JOUW-EERSTE-AUTO.NL

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

5 jaar geleden een auto daar gekocht, zogenaamd met nieuwe apk. Ik vertrouwde het wel, je gaat in je eigen dorp vast geen mensen oplichten dacht ik toch. Toen waren ze nog niet zo slecht in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Recentelijk een fiat doblo bij jouw-eerste-auto aangeschaft. ter plaatse, bij langsrijden, vriendelijk en vlot geholpen door jong en enthousiaste mensen. Bij een proefrit kwam een technisch pun... See more

Rated 4 out of 5 stars

Zon 3 weken geleden heb ik mijn FIAT Punto gekocht in Strijen bij het bedrijf mijn eerste auto. In eerste instantie zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij het zoeken naar een auto die he... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben hier onze auto gekocht 3 weken geleden. Vrolijk en fijn bedrijf waar je netjes en met respect behandeld word. Wij zijn met onze nieuwe C4 op vakantie naar oostenrijk en hij rijd super. veil... See more

Company replied

Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Jouw-Eerste-Auto is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons bezig met de in-en verkoop van gebruikte auto’s en onderscheiden ons daadwerkelijk van andere autobedrijven.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Mijn neef heeft Bij …

Mijn neef heeft Bij jouw-wrestle-auto.nl zijn auto gekocht naar alle tevredenheid. Om deze reden ben ik ook hier terecht gekomen. Na wat geworstel met mijn inruil auto een Opel Corsa aangekocht. 4 maanden later koppakking lek. Aankoop zonder garantie. Ik dacht laat ik toch eens proberen te bellen. Voor een heel mooi bedrag kon ik hem laten maken. Erg snel geregeld. In mijn ogen goed bedrijf.

August 10, 2017

fiat doblo 2002

Bij een proefrit kwam een technisch punt boven water; een vibrerend stuur bij een snelheid van 40-70 km/h. Bij het tekenen van het koopcontract is dit als volgt afgesproken; koop is inclusief reparatie/verhelpen vibraties.

Bij controle in garage bleek dat een aandrijfas krom was. dit bleek de boosdoener te zijn. Zonder verdere extra kosten is het vervangen, geregeld door jouw-eerste-auto.

Nu bijna een maand verder geen trillingen meer, auto rijdt goed en zuinig, voldoet aan alle verwachtingen. Starten lopen rijden, kortom een goede koop mee gedaan.

August 8, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Mijn auto gekocht onder financiering

Mijn auto gekocht onder financiering. Ditmkost niet eens iets extra. Na wat problemen hebben ze me nog geholpen om de rwparaties uit te voeren voor 50 Procent moest ik mee betalen. Erg blij met dit bedrijf. Zonder hun was het niet mogelijk van mijn uitkering 2 auto's voor de deur te hebben. Bedankt jouw 1e auto

July 29, 2017
Rated 1 out of 5 stars

mijn auto verkocht aan deze partij via beste deal voor uw auto …

mijn auto verkocht aan deze partij via bestedealvooruwauto.nl.
Bij aankomst bleken ze het niet 5000Euro maar 3750 te willen betalen voor de auto. Reden; Het blijkt een schade auto te zijn, wat ze als bedrijf moeten vermelden anders zijn ze strafbaar daarnaast willen ze de juiste informatie verstekken aan kopers.
Had geen idee, door de website die de deal geregeld had werd er gedreigd met een boete. Your-next-car/jouweersteauto, wilde echt niet nader tot ons komen ivm naamschade en lage waarde van de auto. Deden zelf ook nog zielig over mogelijke boete die zij konden krijgen van de website of breuk samenwerking met de website.
Ben uiteindelijk met flink wat buikpijn akkoord gegaan met de 3750Euro. Your-next-car/jouweersteauto gaf aan dat ze er max 600Euro op zouden verdienen. Nu staat de auto op internet voor 6500Euro, zonder iets van vermelding van schade verleden!!!!!!
KOOP OF VERKOOP NOOIT EEN AUTO BIJ DEZE ZWENDEL!!!

July 23, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Mijn auto verkocht via een website aan …

Mijn auto verkocht via een website aan dit bedrijf.

Goed geld voor mijn oude bak gekregen. Ik had snel geld nodig. Je kan een auto hier binnen een 10 minuten verkopen. ze betalen je direct. Gelijk een vrijwaring in handen. Prima verkoop punt...

June 8, 2017

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf. Auto gekocht. Moest even wachten omdat het druk was, maar kreeg een lekker kopje koffie.

