5 jaar geleden een auto daar gekocht, zogenaamd met nieuwe apk. Ik vertrouwde het wel, je gaat in je eigen dorp vast geen mensen oplichten dacht ik toch. Toen waren ze nog niet zo slecht in... See more
JOUW-EERSTE-AUTO.NL
See what reviewers are saying
Recentelijk een fiat doblo bij jouw-eerste-auto aangeschaft. ter plaatse, bij langsrijden, vriendelijk en vlot geholpen door jong en enthousiaste mensen. Bij een proefrit kwam een technisch pun... See more
Zon 3 weken geleden heb ik mijn FIAT Punto gekocht in Strijen bij het bedrijf mijn eerste auto. In eerste instantie zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij het zoeken naar een auto die he... See more
Company replied
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Jouw-Eerste-Auto is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons bezig met de in-en verkoop van gebruikte auto’s en onderscheiden ons daadwerkelijk van andere autobedrijven.
Contact info
Christiaan Huygensstraat 34, 3291 CN, Strijen, Netherlands
- 078-2048010
- Info@jouw-eerste-auto.nl
- www.jouw-eerste-auto.nl
People also looked at
Wij raden dit bedrijf aan!!
Wij hebben hier onze auto gekocht 3 weken geleden. Vrolijk en fijn bedrijf waar je netjes en met respect behandeld word. Wij zijn met onze nieuwe C4 op vakantie naar oostenrijk en hij rijd super. veilig aangekomen en zonder rugklachten. Wij raden het aan om je auto te kopen bij jouw eerste auto.

Goeie zaak
Ik heb hier samen met mijn vriendin een Volvo v40 gekocht. Nu al bijna 2 jaar veel plezier van. Daarom vorige week ook een auto gekocht voor mijn vriendin. Een ford ka. We zijn nu 2 x goed geholpen en blijven terug gaan naar dit bedijf. Accu was dag erna kapot en werd onder garantie vervangen. Ook is er de week er na nog een kraakje uit gehaald door de garage. Jammer van het heen en weer rijden maar wel garantie. Kortom een goede zaak.

Zeer goede service
Ik heb hier van de week een auto gekocht, ik ben zeer tevreden over de service die deze jongens bieden! Ook werd ik hartelijk ontvangen en kreeg een lekker bakje koffie aangeboden.
Heb de auto in zeer goede staat kunnen kopen met een APK tegen een goede lage prijs! Top bedrijf!

Goeie service.
Mijn auto gebracht bij dit bedrijf. En hem moeiteloos verkocht. Goeie ervaring!!

Reply from JOUW-EERSTE-AUTO.NL
Geen klachten!! Prachtige auto!!
Een aanbetaling doen zonder de auto gezien te hebben. Dat is heel eng. Maar de mini cooper die ik gekocht heb was zo goedkoop in verhouding tot de andere mini's. Heel de week werk ik dus alleen tijd op zaterdag. Bij het ophalen..... Alles geweldig. Goed geholpen en een prachtige auto. Jouw eerste auto kan ik aanraden!!

Reply from JOUW-EERSTE-AUTO.NL
Zorgeloos mijn auto verkocht!!!
Onze auto verkocht via een inkoop website aan deze jongens. Heel vriendelijk geholpen en netjes mijn centjes gekregen.

Reply from JOUW-EERSTE-AUTO.NL
Mijn 2e auto gekocht bij dit bedrijf.
Alleen maar goeie ervaringen met dit autobedrijf. Mijn 2e auto inmiddels gekocht. En 2x een auto ingeruild. Goeie service en goeie auto's.

Zeer nette FIAT Punto.
In eerste instantie zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij het zoeken naar een auto die het meest bij mij wensen en budget past.
Wij zijn uiteindelijk op een FIAT Punto uitgekomen uit 2008. na twee weken merkte ik alleen dat het raam niet goed omlaag ging maar na een belletje ben ik goed geholpen door het bedrijf zonder enige kosten!
Marcel.

Reply from JOUW-EERSTE-AUTO.NL
Waarschuwing voor zeer...ZEER slecht bedrijf
Wij hadden een auto gekocht wat een maand geleden APK had ondergaan. Echter, deze bleek 2 levensgevaarlijke mankementen te bevatten. Verder was het bedrijf ook helemaal niet behulpzaam in het zoeken naar een oplossing. Toen we de eigenaar wouden spreken, zei de eigenaar dat die er niet was terwijl hij het zelf bleek te zijn. Dit bedrijf zou moeten SLUITEN!! U bent gewaarschuwd!
Als reactie op jullie antwoord:
1 Jullie hebben ons verteld dat het apk-document kwijt was toen wij deze opvroegen. Ik ben bij de APK geweest. Deze had geschreven dat er een lekkage was.
2 Het is jammer dat jullie alleen ingaan op het feit dat er geen garantie op zit.
3 Hoe kan het zijn dat de eigenaar zogenaamd niet aanwezig was, terwijl ik 3 dagen heen en weer van verre afstand ben gekomen. Wat blijkt? Degene die zei dat de eigenaar er niet was, bleek ZELF de eigenaar te zijn?!
4 Toen we een andere auto konden kiezen, wouden jullie hoge prijzen en slechte auto's. Jullie deden erg moeilijk over een oplossing vinden. We hadden geen optie anders dan de auto met veel moeite te ruilen. De geruilde auto bleek ook een defecte distributieriem te hebben, maar alsnog hadden jullie hier niks over gezegd en wouden jullie de prijs niet verlagen. Dit hebben wij ontdekt bij de Renault-dealer en is niet door jullie aan ons vermeld. Deze riem kost 600 euro.
5. Het is jammer dat jullie antwoord alsnog ontkennend is. Net als jullie blijf ik ook bij mijn standpunt om mensen hier te waarschuwen.

Slechte auto gekocht
Onlangs slechte auto gekocht. Afspraken komen ze niet na. Zeer slechte service. Kosten tot op heden 1500 euro en auto staat voor de 5e keer helemaal uit het niets stil. Ik zou hier nooit een auto kopen want garantie is tot de deur. Die kunnen ze niet geven. Tja dan kan je beter naar een ander gaan of je geld weggeven.

Netjes geholpen
Wij hebben onze fors galaxy verkocht via een verkoop website.
En bij ons is het gewoon goed gegaan. Netjes behandeld bij jouw eerste auto. We hebben lekkere koffie gekregen. Wel honderd euro minder gekregen voor mijn auto, maardk was omdat ik een schade op de voorbij-er vergeten was door te geven. Wel jammer dathetgeld op dat moment niet contant kon. Dit moest van te voren aangegeven zijn.
Groeten uit Limburg

The Trustpilot Experience