Kluscadeau Reviews 13

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Cadeaukaarten waar je diep ongelukkig van wordt!

Als je contact op probeert te nemen, met klantenservice, wacht je minimaal vijftien minuten tot een half uur. Vervolgens krijg je een klantenservicemedewerker aan de telefoon, die jouw vraag nooit direct kan oppakken. Er is ook altijd wel wat mis! En dit heeft zich boven de tien keer herhaald. Dan waren de klus cadeaukaarten geblokkeerd. Dan klopte de einddatum niet, en mag je deze gaan verlengen. Ondanks de technische storing vanuit hen kant zijn de kosten voor mij. Concreet, een cadeaukaart waar je diep ongelukkig van wordt!

April 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geef deze kluskaart vooral NIET als een cadeau

Geef dit vooral NIET als een cadeau, bij het inwisselen zijn er iedere keer mitsen en maren waarom het niet te besteden is waaraan je het wel. Geef iemand beter gewoon contact geld. En ja, dit is ook een product van Wonderbox, inderdaad, een wonder als je een van hun producten kan inwisselen.

March 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

cadeaubon betaalt maar nooit ontvangen en genergeerd

Ik heb een digitale cadeaubon aangeschaft en betaald, maar deze nooit ontvangen.

Ondanks meerdere pogingen tot contact blijft elke reactie uit. Bij hulp krijg ik telkens een bevestiging per mail dat mijn hulpvraag prima is aangekomen bij hen maar hoor nooit iets terug ondanks dit maanden te proberen.

Zeer teleurstellend en onbetrouwbaar en eigenlijk sprake van diefstal. Ik raad aan hier niet te bestellen je loopt een risico.

January 9, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Veel negatieve reviews over het niet…

Veel negatieve reviews over het niet kunnen verlengen van de kadokaart. Er is een oplossing!
Als je eerst een account aanmaakt en inlogt op kluscadeau.nl en dáárna pas je saldo gaat checken en je bon gaat verlengen, lukt het wel.

December 23, 2025

kaart was verlopen

kaart was verlopen. om hem weer te heractiveren moest je 5 euro betalen. maar met geen mogelijkheid kon je een account aanmaken om dit te betalen. Vragen hierover zijn via mail standaard en via telefoon geen contact. echt een grote teleurstelling

December 15, 2025

Oplichters!!!

De kluskaart is verlopen, dan moet je (belachelijk!) betalen om hem te verlengen. Maar dat lukt niet want het inloggen doet het niet en een mail voor een nieuw wachtwoord komt ook niet aan. Kortom ze bestelen je waar je bij staat

November 28, 2025

Kluscadeaukaart 100 euro niet ontvangen en geen reactie

Kluscadeaukaart besteld voor 100 euro. Dag na bestelling een mailtje dat kaart verstuurd was en weer een dag later zou aankomen, maar dat is nooit gebeurd (geen track&trace gekregen). Contactformulier ingevuld, geen reactie. Nogmaals contactformulier, geen reactie. Gebeld: na lang wachten lijkt iemand op te nemen, maar zegt niets en hangt dan weer op. Niets bestellen hier!

September 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geef geen Kluscadeaukaart als je iemand een plezier wilt doen!!

De communicatie met Wonderbox is dramatisch slecht. Extreem lange wachttijd en verbinding met vertraging.
Kluscadeau pleegt diefstal door bij verlopen kaarten veel geld „af te schrijven“. Zo blijft van cadeau van € 50,- uiteindelijk € 27,50 te besteden over. Als je tenminste bereid bent om € 5,00 „verlengingskosten“ te betalen. Dat laatste loopt vast in een niet werkende procedure.

September 4, 2025

Voelt als misleiding

Ik had de klus cadeaubon (via cadeaubon.nl) gekozen vanwege een van de bouwmarkten die op de voorkant als afbeelding staan. Ik had iets gezien dat ik bij die bouwmarkt wilde kopen. Wat een misleiding! Nou blijkt dat de webshop van die bouwmarkt niet meedeed en de enige fysieke winkel een filiaal in Zwolle is. Dat is 2 uur rijden... Dan maar iets soortgelijks bij een andere bouwmarkt, maar daar was het duurder. Erg jammer, ik zou dit nooit aan iemand cadeau doen.

June 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kaart kon niet gebruikt worden

Kaart kon niet gebruikt worden, geen antwoord gekregen van het bedrijf zelf. Talloze mails gestuurd, zelfs consumentenorganisatie ingeschakeld. Vandaag kijk ik het saldo na, en ondanks dat er heel duidelijk op de kaart staat dat ze twee jaar geldig is zou ze nu vervallen zijn, en is er € 22,50 weg. Zonder dat we ze ooit hebben kunnen gebruiken. Nu moeten we vijf euro betalen om ze zogezegd te verlengen, wat ik totaal niet vertrouw. € 100 in de vuilnisbak.

September 20, 2024

OPLICHTING!!

OPLICHTING!!! De bon werkt niet en ben nu meer dan 6 weken verder. Ze reageerde eerst nog op mails dat ze ermee bezig zijn en krijgen nu helemaal geen reactie meer. Vele mails gestuurd. En 0 resultaat. 100 euro kwijt. We starten een procedure. OPLICHTING! Niks kopen hier.

November 19, 2024

Waardeloos

Weinig keuze en geen mogelijkheid de cadeaukaart te wisselen voor een andere cadeau kaart.
Trage klantenservice en niet klantvriendelijk.
Voor mij nooit meer .

September 13, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look