Nieuweautokopen.nl Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zijn heel vriendelijk ontvangen en perfect geholpen door Rens Boeren. Wij hebben heel veel vertrouwen in garage Lauwman

Rated 5 out of 5 stars

En ja hoor, ook de aankoop van de derde auto die wij kochten via Nieuweautokopen.nl ging weer perfect. Goed kunnen onderhandelen met de medewerkers, scheelde weer een behoorlijk bedrag, dan wanne... See more

Rated 5 out of 5 stars

NAK heeft snel, goed en scherp gereageerd op de offerte aanvraag, ook een 2e versie was geen probleem. Geen ellenlange mailwisselingen/telefoontjes over de korting maar direct en to-the-point. So far... See more

Rated 5 out of 5 stars

Twee jaar geleden heb ik voor een gezinslid via nieuweautokopen.nl tot volle tevredenheid een Fiat Panda aangeschaft. Nu heb ik via dezelfde weg een Mitsubishi Space Star gekocht met inruil van mijn... See more

Company details

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

De autowebwinkel kan vrijwel alle nieuwe personenauto’s van alle merken aanbieden, ongeacht model en uitvoering. Elke auto wordt door de officiële merkdealer geleverd, is absoluut nieuw en valt onder de officiële fabrieksgarantie. Haken en ogen zijn er niet, zekerheden wel. Nieuweautokopen.nl is de eerste website voor nieuwe auto’s die is aangesloten bij de BOVAG en bij de Thuiswinkel.org.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Aanschaf nieuwe Qashqai

Ik ben zeer tevreden over de bemiddeling van Nieuweautokopen,.nl
Goed geholpen door adviseur James, ook in onderhandeling met de Nissandealer. Mede door zijn bemiddeling was de koop in een paar dagen rond.
Met dank, R.H. Meijer.

April 28, 2015

Reply from Nieuweautokopen.nl

We hebben de feedback ook doorgegeven aan onze adviseur, ook namens hem, erg bedankt voor deze review.

Goede ervaring

Een prettige en niet dwingende benadering. Uiteindelijk niet tot een bemiddelde aankoop gekomen, maar dat lag zeker niet aan Nieuweautokopen.nl

April 28, 2015

Reply from Nieuweautokopen.nl

Bedankt voor deze feedback, hopelijk kunnen we volgende keer wel zorgen voor een mooie nieuwe auto.

handige en snelle dienstverlening

Je kunt in een keer aangeven welke auto je zoekt en wat je in te ruilen hebt. Daarna neemt nieuweautokopen.nl contact met de dealers op die je daarna benaderen. Handige service die snel werkt en tijd scheelt. Zelf had ik ook een aantal dealers benaderd en op die manier heb ik een nieuwe auto gekocht. De volgende keer laat ik het hele proces aan nieuweautokopen.nl over zodat ik zelf helemaal niets meer hoeft te doen.

April 20, 2015

Reply from Nieuweautokopen.nl

Beste Maurice, fijn om te horen dat je het zo hebt ervaren. We zien je volgende keer graag terug op Nieuweautokopen.nl!

Rated 5 out of 5 stars

Prima Service, ook de afterSales.....

De aankoop van de auto ging heel soepel met heldere informatie. We rijden nu heerlijk rond in de aangeschafte auto.
Achteraf bleek er toch iets niet 100% duidelijk te zijn en dit is keurig hersteld door Nieuweautokopen.nl. M.a.w. zelfs de AftherSales van dit bedrijf is ook Tiptop in orde!

Een tevreden klant.

March 4, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Wederom goede service en een snel prima resultaat

Na eerder 3 auto's te hebben aangeschaft via en met behulp NAK, wederom een nieuwe auto gekocht met inruil. Ondanks dat NAK ook moeilijke tijden heeft gehad geloven wij nog steeds in NAK, de vriendelijkheid, de snelle service en het persoonlijk contact heeft ons bewogen weer een auto via NAK te kopen. Het eindresultaat mag er zeker zijn want binnen 3 uur een auto gekocht na telefonisch overleg met dealer. Alles via het internet afgehandeld, zelfs de inruilauto via NAK, met foto's en opties, geregeld. Wij zijn zeer blij en wensen NAK een mooie toekomst met de auto verkoop. Succes en zeker tot een volgende keer.
Groet Theo en Regina.

February 19, 2015

Uitstekende nazorg

5 jaar geleden Aygo gekocht op deze site.
Na de garantieperiode mankement gekregen die niet had mogen gebeuren.
De toyota-

dealer waar ik de auto in onderhoud heb, gaat dit repareren en ik moet dit zelf betalen omdat de garantie al voorbij is. Maar ze geven wel korting op de rekening.
Ik heb toen de leverancier benaderd waar de auto vandaan is gekomen en zij hebben de helft van de kosten, die ik nog zou moeten betalen, op zich genomen. Dit vind ik toch wel even een geweldige service! Dus ook als je een auto via deze site koopt, leveren zij uitstekende nazorg-service.
M. v. L. Apeldoorn

January 9, 2015

Reply from Nieuweautokopen.nl

Daar doen wij het graag voor!

Prima service, prima resultaat

Goede site, eenvoudig om wensen aan te geven voor nieuwe auto
gedeelte voor specificatie inruil auto mag wat genuanceerder.
Prima telefonisch contact, een aanpassing in de offerte aanvraag werd direct geregeld.
Uiteindelijk van 2 dealers een offerte gehad, beide scherper dan wat de dealers waar ik zelf ben geweest. Een offerte betrof een luxer model uit voorraad voor een zeer goede prijs, hiervoor ben ik gegaan

January 5, 2015

Reply from Nieuweautokopen.nl

Voor een prima resultaat werken wij graag! Dank voor uw review!

