Mellem Jyder Reviews 69

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fantastik mad, Desværre var der lidt for mange gæster, så vi blev glemt. Ventede 1/2 time på at bestille og derefter 1/2 time før forretten serveres. Men fantastisk mad der var værd at vente på... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rejecocktailen til forret var lige præcis som sådan én skal laves: store, friske rejer, godt med dressing og sprød salat. Wienerschnitzlen var perfekt paneret, sprødstegt og tilsmagt, serveret med g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk mad, virkelig lækkert deres menu med tre retter for 295kr. Prøvede dagen før deres frokost også rigtig god.Servicen kunne måske være bedre, tjenerne kunne måske være mere ens kl... See more

Rated 2 out of 5 stars

Levede desværre ikke op til forventningen. For det første var menuen de tilbød i restauranten ikke den samme som på hjemmesiden. Vi bestilte 2 menuer alligevel med rejecocktail og rosa stegt kalv. Re... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Vi bestilte Take-away

Vi bestilte Take-away: Oksemørbrad og rabarbertrifli til dessert. Alt var friskt, veltillavet og MEGET lækkert. Personalet var bare så venlige og hjælpsomme. Lokalerne ser hyggelige ud, men vi havde jo valgt at spise maden i vores sommerhus så det.... Vores varmeste anbefaling!!

June 13, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Super dejlig julefrokost igen i år

Super dejlig julefrokost igen i år. Vi bestiller hvert år til 3 personer ud af huset og vi bliver dejligt mætte. Manglede osten i år… men dejligt der så er kommet brød og smør med… (vil hellere have ost :-) )…. Vi bestiller helt sikkert igen til næste år! Glædelig jul

November 28, 2023

Uforskammet personale

Vi kom ind fra gaden lørdag aften, da vi havde hørt godt om stedet og fik først halvvejs inde i restauranten selv fat i en tjener. Vi spurgte om de havde et bord til to, hvortil tjeneren uden øjenkontakt og i forbifarten kom med et surt svar om, at det havde de ikke.
Vi stod i en gang, mellem to døre, hvor tjeneren kom fra den ene dør og skulle igennem gangen til den anden dør, hun fløj forbi os efterfulgt af en anden tjener uden at værdige os et blik, før vi kunne komme retur til indgangen.
Der var mange mennesker og vi var forstående overfor at der var travlt og ikke plads, men den velkomst giver bestemt ikke én lyst til at komme igen en anden gang.

October 7, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Min kone og jeg havde bestilt bord til…

Min kone og jeg havde bestilt bord til kl.14:15 9/9 2023 hjemmefra , vi havde fået at vide at vi kunne få et bord i skyggen under en parasol, ( min kone har en autoimmun sygdom som gør hendes øjne er enormt sårbare og skavanker som lysfølsomhed efter kræftsygdom og kemo)vi stod og talte med en tjener om bordet, da en mand som viste sig at være ejeren som var ganske ubehøvlet blandede sig råbende i samtalen og gjorde klart at det brugte de ikke at gøre, men det var de to borde der, han pegede på to borde som absolut ikke var i nærheden af skygge, jeg gjorde opmærksom på at vi var kommet på restauranten i over seks år og i dag var kørt helt fra Aalborg til Ebeltoft bare for at spise på mellem Jyder igen igen, vi er altid blevet behandlet pænt og ordentligt af personalet, med smil og tak for besøget, det smadrede den arrogante ejer så fuldstændig, må sige at vi som gæster har krav på en sober behandling, vi har lagt mange penge i over seks år som så ender med denne behandling. Vi blev bedt om at gå! Kan på ingen måde anbefale stedet mere, da man ikke kan byde sine kunder den svinske behandling som vi fik 👎 herfra. Mellem jyder bliver ikke en mulighed igen.

September 9, 2023

Nye ejere?

Nye ejere?
Det var min første tanke. Adspurgt benægtede en af "tjenerne" dette. Noget andet må være galt.
Mellem Jyder har jeg besøgt gennem de seneste 21 år, og jeg har aldrig været skuffet. Det blev jeg så denne gang, og jeg finder simpelthen det er unødvendigt, at smide sit gode ry på gulvet, på grund af betjeningen.
Maden er som altid, som den skal være. Atmosfæren ligeså, men tjenerne - dem alle(!) - burde ikke have løn for deres "arbejde". Krøllede skjorter, udtrådte beskidte tennissko, plettede bukser eller beskidte forklæder, samt en attitude og en ligegyldighed overfor mig og min familie på 8 som kommer fuld af forventning, og har valgt Ebeltoft netop på grund af denne perle af en restaurant. ÆV hvor er det ærgerligt!
Det skal bemærkes at jeg altid opfører mig ordentligt, taler pænt, og at MIN attitude således ikke har haft indflydelse på tjenernes.
Mellem Jyder får en chance til. Jeg håber inderligt der er strammet op til den tid.

