See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ze werken ook onder de naam basissofa! Als er iets mis is met meubels geven ze geen gehoor. De meubels hebben schade, wordt bij de koper neer gelegd. Wat je ook aandraagt ze hebben hun antwoord wel k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nog geen 1 ster waard, wat een waardeloos bedrijf. Is zelfde als Basicsofa!. Na aflevering direct beschadiging gemeld. Aan mij gevraagd via app te communiceren, geen probleem natuurlijk Vervolgens... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wees gewaarschuwd!!!! Eind juni begin juli 2020 een tafel besteld, nu 5 januari 2021 nog steeds niets gekregen. Alle begrip voor Corona maar ze hebben 3x aangeven dat de tafel op zee is en dan weer... See more

1.7

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.7

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

In februari jl

In februari jl. 2 stoelen besteld. We waren er heel blij mee totdat 1 stoel uit elkaar viel.. ik heb ze gemaild en daar hebben ze wel snel op gereageerd. We kunnen langskomen voor een nieuw onderstel. Maar.. wij wonen niet in de buurt..
Meerdere malen terug gemaild, of hier een andere oplossing voor is.. Geen reactie meer.. dus nu zit ik met een kapotte stoel..
We hebben ook geen idee wanneer dit bedrijf daadwerkelijk geopend is..
Al met al, slechte service tot zover!

September 2, 2022

uiteindelijk duurder uit

Lange leveringstijden, alles kan niet tesamen geleverd worden maar in etappes. Wat inhoud dat je bij elke levering opnieuw bezorgkosten van 35 euro moet betalen. Wat op de website staat, eenmalig bezorgkosten in rekening brengen is dus absoluut niet waar! Het enige argument dat terug komt is dat een ondernemer het zwaar heeft en er niet geklaagd moet worden over bezorgkosten.

July 21, 2022

Verkeerde salontafelset

Salontafelset besteld. 1 jaar op gewacht. Uiteindelijk gekregen, is het een hele andere set. WhatsApp gestuurd, gebeld geen reactie. Wat een oplichters zijn het! 🤮

June 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Fauteuil besteld zou na ca

Fauteuil besteld zou na ca. 3 welen geleverd worden na meerdere contact pogingen en 7 weken verder de fauteuil maar geannuleerd via whatsapp want telefonisch niet bereikbaar… en wat denk je binnen 5 min antwoord via de app “ helaas dan halen we hem eruit”

May 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Mooie tafel voor weinig geld.

Levering duurde iets langer dan in eerste instantie, maar dat kan gebeuren. Werd netjes op de hoogte gehouden.
Dit is de 2de keer wij er een tafel hebben besteld. De eerste tafels hebben we zelf opgehaald. Mooie stevige tafel voor weinig geld. Deze hebben we laten bezorgen. Half uur van te voren kregen we een belletje dat ze er over een half uur zouden zijn.
Tafel heeft de bezorger mee naar binnen gebracht. Weer zeer tevreden met deze tafel.
Mooie stevige tafel voor weinig geld..

Als dat niet zo zou zijn zou ik het ook hebben vermeld.

January 8, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Nou eindelijk was het moment daar, de tafel werd geleverd!

Nou eindelijk was het moment daar, naar lang wachten werd de tafel geleverd. Voor dat geld zo.n leuke tafel was het proberen waard vonden wij. Dag voor levering nog eens zitten googlen op het bedrijf ( negatieve reviews worden verwijderd en melder wordt je blokkerd) daar werd ik niet echt gelukkig van, maar ach er was nog niks betaald dus we zullen zien. Iedere inkoper moet ontzettend lang wachten op zijn bestellingen en ja soms wordt er gemaild dat de bestelling nog 2 weken duurt en daarna krijg je weer een mail dat het nog 3 mnd duurt. Denk dat elke ondernemer hier nu mee te maken heeft, kun je een bedrijf niet aanrekenen.
De bezorgen was keurig op tijd, samen het tafelblad en poot naar binnen gedragen. Ik gaf aan dat ik eerst het tafelblad wilde zien voordat er betaald werd, vond de chauffeur niet heel leuk volgens mij, hij had nog meer adressen te doen, ik moest maar contact opnemen met Maurice werd gezegd. Hij had nog 1 tafel in de vrachtwagen liggen dus dat viel wel mee. Samen onder genoot van een praatje de tafel toch uitgepakt. Alles zag er keurig uit, dus de bezorger netjes betaald en bedankt voor zijn geduld. Hij riep nog, als de tafel staat, zet het op internet. Nou bij deze!! Wij zijn zeer tevreden over het product voor dat geld. Als Maurice nou ook de klachten niet verwijderd maar aanhoort en samen naar een reële oplossing zoekt met die klant, dan zou ik zeggen prima bedrijf.

