde annonce , for at vi på den måde kan se effekten af annoncen om 1 år, samt "som et plaster på såret" .

October 17, 2016

Hej Susan,

Tak for din kommentar, som fik gjort os opmærksomme på, at denne sag ikke var løst tilfredsstillende. Som du efterfølgende har talt med vores Kundecenter om, handler sagen grundlæggende om, at aftalen er registreret med en startdato et år for tidligt på baggrund af en misforståelse fra konsulentens side,

Vi beklager oplevelsen, men er glade for, at det derudover er lykkedes os at finde en mindelig løsning på sagen.

Rated 1 out of 5 stars

DO not even pick up the phone on this one

De bondefanger dig på telefonen! Først ringer de for at hjælpe mig med at få rettet oplysningerne på deres sider, i forbindelse med ny firmaadresse, og så sender de gud hjælpe mig en faktura for et års abonnement hos dem på 4788 DKK. Hvad er meningen? Jeg troede jeg fik tilpasset vores nye firmaoplysninger og sagde ja tak, og vupti, så var der tale om et salg og noget jeg skulle betale for. Og som de siger jeg ikke kan fortryde? Læg røret på hvis de ringer til dig.

September 1, 2016

Kære Ea Gullan Keyrr

Tak for anmeldelsen. Vi er kede af at høre, at der er så stor uenighed mellem dig og vores mediekonsulent om, hvad der blev aftalt i telefonen. Derfor er vi glade for at vi har fundet en mindelig løsning på sagen, da vi selvsagt ikke ønsker at have kunder, der sidder tilbage med en så negativ oplevelse af at være kunde hos Eniro, som du giver udtryk for.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har intet godt at sige..!!

Jeg blev ringet op af af deres sælgere, der ville give mig muligheden for at markedsføre mig på deres side og efter en længere samtale vil han sende nogen info via mail, så jeg kan se hvad det hele handle om.
Efterfølgende besvare jeg mailen med jeg ikke ønsker at benytte mig af deres tilbud..
Men høre intet reture fra dem, indtil der pludselig dumper en regning ind i min mail boks..
Jeg besvare den med at det må være sket en fejl, da jeg takket nej tak til deres tilbud.
Men det vil de nu ikke acceptere da de siger jeg har godtkendt aftalen mundtligt...
Føler mig i den grad snydt og synes det er en kvalme måde at drive forretning på.
Jeg ser nu Eniro er et fup firma der forsøger at udnytte de små firmaer

57 dårlige anmeldelse taler vel for sig selv.

UPDATERING: Efter min anmeldelse her inde tog Eniro fat i mig og vi fandt en god løsning , så jeg takker Heidi for en god snak og en god behandling :-)

July 26, 2016

Hej Kasper,
Vi vil gerne gennemgå din sag på ny, men vi kan desværre ikke af dit indlæg se, hvilken virksomhed din henvendelse omhandler og vil derfor opfordre dig til, at kontakte vores kundeservice på tlf. nr. 8838 3800 med reference til dette indlæg

Rated 1 out of 5 stars

Aggresive og userøse metoder ved opsigelse

Min kones firma har i mange år betalt betydelige beløb til Eniro/Krak/De Gule Sider/Mostrup både for papirbøger og for webannoncering. Samtidig er jeg IT-chef i et firma, hvor vi for 6-7 år siden besluttede at droppe de ovennævnte annonceringer. Jeg har dog fastholdt annonceringen for min kones firma på Krak og De Gule Sider. Men efterhånden som Google har vundet indpas har det i stigende grad ligget i luften at vi skulle stoppe med at annoncere på Krak.dk og dgs.dk. Men hver gang jeg har luftet tanken over for Eniro's sælgere har jeg fået en salgstale så lang krydret med statistiske sandheder, at jeg har tænkt "okay, så tager vi et år mere". Men nu - efter at have konsulteret professionelle mennesker i marketingbranchen - skulle det være slut. Jeg opsagde abonnementet på både Krak og DGS. Men du godeste - jeg skulle gennem en lang parlamentering med sælgeren da jeg sagde at jeg ikke ønskede at forny abonnementerne. Med alle de mennesker der fandt butikken gennem Krak og DGS så var det jo fuldstændig katastrofalt at opsige abonnementerne. Men jeg fastholdt og slap endelig af med sælger. Og så var den potte ude - troede jeg! Men så blev jeg ringet op af en sælger som lige ville gøre mig den tjeneste at redde vores forretning fra den sikre konkurs (sagde han ikke direkte, men katastrofestemningen lå i luften)! Nu havde han ladet annoncen køre gratis en hel måned for at måle på den - og det var jo helt vildt, hvor mange mennesker der havde fundet forretningen gennem Krak. Nu er jeg som sagt IT-chef og arbejder med den slags til daglig - så jeg finder det påfaldende at Krak's tal passer meget godt sammen med Googles. Min påstand er, at når man søger på Google så dukker der et link op som går via Krak og DGS- og hvis man klikker på det, så tager Eniro æren for søgningen (og måske også alligevel). Men hvorom alting er - sælgeren var utrolig insisterende og virkelig irriterende. Jeg er vant til at blive ringet op af sælgere og har efterhånden udviklet effektive metoder til at håndtere dem, men til sidst var jeg nødt til bare at lægge på. Hvis man er et seriøst firma, så stopper man ikke sine produkter ned i halsen på kunderne (det kommer der kun dårlige anmeldelser på Trustpilot ud af) - men det har Eniro overhovedet ikke fattet. Eniro er som medie truet både på nettet og især på papirudgivelserne, men det er efter min mening ingen undskyldning for at genere sine kunder. Eniro er i hvert fald blevet et firma, som jeg både professionelt og som privatperson vil anbefale at man holder sig fra! Og i parentes bemærket - selv om mit firma har droppet Krak og DGS, så er omsætningen kun gået opad i de forløbne år!

