Exclusianorge

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Tok fryktelig lang tid før jeg fikk joggeskoene. 5 ukers leveringstid. Fulgte anbefalingene om å bestille en str større, men di ble alikavel for små. Vanskelig å få dem sendt i retur.

Rated 1 out of 5 stars

Hold dere unna dette firmaet., De er useriøse, nekter å forholde seg til norske lover og regler, kjøpsloven. Sender ikke med angreskjema, og nekter å motta retur. Dette er så dårlig! Bare krangling. N... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke fått skoene jeg bestilte. Ved sporing kom det opp at de var levert. Jeg har ikke fått dem! Kontaktet dem på mail 3 ganger uten respons. Kontaktet Klarna om saken Betalingen er satt på vent. F... See more

Rated 1 out of 5 stars

SVINDEL STYR UNNA Bestilte sko i august, har fremdeles ikke mottatt (25/11))sko selvom de påstår at de er levert. Har send flere Mail om at jeg ikke har mottatt of ikke er interessert i skoene lengre... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Har bestilt et par sko fra de i…

Har bestilt et par sko fra de i begynnelsen av desember, de har fortsatt ikke kommet 10.01.22, har skreve mail på mail og de svarer kun at varen er underveis tror det er en datamaskin som svarer da jeg har sakt at pakken ikke har kommet og jeg vil benytte med av angreretten, får til svar at den er underveis og jeg må være tålmodig så kommer den!! det står at de bruker helt hjem og at varen skal være levert noe den ikke er da jeg har snakket med helt hjem, styr langt unna denne nettbutikken

January 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har nå sagt til de at jeg ikke blir og…

Har nå sagt til de at jeg ikke blir og svare de mere for angreretten får jeg jo tydeligvis ikke lov av de og bruke. Jeg vil ikke ha skoene og har heller ikke prøvd de på da det manglet skolisse på den ene og den andre skoen var skitten . Så useriøst og håper virkelig de ikke får lov og forsette og holde på slik mere .

January 5, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Verste kundeservice jeg har opplevd!!

Verste kundeservice jeg har opplevd!!
China sko. Fullstendig lureri.

Spurte om returlapp. Dette svarer de : 'Returprosessen er ganske komplisert hos oss fordi den må sendes til Nederland og kunden betaler for fraktkostnadene. Derfor anbefaler vi at du sjekker med venner eller familie om de kan akseptere skoene. Takk skal du ha'

Styr unna alle sammen!!

December 29, 2021

Forferdelig produkter

Forferdelig produkter! De reklamerte med ortopediske sko (sneakers), og vi fikk billig Kina-plast! Skoene er stive og knirker. Kan ikke brukes som hagesko engang.
Styr unna!

December 29, 2021
Rated 1 out of 5 stars

JEG HAR GITT BESKJED MED EN GANG AT JEG BRUKTE ANGRERETT. dET GIKK IKKE AN, SÅ DA HENTER JEG DE IKKE UT NÅR DE EVENTUELT KOMMER. DETTE LUKTER DET VONDT AV.

Hvordan kommer jeg meg ut av dette tro?
Skrev til de samme dag at jeg ville benytte angreretten min, men det gikk visst ikke an. Har ikke fått noen sko, og det er gått en mnd.
Forfall i Klarnabanken i dag, og jeg har kontaktet de og sier jeg ikke henter pakke når den eventuelt kommer. Fikk beskjed fra banken at det måtte jeg og returnere så de fikk et sporingsnummer.
Uansett henter jeg den ikke ut, og da sa de jeg måtte betale. De går jo i retur hvis jeg ikke henter de.

December 28, 2021

Styr unna!!

Styr unna!!! Jeg benyttet meg av angreretten etter noen få dager og de nektet meg det og når jeg stilte spørsmål til retur så nektet de meg og svare, men ventet til at varene ble levert med store forsinkelser. 14 dager med Mail så kom jeg ingen vei enn beskjed om at jeg kunne gi varene til en venn og tilbød meg 20% refusjon for så og gi meg 50% refusjon og jeg nektet og da fikk jeg beskjed om at jeg må stå for retur og toll til Nederland, men jeg har da verken laget noen avtale med Nederland eller Exclusia da angrerett er angrerett! Bestiller mye fra nettet, men har aldri vært borti sånn tull som det her. De presser virkelig varer på folk.

December 16, 2021

Absurd "kundeservice" - nekter kunden å returnere kjøp

Nekter retur. Vært i kontakt både via msg, nettsiden og epost. Fikk verken ordrebekreftelse eller returskjema. Jeg tror epostrekken under sier det meste. Start nederst ;), og - bruk en annen nettbutikk!

Subject: Re: Sv: Sv: Sv: retur

Hei Karianne,
Retur vil føre til store fraktkostnader, og at det ville være bedre å gi den i gave til en venn eller få en ny fra oss til en "kompensert pris". Hva tenker du om det?

On 12/04/2021 2:19 PM karianne wrote:

Jeg opplever at svarene dine bare blir mer og mer absurd. Og gjentar: Vennligst send meg adresse som jeg kan returnere skoene til.

