Zijn heel vriendelijk ontvangen en perfect geholpen door Rens Boeren. Wij hebben heel veel vertrouwen in garage Lauwman
See what reviewers are saying
En ja hoor, ook de aankoop van de derde auto die wij kochten via Nieuweautokopen.nl ging weer perfect. Goed kunnen onderhandelen met de medewerkers, scheelde weer een behoorlijk bedrag, dan wanne... See more
Company replied
NAK heeft snel, goed en scherp gereageerd op de offerte aanvraag, ook een 2e versie was geen probleem. Geen ellenlange mailwisselingen/telefoontjes over de korting maar direct en to-the-point. So far... See more
Company replied
Twee jaar geleden heb ik voor een gezinslid via nieuweautokopen.nl tot volle tevredenheid een Fiat Panda aangeschaft. Nu heb ik via dezelfde weg een Mitsubishi Space Star gekocht met inruil van mijn... See more
Company details
Information provided by various external sources
De autowebwinkel kan vrijwel alle nieuwe personenauto’s van alle merken aanbieden, ongeacht model en uitvoering. Elke auto wordt door de officiële merkdealer geleverd, is absoluut nieuw en valt onder de officiële fabrieksgarantie. Haken en ogen zijn er niet, zekerheden wel. Nieuweautokopen.nl is de eerste website voor nieuwe auto’s die is aangesloten bij de BOVAG en bij de Thuiswinkel.org.
Contact info
Wibautstraat 224, 1097DN, Amsterdam
- 085-0180700
- info@nieuweautokopen.nl
- www.nieuweautokopen.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed
Ik kreeg meerdere offertes.Niet alle dealers reageerden even snel of serieus, uiteindelijk voor de meest vriendelijke gekozen. En dat was Peter Ursem uit Zwaag die ook een goed voorstel had. Het scheelt veel werk en gesteggel, en veel onzinnige verkooppraatjes.

Reply from Nieuweautokopen.nl
Makkelijk en levert iets op
Eenvoudig aanmelden. Leuke / goede reacties dealers en uiteindelijk goede deal zonder ingewikkeld onderhandelen.

Zeer goede ervaring.
Ik kreeg via Nieuweautokopen.nl meteen 6 offertes waarvan er drie zeer interessant waren.
Bij het eerste bedrijf waar ik naar toe ben gegaan was het aanbod dusdanig dat ik daar mijn nieuwe auto heb besteld.

Snel en zeer behulpzaam
Bijzonder snelle actie/reactie met gevoel voor detail, na een kort gesprek wordt het hetgeen wat besproken is direct in beweging gezet.
Steph Ophof

Reply from Nieuweautokopen.nl
Na garantie wel goede service van Nieuweautokopen.nl
Op 31-12-2010 Mitsubishi Colt gekocht bij Nieuweautokopen.nl
Onze twee auto’s heb ik altijd met de hand gewassen en tweemaal per jaar in de wax gezet. In oktober 2013 ben ik gebruik gaan maken van de nieuwe wasstraat met Diamond programma “lekker makkelijk” met mooi resultaat. Zag altijd een paar bruine plekjes in de regengoot, tussen het dak en de achterklep, van de Mitsubishi Colt die ik weg poetste. Ik was in de veronderstelling dat het vliegroest was, maar voor de zekerheid ben ik naar de oorzaak gaan zoeken. Ik ben langs gegaan bij een verf expert, een schade herstelbedrijf en een onafhankelijk expert en alle drie waren ze ervan overtuigd dat dit een fabricagefout van Mitsubishi is. De verf was ter plekke erg dun, 27,8 mμ. Op andere buitendelen was dit ongeveer 220 mμ. Dit is een behoorlijk verschil! De verfexpert gaf aan dat de verf onvoldoende dekking biedt, er wegtrekkers in het spuitwerk zitten en er vuil in het oppervlak van de verf en/of in de verf zit. Dit zou volgens de experts hersteld moeten worden door Mitsubishi, ondanks dat de garantie verlopen zou zijn. Echter vele brieven later vanuit mij en vanuit de rechtsbijstand verzekering heeft Mitsubishi alles stelselmatig afgewezen. Zij gaven als reden dat de garantie van 3 jaar verlopen is en het geen roest van binnenuit betreft. Uiteindelijk heeft de rechtsbijstand verzekering contact opgenomen met de verkopende partij, nieuweautokopen.nl. Deze heeft dit probleem zéér sportief opgenomen en mij tegemoet gezien door een deel van de herstelkosten te vergoeden, waarvoor dank!
In de toekomst zal ik geen Mitsubishi meer kopen, maar des te meer overwegen weer een auto aan te schaffen via nieuweautokopen.nl.

zeer tevreden!
Na het maken van de juiste auto keuze en onze Volvo s40 als inruil, zijn we via nieuweautokopen.nl voorgelegd bij regionale merk dealers, we kregen zeer snel respons, goede offertes met als resultaat een mooie nieuwe Mitshibitie van Herwers uit Zutphen voor de deur en 5 jaar garantie, bedankt!

