Netbank Totalbanken

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale Totalbanken. Helt nede på jorden og taler et sprog alle kan forstå. En kæmpe stor tak til Karina Skov, som altid står klar når vi har spørgsmål eller som senest, mangle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service. Dårlig behandling af og ingen fordele for ellers "gamle" trofaste kunder. Gebyr-og rentehajer af format. Får lavet kludder i ellers enkelt budget, så kunden må lave ekstra betalinge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste bank vi nogensinde har været kunde ved. Josephine har hjulpet os med alt, er altid meget sød og imødekommende, svarer lynhurtigt på mail, og tager altid sin telefon. Så rart med e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er lige skiftet til Totalbanken. Og det er vi rigtig glade for. Vores skifte er forløbet gnidningsfrit og vi er blevet taget imod professionelt og imødekommende. Vi har i processen fået meget kynd... See more

Company details

1. Bank

Written by the company

Totalbanken er med virkning fra den 31. august 2023 blevet en del af Sparekassen Danmark. På Fyn har Sparekassen Danmark derfor nu privatfilial i Aarup centralt på Fyn, samt Erhvervsafdeling og tre filialer i Odense. Læs mere på spard.dk.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Totalbanken, Flemming Særkjær

Vi har haft Totalbanken gennem en tid.
I forbindelse med skiftet fra tidligere bank til Totalbanken har vi kun positivt at melde.
Nu i forbindelse med hussalg samt køb af andet hus er der sket noget helt uventet.
Vores rådgiver, Flemming Særkjær, var sædvanen tro vel forberedt. Da vi fremlagde nye ideer, var Flemming helt klar over hvor vi ønskede at lægge vores fokus og han anviste forskellige retninger, hvilket gav os flere muligheder.
Flemming formår at anvise valg, retning, risiko og på samme tid indgyde tryghed hos os.
Vi er altid i trygge hænder hos Flemming og Totalbanken.
Selv ved vanskelighed med at bruge nemid i anden sammenhæng er Flemming hurtig med hjælpen.
Spørgsmål: hvor indstiller vi Flemming som “månedens mest hjælpsomme medarbejder”?
Konklusion: vi sætter rigtig meget pris på Flemming og Totalbanken.
Venlig hilsen Lotte og Jørgen

April 8, 2021

DK’s bedste bank.

Den bedste bank vi nogensinde har været kunde ved.

Så rart med en rådgiver man kan få fat på, i modsætning til de andre større banker, hvor man får ny rådgiver i samme interval som man skifter underbukser.

Kan KUN anbefale Totalbanken og deres ansatte.

March 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Lise er en meget arrogant bankkvinde.

Lise er en meget arrogant bankkvinde.

Jeg ville bare oprette en virksomhedskonto, og blev mødt med en arrogance der ikke kunne måle sig med noget jeg havde oplevet før. Hun valgte i telefonen at "shusshe" mig da jeg prøvede at færdiggøre min sætning. Jeg stiller mig MEGET uforstående overfor, at man kan have sådan en kvinde ansat, men det må banken jo selv om. En omgang kursus i service vil ihvertfald ikke skade totalbanken.

January 8, 2021

Flemming Særkjær, den bedste bankmand

Flemming Særkjær, Totalbanken afd. Odense
....

Vi har KUN gode og rosende ord at sende hans vej.

Vi har gennem et par år haft kontakt med Flemming, grundet drømme og ideer om huskøb, og den dag det hele blev en realitet, var han der med det samme.

Vi har hele vejen igennem huskøbet følt, at Flemming havde styr på ALT, helt ned til mindste detalje.

Han har holdt os 'i hånden' hele vejen.

Flemming er i vores øjne den aller bedste bankmand, man kan få.

ÆRLIG
.. Fordi han siger sin ærlige mening

TOP PROFESSIONEL
.. Han har styr på det hele

MENNESKELIG
.. Han er ikke kun bankmand, han er et menneske der forstår at vise empati og medfølelse

NÆRVÆRENDE
.. Han tager ALTID telefonen når vi ringer. Og der er aldrig noget der er vigtigere end os, føler vi.

Ønsker man en bankmand med disse kvaliteter, så får Flemming Særkjær vores helt klar anbefaling.

Flemming ønskes det aller bedste fra os.

.. Marlene og Louis

November 10, 2020

Topkarakter

Rådgiver Christian Marcher bød os velkommen og har ydet os en yderst professionel rådgivning. Vi har følt os hørt og virkelig godt behandlet. Christian og Totalbanken har gjort vores bankskifte til en super god oplevelse, og vi ser frem til et meget langt samarbejde!

September 23, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen den bedste oplevelse jeg har haft i en bank

Simpelthen den bedste oplevelse jeg har haft i en bank. I forbindelse med huskøb er jeg blevet mødt med stor imødekommenhed og følt mig lyttet til. Men med en professionel tilgang og der er blevet set realistisk i forhold økonomien i huskøbet. Jeg er så tilfreds og glad for jeg skiftede til Totalbanken og har fået en topklasse rådgiver med menneskelig indsigt.