March 31, 2016

Kære Tommy

Først og fremmest vil jeg beklage, at du har haft en dårlig oplevelse ved kontakten med vores sælger, og at vedkommende har været så entusiastisk omkring at forklare fordelene ved vores produkter, at du har oplevet det som anmassende. Det er selvsagt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Når det er sagt, vil vi for at undgå misforståelser gerne understrege, at de effekttal med visninger, klik osv., som vores sælgere forklarer om, og du også som kunde får tilsendt i vores effektrapport, kun handler om ting, der sker direkte på vores tjenester. Det er visninger, klik mv. på Krak.dk og vores apps - ingen andre steder.

Det er helt korrekt, at links til Krak ofte optræder prominent på Google. Det skyldes, at Google betragter tjenester som Krak som meget troværdige kilder og derfor rangerer os højt, men også at vi selv optimerer vores tjenester til at klare sig så godt som muligt på Google. På den måde sikrer vi en afledt effekt for vores kunder, der gennem annoncering på Krak også bliver mere synlige via Google - ikke kun ved søgning på deres navn, men fx også ved søgninger efter branche.

I vores optik er det vigtige, at vi leverer en stærk og målbar effekt til vores annoncekunder. Det gør i vores øjne ikke nogen forskel hvordan brugerne finder frem til krak, så længe Krak hjælper dem med at finde vores annoncekunder. Men jeg kan i øvrigt oplyse dig om, at størstedelen af vores trafik kommer fra andre kilder end Google - herunder naturligvis direkte trafik, hvor brugerne taster sig direkte ind på Krak.

Jeg håber, at ovenstående afklarer nogle misforståelser, og at du og din kone i fremtiden måske igen vil overveje at bruge Eniros produkter.

Kundecenter, Eniro Danmark.

Bondefangeri

Blev kontaktet af en sælger, og forventer at få et tilbud på reklame. De snyder folk til at købe uønskede service. Spørgsmålet er hvor langt de er til at gå for at snyde folk. Tydeligvis er de ligeglade med alt hvad der indebærer fornuft

March 3, 2016

Hej Mads,

Jeg beklager at vi har efterladt os et så dårligt indtryk. Jeg vil rigtig gerne have mulighed for, at undersøge hvad der ligger til grund for din oplevelse med vores sælger. Desværre kan jeg ikke finde dig i vores database og jeg håber derfor du vil oplyse yderligere informationer om hvilken virksomhed dit indlæg vedrører.

Du kan opdatere dit indlæg og tilføje yderligere informationer, eller sende en mail til vores kundeservice på eniro@eniro.dk, og i samme moment henvise til dit indlæg.

Rated 1 out of 5 stars

Nægter at rette ukorrekte oplysninger

Der optræder forkerte oplysninger om personer som om de er bosiddende på min adresse. Efter kontakt nægter eniro at slette de forkerte oplysninger.

February 23, 2016

Hej LS,
Vi forstår udmærket din frustration over, at en anden person optræder på din adresse. Vi får vores data om personer fra teleselskaberne, og vores erfaring er, at fejl af denne type oftest skyldes, at personen har glemt at ændre adresse hos teleselskabet, eller at adressen er blevet forkert registreret der.

