Ergopartner A/S Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Som lille virksomhed finder jeg det endog mægtigt relevant, at man som udgangspunkt har ErgoPartners varer på prøve ... Dagen efter at jeg havde bestilt et trådløst headset ankom det her. D... See more

Rated 5 out of 5 stars

Køb af hæve-sænkebord og Malmstolen kontorstol. Absolut fantastisk kvalitet, og meget venlig og kompetent mand der leverer og samler på adressen. Det er måske i den lidt dyre ende, men hvis man på den... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet med ERGOPARTNER flere gange, og har hver gang oplevet hurtig levering og super service. ERGOPARTNER giver grundig instruktion pr telefon og sender gerne en konsulent ud, som gennemgår n... See more

Company details

1. Office Furniture Store
  2. Office Equipment Supplier
  3. Office Supply Store

Information provided by various external sources

Rollermouse, mousetrapper og headset er bare nogle af de produkter vi kan tilbyde for at give dig en ergonomisk arbejdsplads. Kontakt os på Tlf. 56650145

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Min knap på mit fantastiske tastatur

Min knap på mit fantastiske tastatur, var blevet slidt, så farven manglede. Jeg henvendte mig, og Oliver svarede straks tilbage, at jeg kunne regne med, at modtage knappen i morgen - og vupti, nu er den modtaget, og sat på.
En service uden lige 🙏🏻🤩
Tak for det!

June 18, 2024

God oplevelse

Vi har købt både lamper og stole hos Ergopartner.
Varer blev leveret som aftalt.
Rådgivning og service var rigtig god. Spørgsmål om indstilling af stolen blev besvaret professionelt.

March 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Alt lever op til min forventning

Alle produkter jeg har købt hos Ergopartner har levet op til mine forventninger. Altid hurtig levering og professionel vejledning. I øvrigt altid med et smil på læben. Du kan trygt handle her.

February 20, 2023

Ergopartner leverer varen

Vi bruger Ergopartner løbende og vi er meget tilfredse med hele kundeprocessen, om vi bestiller på nettet eller via direkte kontakt. Derudover er vi også super glade for deres rådgivning, da dette er vigtigt for at skabe medarbejderglæde, herunder et ordentligt arbejdsmiljø.

February 9, 2023

TOPgod oplevelse med Ergopartner

Meget behagelig behovsafklarende telefonsamtale med Heidi og desuden SÅ tilfredsstillende, at vi lynhurtigt kunne få en fysisk aftale i stand.
Heidi medbragte to forskellige stole, som begge ville kunne fungere, men hvor den ene var lige i øjet på alle parametre. Heidi er nem at tale med, hurtig til at opfange behov og desuden meget, meget venlig. Jeg har haft en topgod oplevelse og glæder mig meget over min nye kontorstol.

August 26, 2022

Uhørt høje priser

Uhørt høje priser
Jeg har lige tjekket priser på et gåbånd, ergopartner A/S tager 5.868,75 kr inkl. moms og andet dansk firma tager 2.888,- kr incl moms for akkurat det samme produkt.
En skråpude med luft koster hos ergopartner A/S 543,75 kr inkl. moms, og det samme produkt, efter en enkelt søgning, kan købes for 399,-kr incl. moms

February 1, 2021

Fusker med Black friday priser

De får en til at tilmelde sig deres nyhedsbrev for bedste Black friday tilbud. Men i dag viser det sig kun at være 5% og den knæstol jeg gerne ville købe var lige pludselig 5% dyre

November 27, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Købte en Pilatus bold oktober 2019 til…

Købte en Pilatus bold oktober 2019 til 429 kr, den får så flere bitte små revner og til sidst kan den ikke holde luften... Da jeg møder op hos Ergopartner i Køge, frasiger de sig alt ansvar og siger at det er selvforskyldt.. De mener at der må have ligget en sten på gulvet, som jeg ellers støvsuger hver dag, så nej..
Jeg handler aldrig der mere og vil fraråde alle, at købe hos dem, da de ikke tager ansvar og altid giver kunden skylden.. Nu køber jeg en ny pilates bold i netto og ser om den kan holde mere end 10 MDR..

