Netbank Totalbanken

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale Totalbanken. Helt nede på jorden og taler et sprog alle kan forstå. En kæmpe stor tak til Karina Skov, som altid står klar når vi har spørgsmål eller som senest, mangle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service. Dårlig behandling af og ingen fordele for ellers "gamle" trofaste kunder. Gebyr-og rentehajer af format. Får lavet kludder i ellers enkelt budget, så kunden må lave ekstra betalinge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste bank vi nogensinde har været kunde ved. Josephine har hjulpet os med alt, er altid meget sød og imødekommende, svarer lynhurtigt på mail, og tager altid sin telefon. Så rart med e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er lige skiftet til Totalbanken. Og det er vi rigtig glade for. Vores skifte er forløbet gnidningsfrit og vi er blevet taget imod professionelt og imødekommende. Vi har i processen fået meget kynd... See more

1. Bank

Written by the company

Totalbanken er med virkning fra den 31. august 2023 blevet en del af Sparekassen Danmark. På Fyn har Sparekassen Danmark derfor nu privatfilial i Aarup centralt på Fyn, samt Erhvervsafdeling og tre filialer i Odense. Læs mere på spard.dk.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Hvordan kan man give sin bank et 5 tal?

Hvordan kan man give sin bank et 5 tal? Jo meget let fordi samarbejdet fungerer, jeg har tillid til mig rådgiver og føler mig altid hørt. Jeg er på ingen måde bankens yndlingskunde og der er ind i mellem også udsving i min økonomi men med rettidig kontakt til min rådgiver løses problemerne til min fulde tilfredshed (og vel også bankens går jeg udfra). Jeg kan sparre med min rådgiver på alle platforme, hvis det er et ønske dvs. mail, SMS, online bank samt pr. telefon. Jeg kan på alle måde anbefale Totalbanken. Men hvorfor tage mit ord for det? Prøv selv at tage fat i banken og tag en snak med dem om hvad de kan gøre for dig.. Jeg skiftede fra en større jysk bank og fik en bedre ordning på mine lån... ca 10.000 kr. bedre :-) Tak til Micky

September 27, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hjælp og rådgivning i huskøb

Vi skulle købe et (tilsyneladende) vanskeligt hus, og ingen banker gad kigge på det. Totalbanken var de eneste der gad hjælpe os med huset og guide os igennem et godt huskøb. Vores rådgiver har stået klar til at hjælpe 24-7 fra dag et. Vi er så tilfredse og taknemmelige

August 24, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Besværligt at skifte væk fra dem

Besværligt at skifte væk fra dem.
Kort og netbank blev lukket uden varsel. stod uden kort og uden penge.
Måtte vente 1 uge på at få penge.
Ugennemskuelig kontoudskrift. Mangler stadig at få min. 5.000,- fra dem.
Useriøs bank, der siger det er den anden banks skyld.
Grunden til vi skiftet bank, var ifb. med huskøb.
Totalbanken fremlagde deres bedste tilbud. det var ialt over 100.000,- dyrer.

June 19, 2019

En absolut fantastisk bank

En absolut fantastisk bank - jeg fortryder bestemt ikke skiftet fra en stor bank til en mindre. Flemming Særkjær har ydet en kæmpe service ifm. skift af bank og køb/salg af ejendom.
Jeg er så super glad for at have tage springet og har fået mine ”gamle” rådgiver tilbage, og banken lever absolut op til jeres slogan ”Vi kan tale om alt”
Mange tak for grundig rådgivning – inklusiv hjemmebesøg. Din professionelle og samtidig indlevende interesse i dine kunder er helt ud over det sædvanlige. Hvor er jeg heldig, at du valgte lige præcis mig og min familie som kunder.

December 8, 2018

Dårlig service

Får lavet kludder i ellers enkelt budget, så kunden må lave ekstra betalinger af rådighedsbeløb til dækning af udgifter på budgetten - til trods for, at man som kunde betaler et vist form for gebyr for, at de hjalp kunden med det.
Vil aldrig anbefale denne bank, til nogen.

May 17, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give en stor ros og en…

Jeg vil gerne give en stor ros og en kæmpe anbefaling til bankrådgiver Kristian M. Hansen - Du er simpelthen enestående. Tak for din kæmpe hjælp. 5 Stjerne herfra. Hurtig, overskuelig og pålidelig . - Af hjertet Tak for din hjælp. Jeg håber i giver Kristian stor anerkendelse for hans fantastiske arbejde.

May 4, 2018

Total iorden bank :-)

Nu har jeg været kunde hos Totalbanken i Odense i 9 måneder. Og jeg har ikke ét splitsekund fortrudt jeg skiftede fra et af de helt store banker, til en bank med få filialer.

Flytningen gik uden de fjerneste problemer og servicen har været rigtigt god.

Først og fremmest har Totalbanken været 100% konkurrencedygtig på priser (renter) og jordede fuldstændigt min tidligere bank.

