Onsdag lidt over 12, bestilte jeg et par fantastik flotte Amust sko på tilbud til 169 + porto (40 kr) hos Lundshop.dk, Modtog straks "Ordrebekræftelse-mail" og "Betalings-mail" og kort efter kom "Vi b... See more
Lundshop.dk
See what reviewers are saying
Company replied
Har købt en dejlig taske hvor jeg fik alle de oplysninger og detaljer som jeg havde brug for via Lundshop's gode og informative hjemmeside. Jeg modtog pakken få dage efter bestillingen pænt og nyde... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Shop powered by PrestaShop
Thøger Larsens Vej 1, 7620, Lemvig
- salg@lundshop.dk
- www.lundshop.dk
Super godt!
Virkelig god service. Ringede fordi jeg havde nogle spørgsmål omkring afhentning af pakken, og da de viste sig jeg alligevel ikke kunne nå at komme forbi sendte de pakken afsted med det samme så jeg havde den dagen efter.
Ikke noget at sætte en finger på :)
Super service hele vejen igennem!
Hurtigt, gnidningsløst, fine opdateringer på mail. Flot pakket ind - og så fik jeg oven i købet en lille julegave :D
Super god service
God og hurtig service! Afsendt samme dag det blev bestilt.
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
super service
Super betjening, hurtig levering og rigtig god service med opdateringer undervejs.
Fin behandling og hurtig betjening og flot indpakning
Let at finde rundt i hjemmeside og hurtig betjening samt god besked hele vejen ift forsendelse m.m.

Super hurtig levering.
Det her sku' du ta' og prøve. Det er et firma i det jydske som hedder Lundshop.dk
De har masser af dejlige varer af alle slags og til favorable priser. og så er leveringen Så hurtig.det er ikke sidste gang jeg handler der.

SUPER hurtig ekspedition
Første gang i denne netbutik. Fint udvalg. Sjældent er en netordre ekspederet SÅ hurtigt og sendt afsted - alt inden for bare ½ time!!! Selv Postdanmark var på pletten og jeg sidder nu mindre end 1 døgn efter med min pakke i hånden - forsvarligt pakket ind og med fin gavepose vedlagt. Glædelig jul siger jeg bare. Jeg vender gerne tilbage og anbefaler hermed butikken. :-)

Hurtigt og nemt
Fantastisk tøj til fantastiske priser
Lundshop.dk er en fantastisk shop - desuden gives der 10 % på i forvejen nedsatte varer - intet mindre en fantastisk. Servicen er i top og de bestilte varer modtages hurtigt.
Jeg vil helt klart handle her igen.
Rigtig fin betjening
Betjeningen gik rigtig hurtig og så fik man en lille slik pose med derfra ;D

Reply from Lundshop.dk
Super nem webside at bruge.
Kan kun anbefale andre at bruge. Hurtig og nem bestilling og levering.
Hurtig levering. Produkt ikke ubeklageligt.
Som sagt var leveringe virkelig hurtig. Tror jeg fik varen dagen efter bestilling. Men desværre var den bluse jeg havde købt helt skævvredet i faconen. Gad ikke kontakte butikken da det var den sidste de havde tilbage, men det ville have været rart hvis de havde spurgt om man var interesset i den på trods af at den var defekt og måske havde slået noget af prisen.

Service og vingummier
Super servicemindede, og hurtige - både hvad angår svar på spørgsmål og forsendelse. Modtog mine (super fede) støvler dagen efter de var bestilt, og da min rabat ikke var gået ind ved købet, lå pengene i en lille papirspose med en sød hilsen og en lille pose vingummier.
Her handler jeg gerne igen!

Reply from Lundshop.dk
Hurtig og perfekt køb...:-)
Meget hurtig og fin handel. Smukt tørklæde ankommet i løbet af et par dage pakket fint ind.
Her vil jeg handle igen..:-)
Alletiders webshop med overskuelighed og god indpakning
Jeg har fundet webshoppen og giver den gerne videre... nem og overkuelig side, der har gode produkter og er ærlig.
Hurtigt og billigt
Købte en flot halskæde som var billigere end på andre hjemmesider + leveringsomkostningerne var billigere. Halskæden var i posten efter ganske få dage, så alt i alt en god oplevelse.
Rigtig pris og hurtig levering
Fandt lige præcist det jeg har ledt efter til en super pris, en fair porto og så blev det hurtig leveret. Perfekt ;)
Hurtig levering og flot indpakning
Det kan simpelthen ikke blive meget nemmere at handle
God service - hurtig levering - lidt sødt i pakken :)
Bestilte min pakke tirsdag, fik den leveret torsdag, med fint papir og lidt sødt ved siden af :)
Tak for det :)