Lundshop.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Onsdag lidt over 12, bestilte jeg et par fantastik flotte Amust sko på tilbud til 169 + porto (40 kr) hos Lundshop.dk, Modtog straks "Ordrebekræftelse-mail" og "Betalings-mail" og kort efter kom "Vi b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Første gang i denne netbutik. Fint udvalg. Sjældent er en netordre ekspederet SÅ hurtigt og sendt afsted - alt inden for bare ½ time!!! Selv Postdanmark var på pletten og jeg sidder nu mindre end 1 dø... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en dejlig taske hvor jeg fik alle de oplysninger og detaljer som jeg havde brug for via Lundshop's gode og informative hjemmeside. Jeg modtog pakken få dage efter bestillingen pænt og nyde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super servicemindede, og hurtige - både hvad angår svar på spørgsmål og forsendelse. Modtog mine (super fede) støvler dagen efter de var bestilt, og da min rabat ikke var gået ind ved købet, lå penge... See more

Company replied

Company details

1. Jewelry Store
  2. Fashion Accessories Store

Information provided by various external sources

Shop powered by PrestaShop

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Superhurtig levering

Superhurtig levering og hurtig og venlig service ved spørgsmål til varerne, inden jeg afgav bestilling.

Så alt i alt er jeg bare en supertilfreds kunde.

February 20, 2012

super service

rigtig god service, og hurtig levering..
vil helt sikkert handle her igen ;o)
også rart at man få en mail, når man har sendt noget retur,
så man ved de har modtaget varen..
kun ++++ herfra....

February 11, 2012

Perfekt service og levering

Bestilte min vare én dag. Modtog kvittering og ordredetaljer med det samme og pakken ankom dagen efter pakket flot ind som jeg havde bedt om. Rigtig god service og betjening :)

February 9, 2012

HURRA hurra

Som førstegangskunde hos Lundshop, er fuld tilfreds
med handelen, det er ikke sidste gang jeg handler i firmaet

Hilsen
Jonna Albion

February 7, 2012

Superpris og superservice

Rigtig god service, hurtigt, nemt og enormt flot tøj! Point for de gode priser.
Fik en lille slikpose med ordren; det er så sødt og jeg føler mig altid meget velkommen, når det sker :-)

February 1, 2012

Hurtig levering:-)

Har handlet på Lundshop.dk en gang, og er meget tilfreds. Da forsendelsen ankom dagen efter, var skjorten pakket fint ind i silkepapir.... Det er altid dejligt at opleve at der bliver er styr på tingene....

January 30, 2012

Perfekt

Ingen problemer med handel. Hurtigt - den rigtige varer - fin emballering og en lille julegave oveni ;-)

December 22, 2011

Nemt og flot indpakning

Det var nemt men træls at ikke kunne betale med dankort.
Gaven til min veninde er meget flot pakket ind og der var en lille overraskelse til mig i forsendelsen.
Jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun anbefale at handle her.

December 8, 2011
Lundshop.dk logo

Reply from Lundshop.dk

Hej,hos os har vi Paypal betalingssystem, det er et af de mest brugte i verden.Er det dankort du har kan Paypal ikke bruges her (derfor har vi også bankoverførsel)Men ellers kan alle slags betalingskort bruges også visadankort. Er man i tvivl med noget om betalingen,eller andet så bare ring eller mail. Venlig hilsen lundshop.dk

super nice netbutik

super dejlig netbutik, har købt flere tørklæder og øreringe. Alt har været flot og bliver brugt meget.
dejlig hjemmeside, gode billeder og nemt overskuelig.
flot indpakning, når det er gaver.
alt i alt er servicen helt i top.

July 17, 2011

Bare perfekt.

Jeg må nok indrømme at jeg er imponeret.Handler temmelig tit på nettet,men jeg har aldrig oplevet og bestille varer fredag eftermiddag,og at det så kommer med posten dagen efter.Flot.
Og varen er faktisk flottere end på billedet,så jeg er glædelig overrasket,og kan varmt anbefale butikken.

July 11, 2011

God service fine varer

Jeg har købt flere ting hos lundshop, tøj, og accessories. Både til mig selv og som gaver. For ca. to måneder siden købte jeg et par Pendulum øreringe, sendte en reklamation til lundshop. Skulle returnere øreringene, efter ca. 5 dage fik jeg et par nye. God service hele vejen igennem. I øvrigt vil jeg sige at de pakker deres gaver meget flot ind.En online butik med høj service niveau. Kan varmt anbefales.

June 15, 2011

Lundshop.dk kan bestemt anbefales

En dejlig nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange smukke og unikke smykker, tørklæder og tasker. Nemt at finde rundt og god levering.

Tag et kig på hjemmesiden, du vil ikke fortryde det! :D

June 15, 2011

Take a closer look