January 8, 2022

Slechte kwaliteit

Begin vorig jaar heb ik via het contactformulier een bestelling geplaatst. Ik kreeg bericht dat de stoelen voor me gereserveerd zouden worden. Na lang wachten en zelf contact opnemen, kreeg ik te horen dat ze geleverd konden worden.

Bij levering kwam ik erachter dat 1 van de zes stoelen anders was den de anderen. Eigenlijk was die ene stoel degene die ik had besteld en de andere 5 niet, maar ach, dan maar die ene stoel omruilen voor dezelfde als die 5. Dat was mogelijk, een week later kreeg ik een andere. Wat blijkt? Precies dezelfde stoel als die ene die afweek. Vanaf toen herhaaldelijk opnieuw het contactformulier ingevuld én het nummer gebeld dat mij belde om afspraken over de levering te maken. Op geen enkele manier heb ik contact kunnen leggen. Alleen via Whatsapp heb ik één keer reactie gehad, maar dat was een vage reactie die mijn klacht niet verholpen heeft. Ik heb via Facebook ook mijn ongenoegen geuit. De enige reactie van het bedrijf is de opmerking verwijderen en mij als gebruiker blokkeren.

Afgelopen december is één stoel volledig afgebroken bij de draai-as. Ik heb toen meteen weer het contactformulier ingevuld, maar ook hier heb ik geen reactie op gekregen. Ik zal nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen en raad iedereen aan dit ook absoluut niet te doen.

January 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Geen contact meer mee te krijgen nav…

Geen contact meer mee te krijgen nav klachten. Tafel beschadigt na levering en na paar maanden gaatje in de bank wordt er eerst gezegd, geen probleem dat gaatje gaat niet groter worden!! nee maar het zit er wel in de naad. Nu geen cc dus meer mogelijk. Zo slecht. Koop hier niet, ook niet voor de prijs!!! Heel jammer dat dit zo moet. Had het graag op een normale manier afgehandeld.

December 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wat een slecht bedrijf is dit

Wat een slecht bedrijf is dit. Je krijgt 0,0 contact met ze. En als je een bericht plaats op hun fb wat hun niet aanstaat wordt je geblokkeerd en je bericht wordt verwijderd. Hier vooral NIET bestellen. Wij wachten al sinds maart op antwoord over bepaalde producten die wij destijds bij hun hebben gekocht en nu al defect zijn. Telkens komen ze met smoesjes dat het zogenaamd niet geleverd zou zijn maar vervolgens wel op fb plaatsen dat ze circa 1000 van de desbetreffende producten binnen hebben gekregen. Aangifte is gedaan tegen hun

December 11, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Het bewijs van goedkoop is duurkoop

Wat een leuke tafel dacht ik toen ik hem voorbij zag komen op facebook. Mooie reacties onder de berichten en redelijk snel contact per mail. Super fijn in het begin. De tafel besteld en deze zou binnen 3/4 weken binnen zijn.

Nu een week later kan die dus al geleverd worden. Jeetje wat fijn! Maar contact verloopt zo: we komen zaterdag tussen x en x tijd. Geen andere optie, dus dan houdt het op. Wij hebben die dag absoluut geen tijd door persoonlijke omstandigheden maar kunnen wel elke andere zaterdag. Maar er waren geen andere opties.

Zoals in de andere reviews te lezen is, totaal niet klantvriendelijk, meedenkend of flexibel en super asociaal contact via whatsapp. Er was geen andere optie dus we hadden gewoon pech. En we wilde nog wel onze dressoir en meer er gaan halen. Dat houd ook bij deze direct op.

Het bewijst maar weer goedkoop is duurkoop. We betalen dan veel liever wat meer voor in ieder geval een normale communicatie tussen bedrijf en klant.

November 11, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wachten op tafel die nooit komt..

