Jag är mycket nöjd med den service jag fick av Izak. Han var professionell, kunnig och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Han tog sig tid att besvara alla mina frågor på ett tydligt och en... See more
See what reviewers are saying
Min 78 åriga mamma blev lurad att teckna ett längre avtal med Hektor mobil. Hon fick uppfattningen att hon fick en förbättring av det befintliga avtal hon har med en annan leverantör. Nu står hon me... See more
Jag blev uppringd igår em söndag ,av en som sa att han kunde sänka min mobilabonnemangs kostnad pg av min höga ålder, sk åldersrabatt. Det kunde han inte, Men det blev inte så, Erbjudandet var nyteck... See more
Idag fick jag ett jättetrevligt samtal med David kanske lite längre än det behövdes men det var trevligt. Förra veckan hade jag även ett samtal men en maria på hektor som var trevligt oxå och hon löst... See more
Company details
Written by the company
Hektor mobil är en mobiloperatör i Linköping som använder sig av Tele2s nät. Vår inriktning är att hjälpa både konsumenter samt företagskunder med sina mobila kommunikationslösningar.
Contact info
Gamla Tanneforsvägen 90, 58254, Linköping, Sweden
- 0701000100
- support@hektormobil.se
- www.hektormobil.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 6% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag teckna abonnemanget med fria samtal 60 gig internet funkar hur bra som helst.
Jag teckna abonnemanget med fria samtal och 60 gig och det har funkat super bra, bra täckning över allt för jag rest till och med i Köpenhamn så funka det super bra när jag reste dit för någon vecka sedan. Super enkel att få tag i kundtjänst och hur bra service och bra hjälp har jag fått och jag rekommenderar starkt detta företag det är nytt fresh och seriöst trodde inte detta från början men jag blev glatt imponerad så jag funderar på att teckna abonnemang till min familj iframtiden och hålla det inom Hektor så jag vill tacka er för er ärlighet och service plus all hjälp jag fått om det varit något jag behövt hjälp med mvhJag teckna abonnemanget med fria samtal och 60 gig och det har funkat super bra, bra täckning över allt för jag rest till och med i Köpenhamn så funka det super bra när jag reste dit för någon vecka sedan. Super enkel att få tag i kundtjänst och hur bra service och bra hjälp har jag fått och jag rekommenderar starkt detta företag det är nytt fresh och seriöst trodde inte detta från början men jag blev glatt imponerad så jag funderar på att teckna abonnemang till min familj iframtiden och hålla det inom Hektor så jag vill tacka er för er ärlighet och service plus all hjälp jag fått om det varit något jag behövt hjälp med mvh

Reply from Hektor mobil
Varit kund hos hektor mobil nu i 2 år…
Varit kund hos hektor mobil nu i 2 år aldrig varit nöjdare!
Har mitt bredband plus mina abonnemang hos dem aldrig varit nått strul eller några problem alls.
Kan varmt tipsa dem pratade men en kille i er avdelning som var så trevlig

Seriösa och hjälpsamma
Seriösa och hjälpsamma, ni lägger verkligen ned tid på att hjälpa en.

Super nöjd!
Jag är student så varje krona räknas. Att kunna spara minst 200kr varje månad var ingenting jag hade förväntat mig. Fick dessutom 3 fria månader då säljaren tog hänsyn till min ekonomiska ställning student. 🌸
Massa kärlek till er 5/5 stjärnor

Lurad av säljaren
Min fru blev uppringd på sin födelsedag av en heltrevlig säljare som lovade sköta allt med byte av leverantör till en billigare peng och bättre villkor. Jag hörde delar av samtalet och sa på hans fråga till min fru, att vi hade bindningstid kvar på nuvarande abonnemang och att jag inte byter om inte våra mobilnummer följer med. Han skulle sköta det lovade han, allt lätt mycket bra.
Nu sitter vi med dubbla abonnemang och nya nummer, om vi vill få våra gamla nummer så måste vi lösa det gamla abonnemanget.
Säljaren var medveten om att vi hade bindningstid kvar och skickade ändå avtal för underskrift, han var medveten om att vi blev bundna av två avtal.
Kommentar till Hektors svar den 28 februari:
Till en början erbjöd ni 3 månader utan betalning, därefter skulle abonnemanget rulla på vilket då gjorde att vi hade två abonnemang. Ert erbjudande att avsluta abonnemanget kom efter min kommentar på Trustpilot. Det tackar vi för men det kostade oss 2 495 kr att lösa.
Det som var intressant är att de delar som säljaren pratade med oss om fanns inte inspelade, endast diskussioner med kundtjänsten. Hade samtalet med säljaren funnits så hade det friat oss.

Reply from Hektor mobil
Super nöjd med HEKTOR har bra avtal å…
Super nöjd med HEKTOR har bra avtal å bra teckning. Väldigt trevliga å prata med skulle man inte nå dom så ringer dom alltid upp samma dag stort plus till dom rekommenderar starkt deras operatör

Reply from Hektor mobil
Otroligt tacksam över all hjälp vi har…
Otroligt tacksam över all hjälp vi har fått hittills. Att ni jobbar övertid för att hjälpa oss med saker vi inte har en aning om själva är värt mer än 5 stjärnor.

Reply from Hektor mobil
Ringde idag och utgav sig för att vara…
Ringde idag igen och utgav sig för att vara min nuvarande operatör höll på att bli lurad igen och signera avtal med dem

Reply from Hektor mobil
Enda nackdelen var att det tog lite tid…
Enda nackdelen var att det tog lite tid att få över mitt nummer från Telenor, men det löste sig till slut och jag blev kompenserad med 3 fria månader. Funkar inte i norra Sverige men det gör det inte heller med telenor.
Mvh Felicia N.

Reply from Hektor mobil
Jag är nöjd mer er och kommer aldrig…
Jag är nöjd mer er och kommer aldrig byta till någon annan operatör.
Anders I, Gagnef.

Reply from Hektor mobil
Riktigt dålig bemötande och vi har inte…
Riktigt dålig bemötande och vi har inte fått något avtal som dom lovade :(

Reply from Hektor mobil
Ringer mig och utger sig för att ringa…
Ringer mig och utger sig för att ringa från min nuvarande Operatör. Patetisk och kriminellt beteende.

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.