Desværre kan vi ikke direkte udføre rettelsen for dig. Det skyldes, at kilden som nævnt er teleselskabet, og at vi af princip ikke retter persondata på baggrund af henvendelser fra tredjemand. Vi håber, at dette er forståeligt - hvis hvem som helst kunne kontakte os og rette en persons data, ville det give nogle meget store problemer i forhold til datasikkerhed.

Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte teleselskabet og bede dem om at få styr på sagen.

Kritisable fremgangsmåder

Der er et mønster i de fleste af disse anmeldelser, og mit forløb passer udmærket derind. Opringning fra Eniro som tages af min sekretær, vedrørende en mobil app til krak, hun bliver bedt om at kontrollere deres oplysninger og spurgt om, hvad hun mener, man skal kunne forlange af et opslag på krak, om søgeord o.l.. Jeg har hørt den optagne samtale, og det er åbenlyst, at sekretæren ikke aner, hvad det går ud på, men hun svarer venligt på spørgsmål, og bekræfter, at oplysningerne er i orden. Da ordrebekræftelsen kommer, returnerer jeg den, da sekretæren ikke har hjemmel til at indgå aftaler, og manden fra Eniro havde ikke gjort sig den umage at spørge ind dertil. Jeg ringede også til kunderservice, og fik den besked, at de ville se på sagen og så længe lå regningen i bero. Fakturaen blev genfremsendt uden kommentarer, og jeg meddelte, at den var sat i bero, indtil jeg hørte nærmere. Næste trin var en henvendelse fra inkassofirma med flere ekstragebyrer, hvor jeg atter meddelte, at jeg havde gjort indsigelse, og regningen lå i bero, indtil jeg hørte nærmere. Endelig genfremsendelse af inkassobrev med lydfil, som nævnt ovenfor, hvor der blot står, at deres klient fastholder deres krav.
Nu er det næste år kommet, sekretæren sætter denne gang samtalen vedr. krak ind til mig, en venlig kvinde vil bare checke at oplysningerne er i orden - og jeg er midt i en travl dag og har glemt alt om trakasserierne fra sidst og bekræfter (og det gør jeg højt og tydeligt). Først da fakturaen indløber, går det op for mig, at det var det abonnement, jeg havde modsat mig. En frækhed fra deres side at lade som ingenting.
En forespørgsel blandt kolleger viste tilsvarende oplevelser og i øvrigt at Eniros abonnementer er totalt unødvendige for en lægeklinik. Så jeg ophører med alle abonnementer fremover og har lagt diskussionen ud på vores landsdækkende hjemmeside, så ingen kolleger behøver at lade sig besnære.

February 3, 2016

Hej Anne-Grethe,

Tak for din tid og for en rigtig god samtale, som kastede yderligere lys over forløbet. Som vi talte om i telefonen, kan vi beklageligvis kun bekræfte din oplevelse, da vi har overset en række trin i vores behandling af din indsigelse, som desværre har sendt dig videre i vores rykker- og inkassoforløb, helt uden grund. Det beklager vi meget og ærgrer os over forløbet.

Vi sætter pris på at du tog dig tid til at uddybe forløbet i telefonen og at vi har fundet en tilfredsstillende løsning.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller kommentarer.

Rated 3 out of 5 stars

Mere bondefangeri og så ikke alligevel

Her er en lille opdatering af min anmeldelse.
Jeg blev nemlig ringet op dagen efter min anmeldelse af en fra deres reklamationsafdeling.
Hun havde gennemgået hele forløbet og gennemlyttet samtalerne.
Hendes konklusion var at de ikke havde håndteret sagen særligt godt og at de ville sende en kreditnota på fakturaen vi havde fået.
Den kom i går...
Så nu synes jeg ikke så dårligt om dem længere.
Det har dog været et anstrengende forløb som beskrevet herunder.

