God betjening. Venlige og opmærksomme folk. Kontaktede os før de kom, så vi var klar. Klare aftaler der blev holdt. Dygtig tæppelægger. Hurtig og effektiv. Prisen holdt. Vi er meget tilfredse.

Company replied
Virkelig flot håndværk 👍 Tid for gulvlægning overholdt nøje. God vejledning. Prisen lavere end forventet. Lidt forvirring i forløbet ifht hvem vi skulle kontakte ved forskellige spørgsmål.... See more
Company replied
Efter en totalrenovering af stuegulv mm. var tiden inde for at udskifte det gamle tæppe under sofabordet. Det blev ingen nem sag - at finde noget vi kunne bruge. En lang historie kort og efter diverse... See more
Company replied
På trods af misforståelser om leverings tid, er dette absolut tilgivet - efter særdeles håndværksmæssigt udført nedlægning af tæppe tæt på væg, uden dæklister i pistolgang - godt gået vi er super g... See more
Written by the company
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Lavhedevej 48, 7500, Holstebro, Denmark

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 94% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Vinyl arbejdet virker ok, men under arbejdet blev døren ind til
badeværelset beskadiget. trods flere henvendelser til garant i
Holstebro var der aldrig nogen der vente tilbage (kun med regningen)
Det er bare ikke i orden.
Carsten Olsen

Reply from Garant - Holstebro Gulve
Har desværre haft en øv oplevelse med Garant gulve i Holstebro. Skulle have lagt nyt gulv i køkken, soveværelse, stue og ny spisestue der tidligere var 2 værelser, der nu var lagt sammen. I den forbindelse skulle betonfundamentet slibes, så det var plant med resten af stuen. Sælger gav tilbud, som vi accepterede. Under hele processen var aftalen at fundamentet skulle slibes. Vi forlader huset og jeg modtager gulvlæggeren en tidlig morgen. Vi går gennem huset, opgaven og jeg giver ham en klar instruks om, at såfremt gulvet ikke kan slibes, skal jeg kontaktes så jeg kan beslutte om andre folk skal på opgaven omkring betonfundamentet. Der går 3 dage uden vi hører fra gulvlægger og vi vender hjem til huset efter 3 dage om aftenen. Desværre opdager vi at gulvet er hævet i den nye spisestue og stue. Det betyder at fra køkken og gang, er der nu en forhøjning indtil stue og spisestue. Ud over at vi altid har været vant til at der ikke var nogen forhøjning til den gamle stue, så kan vores gamle robotstøvsuger heller ikke klare forhøjningen. Tager kontakten til Garant og forklarer dem hvad problemet er, nemlig at vi havde forventet at fundamentet var slebet og ikke at man havde brugt masser af sand og forhøjet gulvet i stedet for uden at vende det med os. Det viser sig at gulvlæggeren har en anden udlægning af den instruks jeg gav ham. Så det hele er endt med at Garant tager gulvlæggerens version i forsvar og det er nu påstand mod påstand. Grundet at vi ikke har kunnet finde en løsning med Garant, så har vi besluttet at vi senere i år river gulvet op igen og får fundamentet slebet. Så det jeg egentlig vil sige er følgende. Sørg for at få alt på skrift fra sælger, så begge parter er 100% klar over hvad der er aftalt såfremt der skal laves noget specielt. En dyr lærestreg for os, men nu ved vi bedre til næste gang. Garant har tidligere lagt gulv hos os 2 gange til stor tilfredshed, men denne sag med efterfølgende korrespondance, har desværre gjort at vi aldrig vil bruge Garant igen. Dog 2 stjerner da gulvet, hvis vi ser bort fra ovenstående, er lagt rigtig flot kun med få fodpanel fejl.
Ja, I vores samtale via email skrev de så også at de var interesseret i at finde en løsning, men det de tilbød var at hæve køkkengulvet. Det ville jo ikke afhjælpe noget som helst. Vi ville stadig have et hævet gulv, som vores robotstøvsuger ikke kunne komme op på og stadig ikke kønt at kigge på.
Derudover så i samme emails blev tonen imellem os bestemt ikke rar, så kan virkelig ikke se hvad de ellers kan byde ind med. De har ikke været interesseret i at rette fejlen, altså fjerne gulvet i stuen og spisestuen og så få slebet gulvet som var den oprindelige plan.
Så kan desværre kun fastholde min mening, men tak for forsøget på mægling. :-)

