eerst bij een ander besteld failliet GELD WEG toen contact met houtmijn GEEN PROBLEEM U BETAALD GEPAST AAN DE CHAUFFEUR de kast werd gebracht in de best mogelijke verpakking ( kunnen anderen een v... See more
See what reviewers are saying
Paar weken geleden een mango houten eettafel en een tv meubel gekocht. Binnen een paar dagen stond het er. En top verpakt. We zijn er heel blij mee. Vriendelijke en behulpzame personeel. Later n... See more
Zeer tevreden over de bestelling. Tafel had inderdaad een dikkere rand van 6 cm in tegenstelling tot de meesten online. mooi houtpatroon, netjes afgewerkt precies zoals op de foto. Goede hoogte wat e... See more
Replied to 62% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
eerst bij een ander besteld failliet…
de kast werd gebracht in de best mogelijke verpakking ( kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
via gsm de kast komt om 11.30 er ja hoor de chauffeur meneer de kast is te zwaar voor u zeg maar waar ik hem neer moet zetten ( kunnen meest bezorgdiensten een voor beeld aan nemen WAT EEN SERVICE CHAPO
de kast uit de verpakking gehaald WAT EEN VERRASSING LUXE ZEER ZEER MOOI Houtmijn CHAPO
Tevreden klant
Paar weken geleden een mango houten eettafel en een tv meubel gekocht.
Binnen een paar dagen stond het er.
En top verpakt.
We zijn er heel blij mee. Vriendelijke en behulpzame personeel.
Later nog een staande schelpenlamp gekocht.
Meubel zoals verwacht en prima service
Meubel zoals verwacht en prima service! 1 onderdeel was defect en kreeg heel snel een nieuw onderdeel opgestuurd. Bezorging (D&L) ook prima. Nemen snel contact op en bezorgen snel, netjes en op tijd.
Geweldig mooi meubel gekocht
Geweldig mooi meubel gekocht, de levering was supersnel.
Ik had een bestelling gedaan in het weekend, ik werd op zondag gebeld door de bezorger en ondanks dat men gaat vallen over de zondag ben ik iemand die dat zeker niet erg vind.
De bezorger stelde voor om het maandag al te leveren en ik was daar super blij mee.
De bezorging ging zoals je mag verwachten, hij belde 30 min ervoor dat hij eraan kwam en bezorger het ook nog netjes in mijn woonkamer zodat wij zelf niet veel moeite hoeven te doen om het daarheen te slepen.
Al met al ging alles geweldig.
Zeer tevreden over de bezorging, de bestelling en zeer tevreden met onze mooie nieuwe ladenkast.
Ik kom hier zeker terug.
Klantonvriendelijk. Slechte kwaliteit product.
Klantonvriendelijk! Product slechte kwaliteit.
Mango tafel met zwarte coating besteld. Levering ging snel. Maar product is van slechte kwaliteit. Staal op meerdere plekken beschadigd. Klacht hierover ingediend. Moest allemaal maar bij gewerkt worden met een lakstift. Dit was volgens de verkoper vakmanschap en alle schade valt binnen de marge. Tafel kon op eigen kosten terug gestuurd worden. De tafel kon niet omgeruild worden. Lakstift was de enige optie. Er werd niet meer op de mail gereageerd. Dus toen heb ik gebeld. Zeer geïrriteerde mevrouw aan de telefoon. Via de mail werd uiteindelijk gezegd dat ze niet kon reageren omdat ze op zakenreis was. Ik zou wel nieuwe handvaten opgestuurd krijgen omdat ik daar om gevraagd had. De oude moest ik dan terug sturen. De 4 handvaten die ik kreeg waren al gebruikt/verbogen/ beschadigd en bij gelakt. Ik voelde mij zeer in de maling genomen als klant. Daarnaast wijkt de lak heel erg af van de originele kleur van het gepoedercoate staal. Het gaat dus alleen om geld verdienen en niet om een goed product leveren en een tevreden klant. Het staal laat ik ergens anders opnieuw poedercoaten zodat ik uiteindelijk wel blij kan zijn met deze tafel. Maar dat is niet dankzij dit bedrijf.
