Kiek Op Herstel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Mental Health Service

Written by the company

Bij Kiek Op Herstel geven we herstelcursussen en workshops. Fotografie in Herstel, Herstellen doe je Zelf, Kennismaken met Herstel zijn een greep uit ons aanbod. Iedereen kan bezig zijn met herstel. Herstellen van o.a. een depressie, verslaving of burn-out. Wij, bij Kiek Op Herstel, hebben ook allemaal een "rugzak" vol ervaring die wij op gepaste wijze inzetten. Wij lopen graag een stukje naast jou op jouw herstelpad.in

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Een dame met een hart van goud!

Beste Patricia,

Wat ben jij een fijn persoon om het feit hoe jijzelf in het leven staat ons op deze manier te begeleiden.
Welke manier jij alles draait rondom Kiek op herstel en hoe jij ieder individu ontvangt en op een warme manier aansluiting laat vinden bij andere lotgenoten!
Kortom ga zo door kanjer!

Lieve en warme groet,

Christ-Jan

July 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bedankt Patricia en alle deelnemers…

Bedankt Patricia en alle deelnemers voor de nuttige cursus. Het voelde vanaf het begin vertrouwd en heel prettig. Patricia weet juist vanuit haar levenservaring / eigen ervaringen een groep heel goed te begeleiden. Laagdrempelig, niet veroordelend en onvoorwaardelijke steun en respect. Mooi om te zien hoe helpend de groepsdynamiek kan zijn voor een ieder. Ga zo door Patricia! Groeten, Cynthia

July 16, 2026

Hoi Cynthia,

Bedankt voor je deelname aan de cursus Herstellen doe je Zelf. Wat een mooie groep was dit. Bedankt voor je bijdrage!! en deze super mooie review.

Tot ziens.

Herstellen doe je zelf

Fijne evaringdeskundige, goede opbouw van curus en fijne mede cursisten. Fijn om met gelijk gestemden over herstel te praten.

July 9, 2026

Hoi Jelmar,

Wat een mooie review! Het was fijn om je in de cursus Herstellen doe je Zelf te hebben.

Bedankt!

Cursus Fotografie in Herstel

Ik was één van de gelukkigen die mee konden doen met de cursus Fotografie in Herstel. Er zit een hele mooie opbouw in de cursus, ik heb er veel aan gehad en heel belangrijk...het was een veilige plek waar ik echt mezelf kon zijn. Dat was niet alleen te danken aan de prettige samenkomsten met medecursisten, maar ook aan de fijne coaching van Patricia...m'n complimenten! 🫶

April 10, 2026

Hallo Yvonne,

Wat een mooie review! Ik ben blij dat je het zo hebt ervaren dat is ook waar we voor willen staan. Heel fijn dat je erbij was!

Bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb met heel veel plezier de cursus…

Ik heb met heel veel plezier de cursus gevolgd en heb er ontzettend veel inzichten uit gehaald. Patricia is een warm prettig fijn persoon, De manier waarop alles werd uitgelegd was duidelijk en inspirerend. Het heeft me echt aan het denken gezet en geholpen om dingen op een andere manier te bekijken. Ik kan niet wachten om aan de volgende cursus te beginnen!

April 17, 2025

Hoi Carole,

Wat een lieve review! Ik vond het weer leuk om je te zien in de cursus. Blijf op de site kijken voor het actuele aanbod:
of stuur een mail als je meer info wilt over jouw cursus naar keuze.

Tot Kiek,

Super ervaring

Super goede cursus mogen krijgen ! Ervaringsdeskundige is super bekwaam , luistert goed , echt aanrader

April 17, 2025

Goedemorgen Fransien,

Fijn om te hoeren dat je blij bent met de door jou gevolgde cursus. Heel erg bedankt voor je mooie woorden en hopelijk

tot Kiek!

Workshop Coverstory

Afgelopen week een leerzame workshop gevolgd bij Kiek Op Herstel in Breda.
De workshop werd in een fijne ruimte gegeven aan een klein groepje deelnemers, wat heel fijn was. Zo had iedereen de tijd voor zijn/haar inbreng en kon de trainster goed haar aandacht over iedereen verdelen. Er was duidelijke uitleg over het onderwerp.
Zeer ervaren en rustige trainster waarbij je jezelf snel op je gemak voelt. Ik heb de workshop als zeer positief ervaren.

March 14, 2024

Reply from Kiek Op Herstel

Dank je wel voor je mooie en fijne feedback, erg fijn dat je het zo hebt ervaren!🍀

Rated 5 out of 5 stars

De workshop "Coverstory" gevolgd.

De workshop "Coverstory" gevolgd.
Ontzettend leerzaam en leuk.
De trainster weet waar ze het over heeft en is positief coachend.
Voor herhaling vatbaar!

March 14, 2024

Reply from Kiek Op Herstel

Dank je wel voor je mooie review en super leuk om te horen dat je het leerzaam en leuk vond🍀

The Trustpilot Experience

Take a closer look