April 26, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Nooit zaken doen met dit bedrijf

Via Besteautobod een gegarandeerd bod gekregen van Jouw Eerste Auto op mijn auto, die helemaal in orde was en maar een paar jaar oud. Het bod wordt mondeling afgesproken en dan per mail bevestigd. Eenmaal in Strijen aangekomen laten ze je eerst ruim een halfuur wachten om alleen een proefrit te maken. Bij terugkomst is er dan schade geweest en een zgn. kapotte airco. Onder druk van een boete van 15% van de verkoopprijs, bieden ze vervolgens 15% minder voor de auto dan eerder afgesproken. De airco zou namelijk gerepareerd moeten worden. Ik ben akkoord gegaan, maar vooral omdat ik niet wist dat ik mijn auto gewoon weer mee had kunnen nemen op het moment dat er een nieuw bod gedaan wordt. De volgende dag op internet gekeken en daar stond mijn auto al aangeboden. Heel heel vreemd met een defect als een kapotte airco. Uiteindelijk heb ik, heel erg toevallig, precies 15% minder dan het gegarandeerde bod voor mijn auto gekregen.
Nooit nooit je auto aan verkopen. Als het afgesproken bod door allerlei, onbewezen gebreken niet gehonoreerd kan worden gewoon weer weggaan/meerijden met de proefrit zodat je erbij staat als er dingen gecontroleerd worden net als bij een huurauto.

January 22, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Enige nadeel is geen korting.

Top bedrijf, wel erg veel auto's. Mijn auto's koop ik altijd bij dit bedrijf omdat de na service erg goed is. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Ze geven alleen geen korting.

November 24, 2016
Rated 5 out of 5 stars

TOP 10!!! GEWELDIGE BEHULPZAME NAZORG!

Geweldig betrouwbaar bedrijf en de mannen groot compliment voor de geweldige nazorg!
Mijn eerste Auto, geen verstand van, maar noodzakelijk om naar je werk te kunnen.
Dus belangrijk goed advies en verwacht van de mannen die de kennis in huis hebben goede kwaliteit!
Dat hebben ze keurig en goed professioneel gedaan, kan niet anders zeggen.
Mijn dank is groot super!!!
Mijn auto had nazorg nodig, net gekocht en in samenwerking met Garage Hatem ILGIN in Dordrecht ben ik perfect geholpen,meer dan dan goede nazorg.
Grote complimenten voor beide bedrijven JOUW-EERSTE-AUTO.NL in Stijen en ILGIN Garage te Dordrecht.
Zo zie je maar, Kwaliteit en Kwantiteit zeer belangrijk zijn!
Echt een aanrader!

Vriendelijke groet, Inge d B.

November 14, 2016

Mijn eerste auto!

Top zaak! Afgelopen vrijdag ben ik met een warm & enthausiast welkom ontvangen en heb ik uiteindelijk mijn eerste auto gekocht. Ze weten waar ze mee bezig zijn en hebben technisch gezien veel verstand van de auto's zelf!

Bent u ook op zoek naar een eerste of andere auto?
Ik raad u Jouw-Eerst-Auto te Strijen zeker aan!

November 8, 2016

Beste Meneer Marco,

Wat een leuk commentaar!! We zijn blij te lezen dat u zo positief bent over ons.
Wij proberen ons personeel zo veel mogelijk te leren over auto's. We hopen u over een paar jaar weer bij ons terug te zien.

Fijne zaak! Klantvriendelijk!

Ruim assortiment aan auto's!

October 6, 2016

Beste Meneer/Mevrouw Reijns

Bedankt voor uw review. We werken er hard aan onze voorraad te vergroten en te verbeteren.

spontaan en enthousiast bedrijf

ik heb een mooie sirocco gekocht leuk geholpen
de auto waar ik zo lang naar op zoek was stond bij jouw eerste auto
veel goedkoper als de bij de rest ik heb niet getwijfeld en gelijk de auto gekocht toen ik de auto aan het betalen was kwamen er nog mensen kijken voor dezelfde auto was best wel grappig

Gr Bas

June 20, 2016

Beste Meneer Bas,

De Volkswagen Sirocco... Erg mooie auto!! U gaat er nog veel plezier mee krijgen daar zijn we van overtuigd.
De prijs is onze kracht. We zijn blij met uw feedback. We hopen u nogmaals in onze showroom terug te zien.

Rated 5 out of 5 stars

Zeker de beste deal voor mijn auto

Via een veilingswebsite bestedealvooruwauto.nl een prijs voor mijn renault laguna gekregen. Dit was zeker de beste deal voor mijn auto.
Ik heb mijn auto op meerdere websites ingevuld. Bij deze website kreeg ik het beste prijs. Binnen een paar dagen kon ik de auto brengen en mijn geld ophalen.

June 14, 2016

Beste Mevrouw Meriam,

Uw Mercedes A-Kasse hebben wij met trots van uw aangekocht. Het siert u dat u de auto zo eerlijk heeft aangemeld op deze website. Hiermee bewijst het dat dit een erg makkelijke manier van verkopen is. Als u ooit weer van uw auto af wilt neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. We willen graag onze samenwerking voortzetten.

mooie en goede autozaak.

Gisteren mijn nieuwe auto gekocht bij mijn 1e auto.
goed prijzen en mooie auto's. gratis nieuwe apk. Geen korting helaas. kon hem wel gelijk mee nemen. ik raar het bedrijf aan.

June 14, 2016

Beste Meneer Wesley,

Wat goed dat u zoon positieve ervaring heb met ons bedrijf.
Helaas zijn onze prijzen echt vast,,, maar wel voor het minste geld van heel Nederland. We hopen u nogmaals langs te zien in onze showroom.

The Trustpilot Experience

Take a closer look