Jeg blev ringet op af en af deres sælgere, der ville have os til at forny vores annonce i Den Røde Lokalbog for Lyngby, Klampenborg og Virum.
Samtalen forløb som i andre beskriver. Men jeg sagde at vi nok ikke var interesserede og blev lovet at få tilsendt aftalen på mail så vi kunne drøfte annonceringen i firmaet.
Aftalen dukkede aldrig op i min indbakke så vi kunne tale om det.
Efter et stykke tid ringer sælgeren igen til firmaet og spørger efter mig. Da jeg ikke er tilstede overlader vores lærling telefonen til min kollega. Og uden henvisning til den foregående samtale får hun lokket ham til at bekræfte oplysningerne og sige ja.
Hun sender straks en ordrebekræftelse til mig med henvisning til "vores" samtale med mit navns nævnelse.
Jeg reagerer samme dags aften og skriver til hende at vi ikke ønsker annonceringen og at jeg ikke har talt med hende den dag. Men hun henviser til telefonsamtalen med min kollega som hun lige pludselig godt kan huske hun har talt med.
Efter et par måneder modtager vi så en faktura på annoncen.
Jeg kontakter kundeservice og beder dem om at kreditere fakturaen. Men det nægter de og sender mig lydfil med samtalen med min kollega som de henholder sig til.
Vel at mærke en lydfil de har optaget uden at gøre opmærksom på det i samtalen.
De beklager selvfølgelig meget at de ikke har gjort opmærksom på at de optager deres samtaler. Det bestræber de sig nemlig på at gøre.
De har selvfølgelig også optaget den. Og jeg får lov at få den også med følgeteksten "Vi gør opmærksom på, at lydoptagelsen tilhører Eniro. Vi håber, at du af respekt for vores aftaleforhold vil behandle den fortroligt."
Og de blev ved med at fastholde kravet og sendte os rykkere.

De har fat i den lange ende rent juridisk.
Et ja i telefonen er bindende og mellem erhvervsvirksomheder er der ingen fortrydelsesret. Ifølge lovgivningen.
Men heldigvis har de fornuftige folk i reklamationsafdelingen.

Konklusionen må være: sig aldrig ordet JA i en telefon. Så slipper man for en masse bøvl.

Jeg fik god rådgivning af hajnettet.dk som er en hotline som Håndværksrådet stiller gratis til rådighed.
Man skal ringe til Håndværksrådet på telefon 33 93 20 00 og bede om at få hotlinen.

Hilsen
Rasmus Bugge
Raadvad Smedie

January 25, 2016

Fuldstændigt svindel

Jeg har aldrig mødt så uetisk og useriøst firma .
Jeg opsiger min aftale for et år siden pga utilfredshed med manglende fremsendt faktura og modtager bekræftelse på skrift Jeg modtager nu en faktura som intet er hændt og jeg protesterer og fastholder at der må bero på en fejl ..men få blot tilsendt en lydfil hvor jeg nu hører mig selv blive totalt snøret i sommerferie periode vil denne sælger blot lige hører om mine oplysninger er de samme .. dette bliver så betragtet en mundlig aftale !! jeg bliver totalt snydt af Eniro om må fremover lægge røret på uden at mægle et ord som optages og svindles med .
jeg tager klart afstand fra dette firma.

November 29, 2015

Hej Borgquist,

Det er meget beklageligt, at du har en oplevelse af at vi "snøre" vores kunder.
Vi optager vores samtaler, så vi på den måde kan sikre at der ikke skal være tvivl om hvorvidt en aftale er indgået eller ej, såvel som en sikkerhed for at det produkt der accepteres i samtalen også er det der leveres.

Skulle du ønske at få en yderligere dialog om dit indlæg og aftalen, er du velkommen til at kontakt vores kundeservice/reklamations afdeling og henvise til dit indlæg.

Magen til svindler!!!

De lover alt, men tager numsen på folk totalt.
Men kan jo desværre se, at jeg ikke er den eneste.

October 15, 2015

Hej Henrik,
Vi vil meget gerne undersøge din henvendelse nærmere, men kan desværre ikke ud fra dit indlæg se, hvilken virksomhed eller produkt din henvendelse vedrører.
Vi håber du vil kontakt vores kundeservice på tlf. 88 38 38 00 og referere til dit indlæg på trustpilot så vi kan gennemgå den konkrete sag.

