Hektor mobil Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med den service jag fick av Izak. Han var professionell, kunnig och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Han tog sig tid att besvara alla mina frågor på ett tydligt och en... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min 78 åriga mamma blev lurad att teckna ett längre avtal med Hektor mobil. Hon fick uppfattningen att hon fick en förbättring av det befintliga avtal hon har med en annan leverantör. Nu står hon me... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jag blev uppringd igår em söndag ,av en som sa att han kunde sänka min mobilabonnemangs kostnad pg av min höga ålder, sk åldersrabatt. Det kunde han inte, Men det blev inte så, Erbjudandet var nyteck... See more

Rated 5 out of 5 stars

Idag fick jag ett jättetrevligt samtal med David kanske lite längre än det behövdes men det var trevligt. Förra veckan hade jag även ett samtal men en maria på hektor som var trevligt oxå och hon löst... See more

Company details

1. Mobile Network Operator

Written by the company

Hektor mobil är en mobiloperatör i Linköping som använder sig av Tele2s nät. Vår inriktning är att hjälpa både konsumenter samt företagskunder med sina mobila kommunikationslösningar.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 6% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

75 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Förstklassiga abonnemang till oslagbara priser.

Förstklassiga abonnemang till oslagbara priser

I dagens digitala era är vår uppkoppling mer avgörande än någonsin. Med en mobiloperatör som prioriterar sina kunder och erbjuder kvalitativa tjänster till överkomliga priser, blir vardagen både smidigare och mer ekonomisk.

Denna operatör har inte bara förstått den moderna kundens behov av snabb, pålitlig och överkomlig kommunikation, men har också gått ett steg längre genom att skräddarsy abonnemang som passar alla behov. Med flexibla datamängder, obegränsade samtal och SMS, och enastående täckning över hela EU länder, sätter de standarden för vad man kan förvänta sig av en mobiloperatör.

Men det som verkligen sätter denna operatör i en klass för sig är deras kompromisslösa fokus på kundnöjdhet. Med en dedikerad kundtjänst som alltid är redo att hjälpa till, enkel och transparent fakturering och en rad extrafunktioner som ingår i abonnemangen, visar de att de verkligen bryr sig om sina Kunder.

Så oavsett om du är en tung användare som streamar, spelar och surfar, eller om du bara behöver ett enkelt och prisvärt abonnemang för att hålla kontakten med nära och kära, kan du vara säker på att denna mobiloperatör har något som passar just dig.

Välj en mobiloperatör som sätter sina kunder först och upptäck skillnaden med förstklassiga tjänster till oslagbara priser.

October 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jag erhöll abonnemang som jag inte…

Jag erhöll abonnemang som jag inte beställt och hade svårt med att få en kontakt med företaget. Men efter vi etablerat en kontakt så gick allt jättesmidigt och vi har nu löst allting. Således kan man räkna bort mitt tidigare ömdömme här på Trustpilot Slutorden blir: Misstag kan alltid ske. ps Trustpilot, läser Ni detta så får Ni gärna ta bort mitt första inlägg

November 10, 2023

Blufföretag som skickat…

Blufföretag som skickat abonnemangskort på mobilabonnemang till mig utan skäl. Vill varna alla för dem!!! Jag skickade tillbaka korten i deras kuvert samt polisanmälde dem för försök till bedrägeri.

October 31, 2023
Rated 3 out of 5 stars

De löste problemet! (Katastrofalt och bedrägligt företag)

Uppdatering: Problemet är löst! Avtalet har annullerats. Bra av företaget att ändra sig och lösa ett uppenbart problem.

Mitt tidigare inlägg här löd på följande vis: ”Katastrofalt företag. Lurade på min 85-åriga mor ett tvåårigt avtal trots att hon inte ens har användning för ett nytt mobilavtal - hon använder inte ens en mobil längre. Att utsätta äldre människor för sådant borde vara straffbart! Som ombud för min mor har jag via mail och telefon försökt få dem att annullera ett uppenbart felaktigt avtal som aldrig borde ha ingåtts. De vägrar.”

July 14, 2023

Reply from Hektor mobil

Hej Stefan, det var olyckligt att du hade den uppfattningen om oss.

Förmodligen så har din 85 åriga mamma en mobiltelefon och har på så sätt slutit ett digitalt avtal med oss. Detta kan man bara göra om man har ett telefonnummer med en smartphone tillhörandes, vilket i sig är ett tecken på att det finns en mobil som används trots allt.

Du är välkommen att höra av dig till oss så kan vi se om det finns någon lösning vi kan tillförse er med, då vi inte vet vem kund i frågan är, bara att det är din 85 åriga mamma som du värnar om.

Kontakta oss gärna på support@hektormobil.se
0701-00 01 00

Lurendrejeri……….

Försäljningschefen har ringt upp mig och beklagar missförståndet och vi har nu rett ut våra mellanhavanden. Han har avskrivit mitt abonnemang och kostnader
En stor lättnad

June 19, 2023

Lurar äldre människor.

Min mamma blev uppringd av en försäljare från er och blev erbjuden ett abonnemang av er som skulle va billigare än det hon redan hade. Hon sa att hon hade bindningstid kvar på sitt nuvarande abonnemang men det var inga problem utan försäljaren lovade att ni skulle lösa ut hennes nuvarande abonnemang. Ni skickade ett avtal via sms som hon skrev på och allt var frid och fröjd fram tills att ångerrätten på 14 dagar hade gått ut då hör ni av er och säger att bindningstiden på hennes gamla abonnemang var för långt så ni tänker inte lösa ut det. Då vill hon inte har er tjänst men blir då tvingad att betala 12500:- bara för att ångerrätten hade gått ut.Hade ni varit smarta så hade ni rivit avtalet och sagt att hon var välkommen när bindningstiden på gamla abonnemanget upphört så hade ni haft en nöjd kund istället för en lurad kund.

Nu har ni verkligen visat er från er bästa sida när ni ringer till min mamma idag och slänger på ytterligare 3000:- på fakturan bara för att jag har lämnat ett negativt omdöme och berättat för alla om hur ni behandlar era kunder.

Andreas Carlsson

March 29, 2023

10/10 kundbemötande

Jag kan bara säga jag har aldrig fått sådan service och förståelse som jag fick här. Även väldigt bra operatör aldrig strulat som det tidigare gjorde så fort man lämna stan tappa man täckning.

February 17, 2023

Jätte bra operatör

Hjälpt mig med mina priser betalade 598 kr för 30 GB surf men betalar nu 299kr för 60 GB allting fungerar som det ska och jätte schysta folk som jobbar där.

February 23, 2023

Hej Kimberley,

Vi får tacka för förtroendet och ditt omdömme.

Mvh Admin
Hektor mobil

Helnöjd

Helnöjd, bra priser och funkar bra!

December 21, 2022

Hej Sven-Erik,

Vi får tacka för förtroendet och tackar för att du fortsätter med oss. Vi gör vårt yttersta för att kunna göra våra kunder nöjda

Mvh Admin
Hektor mobil

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look