De har väldigt vilseledande information. Man kan få intrycket av att de gör en adressändring. På deras sida står det ”Gör en ordentlig adressändring hos oss på Folkbokföringsgruppen för att inte gå... See more
See what reviewers are saying
Jag upplevde tjänsten som otydlig och missvisande i början och kände att den inte motsvarade det jag förväntade mig. Efter att jag kontaktade företaget bemötte de mig dock professionellt och hanterade... See more
Godmorgon. Tjänsterna fungerar alldeles utmärkt och jag är nöjd samt belåten. Jag har ingenting att klaga på. Kan rekommendera Folkbokföringsgruppen. Är det någonstans du ska beställa den... See more
Jag vill bara säga den och den här tjänsten är bra för mig och min familj. Vi kommer från Syrien och min fru hade lite problem med språket. Jag har bott i Sverige 13 år men min fru bara 2 år. Det sven... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Anlita ej!
Anlita ej!
Gå in på Skatteverket och adress ända själva, det är gratis!
Ni får ej eftersändning av posten genom detta företag.
Bluff trots 3 påpekande sker ingen…
Bluff trots 3 påpekande sker ingen förändring. Varför får detta bolag fortsätta och lura människor på pengar?
Jag är mycket nöjd hur du hjälpte mig…
Jag är mycket nöjd hur du hjälpte mig med detta och tog mig på allvar. Tack! Och god påsk !
Med vänlig hälsning,
Göran
Återbetalning
Tjänsten gäller inte eftersändning av post som man lätt tror om man inte läser ordentligt. När jag insåg strax efter jag betalat 899kr, mejlade jag och bad om återbetalning. Endast en dag senare återbetalades hela avgiften genom Sara Malm på Folkbokföringsgruppen.
Mest nöjda är de som fått återbetalning av icke utförd tjänst.
Så intressant att de få nöjda kommentarerna gäller de som fått pengarna åter. Jag har inte fått det ännu och det lutar åt anmälan. Ända fantastiskt att det mest positiva är att några lyckas få pengar åter på icke utförd tjänst när det saknas nöjda på utförd tjänst. Vilken affärsidé.
Jag måste här be om ursäkt för ett…
Jag måste här be om ursäkt för ett jättedåligt betyg till Folkbokföringsgruppen.
Efter mailkontakt har de betalat tillbaka de pengar jag swishat, då allting bara blev fel.
De har skött ärendet med toppbetyg.
Bra återkoppling och pengarna tillbaka
Då jag anlitade fel tjänst när jag var för snabb och inte läst ordentligt så hanterade folkbokföringsgruppen mitt ärende utan dröjsmål och på ett utomordentligt serviceinriktad sätt. Pengarna betalades tillbaka direkt.
Bluff
Bluff! De är inte adressändring med eftersändning av posten. De skickar ut en blankett från skatteverket som är gratis. Använd adressändring från postnord istället, som varnar på sin hemsida "Just nu varnar vi för bedragare som erbjuder tjänster för flyttanmälan och adressändring. Svensk Adressändring, som ägs av PostNord och CityMail, är den enda aktören i Sverige som kan hantera eftersändning av post."
Detta är ren bluff och bedrägeri
Detta är ren bluff och bedrägeri. Företaget drivs av er känd bluffmakare och bedragare och levererar INTE den tjänst som du betalar för. Sidan och företagsägaren kommer att polisanmälas.
Ren bluff
Ren bluff. Det går heller inte att ringa till dem. Man ska maila och där har de skrivit att just nu är handläggningen extra lång!!
Fy faan för dessa blufföretag!! 799kr som stackars pappa har blivit blåst på 😡
Fullständigt bortkastade pengar!
Fullständigt bortkastade pengar!! Absolut ingen nytta av dom!! Går inte heller att ringa dom, inga telefonnummer!
Tjuvar! Bedrägeri!!
Bli inte kund
Man luras att betala postregistrering i tron att det är eftersändning. postregistrering är något som är gratis om man gör det själv.
VARNING
VARNING - blufföretag! Vår mormor beställde vad hon trodde var adressändring med eftersändning hos Folkbokföringsgruppen. Det har inte kommit någon eftersänd post. Det enda de verkar göra är att ta betalt för att ändra ens folkbokföring, vilket man kan göra själv GRATIS på skatteverkets hemsida. Att beställa eftersändning av post kan man enbart göra hos adressändring.se. Vi kommer polisanmäla företaget.
Företaget löste snabbt en situation som…
Företaget löste snabbt en situation som uppkommit. Och pengar i retur redan dagen efter. Tack för detta!
Glöm inte läsa igenom hela texten innan du tecknar ett abonnemang
Strax innan min flytt kom jag på att jag behövde göra en adressändring med eftersändning och googlade lite snabbt. Folkbokföring.se var det som kom fram först. Jag tyckte det lät bra och betalade för en 12 månaders posthantering där jag trodde att eftersändning ingick. Efter ca en vecka fick jag upp en notis om företaget och förstod då mitt misstag, och mailade jag företaget att jag ville nyttja min ångerrätt. Hade ringt om jag kunnat men lyckades inte hitta något telefonnummer. Efter att det gått ett flertal mail fram får jag köpet återbetalt.
/Annalena
Lysande service
Lurendrejare
Tyvärr kunde man bara välja en stjärna. Det är en för mycket. Skumraskföretag!
Återbetalning
Det tog lite tid men fick återbetalning.
Nöjd!
Jag beställde eftersändning i november…
Jag beställde eftersändning i november som skulle börja gälla den 24/1-25. Det fungerar inte! Har mailat dem, utan återkoppling. Är detta fejk lr vad ska man tänka?
Omöjliga att få kontakt med.
Omöjliga att få kontakt med.
Ingen bekräftelse på mail.
Ingen telefontid, bara hänvisnig.
Bluff? Troligvis!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.