De har väldigt vilseledande information. Man kan få intrycket av att de gör en adressändring. På deras sida står det ”Gör en ordentlig adressändring hos oss på Folkbokföringsgruppen för att inte gå... See more
See what reviewers are saying
Jag upplevde tjänsten som otydlig och missvisande i början och kände att den inte motsvarade det jag förväntade mig. Efter att jag kontaktade företaget bemötte de mig dock professionellt och hanterade... See more
Godmorgon. Tjänsterna fungerar alldeles utmärkt och jag är nöjd samt belåten. Jag har ingenting att klaga på. Kan rekommendera Folkbokföringsgruppen. Är det någonstans du ska beställa den... See more
Jag vill bara säga den och den här tjänsten är bra för mig och min familj. Vi kommer från Syrien och min fru hade lite problem med språket. Jag har bott i Sverige 13 år men min fru bara 2 år. Det sven... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag har nu fått tillbaka pengarna
Jag har nu fått tillbaka pengarna. Tack till Sara på Folkbokföringsgruppen.
Skrev i tidigare omdöme att jag var…
Skrev i tidigare omdöme att jag var väldigt missnöjd men vill med detta uppdaterade omdöme säga att jag nu är väldigt nöjd med snabb återkoppling och även återbetalning 🙏
ANLITA INTE DETTA FÖRETAG
ANLITA INTE DETTA FÖRETAG. LÄS NEDAN.
Jag beställde en adressändring och eftersändning i början på november 024 inför flytten i i början på december 2024 av Fokbokföringsgruppen.
Folkbokföringsgruppen har inte utfört tjänsten så mina vänner eftersände posten efter ett tag när jag inte fick min post. Jag fick dessutom påminnelsefakturor.
Toppen service
Jag råkade krabba till det men ni var snabba med att hjälpa till och lösa det. Så högsta betyg till er!
För 7 veckor sedan beställde vi…
För 7 veckor sedan beställde vi eftersändning av post i 3 mån. Har inte fungerat alls. Ingen post är eftersänd. Jag skrev till Folkbokföringsgruppen via mejl och påpekade detta och begärde återbetalning. Jag fick det omedelbart, efter att ha lämnat de uppgifter de behövde. Faktum kvarstår dock att eftersändningen inte fungerat eller så har jag missförstått företagets syfte. Men i vilket fall blev jag glatt överraskad och måste omvärdera min kritik mot företaget.
Mycket positivt att de genast tog tag i problemet.

Flyttade från Stockholm till Sälen
Flyttade från Stockholm till Sälen. Smidigt och bra. Tack.
Kontaktade kundtjänst avseende reklamation
Kontaktade kundtjänst avseende reklamation. 3h senare var allt löst. Bra jobbat!
Kan bara ge 5 stjärnor
Bra service
Gjorde en missbedömning av tjänsten vid beställning. Dock snabb återkoppling och pengarna tillbaka när jag påtalade att jag gjort ett misstag. Kommunikationen var med en trevlig ton.
Dåligt!
Dåligt!
Begärde eftersändning av min post och min mans dödsbo! Betalade för tjänsten, men den har inte fungerat! Gjorde en test genom att skicka post till mig själv på gamla adressen. Det har gått tre veckor, men fick aldrig tillbaka min post! Har mailat med ordernummer som ni ville ha, men har inte fått något svar! Blir väldigt ledsen! Inte nog med att jag har förlorat min man, nu känns det också som att jag har blivit lurad! Varför svarade ni inte på mitt mail? Jag skrev ju ordernummer som ni ville ha, men inget händer! Har gått lång tid sedan jag mailade er! VARFÖR FUNGERAR DET INTE?
Väldigt, väldigt besviken!
Rätt kvinna på rätt plats…😊!
Gjorde ett misstag vid beställning av en tjänst på folkbokfgrp.
Rättades till snabbt av proffsiga Sara Malm. Det gjorde hela vår dag…
”Två nöjda pensionärer”
Funkar galant och rekommenderas
Bra och jag återkommer
Mycket intressant adressupplevelse
Mycket intressant adressupplevelse. Det är bra och kommer säkert att bli ännu bättre. Just nu är det på en helt annan nivå och vi får se hur framtiden ser ut.
Jag måste verkligen berätta att detta…
Jag måste verkligen berätta att detta företag är väldigt speciella. Väldigt personligt och väldigt måna om att allt blir rätt. Detta finns det inte mycket av längre i Sverige.

Bedrägeri
Bedrägeri. Bara Svensk Adressändring AB kan sköta eftersändning av post, då de ägs av Postnord och CityMail. POLISANMÄL och spärra även ditt kort om du lagt in, eller försökt lägga in kortuppgifterna på denna sajts sida. Sedan ger du diarienumret från Polisen till din bank och anmäler transaktionen som bedrägeri.
Sara Malm var jätte behjälplig och jag…
Sara Malm var jätte behjälplig och jag vill tacka kundtjänsten för all hjälp jag och min familj fått. Det kan inte bli bättre. Vi hörs igen när det är dags att kontakta er igen.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.