Reply from Garant - Holstebro Gulve
Gik rundt i en halv time og blev ikke tilbudt hjælp, trods det at der var flere sælgere til stede. De havde mere travlt med at snakke sammen og hjælpe de kunder på 50+.
Lige inden vi blev enige om at gå, kom der et ældre ægtepar ind, som de sprang op for at hjælpe. Ærgerligt for garant Holstebro, for vi har lige købt hus og har mange rum der skal have nye tæpper. Men det finder vi et andet sted.

Reply from Garant - Holstebro Gulve
Svindel og bedrag - hold jer væk..
Startede med at vi kontaktede garant gulve ( Brich Hansen A/S ) fordi den gulv mand vi normalt bruger ikke kunne grundet sygdom.
Her fik vi kontakt til en sælger ved navn Peter som var super behagelig og kompetent og vi arrangede at han ville sende en sælger ud til os for at give os et tilbud, så vi derved er sikret at det hele går rigtig til og at de sidder med ansvaret hvis der er noget der går galt. På den aftalte dato dukker ejer af virksomheden, Brich ham selv op og vi gennemgår hele vores bad hvor der skulle lægges linoliom på. Vi får målet op til at der er 9,8kvm.
Jeg spørger så til hvad det kommer til at koste og han oplyser os at det hedder 1000kr pr. kvm alt incl. Hvis vi valgte ud fra de farver som de har på deres lager kunne vi spare yderligere i forhold til de farver som vi selv ønskede. Og da badet var lille og nem at gå til regnede han ikke med at det blev dyre end det.
Det går vi med til, da deres farver lignede utrolig meget det vi ønksede.
Da de så var færdige hos os, kunne vi se skader på væggene samt linoliom i selve kabinen var skåret mindre end bunden af gulvet, vi kontakter den behagelig konsulent, Peter og han fortæller os hvad der var af muligheder. Vi går med til at vores egen tømmer ligger en fuge i enderne da vi er nødsaget til at få badet færdig fordi garant kunne først igen efter sommerferien, uge 35, og vi skulle returnere den badetrailer som vi havde lejet.
Peter lover os at vi nok skal finde en fornuftig løsning på dette problem når regning kommer.
4 uger efter dukker regning op på 11.983kr, altså 2000kr mere end hvad der var aftalt. Jeg kontakter Peter som prøver at være behjælpelig med et afslag på 983kr, dette afviser vi i første gang da vi føler at de ikke har overholdt det de har lovet os. Han oplyser så at han skal på ferie og vi bliver nødsaget til at tage sagen med Brich ham selv.
Jeg ringer 3 gange uden at få fat i Brich, hvor jeg senere på dagen får en mail fra ham, jeg ringer så igen og får fat på Brich hvor jeg forklare sagen fra vores synspunkt. Han afviser mig blankt og siger at det er hul i hovedet at vi maler et badeværelse før de kommer til, for man må jo forvente at de laver skader, så dette vil han ikke dække. Til de 1000kr kvm som han havde fortalt os, der siger han nu at det er en "tommelfinger regel" og at han ALDRIG havde givet os et fast pris, for jeg havde jo ikke noget på skrift fra ham. Jeg siger så at både min kone og jeg hørte hvad han havde lovet os, han begynder at grine i telefonen og siger -ja ja, den holder aldrig i retten, i er mand og kone.. Derefter ligger han på.. 2min senere modtager jeg en mail om at hvis ikke jeg betaler de her penge vil han sende os i RKI. Dette ønsker vi ikke, så derfor har jeg modvilligt betalt regningen og sidder med en dårlig smag i munden...
Mit råd til folk er at finde en anden garant butik at handle i, og skulle man alligevel komme ind i denne her butik, så for guds skyld få det på skrift så i ikke havner i samme situation som os.