Tafel besteld waarvan H2living zei dat deze juist in container was aangekomen (dus voorradig) en spoedig thuisgeleverd zou worden.. Na 2 weken nog geen bericht dus zelf contact opgenomen(toch al slecht voorgevoel) waarop ze netjes antwoorden dat alles goed kwam en zij snel bericht zouden doen.. Na weer week niets horen bericht gestuurd waarin ik vroeg of ze tijdig bezorging zouden overleggen ivm vrij vragen werk.. Wederom antwoord geen paniek, u hoort van ons.
En dan plots afgelopen week een apje met vervelende mededeling dat onze tafel toch niet voorradig was🤔maar we wel een andere maat geleverd konden krijgen😖... Andere maat voor ons geen optie en vanuit H2living was dit niet hun probleem... Op Facebook een opmerking geplaatst om anderen te waarschuwen, echter was dit bericht binnen 10 min verwijderd en ik geblokkeerd... Dit verklaard waardoor op fb niets negatiefs te vinden is!! (verwijderen alles wat hun niet bevalt)

November 9, 2021

Drama

Begin juni een bestelling geplaatst bij H2 Living, snelle reactie en ze gaven een leverdatum aan van 4-6 weken. Na 7 weken werden de producten geleverd op het moment waarop het H2 living uit kwam. Hierin was geen overleg mogelijk. Wij hebben enkele stoelen en een tafel besteld. Na levering bleek dat enkele stoelen verkeerd gelast waren. Er zat 1 cm verschil in, met als gevolg dat de stoel wankel was. De tafel was mooi maar wel wat roze uit geslagen. Dit kan gebeuren met een natuurproduct. Toen wij contact probeerde te zoeken ging dit erg moeizaam. Via Whats'app kregen we in het begin een snelle reactie, later kregen wij nauwelijks reactie, telefoontjes werden niet opgenomen en via FB messenger werd niet meer gereageerd. Wanneer bekende van mij informatie opvroegen via FB messenger konden ze wel direct reageren. Het contact ging vervolgens erg moeizaam, nauwelijks reactie. Beloftes werden niet nagekomen en telkens moesten wij contact opnemen met H2 Living. Nadat wij meerdere malen contact probeerde te krijgen zonder resultaat werd ik geïrriteerd en heb ik dit in een Whats'app bericht mijn irritaties geuit. Hierop kregen wij vervolgens wel een reactie. Wanneer de eigenaar op zijn teentjes getrapt wordt krijg je een reactie ( TIP). Ze hebben nooit iets van excuses aangeboden voor de slechte producten, de eigenaar kan er zelf namelijk ook niks aan doen..

Gelukkig zijn vandaag eindelijk de nieuwe stoelpoten geleverd. Bewust vandaag pas een reactie geplaatst omdat wij bang waren dat we dan nooit de stoelpoten zouden ontvangen.

Ons advies zou zijn, geeft iets meer geld uit zodat je service krijgt en goede producten ontvangt. Bestel dus niet bij dit bedrijf..

October 30, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Goede winkel met de juiste prijs

Goede winkel met de juiste prijs. Soms moet je wel even geduld hebben met de levertijd maar het is het wachten waard. Wij hebben hier al vaker meubels gekocht, gaat allemaal prima mee. 10 jaar geleden ook een bankstel gekocht en deze is nog altijd in nette staat, in die tijd nog onder de naam Hummel lifestyle. Recent hebben wij alle meubels vervangen omdat we geaag wat nieuws wilden.
De vele negatieve reacties bij dit bedrijf zijn niet erg representatief, als je een topproduct met een top afwerking wil moet je bijvoorbeeld naar Eijerkamp Zutphen met de bijbehorende (3á4 voudige) prijs!

October 22, 2021

Nooit weer

In feb. Een bestelling gedaan. 10-14 weken zou het duren. Uiteindelijk is dit 6 maanden geweest. Nu stel op sprong moeten wij maar paraat staan want het is binnen. Ik vind de manier van schrijven via app bot en onpersoonlijk. Geen compensatie geven voor het lange wachten want jullie hebben maar een paar tientjes winstmarge. Bestelling geannuleerd. Nooit meer via jullie bestellen. Liever meer betalen met een fijne service. Slechte zaak. Nooit weer.

August 12, 2021

Bizar slechte klantenservice

6 maanden gewacht op onze bestelling, 2 dagen van te voren werd gemeld wanneer de tafel werd geleverd. Kwam voor ons niet goed uit, maar andere afspraak maken was niet mogelijk... Hele asociale communicatie.

July 19, 2021

Is this your company?