Pluis Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

eerst bij een ander besteld failliet GELD WEG toen contact met houtmijn GEEN PROBLEEM U BETAALD GEPAST AAN DE CHAUFFEUR de kast werd gebracht in de best mogelijke verpakking ( kunnen anderen een v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Paar weken geleden een mango houten eettafel en een tv meubel gekocht. Binnen een paar dagen stond het er. En top verpakt. We zijn er heel blij mee. Vriendelijke en behulpzame personeel. Later n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas geen goede ervaring. Levering wordt volgens hen uitbesteed aan ZZP’ers die buiten afgesproken tijden om komen. Al sinds November op de eettafel gewacht en het is inmiddels eind Januari. Bellen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de bestelling. Tafel had inderdaad een dikkere rand van 6 cm in tegenstelling tot de meesten online. mooi houtpatroon, netjes afgewerkt precies zoals op de foto. Goede hoogte wat e... See more

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 62% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

64 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ik had een hele slechte ervaring bij…Houtmijn

Ik had een hele slechte ervaring bij Houtmijn helaas. Kocht online een prachtig beschilderde, zeer kleurrijke antieke dekenkist uit India in een lichte houtkleur. Het ding kwam aan en was donkerbruin/bijna zwart en met een of twee stippen (hele lichte) kleur erop, amper te zien. Ik mocht hem terug laten halen voor 89 euro (!) of zelf zeulen met het ding. Een tegemoetkoming om zelf dan maar aan het schilderen te gaan zat er niet in. Hele lompe reactie. Voor mij nooit meer shoppen daar terwijl er toch zulke leuke dingen zijn. Jammer hoor! Ik had nog wel zin om van de winter wat meer spullen te kopen maar dit klopt niet, Kim

September 9, 2025

Reply from Pluis

Dank u wel voor uw beoordeling. Wij hebben uw foto's en de foto's online met elkaar vergeleken en hebben het verschil niet kunnen waarnemen.

Zoals aangegeven zijn wij er ons van bewust dat verschillende schermen kleuren anders kunnen weergeven maar het verschil is nooit zo groot als u heeft omschreven.

Wij hebben u de mogelijkheid geboden de kist te retourneren, hier heeft u geen gebruik van gemaakt maar kiest u ervoor de kist te behouden.

MvG
Houtmijn
Zie voor meer reviews:

Top service

Top service, en goede betaalbare kwaliteits meubelen.

September 7, 2025

Reply from Pluis

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met uw aankoop

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en ook de service was…

Snel geleverd en ook de service was perfect
We zijn blij met de nieuwe salontafel

August 26, 2025

Reply from Pluis

Dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel (woon)plezier met en van uw aankoop

Slechte klantenservice

Ik stelde een zeer normale vraag aan de klantenservice en kreeg me toch een beledigende reactie terug. Nadat ik hier de reviews terug las zie ik dat de klantenservice echt waardeloos en bod is. Zonde want hierdoor lopen ze echt wel klanten mis

Update: zelfs in hun reactie hieronder vinden ze het kennelijk heel gewoon om mij "niet normaal" te noemen, wat een bizarre vertoning. En de opmerking dat ze alleen maar goede recensies krijgen is ook onzin want hier krijgen ze gemiddeld nog geen 3 sterren. Rare lui daar..

August 9, 2025

Reply from Pluis

Uw "normale" vraag of een massief houten ronde tafel met een doorsnede van 140cm van 278,- geleverd wordt inclusief de 6 eetkamer stoelen die eromheen staan op de foto - vonden wij inderdaad niet heel normaal.

Vandaar onze vraag of u dit serieus meende . . . maar daarnaast hebben wij u ook laten weten dat de getoonde prijs alleen geld voor de tafel.

Wij hebben altijd zeer goede reviews van onze klanten - mensen die daadwerkelijk iets bij ons gekocht hebben - en de waarde en schoonheid van onze meubelen waarderen.

Aanrader bestellen bij Houtmijn

Meerdere malen besteld bij Houtmijn en super blij met de goede kwaliteits meubels voor mooie prijzen.
Ruim assortiment en vrijwel altijd op voorraad. Een echte aanrader!

June 12, 2024

Top!

Op zondag 2 kasten besteld en supersnel geleverd (binnen 2 dagen). Van ter voren werden we nog gebeld of het wel de bedoeling was 2 dezelfde kasten en of dit misschien 1 kast moest zijn, dus zeker klantvriendelijk. De kasten werden door een hele vriendelijke en behulpzame meneer gebracht en op de plek gezet waar ze moesten komen te staan. De kasten zijn van top kwaliteit, geen schade, goed verpakt.

March 5, 2024

Mangokast gekocht.

Mangokast gekocht.
Toen we deze uitpakte zat er gat in het ijzerwerk en zat in de zijkant gat in het hout.
Dit ook gemeld en als compensatie kregen we een lakstift om het gat mee te dichten ........
Jammer dat ze zo met onze klacht omgingen.
Verder ziet de kast er goed uit zoals omschreven op de site.