Mh Karianne

Fra: exclusia
Sendt: lørdag 4. desember 2021 11:49
Til: karianne
Emne: Re: Sv: Sv: retur

Hei Karianne,
Som et bekymret selskap verdsetter vi våre kunder og miljøet. Transporten for å returnere bestillinger vil ha en stor effekt på å skade klimaet som vi ikke støtter. Vi tilbyr deg 20 % refusjon på det totale beløpet for bestillingen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å returnere produktet, og samtidig hjelper vi sammen med å eliminere årsaken til å skade klimaet.

On 12/03/2021 9:25 AM karianne wrote:

Hei igjen,
Jeg ønsker, som gjentatt til det kjedsommelige, å returnere varen. Viser til Retningslinjer for angrerett – ExclusiaNorge

Har vært i kontakt med Klarna angående manglende returmulighet hos dere, og antar de også har forsøkt å ta kontakt med dere i Exclusia.

I dag vil jeg sender jeg kopi av korrespondansen jeg har hatt med dere til forbrukerrådet og TV2 hjelper deg,

Hilsen Karianne

Fra: exclusiaNorge.com>
Sendt: fredag 3. desember 2021 02:36
Til: >
Emne: Re: Sv: retur

On 12/02/2021 8:48 AM karianne wrote:

Seriøst?
Jeg har gitt beskjed samme dag som jeg mottok skoene at jeg vil returnere dem, og bedt om adresse for retur i hht info på nettsiden dere.
VENNLIGST SEND MEG ADRESSE SLIK AT JEG KAN RETURNERE VAREN OG SAKEN KAN AVSLUTTES.

Hilsen
Karianne
______________________________
Fra: exclusiaNorge.com>
Sendt: torsdag 2. desember 2021 02:32
Til: karianne >
Emne: Re: retur

Hei Karianne,

Beklager for det. Kanskje noen i din familie eller venner kan bruke den?

On 12/01/2021 7:41 AM karianne wrote:

Jeg har fortsatt ikke mottatt noen adresse jeg kan returnere varen til. Se tidligere eposter.

Mh Karianne
From: karianne
Sent: Tuesday, November 2, 2021 8:48:24 PM
To: exclusiaNorge.com>

Subject: retur

Hei,
ønsker å returnere ordrenummer (..), og ber om adresse for dette.

et par røde joggesko str 41, mottatt den 25.10.2021.

Årsak til retur: skoene er desverre ikke av forventet kvalitet.

På forhånd takk.

Mvh Karianne

December 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Måtte bare legge igjen en til komentar

Måtte bare legge igjen en til komentar. Er det virkelig ikke mulig å få fjernet disse useriøse sidene fra Facebook. Klarna har slettet min betaling nå,men mye om og men,tok vel 6 uker. Fikk ingen returadresse ,så skoene går i søpla. Sinte likes på Facebook og kommentarer fjernet ,vi er flere som advarte. Sålene ble ødelagt etter to turer ,skjeve lapper bak. Svindlere som lurer penger fra folk. At ikke Klarna reagerer er og merkelig synes jeg da. Dem er jo seriøse. Men glad jeg brukte dem,ellers hadde jeg nok ikke fått pengene tilbake.

November 28, 2021

SVINDEL STYR UNNA

SVINDEL STYR UNNA
Bestilte sko i august, har fremdeles ikke mottatt (25/11))sko selvom de påstår at de er levert. Har send flere Mail om at jeg ikke har mottatt of ikke er interessert i skoene lengre men får til svart at de lever og jeg må ta kontakt med posten for å finne it av hvorfor de ikke er levert. Helt utrulig..ønska at jeg hadde sjekket her før jeg bestilte

November 25, 2021

Blir så oppgitt

Blir så oppgitt! Dette er frekt og stygt! De lover smertefrie knær, skryter av ortopediske sko, lagt inn falske anmeldelser av fornøyde kunder. Jeg er flau. Jeg lot meg lure. I posten etter laaaang tid, kom noen billige sko fra kina, med plastikk såle, og inni var de så flate at jeg fikk vondt i foten etter 3 sekunder. Ortopediske??? Nei! Det var de ikke! Det var svindel! Steng dette firma please!

November 4, 2021

Svindel

Svindel, styr unna! Nekter gi deg returadresse og nekter betale for retur enda de reklamerer på siden med "alltid 14 dager gratis retur". Produktet du etter lang tid omsider får har en HELT annen kvalitet enn de utgir i annonsene sine. De selger kort og greit billig kinasøppel til blodpris under falsk markedsføring.

November 2, 2021

Svindel!

De holder til i Nederland men de ortopediske skoene jeg bestilte var sendt fra Kina. De er overhodet ikke ortopediske, er harde og dårlig kvalitet. Og spinn glatte uten særlig mønster. Hold dere unna! Brukte 1 mnd for å få sendt de i retur, som jeg måtte betale. De ville ikke gi ut retur addressen. Måtte få Klarna til å hjelpe meg. Vet det er flere som sliter med det samme.

October 29, 2021

Styr unna

Styr unna. Dårlig Kina-kvalitet med lang leveringstid (for de sendes fra Kina). Mange kommentarer under annonsen skjules. Kun positive kommentarer er synlige for alle.

October 16, 2021

Ikke handle her

Ikke handle her, de bestiller fra Kina, får samme sko på Wish til en mye billigere penge!

October 14, 2021

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look