July 26, 2023

Total dårlig oplevelse

Har tidligere at nydt at komme til frokost på Mellem Jyder, men vores besøg torsdag den 20. juli var en utrolig dårlig service. Det startede med at vi stod i kø og ventede på DET bord vi havde reserveret i rigtig god tid, først kom en ung mandlig tjener (efter jeg næsten måtte fange ham for at få ham i tale, total ligegyldighed) og spurgte til vores bordreservation, han vendte ikke tilbage, men en anden kvindelig mørk tjener kom så og spurgte til vores bordreservation, fik at vide at man ikke kunne få et bestemt bord og dem der stod bag os der ikke havde reserveret et bord fik tildelt et opdækket bord før hun havde fundet et bord der hverken var opdækket og i orden til os. Da jeg gjorde opmærksom på dette overfor den unge tjener fik vi blot en fræk bemærkning om at bord var et bord og at man ikke kunne reservere et bestemt bord, men jeg sagde også at vi gerne ville sidde i deres Atelier da jeg ringede, men kunne da godt se at der blev henvist til andre gæster uden bordreservation som fik bord i Atelieret . Men nu var det jo ikke det bord vi blev sat ved vi havde bestilt, det var hun tydeligvis totalt ligeglad med. Her burde vi nok have forladt stedet. Vi bestilte 2 frokostanretning som ret hurtigt blev serveres. Deres udvalg af fadøl er meget meget ringe, fik serveret 2 halvlunken fadøl, og ikke en eneste gang kom de og spurgte hvordan maden smagte osv.
Det er ikke et sted jeg kommer igen foreløbigt, stedet bar præg af unge tjenere der bare skulle have et ferie job, og det drejede sig om at få gæster hurtigt ind og ud😡 kom nu ind i kampen med service, og tænk jer om, der er jo kommet adskillige andre spisesteder i Ebeltoft som varmt kan anbefales.

July 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ikke et sted for ‘15 årige’;)

Vi kommer to glade piger ind, en fredag aften, da der står “vi har åbent” på skiltet udenfor. Her bliver vi mødt af en sur mand der fortæller os, at der nok ikke er meget der har åbent når man er 15(Vi er 18). Fair nok at have lukket, men så fjern dog jeres skilt fra vejen, og lad vær med at have sådan en attitude.

July 21, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Øv oplevelse og øv tjener

Efter i mange år - flere gange om året - at have nydt at komme til frokost på Mellem Jyder, oplevede vi denne gang utrolig dårlig service. Det startede med at vi i kø stod og ventede på DET bord vi havde reserveret i rigtig god tid blev tildelt dem foran os der ikke havde reserveret. Da jeg gjorde opmærksom på dette overfor den unge tjener fik vi blot en fræk bemærkning om at bordet ved siden af var lige så godt. Men nu var det jo ikke det bord vi havde bestilt, det var hun tydeligvis totalt ligeglad med. Her burde vi nok have forladt stedet. Vi bestilte 2xtapas som ret hurtigt blev serveres, dog uden tapanade. Igen måtte vi henvende os til den unge tjener, der var meget optaget af at fordele de borde andre havde reserveret, men nu var optaget (læs: reserver bord et andet sted). Maden var dyr og middelmådig og levede slet ikke op til tidligere. Kvantitet (antal gæster) frem for den tidligere ret gode kvalitet - en dyr og en øv oplevelse. Tilbage på sporet Mellem Jyder - i kan jo godt, men er sat på pause herfra

June 3, 2023

Superb oplevelse

Superb oplevelse
Vi valgte bare en forret med hvide asperges, rejer, holandaise, kørvel (m.m.) og en hovedret med kalvefilet på en mos af selleripuré ... Uhm! Herligt tilberedt med sprøde grøntsager og lækkert kød. Kunne ikke være bedre!

May 27, 2023

En fantastisk kulinarisk oplevelse

Vi har i denne weekend fejret en fødselsdagsfest hos Mellem Jyder. Vi havde valgt “Ti små lækkerier”, og hele selskabet var begejstrede over de lækre retter. Råvarernes kvalitet var helt i top, og kokkens evner til at sammensætte retterne fortjener al mulig ros. Det er svært at fremhæve en ret frem for andre, men den koldrøgede, færøske laks og retten med perfekt tilberedte lammekroner tager alligevel prisen som de bedste
At restauranten også elegant tog hensyn til gæster, som ikke spiser bestemte madvarer, var kronen på værket.