Reply from Nieuweautokopen.nl
Een nieuwe auto kopen vanuit je luie stoel.
Ik heb me eerst goed laten informeren bij de dealer om de hoek over de auto die ik wilde hebben. Daarna door de verkoper een offerte laten maken en na de gebruikelijke verkoop praatjes van de verkoper met een bijna zielig relaas over dat ze zelf ook niet veel op de auto zouden verdienen, en ik daarom heel weinig korting kreeg, zijn we niet als vrienden uit elkaar gegaan. ik voelde me bijna schuldig dat ik geen auto inleverde, want dan had ik flinke korting kunnen krijgen. Ik wilde mijn droomauto toch graag hebben en ben toen op internet gaan kijken. Daar vond ik al snel "Nieuweautokopen.nl" en nadat ik wat gegevens had doorgegeven, kwam er eigenlijk meteen bericht terug. Eén dag later had ik al een een aanbod van een dealer elders in het land en nadat ik hem mijn wensen kenbaar had gemaakt, kwam hij binnen een dag met een geweldig aanbod zonder verkooppraatjes, en binnen een mum van tijd hadden we een deal. Nu nog even een paar weekjes wachten tot de nieuwe auto er is, en dan kan ik mijn droomauto gaan afhalen. Fantastisch om dit vanuit je luie stoel dit te kunnen doen en het heeft mij heel veel korting opgeleverd.

Reply from Nieuweautokopen.nl
auto kopen met een muisklik:)
prima en snelle afhandeling van mijn vraag. Ik heb niet meer hoeven doen dan de reacties van de gebelde dealers af te wachten
Het scheel heel veel tijd als je precies weet wat je wil hebben

snelle en efficiente informatie
We ontvangen zeer snel diverse offertes van autobedrijven, en zijn uiteindelijk ook vrij snel geslaagd met de aankoop van een nieuwe auto.

Dankzij Nieweautokopen.nl de scherpste deal gekregen op onze Suzuki Vitara
Zelf meerdere offertes aangevraagd bij dealers, maar via Nieuweautokopen.nl de scherpste deal ontvangen. Tevens zeer goede bemiddeling en aftercare.
Voor een eventuele nieuwe aankoop zou ik zeker weer gebruik maken van Nieuweautokopen.nl

Reply from Nieuweautokopen.nl
Mooie nieuwe Peugeot 108 gekocht :)
Ik had gereageerd op een auto waarop er binnen enkele minuten contact met mij werd opgenomen door een medewerker van Nieuweautokopen.nl
Daarop werd ik keurig geadviseerd en begeleid en tenslotte de juiste auto gevonden voor de juiste prijs. TOP!!

Goede autodeal gevonden via Nieuweautokopen
Ben door toeval via google met Nieuweautokopen in aanraking gekomen.
Dit heeft voor mij toegevoegde waarde gehad! Zo kreeg ik meer inzicht welke auto's tegen welke prijzen en rijklaarmaakkosten werden aangeboden. Heb zo uiteindelijk een mooi financieel voorstel van een garage kunnen kiezen!

Zeer tevreden
Op zoek naar een nieuwe auto, aangemeld op de site. Interesse getoond en volgende dag al telefonisch contact met de dealer en volgende dag de auto gekocht. Goede service een aanrader
Peter

Reply from Nieuweautokopen.nl
Professioneel en vlot geholpen.
Zowel bij de autokeuze, de dealerkeuze, de offerte als de uiteindelijke bestelling zijn we vlot en professioneel geholpen.
Alle afspraken werden "gewoon" prompt nagekomen.
Wat ons kan het eigenlijk niet beter!

Bijzonder tevreden
Goed advies,direct contact met merkdealer, dus zeer tevreden.

Uitstekend
Prima begeleiding door nieuweautokopen.nl, binnen een paar dagen ontving ik een drietal offertes. Bij Segerink Wolbers in Zutphen kreeg ik een super inruilprijs en heb daar een nieuwe auto gekocht. Compliment ook voor de verkoper Thijs Gerritsen van Segerink voor de prettige wijze van zaken doen.

Zeer tevreden
Na aanmelding hebben 5 dealers contact gezocht.
Goede afwikkeling, kortom ik zou het zo weer doen!

Vlug, veilig en voordelig
Vlug, veilig en voordelig was heel lang geleden de gevleugelde slogan van de KLM. Diezelfde slogan is van toepassing op mijn recente ervaring met Nieuweautokopen.nl.
Was eigenlijk niet serieus op zoek naar een andere auto, maar besloot toch eens te kijken wat Nieuweautokopen.nl te bieden heeft.
Ben eigenlijk nog steeds verbaasd dat ik twee weken later in een (bijna) nieuwe auto reed.
Dat alles dankzij de snelle actie van Nieuweautokopen.nl en een dealer die goed meedacht en een fantastisch aanbod deed.

Jammer
Doordat de onderhandeling nu zelf gedaan moet worden (itt voorheen) blijft van de toegevoegde waarde van NAP niet veel meer over.
Goede manier om aan meer offertes te komen
Ik wilde meerdere offertes en heb die ook gekregen. Niet alle dealers reageerden even snel of serieus, maar het contact met Nieuweautokopen.nl zelf was prima en ik zou het een volgende keer weer gebruiken. Er waren geen vervelende aspecten of upsells.

The Trustpilot Experience