Lundshop.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Onsdag lidt over 12, bestilte jeg et par fantastik flotte Amust sko på tilbud til 169 + porto (40 kr) hos Lundshop.dk, Modtog straks "Ordrebekræftelse-mail" og "Betalings-mail" og kort efter kom "Vi b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Første gang i denne netbutik. Fint udvalg. Sjældent er en netordre ekspederet SÅ hurtigt og sendt afsted - alt inden for bare ½ time!!! Selv Postdanmark var på pletten og jeg sidder nu mindre end 1 dø... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en dejlig taske hvor jeg fik alle de oplysninger og detaljer som jeg havde brug for via Lundshop's gode og informative hjemmeside. Jeg modtog pakken få dage efter bestillingen pænt og nyde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super servicemindede, og hurtige - både hvad angår svar på spørgsmål og forsendelse. Modtog mine (super fede) støvler dagen efter de var bestilt, og da min rabat ikke var gået ind ved købet, lå penge... See more

Company replied

1. Jewelry Store
  2. Fashion Accessories Store

Information provided by various external sources

Shop powered by PrestaShop

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

super!

God behandling, hurtig levering og lille slikpose som godte - helt perfekt :-)

July 27, 2012

Fantastisk-service

Jeg købte 2 bluser, som jeg modtog 2. dag efterbestillingen
Den ene bluse havde en lys stribe foran. Jeg kontaktede
Lundshop uden for tlf.tiden og straks blev jeg ringet op.
Har nu modtaget en ny bluse i den samme gode kvalitet.
Der er fine mails efter bestillingen.
Tlf.samtalerne har været meget venlige og behagelige.
Hel sikker en service i top.

July 7, 2012

Super godt!

Hurtigt, nemt-ingen besvær. Havde bestilt ørestikker som gave og de var så fint pakket ind med kort vedlagt-så fint!

July 3, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Nemt og super med gratis levering

Jeg havde set på billedet at halstørklædet var mere rødt end det i virkligheden er. Jeg er dog udemærket tilfreds med farven, men i burde se om i ikke kunne få et halstørklæde i rigtig rød (det er rigtig svært at finde), i samme lette stof (viskose og akryl). Den ville jeg klart købe :)

June 27, 2012

Reply from Lundshop.dk

Hej Puk tak for din anmeldelse! Nej, vi har ikke et rigtig rødt i viscose / acryl som du søger. Men vi har altid et rigtig rødt tørklæde i 100% bomuld på lager (Barton tørklæder)Er der noget helt bestemt du søger da kan du altid kontakte os, og vi skaffer det gerne hjem om muligt. Venlig hilsen Lundshop.

Rated 3 out of 5 stars

Lundshop haR en fin shop med et varieret men relativt lille udvalg

Jeg fandt, hvad jeg søgte på shoppen til en god pris! Tasken jeg købte var en gave... Derfor krydsede jeg af jeg gerne ville have den pakket ind - der skulle også vedlægges et kort med en personlig tekst! Det kan ikke anbefales!! Godt nok kom tasken hurtigt frem, 3 dage, men indpakningen var forfærdelig, hullet billigt papir, ingen match mellem papir og bånd, og sidst, men ikke mindst... 'kortet med personlig besked' bestod i en ensides A5 udskrift på kopipapir - waaauw sikke et kort:( I mine øjne kræver dyre vare, lækker indpakning..!
Jeg kunne godt finde på at handle på shoppen igen, men sy's indpakning er et mislykket forsøg på kundeservice!

June 10, 2012

Reply from Lundshop.dk

Hej Stinne tak for din anmeldelse, vi er glade for både ris og ros da det er med til at servicen altid kan blive bedre, og er med til at sætte focus på tingene.Det er første gang vi får negativ kritik af indpakning,det kan vi lære af. Men der var ikke var huller i papiret ved afsendelsen, og det er (faktisk dyrt gave papir netop for at det ikke let kan gå i stykker) i sort og hvid, for at farvet gave bånd skal passe dertil, som her var pink og sort, med hvide prikker. Tasken var først pakket i syren farvet silkepapir, derefter i gave papir, med bånd. Ekstra stødbar bobleplast om gaven for at beskytte den. Så det er da ikke godt at du modtager en gave som er helt forfærdelig, og vi vil rigtig gerne yde en god service, så vores kunder kommer igen. Vi sendte en hilsen med personlig tekst og billede, som kunne være bedre vil jeg give dig ret i. Vi har nu bestilt meget fine kort som fremover vil blive sendt med gaver. Venlig hilsen Lundshop.dk

Perfekt

Hurtig levering, varerne er pakket godt og forsvarligt. Der er også pakket lidt mundgodt ved, dejligt. Kort sagt, alt perfekt.

May 25, 2012

Hurtig og troværdig

Bestillingen er nem og hurtig at komme igennem, og man bliver løbende opdateret med mails, som er dejligt. Det går hurtigt, hvilket hjælper mange, da man altid er spændt på produktet og skulle have haft det på iden man købte det, så rigtig godt.

April 29, 2012

Super fin handel

Jeg bestilte et tørklæde hos Lundshop.dk og fik efterfølgende mails der informerede om, hvor langt bestillingen var, samt da det blev afsendt.
En meget fin service og tørklædet har levet helt op til det forventede.

April 4, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Varene saa ud som paa billedet, var i god stand og kom hurtigt frem

Godt website, med mange spaendende varer. Det ville vaere rart, hvis i ogsaa sendte til udlandet. Jeg bor i Melbourne, Australien og kan ikke bestille direkte, men bliver noed til at sende til familien i stedet for. I ville helt sikkert ogsaa oege salget, hvis i havde en engelsk oversaetter paa jeres website. Flere af mine kolleger, som har vaeret i Europa koeber varer via ASOS - et engelsk firma med danske varer.

March 13, 2012

Reply from Lundshop.dk

Tak for din anmeldelse, vi har overvejet at åbne for salg til udlandet. I første omgang har vi åbnet for salg til de nordiske lande som Sverige og Norge.Så må vi se om andre lande følger efter. Vi giver gerne besked herom. Hilsen lundshop.dk

Fantastisk service

Tjek lige den hjemmeside, der er gode tilbud og super lækre ting. Og så yder de en fantastisk service;-)

March 12, 2012

Take a closer look