Mellem Jyder Reviews 69

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Fantastik mad, Desværre var der lidt for mange gæster, så vi blev glemt. Ventede 1/2 time på at bestille og derefter 1/2 time før forretten serveres. Men fantastisk mad der var værd at vente på... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rejecocktailen til forret var lige præcis som sådan én skal laves: store, friske rejer, godt med dressing og sprød salat. Wienerschnitzlen var perfekt paneret, sprødstegt og tilsmagt, serveret med g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk mad, virkelig lækkert deres menu med tre retter for 295kr. Prøvede dagen før deres frokost også rigtig god.Servicen kunne måske være bedre, tjenerne kunne måske være mere ens kl... See more

Rated 2 out of 5 stars

Levede desværre ikke op til forventningen. For det første var menuen de tilbød i restauranten ikke den samme som på hjemmesiden. Vi bestilte 2 menuer alligevel med rejecocktail og rosa stegt kalv. Re... See more

3.9

2-star
1-star

Dårlig oplevelse .

Dårlig oplevelse .
Havde bestilt kaffe og kage . Det var lækkert og ville bestille en pandekage med sukker til vores børn . Da regningen kom havde de taget 100kr pr pandekage . Det troede vi var en fejl , da en dessert med pandekage is osv kostede det.
Det var rigtigt nok og ejeren var ubehøvlet og sagde sådan nogen som os oplevede han kun 2 gange i året .
Virkelig dårlig kundeservice .
Vi gav 450kr for 3 kopper kaffe med kage og 2 pandekager og 2 glas vand .

July 26, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Usædvanlig ringe oplevelse.

Mellem Jyder er desværre ikke hvad det har været.
Seneste besøg endte med, at vi efter 50 minutter betalte og forlod stedet uden at 3 ud af 4 havde fået noget at spise.
Vi havde bestilt et indendørs bord på forhånd, men blev ved ankomsten tildelt et udendørs bord som eneste mulighed.
Bordet blev ikke rengjort inden vi satte os, en af stolene var så fedtet af sovs eller ketchup, at vi blev nødt til at bede om at få den skiftet.
Vi bestilte ved ejeren selv, der virker meget lidt imødekommende, og så særdeles usoigneret ud, med fedtede bukser og t-shirten hængende halvvejs ud over.
Andre selskaber kom til, hvoraf et af dem blev placeret helt tæt på os, hvilket vidst ikke helt er i overensstemmelse med Corona anbefalingerne.
Efter ca 30 minutters ventetid fik den ene i vores selskab en lille del af sin mad. Ingen andre fik noget.
De øvrige selskaber der var ankommet efter os, fik serveret mad løbende.
Efter 50 minutter var der ikke kommet yderligere mad, hvorfor vi forespørger hvad der sker. Tjeneren vidste tydeligvis ikke, at vi ikke havde fået mad endnu, men kunne lidt efter fortælle, at de nu var gået igang med at lave maden.
Her havde vi dog fået nok og valgte at betale og forlade stedet.
Vi kommer ikke igen.

July 25, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig hyggeligt sted

Rigtig hyggeligt sted. God mad, pænt og rent. Eneste minus- det var lidt forvirrende, at man skulle gennem køkkenet til toilet.

July 23, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ventede 20 min på mad som var bestilt et døgn før

Som turister ville vi støtte de lokale butikker især her i Corona krisen.
Derfor bestilte vi aftensmad på forhånd -
dvs. et døgn før vi skulle bruge maden.
Ved ankomst på aftalt tid ventede vi i
mere end 20 minutter og fik ikke så meget
som en erkendelse af, at de åbenlyst havde
glemt vores bestilling eller en form for kompensation som god kundeservice.
På INGEN måde godt nok og super ærgerligt.

May 19, 2020
Rated 2 out of 5 stars

God mad, hyggeligt sted - knap så god service

Vi havde bestilt bord til to, men vidste ikke, at det var et rigtig skidt sted at sidde. Lige inden for døren på en lille bænk, hvor man ikke sad ret godt. Det værste var dog, at tjenerne skulle ud og ind ad den dør, som vi sad lige ved siden af. De fik et selskab på den anden side af gangen og derfor ville de gerne have døren stående åben. Det trak meget fra yderdøren, så vi spurgte om døren kunne blive lukket. En anden tjener havde ikke hørt vores anmodning og åbnede døren og lod den stå åben. Vi forsøgte igen at forklare, at det trak meget fra yderdøren. Lige lidt hjalp det. Til sidst var der en anden gæst - som sad ved bordet ved siden af os - som blandede sig. Han sagde venligt men bestemt til tjeneren, at de - og vi - havde betalt lige så meget for maden som alle de andre gæster. Det trak også på dem.
Jeg kan godt anbefale stedet og maden, men sørg for at få plads et andet sted end lige inden for døren. 3 stjerner for maden og stedet men kun 1 stjerne for betjeningen.

September 28, 2019

Is this your company?