Klubsupport
See what reviewers are saying
Bestilte en håndfuld forskellige varer, som blev leveret efter 9 dage. Desværre benyttede de ikke GLS, som de ellers skrev på deres hjemmeside, så det var en noget tung proces at få pakken genlevere... See more
Man har her lavet et koncept hvor man kan støtte sin klub uden at det koster noget - nogle vil måske opdage at de kan handle billigere end de gør i dag. Det er let og nemt. De får 'kun' 4 stjerne... See more
En rigtig god ide, som der kan tjenes rigtigt gode penge på. Desværre er der mange fejl, så man ikke får godskrevet alle de ting man skal. Desuden er en del af firmaerne på siden såkaldte fupfirmaer d... See more
Company details
Information provided by various external sources
På KlubSupport kan man oprette sin klub og tjene penge, når medlemmerne e-handler.
Super
Endnu bedre end før og kan stadig kun rose denne forrygende ide :)
Perfekt
Godt at kunne støtte sin lokale idrætsforening, og så endda uden at det koster ekstra.
Godt for medlemmer i en klub
Dejlig måde at få lidt sponsor indtægt, samt en sjov måde for medlemmer at være med til at bidrage.
Let gennemskueligt
Let at navigere rundt på og relevante oplysninger er let tilgængelige
Godt og nu forbedret koncept
Jeg vil tilslutte mig langt de fleste brugeres hidtidige vurderinger af dette site. Kan dog også fuldt ud tilslutte mig det lidt mere kritiske indlæg længere nede af Michael Harlis, da jeg erfaret de samme problemer.
Klubsupport har dog nu fået et nyt design, og det er muligt at se for hver enkelte bruger, hvor man har handlet (samt hvad man har tjent ved dette), og de optjente beløb opdateres tilsyneladende med det samme, hvilket er et stort plus!
Thumbs up...
25.000 kroner på få måneder - det taler sit klare sprog
OB´s officiele fanklub Tigers er tilmeldt denne glimrende mulighed for at tjene penge til aktiviteter på stadion, kaldet TIFO.
Vi har i samarbejde med Klubsupport på meget kort tid fået samlet små 400 tilmeldte og indsamlet tæt ved 25.000 kroner, uden det har kostet medlemmerne en krone. Når vi har haft et ønske om en aktivitet, har Klubsupport været særdeles lydhøre.
Der er skønhedsfejl med et nyt konceppt af dette format, men overordnet set er jeg meget begejstret for konceptet, der virkelig har udvidet mulighederne for vores lille forening. Genialt koncept!
Godkendt, men med plads til forbedringer..
Konceptet er godt, men der er flere irritations momenter!
Kort fortalt, så er klubsupport.dk en portal, hvor man opretter sig som bruger, vælger hvilken klub/forening man vil støtte, og så ellers bare begynder at tjene penge til klubben. Dette gøres ved at deltage i konkurrencer, svare på spørgeskemaer, købe varer hos diverse firmaer (man får typisk 1-5% af det firma man køber hos, bare ved at logge ind via klubsupport).
Positive ting:
- Du kan tjene en masse penge til din klub/forening
- God service fra klubsupport ved henvendelser
- Gratis at bruge
- Det tager kun få sekunder at skaffe procenter til sin klub, ved at købe online ting via klubsupport.dk: Man logger ind, trykker på det ønskede firma - f.eks. Unisport - bliver viderestillet til Deres side. Vupti: Så har man skaffet sin klub 4% af det beløb man køber for! Nemt!
- Man bliver grebet af det, når det kører for en: Konkurrence minded opbygget (bliver forhåbentligt endnu bedre, når det nye site bliver offentligtgjort)
Irritations momenter:
- Er stødt på et firma inde på klubsupport, som virker alt andet end troværdigt (firmaet er der dog ikke mere)
- Man skal være forberedt på masser af spam mail, opkald, breve osv. hvis man vil tjene "mange" penge (fair nok, men irriterende alligevel)
- Har oplevet flere gange, at de penge jeg har tjent, ikke er blevet udbetalt - og at man så skal kontakte klubsupport for at få pengene; Det er ikke godt nok, og burde køre automatisk!
- Det er pt ikke muligt at se om man får de penge man har tjent. Det er umuligt at se, HVOR man har tjent sine penge! Det er et stort minus, da man kombineret med ovenstående problem med manglende udbetalinger, ikke altid kan vide sig sikker på at få de optjente penge!
- På siden er det også i visse tilfælde muligt at deltage i samme ting flere gange, hvilket bliver betegnet som værende snyd.. Det er en ting klubsupport bør arbejde hårdt på at få løst! Hvis det problem bliver løst, bliver prædikatet "snyder" ikke uddelt nær så ofte..
Hvis der er 10 konkurrencer á 5 kr, og man kun tager nogen af dem på engang, hvilke konkurrencer har man så ikke brugt? Det kan godt være svært at huske næste gang man logger på...
Jeg glæder mig meget til det nye site træder i kraft - der skulle eftersigende være ikke så få forbedringer..!
Konklusion: Hvis man er opsat på at tjene penge til sin klub/forening, og ikke har noget i mod lidt "børnesygdomme", så er det absolut et anbefalelsesværdigt site - har man derimod problemer med at tolere diverse små tekniske formaliteter, skal man nok væbne sig med lidt tålmodighed...
Alt i alt absolut godkendt, men med plads til forbedringer!
Håber det nye site forbedrer siden til det bedre, så de fleste "børnesygdomme" nævnt i denne anmeldelse er væk...
Idéen bag siden er super god!
Nemt og hurtigt
Vi får en platform til glæde for klubben og klubbens medlemmer, hvor medlemmerne kan støtte klubben uden at det koster dem en krone. Det er perfekt.
Vejgaard Boldspilklub.
Super :0)
Super god ide, hvor klubber og foreninger nemt kan tjene penge, vores lille klub har allerede tjent over 13.000 kr.
Konceptet er nemt man får en del af pengene tilbage, hvis man handler i onlinebutikker, man kan også deltage i gratis konkurrencer osv. osv.
Deres support er fremragende, har man spørgsmål osv., så bliver de besvaret hurtigt.
Vi kan anbefale klubsupport 100%, det er et fremragende koncept.
Super god side.
Siden er meget nem, og bruge, og siden indenholder mange gode tilbud. Jeg vil love, at der mindst er 1 godt tilbud, som man kan lide. Siden er total genial, da mange små klubber ikke har den samme mulighed, som de store klubber, med at tjene penge til klubben. Ikke mange firmaer er villig til, at skrive en sponsoraftale med små klubber, fordi de ikke kan give noget igen, så kommer klubsupport, og der har man muligheden for, at tjene mange penge. Vores klub(IF HAABET) har tjent 9000 kr på 3 måneder:).
Der er altid god service og support, hvis man kontakter dem. De ringer en op, hvis man beder dem om det.. Vil anbefale klubsupport til alle dem jeg kender, da det koncept er total nice...
Gode muligheder og god service...
Siden er meget nem at gå til og finde ud af.
Der gives rigtigt gode muligheder for at tjene penge til klubben/holdet afhængig af, hvad man vil tjene penge på. Masser af onlinebutikker hvor der gives kr/procenter ved køb. Men også mange konkurrencer, nyhedsbreve m.m., som giver indtjening uden at hive tegnebogen op af lommen.
God support, hvor der altid er hurtigt svar, hvis der opstår spørgsmål.
Virker som en meget professionel forretning.