Bestilte fredag eftermiddag ved 14 tiden en stor portion perler Lørdag morgen ringede posten på vores dør og havde en pakke til os Vi undrede os, vi ventede jo intet før tirsdag! Men hobbyshop... See more
See what reviewers are saying
Er vild med Hobbyshoppen. Min bestilling blev sendt samme dag og der gik ikke mere end et par dage før jeg fik pakken. Hobbyshoppen har nogle fantastiske priser og et godt sortiment, hvor man kan fi... See more
bestilte 5,5 meter 40mm køkkenbordplade i sort eg. havde kun set billeder på nettet og ikke haft varen i "hånden". tog chancen og har ikke fortrudt. super service og alle aftaler blev overholdt. yde... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hobbyshoppen tilbyder et bredt udvalg af kreative produkter til både børn og voksne. Udover det store udvalg i Hama perler med tilbehør, finder man også et udvidet program af andre kreative produkter. F.eks. Fotoperler (Photopearls) og Nabbi perler. For smykkemageren er der også mange flotte perler og tilbehør til smykkefremstilling. Det er i det hele taget Hobbyshoppens mål, altid at være helt fremme med nye inspirerende og spændende produkter der kan stimulere kreativiteten hos børn og deres voksne. NEM OG FLEXIBEL EKSPEDITION, ALTID TIL DE RIGTIGE PRISER. Hobbyshoppen sætter en ære i at tilbyde kunderne en stor grad af service. Her bestemmer kunden selv hvordan der skal handles. Man kan bestille og købe varerne på hjemmesiden, hente varerne selv på Hobbyshoppens adresse og derved spare forsendelsesomkostningerne eller man kan vælge at få varerne sendt direkte hjem til egen adresse.
Rugvang 40, 2, 5210, Odense NV, Denmark
- 51602020
- info@hobbyshoppen.dk
- www.hobbyshoppen.dk
No recent history of asking for reviews
god service og fint udvalg
varerne kommer hurtigt og butikken er let at finde rundt i
Rigtig god handel
En god oplevelse, med en handel lige efter bogen, SUPER.
Nemt og billigt
Kunne ikke finde de ønskeder farver på perlerne i alm. butikker, og bestilte derfor gennem hobbyshoppen. De havde alle de farver vi kunne ønske. Der gik desværre 3 dage før jeg modtog dem, men kan jo være postdk. Fik en oversigt over alle perle-farverne med, hvilket var super, det gør det nemmere at bestille næste gang. Ingen problemer overhovedet, og ville bestille perler derfra igen en anden gang.
super service
Jeg sendte min bestillig i weekenden og modtog allerede mine perler tirsdag, og sikke en service. Jeg anbefaler hobbyshoppen til alle der mangler hobby ting.
Nemt og forbilledligt hurtig
Bestilte og fik bekræftelse med det samme. Efter 10 minutter fik jeg faktura og besked om at pakken var sendt.
Sådan skal det gøres.
Nem og hurtig handel
Jeg kan kun anbefale hobbyshoppen.dk. Jeg har handlet der to gange, og fået min bestilling samme dag, fordi jeg bestilte inden kl. 14 og kunne hente det på hobbyshoppen.dks adresse i Odense.
Dejligt nemt og hurtigt. Super service.
sådan!
og ikke haft varen i "hånden". tog chancen og har ikke fortrudt. super service og alle aftaler blev overholdt. ydermere sagde vores lokale tømre da han hjalp os med at montere at det var fanme en flot plade og kvaliteten kunne han kun rose til skyerne. tak for handlen herfra fyn:-D
God oplevelse +
God oplevelse, varene kom dagen efter, intet at klage over :)
Perfekt!
Jeg bestilt varen kl 15 og dagen efter havde jeg varen i hånden kl 11 næste dag. Man fik hurtigt besked om salget og hurtigt besked om varen blev sendt.