reklame aftale for 35.000 bliver 45.000

Det hele starter med en masse spørgsmål over telefonen, omkring jeg hvad jeg er klar over på nettet med søgeord osv. og der finder jeg ud af at Eniro har givet min virksomhed et andet telefon nummer når de søger min virksomhed, det vil sige i 2.5 år har folk der skulle have fat i mig ringet til en anden eller min konkurrent. Så spørg de om de må besøge min virksomhed og fremlægge lidt omkring deres produkter. Vi fik så en samtale med en sælger over en kop kaffe. De informerede omkring produktet og jeg sagde ja til en aftale for 35.000 kr exm, hvori jeg blev lovet en masse ting, blev fortalt at denne løsning som jeg havde skrevet under på var skræddersyet til mig. Der går ca. 2-3 dages tid og jeg bliver ringet op af den samme sælger og har ikke tid tager ikke telefonen " Hun skriver i en SMS: " Jeg har åbenbart lavet en lille fejl ikke af stor betydning ring når du kan mvh. Sxxx Eniro" Jeg ringer så op ved lejlighed og sælger siger at hun har lavet en lille fejl og at jeg ved ekstra betaling på 10.000 kr. får de produkter som hun havde fremlagt under mødet. Jeg siger at jeg vender tilbage og at jeg skal tage stilling til det senere. Derefter skriver jeg en mail og ophæver købet fordi at der er mangler i produktet, for det der blev oplyst og præsenteret = pris / kontra det nye med en mer pris på 10.000 kr. Lidt korrespondance frem og tilbage ville de afhjælpe med at give de 10.000 kr i rabat efter afhjælpnings metoden, men jeg insisterede på at ophæve købet nu har de så sendt mig til inkasso. I det korte og det lange mister man tilliden til et selskab og lad os sige at de har mig som kunde 1 år men hvad så om et år og hvad med mit netværk og den rækkevidde som jeg besidder ? En reklame annonce hjemmeside går fra 35.000kr til 45.000kr. Derfor er jeg igang med en hjemmeside der skal advare imod Eniro og gid jeg havde set denne anmeldelse hos trustpilot. Selvom jeg skulle ende med at betale 35.000kr til eniro vil jeg lægge 35.000kr mere oveni og lave en hjemmeside der decideret advare om Eniro og ydermere en Facebook gruppe for erhvervsdrivende. Det er vigtigt folk advares specielt når Eniro ikke vil tage og bide i det sure æble og indse deres fejl. Havde Eniro løsrevet mig fra aftalen ville jeg alligevel lave en aftale for halvt et beløb, blot for at se deres troværdighed an i 1 år. Nu vurdere min advokat sagen. Pas på specielt erhvervdrivende. Læg tlf på og overlad ikke ordet til dem bed dem om en mail med pris og produkt før du siger ja til selv små ændringer. CVR 33872909

October 3, 2015

Hej Yagmur Sahin

Tak for den konstruktive dialog med vores reklamationsafdeling i forlængelse af dette indlæg.

Vi beklager at du sidder tilbage med en negativ kundeoplevelse på baggrund af, at vores konsulent begik en fejl i registreringen af ordren. I første omgang rettede vi op på fejlen ved at tilbyde yderligere produkter uden beregning, så du fik, hvad du mundtligt var blevet stillet i udsigt, til den aftalte pris.

Desværre kommer der efterfølgende tekniske udfordringer til, hvilket betyder, at det produkt, du var stillet i udsigt, ikke har fungeret i den aftalte periode, og som konsekvens heraf har vi selvfølgelig hævet handlen. De tekniske problemer er udelukkende Eniros ansvar og beror på en fejl i vores systemer, som vi nu forfølger for at sikre, at det samme ikke sker for andre kunder.

Som aftalt telefonisk sørger vi for, at du bliver kontaktet af en anden konsulent, som vil anstrenge sig for at give dig en god oplevelse samt forklare de mange muligheder, der ligger i vores produkter, så du får mulighed for at indgå en ny aftale som ønsket.

Svindel og humbug!

Jeg kan kun nikke genkendende til de andre anmeldelser her på siden. Sælger ringer og nævner ingenting om at hun ringer for at forny en aftale. Jeg spørger ind til nuværende kontrakt og om hun vil sende den til mig. Herefter får jeg at vide, at hun "nok skal sende en ordrebekræftelse". Jeg synes det er lidt mærkeligt, at hun kalder det en ordrebekræftelse, men tror naturligvis hun henviser til den 'gamle' ordrebekræftelse fra sidste år.

Hun sender med en ny ordrebekræftelse for næste år, selvom jeg på intet tidspunkt har taget stilling til, om vi vil fortsætte samarbejdet.

Er der nogle her, som har lyst til at gøre fælles front mod Eniro?? Jeg vil meget gerne gå videre med dette.

Bh Ane Liebing Grøngaard

September 29, 2015

Kære Ane Liebing Bjørndal,

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende kundeoplevelse.

Eniro Danmarks konsulenter skal selvfølgelig kommunikere klart og tydeligt og har ansvaret for at sikre at der ikke er tvivl omkring den indgåede aftale.

Vi har derfor anmodet konsulenten om at kontakte dig med henblik på at finde en mindelig løsning af sagen.

Take a closer look