Ergoforma Reviews 17

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Office Furniture Store

Written by the company

Ergonomiske stole der sikrer optimal siddestilling. Vælg den rigtige stol til din kropsbygning og din arbejdsstituation. Ergoforma

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Fantastisk firma - Ergoforma

Fantastisk firma Ergoforma
STOR TAK til Nicolaj fra Ergoforma for fantastisk hjælpsomhed, da jeg skulle udskifte min kontorstol:)
Jeg har nu fået den dejligste ergositter, som virkelig opfylder mine behov:)
Nicolaj følger også efter, hurtig levering af stolen, op for at høre om jeg er tilfreds med produktet.
Ekstrem god kundepleje og service i TOP:):)
Kan varmt anbefale Ergoforma.
Skøn dag, Lone

May 22, 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder mig virkelig at høre, at du er blevet glad for din nye Ergositter, og at stolen lever op til dine behov. Det er altid vigtigt for mig, at vores kunder får den rette løsning og føler sig godt hjulpet hele vejen igennem forløbet.

Tak fordi du fremhæver både servicen og opfølgningen – det betyder meget for mig og for Ergoforma. Din tilfredshed er den bedste bekræftelse på, at vi gør vores arbejde ordentligt.

Jeg ønsker dig mange gode og komfortable timer i din nye stol.

Nicolai
Ejer, Ergoforma

Rated 5 out of 5 stars

Ergoforma kan bare det med stole

Ergoforma kan bare det med stole, som gør en forskel i hverdagen på kontoret eller hvor du nu skal sidde ned. Meget hjælpsom og kommer gerne ud til kunden hvis det er muligt. Kan kun anbefales og har mange muligheder for forskellige stole.

April 27, 2026

Reply from Ergoforma

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen! 🙏
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning og vores udvalg af stole. Hos Ergoforma lægger vi stor vægt på at finde den helt rigtige løsning, som gør en forskel i hverdagen – både på kontoret og hjemme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Ejer Nicolai // Ergoforma

Professionelle og hjælpsom

Har fået den bedste og mest professionelle hjælp. Lige fra bestilling til bevilling og levering. Blev leveret efter 2 dage fra jeg henvendte mig. Hjælpsom med at indstille og tilpasse den. Efterfølgende bliver der fulgt op på om det virker og om der er noget der skal tilpasses. Tusind tak 😊

December 3, 2025

Reply from Ergoforma

Kære Malene, tusind tak for din anmeldelse! Vi er bare glade for, at det er os der måtte klare denne opgave. Ja vi løste opgaven hurtigt i fællesskab! Håber du bliver glad for din nye ergonomiske kontorstol :)

Nicolai Pedersen // Ergoforma

Personlig service

Super kommunikation både inden, under og efter bestillingen.

November 7, 2025

Reply from Ergoforma

Hej Kim, det er os der takker, for at du tog dig tid til at kontakte os. Så vi kunne få leveret din nye ergonomiske kontorstol i bedste stil!

Rated 5 out of 5 stars

Hvordan vi kan bekæmpe køb-og-smid-væk-kulturen

Jeg vil gerne takke for den fremragende service, jeg har modtaget fra Ergoforma. I forbindelse med min flytning fik jeg desværre en skade på understellet til min Ergositter. Jeg blev mødt med utrolig stor hjælp og professionalisme fra jeres side. Først og fremmest blev jeg guidet gennem udbedringen af skaden på egen hånd, og derefter hjalp I mig med bestilling af reservedele. Leveringen kom allerede dagen efter, om morgenen, hvilket var en fantastisk oplevelse.

Denne oplevelse har virkelig vist mig, hvor vigtigt det er at investere i kvalitetsprodukter, især når den efterfølgende service og vedligeholdelse er så hurtig og professionel. Det er et godt eksempel på, hvordan vi kan bekæmpe køb-og-smid-væk-kulturen.

Jeg vil derfor gerne give Ergoforma 5 stjerner for den fantastiske service og kvalitet, I har leveret.

Mange tak igen for al jeres hjælp!

February 19, 2025

Reply from Ergoforma

Hej Martin, mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at kunne hjælpe dig, med at repererer din stol, så den kan bruges fuldt ud igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig siddet så godt

Jeg har aldrig siddet så godt, og jeg sidder meget, og har gjort det i mange år.
Det er godt nok ikke billige stole, men de er alle pengene værd. Min 3 år gamle kontorstol til 8.000 kr. var jeg skuffet over, så den var dyr.
Nu har jeg en stol jeg kan bruge til den er slidt op, og den er kun 2 måneder gammel.
Tak for det. :-)

January 10, 2025

Reply from Ergoforma

Hej Eric, hvor er vi glade for at høre, at din ergonomiske kontorstol fungerer optimalt :)
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tusind tak!

Rated 5 out of 5 stars

Service helt i top og kan helt klart…

Service helt i top og kan helt klart anbefale ergoforma hvis man skal have en ny kontorstol.

December 20, 2024

Reply from Ergoforma

Hej Kasper, tusind tak for din anbefaling :) Vi håber du bliver glad for din nye stol!

Fantastisk service af Nicolai

Utrolig fin service og imødekommende ....
Tak til Nicolai for super fin service og fleksibilitet ifbm reparation af min Ergositter Sense stol.
Kan varmt anbefale Ergoforma .....

December 2, 2024

Reply from Ergoforma

Hej Helle, Tak for dine fine ord! Vi sætter pris på din anmeldelse og håber din ergositter virker optimalt igen!

Vh

Ergoforma - Fantastisk kontorstol

Ergoforma har leveret den bedste kontorstol jeg nogensinde har siddet på. Den kan bevæge ryggen samt sædet. Den kan bevæge sig 360 grader, hvilket giver en god aflastning og bevægelse i lænden. Den giver en meget levende og bevægelig sidde komfort hele dagen. Den giver støtte i hele kroppen og kan justeres i både sæde og ryg.
Helt fantastisk kontorstol for mig og min kollega.
Det er en LO250 i grå læder med kort sæde så den passer til os som ikke er så høje i rigtig god kvalitet.

September 2, 2024

Hej Susanne,
Sikke en fin anmeldelse! Vi er glade for at kunne leverer ergonomiske kontorstole der passer ind i jeres rammer i virksomheden!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en virkelig god oplevelse med…

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Ergoforma. En stol helt specialiseret til mit behov. Jeg har ingen gener med mine lange kontor-arbejdsdage længere! Super fedt og virkelig god service. Kan stærkt anbefales.

August 5, 2024

Reply from Ergoforma

Hej Louise, hvor er vi glade for at se, at du er tilfreds med vores ergonomiske kontorstol! Tak for din fine anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

fantastisk service i forbindelse med…

fantastisk service i forbindelse med køb af en kontorstol til min dårlige ryg

June 19, 2024

Reply from Ergoforma

Hej Anne Sofie, tak for din feedback. Vi sætter pris på din anmeldese!
Vi glade for at høre at den hjælper dig i hverdagen. :)

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke bestille som privat

Kan ikke bestille som privat. Ja, det er jo kun 'firmafolk' der døjer med dårlig ryg!

July 22, 2023

Reply from Ergoforma

Hej Jesper, vi leverer alle vores produkter på webshoppen både til private samt erhverv! Ring gerne på 74 75 76 02, så er vi klar til at hjælpe dig :)

Take a closer look