See what reviewers are saying
Hej marinelager folk. Takker for en god vejledning i telefonen og efterfølgende bestilling og køb af den Albinpumpe. Den ser superfin ud, fylder ej meget, og med tilhørende 90 graders bøjninger... See more
Jeg fik bestilt min ordre fredag formiddag og tænkte, at den måske nåede at komme lørdag. Jeg fik besked fra postnord, at den pludseligt først kommer mandag - men det var ok, så henter jeg blot vand... See more
Bester Unterwasseranstrich für Brack und Seewasser. Benutze ihn schon seit über 20 Jahren. Sehr guter Service und schnelle Lieferung. Top Preis. Habe Marinelageret schon mehrfach weiterempfohlen.
Company details
Information provided by various external sources
Marinelageret - online lagersalg af bådudstyr, stort udvalg, kvalitet til lavpris
Denmark
- www.marinelageret.dk
Hasn’t replied to negative reviews
hurtig levering af den rigtige vare til…
hurtig levering af den rigtige vare til en god pris
Jeg synes det er for ringe at de ikke…
Jeg synes det er for ringe at de ikke giver besked når der er leveringsproblemer. Har ringet til dem og fået mange forskellige undskyldninger. Jeg bestilte den 2-3 og fik en mail omkring 3-10 dages levering hvilket er ok men nu er vi langt ud over og sidste besked var at de ville send den ene af mine vare så jeg havde den idag men intet er sket, Hold jer væk og køb et andet sted, det er min erfaring nu.
Sender ikke varer der er købt
Sender ikke varer der er købt
Telefoner døde, svarer ikke e-mails
Scam
Flere forskellige ordrer
Det ringeste sted jeg nogensinde har…
Det ringeste sted jeg nogensinde har handlet online.
Jeg har igennem 5 år handlet der 4 gange, for rigtig mange penge. Har aldrig prøvet at få mine varer, uden at jeg skal ringe flere gange og spørge om hvad der sker, fordi varerne kommer aldrig som lovet. Men man bliver nok lidt drevet af at de er blandt de billigste.
Men nu er det slut. Handler der aldrig mere.
Har netop fået en mail om at lidt bundmaling og en flydekontakt er blevet afsendt. Det bestilte jeg for over 14 dage siden, og har ringet 2 gange for at få dem til at sende mine varer.
Det er godt nok ringe kundeservice.
Den eneste ros de får af mig, er at de er rigtig flinke og snakke med når man ringer til dem og det har jeg prøvet mange gange, men når røret er lagt på har de glemt alt om hvad de lige har lovet.
Hvor er Chefen henne i de firma??
Mvh Dan
Fik hvad jeg havde bestildt i god orden…
Fik hvad jeg havde bestildt i god orden og god levering
God kundeservice
Havde en god dialog med Marinelageret inden jeg købe min varer. De svare hurtigt på mails, og sendte dagen efter at jeg havde bestilt.
Firmaet er gået konkurs og der er…
Firmaet er gået konkurs og der er tilsyneladende lukket hver dag i butikken og ingen tager telefon eller svare på mails længere. Salget fortsætte udelukkende for at skabe penge sammen til kurator.
OBS! IKKE KØB HER
Antennenhalterung lange Lieferzeit
Antennenhalterung bestellt und bezahlt 5.2.2026 -Lieferung innerhalb 2-3 Tagen zugesagt, erst auf Nachfrage nach 20 Tagen am 25.02.2026 geliefert, sonst ok
Unkompliziert.
Hurtig levering til god pris
I har givet en fantastisk service og vi…
I har givet en fantastisk service og vi vender helt klart tilbage og handler hos jer igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind Tak ❤️
Virkelig god maling.
Ingen tillid til ny ejer
Havde købt et marine toilet, i sommer 25, varen blev leveret efter forventning, dog havde de leveret den forkerte. Jeg ringede flere gang men kunne ikke kom igennem. Jeg skrev flere gange men fik intet svarer. Endelig fik jeg instruks og retursedler. Jeg sendt varen retur og bedt om at enten sende en gavekort eller den rigtig model. Jeg hører intet! Efterfølgende får jeg at vide at de var gået konkurs. Advokaten der tog sig af konkursbo lovet at ringe tilbage så snart der var tjek på overtagelsen af den nye ejer, men vendt aldrig tilbage. Jeg forsøgt kontakt til til den ny ejer hvor det lykkedes at kom igennem via mail. Han lovet også at han vil vende tilbage, men intet sket. Senere fik jeg kontakt via telefon hvor har stort set sagde at "det var ikke hans problem!" Har fået at vide fra advokaten at hvis han har modtaget min toilet i retur, skal han erstatte den. Jeg har igen skrevet til den ny ejer men bevis på at PostNord har leveret pakken til adressen, og bedt om en dialog på en fornuftig løsning, men ingen overraskelser...intet svar! Det er dybt useriøst. Jeg kan se at firmaet har fået 5 stjerne, men det må har været før ejerskift! Jeg håber snart at han vil komme til fornuft, hvor jeg vil overveje fremtidige køb, men indtil videre, vil jeg bare sende en lille advarsel til alle.
Jeg er meget tilfreds med servicen,
Jeg er meget tilfreds med servicen,
og næste gang bestiller jeg gerne varerne.
Lang leveringstid og ingen svar på mail.
Svarer ikke på mail. Bestilte en vare med 2-3 dages leveringstid. Efter bestilling fik jeg st vide at varen var på fjernlager med 3-10 dages leveringstid.
Har spurgt til leveringstid to gange uden svar, da jeg står og skal bruge varen.
Nu 8 dage efter bestilling er det ikke sket noget, end ikke en besked om st varen er afsend - dårlig kundeservice.
Har afbestilt varen på mail, så må vi se om de reagere på det, og købt et andet sted med dag til dag levering.
Ros for besvarelse af afbestilling - 4 timer respons.
Let at finde varen jeg skulle have og…
Let at finde varen jeg skulle have og nem at bestille
Svarer ikke på mail og tlf
Bestilte en grill 15. december sidste år. Det skulle have været en julegave. Modtog ordrebekræftelse, men indtil videre intet andet. Den 28.12 skrev jeg til Marinelageret som på hjemmesiden oplyser følgende: "Tøv ikke med at ringe send en e-mail hvis du har spørgsmål". 2. januar har har jeg stadig intet hørt og ikke modtaget min vare. Er der nogen hjemme?
Gode produkter umiddelbart
Gode produkter umiddelbart, men brugt som gave.