February 14, 2024

Super mooi

Super mooi
Een salontafel besteld en zeer snel geleverd. Is nog mooier dan op de site.
Goede kwaliteit. Echt heel blij mee.

March 3, 2023

Kast gekocht bij #houtmijn.nl

We hebben een kast gekocht met gebreken, precies zoals omschreven kregen we hem binnen 1 week binnen. De Deur en la klemt, daardoor flinke korting erop gehad. Mijn man is timmerman komt goed, dus we laten hem even staan, om bij te komen van de kou (de la klemt al niet meer na een paar uur) en dan de kastdeur bijschaven. Wij zijn er helemaal gelukkig mee, het is verder een hele mooie kast! Bedankt Houtmijn.nl !!!

January 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

B-keuze dressoir gekocht met schade die niet in de advertentie stond.

B-keuze dressoir gekocht, vooraf telefonisch contact gezocht omdat alleen een deuk in het metaal beschreven stond in de advertentie.
Alleen die deuk, laadjes en deurtjes opende en sloten goed werd mij verzekerd, dressoir dezelfde dag besteld.
Eenmaal aangekomen zag ik al snel, op de zijkant, roest blaasjes door de verflaag heenkomen, hier direct met een foto via email contact gehad.
Kan gebeuren volgens hun, draagt bij aan het karakter van een meubel, tip het zelf maar aan met verf van de action... Om dit goed te krijgen zal ik het moeten afschuren tot kaal metaal, roestomvormer en een goede primer en verf moeten kopen, gaat aardig wat kosten dus.

September 20, 2022

Reply from Pluis

U koopt een B-keus dressoir waar in de omschrijving heel helder staat dat er van alles mee mis is. En er zit 60% korting op, voorts lanceert u een klein probleem dat niet in de omschrijving zou staan. Wij betwisten dat alles is heel helder. De klantenservice wou u nog tegemoet komen maar u vond het beter prematuur een beoordeling te schrijven. Helaas.

Rated 3 out of 5 stars

meubels besteld bij houtmijn.nl

meubels besteld bij houtmijn.nl
tel.contact en service rondom het bestellen waren super, levering was zeer snel.
De eethoek vertoont oneffenheden van een diepte van 4 mm, volgens houtmijn zijn dit glooiingen die de eethoek zo uniek maken. Ik vind de oneffenheden erg storend omdat de borden op tafel wiebelen. Contact hierover via het contactformulier gehad , echter krijg ik pas antwoord als ik nogmaals het contactformulier invul en verwijs naar het vorige, dit gebeurd telkens als ik contact zoek. Houtmijn komt met oplossingen dit ik zelf moet uitvoeren, als oplossing word er gezegd : leg een plastic kleed over de tafel, dat scheelt als de laptop op tafel staat , hierover heb ik het nooit gehad en ik kan het tafelblad vlakschuren. Er wordt totaal niet aangeboden om de tafel zelf te komen herstellen.
Ik ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf !!

March 24, 2022

Reply from Pluis

U koopt een tafel waar bij heel duidelijk in de omschrijving staat dat het blad golvend is. We hebben dat dik onderstreept er bij staan. Dus dan kunt u niet gaan reclameren dat het blad golvend is.

Slechte service

We dachten hier een mooie mangohouten dressoir te bestellen voor 799 euro Toen de kast wordt geleverd door een hele vriendelijke bezorger zagen we in huis dat de dressoir behoorlijk bekrast en beschadigd was dat er dingen waren afgebroken en 1 deur er scheef in hing.
Dit alles hebben we gelijk nog de zelfde dag gemeld en kregen als reactie dat dit niet waar was en dat het op transport moet zijn gebeurd en de eigenaar had het dressoir voor transport na gekeken en was toen schadevrije en we wilden de dressoir omruilen voor een nieuwe dressoir maar we moesten niet zo zeuren het enige wat mogelijk was ik kreeg € 45 en een herstelstift.
Uiteindelijk met behulp van mijn rechtsbijstandverzekering ARAG hebben ze eerst iemand gestuurd om de kast te gaan bekijken of ik niet had gelogen maar nu hebben ze het toch zelf gezien en hebben ze de dressoir weer op gehaald en hebben wij ons geld terug.
Toch jammer dat je zo respectloos met je klanten moet omgaan.

February 18, 2022

Reply from Pluis

U heeft het laatste dressoir uit de toonzaal gekocht, dat door mij persoonlijk is nagekeken en in zeer goede staat geleverd is. Zeker gezien onze uitleg over de vintage afwerking en eventuele kleine mankementjes die altijd aan Indiase meubels te vinden zijn als je een grote bril op zet, er zeer duidelijk bij staan.
Met dik gedrukte tekst en onderstreept. Er staat zelfs bij als het u iets te vintage is dan is dit niet voor u bedoeld.

De klantenservice wou nog financieel compenseren omdat u aangaf 13 jaar gespaard te hebben voor deze kast.

We hebben de kast weer bij u opgehaald, iets dat u niet verwacht had :) En overigens had geen enkele winkel deze service verleend. Twee dagen later is hij naar een tevreden klant gegaan met een leuke korting.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look