Rådgivningen har været super - og har jeg været i tvivl om noget og skrevet en mail, er svaret kommet ret prompte.

Filialet i Odense er besat af meget engagerede medarbejdere og de er helt i øjenhøjde med deres kunder - noget jeg savnede hos min tidligere bank de seneste år.

Totalbankens netbank, kunne godt tåle at en webdesigner fik lov at udfolde sig lidt - den er liiiiidt anonym og meget lidt pædagogisk designet. Ikke noget problem for mig, jeg har ikke svært ved at sætte mig ind i disse ting, men andre, der ikke er vant til at bruge disse ting, ville nok have svært ved at finde rundt derinde. Men den virker som den skal, selvom jeg kunne savne et par funktioner - men det er bagateller.

Alt ialt får Totalbanken 5 stjerner - først og fremmest for den fine personlige service man får, men også for at de ikke gav op, da jeg stod med flere tilbud fra andre banker ifm skiftet. Så stjernerne er også for kampgejsten.

April 11, 2018

12 skalalen er sprunget

Min kone og jeg blev kunder hos Totalbanken for 3-4 måneder siden. Dette har vi på ingen måde fortrudt. Selve flytningen til dem gik gnidningsfrit. Alle aftaler blev overholdt og vi blev grundigt informeret.
Endvidere var de villige til at lave en rente besparelse på vores boliglån, samtidig med de tog vores billån over til dem, med den fordel at det var til samme rente og med mulighed for at indbetale mere på billånet uden gebyrer.
Jeg har været i den uheldige situation at jeg har været nødsaget til at gå på flexjob, med den kedelige konsekvens at jeg faldt i løn med ca. 7000 kr. før skat pr mdr. Det har stået på i et års tid og vi havde faktisk forliget os med dette, men på grund af en utrolig grundig og professionel rådgivning fra vores bankrådgiver og bankens pensions rådgiver, rådet de os kraftigt til at søge om erhvervsevnetab erstatning hos mit pensionselskab. PGA. af den skarpsindighed banken havde, har de sørget for jeg tjener det samme, som jeg gjorde før jeg blev syg og kom på flexjob. Derfor har banken sørget for jeg samlet resten af mit liv får et større millionbeløb - det er god forretning og er dem evig taknemlig!
Vi oplever en hurtig respons hvis man skriver til dem og en venlig og nede på jorden samtale, hvis man ringer til dem.
Det eneste minus der kan sættes på dem, er at man ikke selv kan overføre ekstra penge til ens boliglåns / billåns konti, men man skal skrive til ens bankrådgiver om hvor meget der skal overføres. Det er lidt ærgerligt og irriterende. Dog bliver det gjort samme dag og der skal ikke rykkes for det.

Alt i alt er vi meget glade og tilfredse med de oplevelser vi har haft og glæder os forsat til et godt samarbejde i fremtiden - 12 skalaen har de ihvertfald sprunget!

September 7, 2017

Super flytning

Vi har i processen fået meget kyndig vejledning og hjælp når vi har haft brug for det. Vores rådgiver har givet sig god tid, og endda trukket vores mødet ud i hans overtid, hvis det har været ting vi skulle have forklaret flere gange. Perfekt service.

October 21, 2016

Hurtig og personlig service

Vi har nu været kunder i nogle år både privat og med vores virksomhed og kan kun fortælle positivt om banken og filialen i Odense. Banken reagerer altid hurtigt og har i mange tilfælde fungeret som rådgiver og sparringspartner, når det gælder boligkøb, firmadrift og privatøkonomi. At banken altid tager sig tid til at sætte sig ind i vores situation og sammen med os finder den rigtige løsning har sparet os mange penge.

March 2, 2016

Hold jer væk

Vil lige advare mod afdelingen i årup , magen til opførsel mod nogen af de svage i samfundet . Har ikke fået penge siden august , skyldte banken 2400 kr som de har sendt to rykker på og trukket 200kr . Har så lige fået 2600kr i kontant hjælp,. Så var banken lige så stor sindet at trække alle , selv om at det var en aftale , at der skulle laves en ordning når pengne kom . Men det blot til at de trak alle sammen , flot gjort .
Så hold jer langt væk hvis i ikke har total orden i sagerne .

December 1, 2015

Helt til grin bank

Dette handler om afdeling i Vissenbjerg med Henrik Larsen som såkaldt filialchef, der ikke tager kunder seriøst og lader kunderne henvende sig hvis de vil have nyheder i deres sag. For ikke at tale om at grine af kommende kunder og ignorer både opkald og mail.
Og så er der filialen i Aarup med Gitte S. Petersen som heller ikke ønsker nye kunder. Får en til at føle som om man kommer direkte fra luksusfælden..
Har aldrig mødt så elendig "service" før og vil aldrig anbefale nogen at sætte fod i en totalbank. Er rystet over begge oplevelser !
Rystende. ..

November 19, 2015