Jeg vil tilslutte mig langt de fleste brugeres hidtidige vurderinger af dette site. Kan dog også fuldt ud tilslutte mig det lidt mere kritiske indlæg længere nede af Michael Harlis, da jeg erfaret... See more
Klubsupport
See what reviewers are saying
Bestilte en håndfuld forskellige varer, som blev leveret efter 9 dage. Desværre benyttede de ikke GLS, som de ellers skrev på deres hjemmeside, så det var en noget tung proces at få pakken genlevere... See more
Man har her lavet et koncept hvor man kan støtte sin klub uden at det koster noget - nogle vil måske opdage at de kan handle billigere end de gør i dag. Det er let og nemt. De får 'kun' 4 stjerne... See more
Company details
Information provided by various external sources
På KlubSupport kan man oprette sin klub og tjene penge, når medlemmerne e-handler.
Contact info
Kanon koncept
Det er let og nemt. De får 'kun' 4 stjerner fordi oversigten over forretninger mangler lige det sidste, samt når et butik er besøgt kunne det godt registreres automatik - man kan gøre det manuelt selv.
SUPERGODT
Fremragende med at klubber kan tjene penge ved at E-handle gennem jeres hjemmeside
Stjernegodt!
Klubsupport er med til at støtte op om alle sportsklubber i DK hvilket gør dem unik! Ikke bare hjælper de med at skaffe sponsorer, hvis man blot selv lægger lidt arbejde i det, men også udstyr er de venlige til at støtte med. De har kontakterne og leverandørerne som vi ellers ville have svært ved at få fat på.
Tak!
Servicen i TOP
DK's bedste service.
- Har aldrig mødt sådanne en super service før. Du beder om hjælp eller har du haft et problem med et link. Det bliver taget 100 pct. seriøst, og det bliver fikset på ingen tid.
Eneste minus, mangler større gratis beløb og større udvalg. Så 4+ giver jeg.
super
det er den fordi det giver de små klubber mulighed for at tjene lidt penge
udemærket
Klubsupport er en udemærket side.
Den linker til en række gode tilbud og når de benyttes giver det indtjening til min klub.
En håndsrækning
Det er et genialt koncept, som selvfølgelig i sig selv er profitskabende. Samtidig er de med til at kanalisere midler ud i de danske foreninger. En tidstypisk Win-Win situation.
Og selvom den kommercielle status ikke fornægter sig, føler man sig ikke spammet af de nyhedsmail der dukker op i indbakken.
De informationer man modtager er så også relevante, og man kan selv dykke ned i de områder man har behov for.
Jeg kan derfor både anbefale Klubsupport til både virksomheder og brugere..
Super side med mange muligheder
Jeg er helt tosset med konceptet som klubsupport har lavet. Når man er en lille klub er det = med lille økonomi, og måden som jeg kan yde lidt ekstra til min klub, uden det koster mig noget er genial. det tager ét klik mere end normalt, men når jeg ved at pengene i sidste ende tilgode ser mig og mine intresser, tænker jeg ikke over det i hverdagen, det er simpelthen bare en vane.
S U P E R
Klubsupport er super godt, der kan klubberne tjene gode penge, uden selv at skulle op med tegnedrengen :0)
Kanon
Det er et super koncept der banket op her STØT DET ALLE SAMMEN
Super samarbejde og kæmpe muligheder!
Vi har i OB's fanklub, Tigers, haft et rigtig godt samarbejde med klubsupport.dk - mulighederne for at tjene penge til et fælles mål er rigtig store.
Jeg har kun oplevet en meget positiv service fra Klubsupport.dk, hvor man har fulgt op på selv små spørgsmål fra enkeltbrugere. Man er sågar aktiv på OB's debatforum, for at afhjælpe dem som skulle være i tvivl om brugen af siden.
- Kun positive meldinger herfra!
Fantastisk koncept.
Klubsupport er en god måde, at samle penge sammen til sin lokale sportsforening.
Har man en sportsklub og mangler midler til sine aktiviteter er klubsupport en god måde, at få samlet lidt ekstra.
Jeg benytter selv klubsupport jævnligt, og er aldrig støt på nogle problemer med siden.
Alle sportsklubber bør besøge siden og læse nærmere om konceptet.
Mvh Tina Hall
Ultima Thule FC
flot side
Siden er overskuelig og er en god side for klubberne som kan tjene en ekstra skilling så det er med at støtte om sådan en side
Super flot side
Det nye layout og specielt "hitlisterne" er supergode.
God ide, men mange fejl
En rigtig god ide, som der kan tjenes rigtigt gode penge på. Desværre er der mange fejl, så man ikke får godskrevet alle de ting man skal. Desuden er en del af firmaerne på siden såkaldte fupfirmaer der ikke, som der står, ønsker dine svar i en undersøgelse, men derimod skal bruge til mail, addresse og telefonnummer til reklamefremstød fra 3. part.
Godt koncept
Super ide, og fedt at man kan støtte sin klub når man handler - godt at der er kommet rigtig mange sider med.
super
en rigtig god måde at støtte en lokal klub på, samt dejlig nemt.
God side - fungerer godt.
God og nem måde at tjene penge til klubben på.
Rigtig god
Informativ og velfungerende hjemmeside, på basis af en rigtig god idé
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.