August 28, 2020

Har købt en luplampe til 3000,-

Har købt en luplampe til 3000,-
Den går i stykker og da jeg vil reklamere, får jeg at vide det er fordi den er monteret forkert og de derfor ikke kan gøre noget

Samtidig får jeg også at vide, at hvis jeg vælger at købe en ny, kan jeg sagtens montere den som før.....
Dét giver ikke mening - men et salg er jo et salg

Ikke i orden, at jeg bare skal smide en så dyr lampe ud! Den kan ingen gang reperares

April 16, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Respekterer ikke reklamebeskyttede CVR…

Respekterer ikke reklamebeskyttede CVR numre.
Spurgte hvor de havde nummeret fra, og svaret var at det stod bare på en skærm ud fra CVR registret, så de har nok bare trukket en liste og tænkt at den går nok - Og det gør den desværre sikkert også..

Så hermed endnu en virksomhed jeg aktivt vil gøre alt for at undgå fremadrettet, og gøre mit bedste for at alle jeg kender også gør.

September 19, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Mistanke om at firmaet fupper.

Mistanke om at firmaet fupper.

Modtog et tastatur og mus som ikke faldt i min smag.
Returnererede det på billigste vis da jeg åbenbart selv skulle betale for dette.
Angiveligt er pakken ikke kommet frem, hvilket kostede mig små kr. 4000,-

Dumme Mig

August 15, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Bondefangeri.

Bondefangeri.
Blev ringet op og tilbudt at prøve et nyt produkt. Spurgte specifikt ind til returnering og fik information om, at hvis man da ikke ønskede at købe det, lå der en label til returnering.
Det viser sig så at det skal man selv betale :-(
Jeg troede ikke denne slags bondefangeri stadig fandtes, og efter længere dialog, står de fast.
Det tankevækkende, at en virksomhed går så langt for at skabe så dårlig omtale, når det kunne løses så nemt - ved at stå ved sin aftale og yde en god service.

Kort tid efter denne anmeldelse modtog jeg en returlabel, hvilket viser at Ergopartner alligevel har en god moral og service. Tak, og det får i to ekstra stjerner for.

October 17, 2018
Rated 1 out of 5 stars

dårlig oplevelse af salgsafdelingen..

dårlig oplevelse af salgsafdelingen... blev spurgt om jeg havde lyst til at prøve et af deres nye produkter efter jeg havde sendt noget retur, som ikke lige var mig, og sagde pænt nej tak... det kunne damen ikke acceptere og fortsatte med at spørge om jeg ikke lige skulle prøve det her nye produkt... for at slippe af med sælgeren følte jeg mig nødsaget til at sige ja til deres produkt... at hun så også efterfølgende var så fræk at minde mig om at jeg selv skulle betale for returforsendelsen for noget som jeg slet ikke var interesseret i og kun accepterede for at slippe af med sælgeren er jo bare skønt... Den ene stjerne (kan ikke give 0) for de for deres egentlig udmærkede bolche...

February 16, 2018

Troværdigt og imødekommende

Jeg har benyttet mig af Ergopartner for første gang - købte en rullemus og et matchende tastatur af mærket Easy i forbindelse med Black Friday. Jeg har kun roser til overs for Ergopartner (og produkterne)! Der var en hjælpsom medarbejder på hjemmesidens chatfunktion til at rådgive mig, og jeg fik produkterne hjem på prøve, før jeg behøvede at beslutte mig. Dét mere end alt andet er i mine øjne den store fordel ved virksomheden, for en rollermouse er jo alt andet lige meget dyr, og så fremmer det altså ens købelyst, hvis man kan få lov at prøve først.
Pakken med produkterne ankom lynhurtigt, og derudover får man via deres nyhedsbrev automatisk tilsendt nogle fine, små youtube-videoer, hvor de rådgiver om brug af hævesænkeskrivebord, rullemus mm. Alt i alt et troværdigt og hjælpsomt firma, som jeg bestemt gerne bruger igen.

December 28, 2017

Super klasse service

Super klasse service. Ringede til dem med henblik på at låne en special kontor stol, som normalt ikke lånes ud.. Men efter en kort samtale med en super sød og serviceminded Christina, så har jeg lige fået en leveringsbekræftelse på en special stol, som er afsendt fra lager kun 2 timer efter jeg talte med dem.

October 5, 2017

Is this your company?