September 22, 2020

Super bank

Vi skiftede bank i forbindelse med et huskøb og har ikke fortrudt ét sekund at vi valgte Totalbanken.
Vi blev mødt med total seriøsitet og stor forståelse. Vi har Rasmus Madsen som rådgiver, og han har hjulpet os virkelig godt på vej i vores første huskøb. Så både ham og banken kan vi varmt anbefale.

September 21, 2020

MEGET TILFREDSE

Ifm. huskøb har vi valgt at skifte til Totalbanken. En beslutning vi er rigtige glade for, da den service vi har fået, har overgået alle vores forventninger.

September 18, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Efter covid-19 krisen er Totalbanken…

Efter covid-19 krisen er Totalbanken desværre blevet en bank som tænker profit frem for deres kunder, det var engang en bank som man kunne regne med, hvor kunder og service kom i forreste række.
Disse tider er desværre over, og de kan nu sidestilles alle de andre dårlige banker der måtte være derude!..
Jeg skifter hurtigst muligt.

June 29, 2020

Totalt glad i låget

Vi er lige skiftet over til Totalbanken, hvor vi er blevet taget imod professionelt og imødekommende.
Den gode behandling og vejledning af Cathrine Balsborg gør at vi anbefaler hende og banken. Cathrine er meget dygtig og finder gode løsninger!

May 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

VI får BANK; TOTALbank :-)

Vi har været kunder, i Totalbanken, i små 3 år... OG HVILKE 3 år !!!
ALDRIG har vi fået BANK på denne måde...
"Vi kan tale om ALT" det lever TOTALbanken, op til.
Ordholdende og seriøs, behandling, HELE vejen rundt.
Jeg medgiver Banken, Claus Lyngbakke, og hans hold, de bedste anbefalinger :-)

April 19, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget glade og tilfredse med…

Vi er meget glade og tilfredse med totalbanken. Efter kort tid som kunder i banken, føler vi allerede, at de kender os godt.Vi føler os velkommen, både når vi møder op personlig eller ringer. Svartiden er kort, de ringer altid tilbage og hjælper hele vejen rundt, både med banksager og forsikringer. Det er rart med en personlig bankrådgiver, og vi vil til enhver tid anbefale andre Totalbanken.

April 17, 2020

Først Pia, også Karina!

Jeg og min hustru har igennem de sidste godt og vel 10 år været kunde hos totalbanken, hvor vi har benyttes os af hvad banken nu har tilrådighed. Det er blevet til alt fra bil lån til hus lån. Hele vejen igennem, uden nogen former for bøvl har først Pia så Karina stået klar til at hjælpe og vejlede. Jeg kan på det varmeste anbefale totalbanken til nye kunder. Dog særligt vil jeg anbefale Karina fra filialen i Odense C, hun er ikke bare sød og med på lidt gas, men hun er sindsygt komepetent. Skal du ha' dig en ny bank. Så tag ind til Karina i totalbanken lige ved Kræs i midten af odense!

April 2, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Min bedre halvdel og jeg var på udkig…

Min bedre halvdel og jeg var på udkig efter vores første hus og var derfor enige om at skifte til en fælles bank. Vi ønskede en bedre tilknytning til vores bankrådgiver, nu hvor beslutningen om et huskøb, for os, var enorm. Efter vores møder i øvrige banker og med Totalbanken, havde vi et godt sammenligningsgrundlag. Med Totalbanken havde vi en god mavefornemmelse, som afstedkom af den gode service, de øvrige høflige medarbejdere og den gode stemning i den mindre bank. Man følte sig særdeles tryg i banken, som vi vægtede særligt højt, nu hvor vores beslutning om huskøb var stor. Efter et bankskifte og efter noget tid, indgik vi en handel om et huskøb. Her kom trygheden i Totalbanken særligt til udtryk, fordi hverken ejendomsmægler eller vores egen advokat var engageret i det ellers komplicerede huskøb. Vores bankrådgiver var den, der kontaktede os kontinuerligt og fortalte os, hvor vi var henne og hvor langt vi var i processen. I det hele taget gjorde vores bankrådgiver en ekstraordinær indsats, som ligger langt ud over det serviceniveau man forventer af en bankrådgiver. Alt dette, tror jeg, hænger sammen med, at det er en mindre bank, der har tid og overskud til (og i øvrigt vægter det højt) at værne om deres kunder.

March 12, 2020

Totalbanken Odense C

Kan vaaaaaarmt anbefale Totalbanken. En bank som forstår at have service i top klasse! Altid imødekommende og en bankrådgiver som er helt nede på jorden. Her føler man sig værdsat.

March 11, 2020

Take a closer look