October 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kedelig, dårligt tilberedt mad og ringe betjening

Er sådan set glad for at se, at andre åbenbart har haft gode oplevelser på “Mellem Jyder” - det gjaldt dog ikke os!
Første ridse i lakken kom med forret og drikkevarer.
Til forretten skulle der være brød og tapanader. Der lå - til fire personer - tre sølle småstykker af et halvtrist flûte i brødkurven! Øh, tak…?
Tre af os fik som forret varmrøget laks med spinat, hvor laksen var komplet tør og spinaten (i en sjasket flødestuvning, ikke videre delikat anrettet) tydeligvis fra en frostpose. Kedelig oplevelse!
Mest træls var det dog for dén af os, der fik serveret vand i et glas, der STANK (og jeg mener virkelig: lugtede meget kraftigt) af surt viskestykke.
Det var nærmest umuligt at få fat på betjeningen, der tilsyneladende gjorde sig umage med ikke at se efter, om gæsterne var glade, men da det til sidst lykkedes os at fange den ret hvasse servitrice, virkede hun indigneret over at skulle skifte glasset (det nye glas lugtede kun svagt surt…) og det ekstra brød, vi bad om, blev nærmest smidt hen ad bordet, for ligesom at markere, at her var vi virkelig gået over grænsen.
Hovedretten var bare generelt uspændende. En af os fik wienerschnitzel, der var hårdt paneret, druknet i en vild mængde ærter (igen: tydeligvis fra frost) og tørstegte kartofler. (Tænk kedelig mororvejscafé.)
I denne omgang var det værste dog for den af os, der fik et stykke råt - vitterligt: råt! - oksekød.
Igen var det fuldstændig umuligt at råbe betjeningen op, og vi fik ovenikøbet lov at sidde med vore tomme tallerkner i over 20 minutter efter at hovedretten var spist, før der dukkede nogen op, til trods for at restauranten på dette tidspunkt var næsten tom.
Endnu engang den hvasse servitrice, der på ingen måde undskyldte, men surt og bebrejdende bemærkede, at så skulle vi jo have sagt til tidligere. (Ja - hvis I bare havde været til at få fat på…)
Vi skulle helt klart være stoppet her, men da det var en fødselsdagsmiddag, ville vi gerne have dessert. Denne var over ½ time om at ankomme, og da den kom, var kvaliteten igen under middel: Kedelig og smagløs trifli og æblekage, og en chokoladekage, der heller ikke smagte af noget, serveret med en klump is, der var så stivfrossen, at man ikke kunne få skeen i den før chokoladekagen var spist.
Igen fik vi lov at sidde læææææææænge og vente, og til sidst gik vi selv hen til køkkenet for at betale - og opdagede derved, at betjeningen var travlt optaget… med at stå og snakke med hinanden! Vi fik lov at betale fuld pris for dette skuffende måltid, og fik ikke engang er “God aften!” eller lignende med på vejen hjem.
Under ikke “Mellem Jyder” mere end en enkelt stjerne, og håber for vort vedkommede faktisk ikke, at den ligger her næste gang vi kommer til Ebeltoft.

September 9, 2022

Dejlig mad

Dejlig mad, behagelige omgivelser. Ok priser. Desværre var hønsesalaten på platten skiftet ud med en frikadelle uden information ang ændringen.

September 7, 2022

Sørgelig oplevelse!

Sørgelig oplevelse!
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde Restaurant MellemJyderne ikke gjort sig fortjent til mere - desværre.

Vi startede med at bestille 2 retters menu; steak og rabarber triflet. Da vi efter 45 minutter modtager vores hovedret, får jeg en steak som er helt rød kød- desværre ikke Rosa stegt men HELT rødt kød i midten. Jeg beder venligt ejeren om at få stegt mit kød så koen er helt død. Han tager tallerkenen, vender sig om og går (ingen beklagelser eller noget). Da jeg får min tallerken tilbage, kan jeg se, at min mad er blevet anrettet på en ny tallerken, men mine kartofler mangler dog denne gang, og alt andet mad på tallerkenen er blevet koldt i mellemtiden. Da vi kommer til desserten, venter vi yderligere 45 minutter fra vores hovedret bliver ryddet af bordet.

Træls oplevelse! Kan ikke anbefales til pengene- desværre!

August 17, 2022

Is this your company?