De bezorger is onbeschoft
De bezorger was zeer onaardig en eigenlijk gewoon ronduit onbeschoft. Er was kennelijk een misverstand over het naar boven brengen. Meneer vond het niet nodig die rustig uit te leggen en meteen te roepen je jokt. Daarna zegt hij direct dan annuleren we en nemen we hem weer mee. Drukt vervolgens een papier zonder pen in mijn hand dat ik moet tekenen. Verder staat hij te tieren tegen mij, vraag nog of hij zijn toon wil matigen. Nee zegt hij dat doe ik niet. Jij jokt......kortom kast staat in de carport dus nog niet uitgepakt ik weet dus niet of ik nogmaals hier iets zou bestellen. Ben niet gecharmeerd van deze toon die aangeslagen werd, ik ben en blijf tenslotte een klant. Schandalig hoe deze man je te woord staat.
Super zaak 18 februari,mango houten…
Super zaak 18 februari,mango houten tafel besteld van 240 cm ,25 februari al geleverd,super,had dezelfde tafel eerst ergens anders besteld,28 decmber2025,maar na weken kreeg ik mail dat de tafel pas eind maart geleverd zou worden,dus deze geannuleerd en bij Houtmijn besteld,wel 33euro duurder,maar dat had ik er graag voor over,fijne bezorger,alles super snel gegaan,complimenten houtmijn
Prima zaak
Prima zaak. Tafel gekocht omdat Huus niet kon waarmaken wat ze zouden leveren, maar bij Houtmijn stond mijn tafel er binnen anderhalve week. Alleen contact met de bezorger was een klein beetje rommelig, maar verder prima kerels!
Prachtige kast
De kast is prachtig, precies zoals op de foto. Ook goed en vriendelijk contact met de winkel.
Alleen de bezorgdienst heeft niet zo'n haast met het maken van een afspraak. Uiteindelijk wel goed en netjes bezorgd.
Slechte levering
Helaas geen goede ervaring. Levering wordt volgens hen uitbesteed aan ZZP’ers die buiten afgesproken tijden om komen. Al sinds November op de eettafel gewacht en het is inmiddels eind Januari. Bellen heeft ook geen zin, heleboel beloftes maar je hoort niks meer van ze. Houtmijn zelf krijgt niks geregeld wat betreft de bezorging, dat moet je zelf maar uitvogelen met de ZZP’ers die niet reageren op berichten. Bespaar jezelf de ellende zou ik zeggen.
Communicatie met het bedrijf was prima…
Communicatie met het bedrijf was prima en de bezorging ging goed.
Tevens ben ik super blij met mijn boekenkast.
Heel goede kwaliteit
Heel goede kwaliteit, wij zijn heel tevreden.
De salontafel ziet er mooi uit en de…
De salontafel ziet er mooi uit en de bezorging was goed geregeld. Een aardige bezorger die alles netjes en keurig heeft geleverd.
Snelle levering en kwaliteit top
Snelle afwikkeling in de winkel, volgende dag al product kunnen afhalen, het was even zoeken op het afhaalterrein waar de loods van Houtmijn zat (tip: plaats een bord), product werd door de aanwezige man in de loods direct in mijn auto geladen, product is compleet geleverd en kwaliteit van het product is top!
Leuke meubels
Leuke meubels. We hebben een kastje gekocht en zlf opgehaald in het magazijn
Soepel en snel afgehandeld
Soepel en snel afgehandeld, prachtig product voor een nette prijs
Keurig op tijd
Keurig op tijd! Werd netjes gebeld een half uur voor levering. Levering keurig binnen gezet. Vriendelijke proffesionele bezorgers
super geholpen en snelle levering
super geholpen en snelle levering
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.