Na enig zoeken kwam ik op deze site en vond juiste maat vol glas fotolijstjes met ontspiegeld glas. 's Middags 3 stuks besteld en de volgende ochtend afgehaald bij het afhaalcentrum. Hufterproef ver... See more
See what reviewers are saying
Ik heb opnieuw een passe-partout met flink afwijkende en niet doorsnee afmetingen besteld, na dit al twee maal eerder gedaan te hebben. Deze werd zeer snel en keurig afgewerkt geleverd. Ook zeer stevi... See more
Eerst getwijfeld of ik zelf een passe-partout voor een fotolijst (70x50 cm) zou maken met 9 uitsnedes. Toch gekozen om dit uit handen te geven. Eerst via mail een prijsopgave gevraagd en een schets ge... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Blij met de op maat gemaakte passe-partout!
Erg tevreden over de passe-partout op maat die ik heb besteld bij Fotolijsten Online! Telefonisch contact gehad voor informatie, waarbij ik vriendelijk werd geholpen. De passe-partout was makkelijk te bestellen met de duidelijke uitleg en was snel binnen. Ziet er mooi en kwalitatief uit.
Snel en goed
Hufterproef verpakt, met dank aan de grote hoeveelheid bubbeltjesverpakking, waar we nog heel veel andere zaken in kunnen verpakken. Direct de foto's ingelijst en ze hangen prachtig aan de muren.
Fraaie standaardlijst
Besteld de Classic Style lijst van 20x30cm. Deze lijst heb ik binnen 2 dagen ontvangen, totaal 'hufterproof' verpakt. Het is een zeer fraaie lijst die er iets anders uitziet dan op de website. Eigenlijk nog veel mooier. Ik heb er een borduurwerk in gedaan en ben er heel blij mee. Trouwens ik heb jaren geleden al lijst- en passepartouts in afwijkende maten gekocht bij dit bedrijf tot volle tevredenheid.
Goed verpakt
Snelle levering en wel heel zorgvuldig verpakt. We hebben nu genoeg bubbeltjesplastic in huis voor als we nog eens gaan verhuizen 😉
Mooie lijsten, ook voor afwijkende maten
Mooie lijst gevonden voor een afbeelding met een ongebruikelijke maat. Heel fijn dat de lijst op maat gemaakt kon worden. Kwestie van goed meten en aangeven hoe ik het exact wilde hebben. Zorgvuldige en zeer snelle levering. Goede kwaliteit, de lijst is alles wat ik ervan hoopte. Heel blij mee.
Mooie, goed gesneden passe-partouts en snel geleverd.
We wilden enkele aquarellen inlijsten tegen niet te hoge kosten, maar wel op een professionele en mooie manier. We hebben lijsten gebruikt die we nog hadden, aangevuld met op maat gemaakte passe-partouts in kleur van Fotolijsten. Op die manier hadden we voor 15 euro per aquarel een heel mooi resultaat. Zeer tevreden, gaan we vaker doen.
Passe-partout besteld
Passe-partout besteld.
Perfect gemaakt volgens de door mij aangeleverde maten.
Het was een zeer groot formaat, maar door de stevige verpakking was het verzenden geen probleem en is hij
onberispelijk aangekomen.
Zal hier zeker vaker gaan bestellen!
Super snelle en nette verzending
Super snelle en nette verzending!
Passe-partout op maat laten maken
Passepartout besteld
Passepartout besteld. Paste precies zoals ik de maten had opgegeven. Ze snijden de opening iets kleiner zodat de rand van de foto mooi wegvalt. Ga hier zeker weer bestellen!
Pakket werd snel en netjes geleverd
Pakket werd snel en netjes geleverd. Prachtige upgrade voor de foto waar die voor is bedoeld.
Fijn bedrijf met vakmensen
Fijn bedrijf met vakmensen. Hebben goed advies gegeven over welke passe-partout bij welke afmeting past. Hebben er duidelijk kennis van. Reageren snel op email.
Slechte kwaliteit en service.
Slechte kwaliteit en service.. Zaten om de 2.5 cm soort vouwlijnen in de passe partout. Volgens het bedrijf “hoort” dat, dus onbruikbaar passe partout en geen geld terug

Passe partout beschadigd ontvangen
Ik had een passe-partout besteld, deze kwam helaas beschadigd uit de verpakking. De verpakking zelf was goed. Helaas stelt het bedrijf dat het "dus" mijn eigen schuld is. Op mijn laatste mail, dat het ook fout gegaan kan zijn bij het inpakken heb ik helaas geen antwoord meer gehad.

Ontzettend goed bedrijf
Ontzettend goed bedrijf, bedankt Jeroen Stolk, perfecte service, en meedenkend. Dit is het bedrijf waar ik altijd mijn materiaal voor fotolijsten blijf bestellen. Mooi assortiment, snelle levering.
Zeer goede service
Goede klanten service wordt snel actie ondernomen bij een klacht lijst was beschadigd binnen 2 dagen is er nieuwe binnen gekomen deze was perfect foto's op website zijn duidelijk alleen ogen de foto's dat de lijsten breeder zijn dan in werkelijkheid ook de duurdere glas soort is zijn geld waard erg blij met onze a2 formaat lijst
Review bij een verkeerd bedrijf neergezet...
Review bij een verkeerd bedrijf neergezet. Mijn excues

Maatwerk!
Naar aanleiding van het overlijden van mijn hond heb ik contact gezocht met dit bedrijf over maatwerk. Correcte en zelfs empathische mailwisseling hierover.
Dit bedrijf dacht heel erg mee, opperde ideeën en bood zelfs aan speciaal een voorbeeld te maken!
Dit voorbeeld is met grote precisie gemaakt, dat zag ik direct.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Goede service en prijs
Lijst kwam met een hele kleine beschadiging binnen en kreeg diezelfde week nog een nieuwe op gestuurd. Top service, mooie lijsten en goede prijzen.
Fijne klantenservice.
Helaas was een lijst kapot gevallen doordat een zelfklevende spijker niet genoeg gewicht aankon. Lijst daardoor kapot.. Even een mailtje gestuurd en nu is er een vervangende lijst onderweg naar mij.
Erg netjes afgehandeld, zou er vaker kopen.
Keurig bedrijf dat meedenkt. Zeer scherpe prijzen en perfecte levering!
Zeer scherpe prijzen en perfecte levering! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar fotolijsten.
The Trustpilot Experience