Klubsupport

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg vil tilslutte mig langt de fleste brugeres hidtidige vurderinger af dette site. Kan dog også fuldt ud tilslutte mig det lidt mere kritiske indlæg længere nede af Michael Harlis, da jeg erfaret... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte en håndfuld forskellige varer, som blev leveret efter 9 dage. Desværre benyttede de ikke GLS, som de ellers skrev på deres hjemmeside, så det var en noget tung proces at få pakken genlevere... See more

Rated 4 out of 5 stars

Man har her lavet et koncept hvor man kan støtte sin klub uden at det koster noget - nogle vil måske opdage at de kan handle billigere end de gør i dag. Det er let og nemt. De får 'kun' 4 stjerne... See more

Rated 3 out of 5 stars

En rigtig god ide, som der kan tjenes rigtigt gode penge på. Desværre er der mange fejl, så man ikke får godskrevet alle de ting man skal. Desuden er en del af firmaerne på siden såkaldte fupfirmaer d... See more

Company details

1. Affiliate Marketing Service

Information provided by various external sources

På KlubSupport kan man oprette sin klub og tjene penge, når medlemmerne e-handler.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Nemme tjente penge i foreningslivet

KlubSupport.dk er ganske anbefalelsesværdigt. Det er nemt at tilmelde din klub, og der er en udførlig vejledning til, hvordan man vækker medlemmernes interesse. Derefter er det bare om at være så aktiv som mulig med quizer, konkurrencer, nyhedsbreve og ikke mindst internethandel, og herefter vil foreningens medlemmer optjene en del midler til foreningen.

Eneste minus er, at man bliver kontaktet af firmaer med nyhedsbreve og konkurrencer, men dette kan afmeldes, hvis man ikke gider deltage.

Alt i alt er siden fantastisk for foreninger, som på en nem måde gerne vil modtage midler.

April 1, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske penge til en tom klubkasse

Vi troede egentlig ikke rigtig på det, da vi første gang læste om projektet. Men intiativet er rigtig fedt, og vi har gjort stor brug af Klubsupport.dk, som har spøttet penge i en ellers meget tom klubkasse. Det betyder at vi netop nu er ved at bestille Diadorra spillesæt hjem fra Italien, så vi kan få nye trøjer for første gang i 10 år.

Hjemmesiden kan bestemt anbefales til en hver forening!

March 19, 2009
Rated 4 out of 5 stars

Hurtige penge på en nem måde

Det var fedt at se klubbens konto vokse så hurtigt. Vi lavede en konkurrence på klubbens egen hjemmeside om, hvem der hurtigst kunne skabe flest penge.
Og mange af os handler jo på den måde i dag - så hvorofr ikke gøre det, og på samme tid støtte et godt formål?

March 19, 2009

God Idé

Det er en rigtigt god idé, at man kan samle ind til klubben, men jo flere medlemmer, jo bedre. Så det bliver først til 5 stjerner, når der kommer flere medlemmer.

March 18, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Seriøs, troværdig og velfungerende netsted

For det første et glimrende sted for indsamling af penge, i dette tilfælde til FDF Vejle 1.
Havde lidt problemer med Danske Spil, men dette løste Flemming Mæhlisen hurtigt og effektivt.
Mange interessante virksomheder og muligheder for gode og fordelagtige køb.

March 18, 2009
Rated 4 out of 5 stars

Super god måde at tjene penge til ens klub på

Vi har brugt klubsupport i ca. 2 måneder nu, og det har mere end levet op til vores forventninger.

I en tid hvor sponsorater kanvære svære at finde, er dette en god måde at finde midler til at finansierer ens sportsklub.

Udover det gode koncept, er servicen helt i top hos firmaet. Vi har enkelte gange oplevet at man ikke fik ens bonus tilskrevet, men så har det bare været at sende en mail og så kig der ikke lang tid før problemet var rettet.

Så jeg kan helt sikkert anbefale Klubsupport

February 18, 2009
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god side og god ide

Ideen er rigtig god, og det er en smart måde at tjene flere penge til klubben på.

Jeg savner lidt mere statistik om ens egne køb/støtte. Derudover kunne det være fedt med mere info om hver støttemulighed.
- Flere detaljer om hvad man skal gøre
- Er der nogle begrænsninger
- Er der noget man skal huske at gøre
- Er det en abonementsløsning man klikker ind på

February 11, 2009
Rated 1 out of 5 stars

SB 50: Strandens Boldklub af 1950

Jeg kan ikke have meget respekt for en hjemmeside som ikke staver klubnavnene rigtigt. Pinligt.
Klubben hedder Strandens Boldklub af 1950 og forkortes som det også er anført i logoet: SB 50 og ikke Sb50

February 11, 2009

Koncept der holder

Efter siden er blevet ændret er alting MEGET mere overskuelig og nemmere at bruge. Den sidste stjerne der mangler er pga. små fejl der stadig forekommer med indbetalingen - men i det mindste kan man selv følge op på det nu.

Så er det bare at komme i gang med at finde flere sponsorer :o)

Rated 4 out of 5 stars

En fremragende støtte til foreningslivet

Det er en stor fornøjelse at bruge en hjemmeside som ikke blot symbolsk men faktisk reelt økonomisk hjælper foreningslivet. På samme tid inddrages klubbens medlemmer, og på den måde skabes både aktivitet blandt medlemmer og hjælp til en sulten klubkasse. Kan varmt anbefales

Super godt..

Kundeservicen forbandet meget i top, og hele visionen er enkel, let og et godt initiativ for serie klubber, der endnu ikke er medlem af G14.

Super

Dette er en super side hvor man kan støtte en god sag ved at bruge lidt tid på nettet.
Et super koncept.

February 8, 2009

SuperSponsorService

Hurtig tilbagemelding ved problemløsning.

Man har knapt sendt sit problem via mail, før der ligger et svar i indbakken.
Det bliver taget 100 pct. seriøst, og det bliver fikset på ingen tid. Alt i alt føler man ikke bare der bliver taget hånd om sagen, den bliver tilendebragt på 1. klasse.

Dog mangler der tilbud, flere og mere. Glæder mig til sortimentet bliver udvidet, og gratiskategorierne bliver mere "ærlige i sit udtryk".
Dertil sælger man også ofte sine informationer for billigt, men man kan jo lade være med at bruge de tilbud. Men nogen er sværre at skelne fra mængden.

Vi er i min klub totalt hooked på konceptet, og glæder os til et lang og succesrigt samarbejde.

4+ er i mit univers det tætteste på en korrekt bedømmelse af klubsupport!

February 6, 2009

Take a closer look