Geweldige site!

Mijn ervaring met nieuwe auto kopen is heel goed. Een geweldige uitvinding om binnen een korte tijd, zonder te veel poespas, aan een nieuwe auto te komen. Ik heb zelf weinig tijd om dealers af te rijden en op deze manier is mij veel tijd bespaard gebleven en heb ik via de mail en telefonisch de beste keuze kunnen maken. Ik ben door 4 dealers benaderd en ik had het ook geen probleem gevonden als ik door nog meer dealers was benaderd!
Alles is correct verlopen en de volgende keer ga ik dan ook zeker weer via nieuweautokopen.nl een auto kopen!

November 11, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Fijn dat alles goed ging en dat wij onze toegevoegde waarde hebben kunnen bewijzen! Bedankt voor uw review!

Rated 3 out of 5 stars

Snel contact maar geen follow-up

Na het verzenden van mijn aanvraag hebben de vriendelijke medewerkers van Nieuweautokopen.nl snel contact met mij opgenomen. Mijn aanvraag is daarna doorgestuurd aan vier dealers. Slechts één van deze vier heeft mij benaderd. Deze dealer heeft wel geweldige service aangeboden. Na de eerste telefoontjes heb ik verder niks van Nieuweautokopen.nl gehoord behalve de e-mails met weinig informatie en slechts een telefoonnummer om hen te bellen. Leuk maar in deze internettijdperk moet je ook via internet kunnen communiceren.

October 12, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Geachte heer Laurinen, fijn dat u er wel met een van onze dealers bent uitgekomen en dat het tot een deal is gekomen! Het blijft raar dat een aantal dealers gewoon geen contact opnemen en voor ons dus nogmaals een aanmoediging om dit beter te doen!. Uw feedback nemen wij mij, omdat we ook nog wel eens opmerkingen krijgen dat wij teveel bellen, dus het blijft balanceren. Verder zullen wij onze chat mogelijkheden verder uitbreiden, zodat we dit punt beter kunnen faciliteren voor u!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring bij nieuweautokopen.nl

Mijn ervaring bij nieuweautokopen.nl is een snelle service en attente medewerkers en een lage prijs!
Binnen twee dagen, 4 offertes te hebben ontvangen van officiële Hyundai dealers kwam ik terecht bij een Hyundai dealer en daar kreeg ik goede inruilprijs voor mijn Hyundai i30. Een week later de nieuwe auto opgehaald en zeer tevreden met de afhandeling.
Dit bedrijf is echt een aanrader en bij een eventuele volgende aankoop van een nieuwe auto gaan wij zeker weer naar nieuweautokopen.nl.

August 14, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Hoi Jack, dank voor de positieve feedback en het vertrouwen in onze dienstverlening!

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk om op deze manier geholpen te worden!!

Ik ben zeer fijn geholpen door de mannen van nieuweautokopen. Ideaal hoe zij communiceren. Lekker open maar toch ook netjes. Ben binnen een dag geslaagd.

Ben wel veel gebeld door dealers en dat moet je voor lief nemen. Daardoor heb ik wel de beste deal kunnen maken en dat is wat je wil..!!
Na contact met nieuweautokopen hebben zij het direct aangepast en staat de aanvraag op verkocht.

Volgende auto zal ik op identieke wijze aanschaffen.

July 30, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

HoI Ronald, bedankt voor je feedback en vertrouwen in onze dienstverlening!

Rated 4 out of 5 stars

Mooie deal dankzij nieuwe auto kopen. Nl

Mooi systeem omdat het er voor zorgt dat je een goede prijs krijgt omdat de andere bedrijven weten dat je ook bij andere bent geweest dus proberen ze een betere deal voor elkaar te krijgen dan hun concurrentie.

June 15, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Hoi Huib-Jan, dank voor je bezoek, aanvraag en vertrouwen! Wij waarderen het!

vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk personeel en gedreven om het de klant naar de zin te maken.
En gemaakte afspraken worden ook nagekomen, als er gezegd word we bellen u met een half uurtje terug wordt er vaak al binnen 15 min terug gebeld.

uitstekend

June 6, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Willem, bedankt voor je uitstekende review! Wij waarderen dit ten zeerste!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben bij Nieuweautokopen.nl en Visscher Peugeot Culemborg gewoon geweldig geholpen

Eerst was ik wat onzeker over een auto kopen op internet maar al na het eerste contact met nieuweautokopen.nl begon dit onzekerheid al te verdwijnen. Toen weert ik gebeld door Visscher Peugeot in Culemborg om een afspraak te maken, Dit was net zo een prettig ervaring als met nieuweautokopen.nl eenmaal bij Visscher Peugeot aangekomen weert ik zeer vriendelijk ontvangen. alle tijd genomen voor mij en belangrijkste een hele mooie inruil voor mijn auto. Ik ben heel blij hoe alles is verlopen en zou dit aan al mijn vrienden en mensen die ver plan zijn een nieuwe auto te kopen. Ik gaat er gerust van uit dat bij de aflevering van mijn nieuwe Peugeot 108 als net zo goed is geregeld zo voelt het aan ( gewoon goed ! )

May 8, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Bedankt voor uw vertrouwen in ons, en in onze partner!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en makkelijk je eigen auto inruilen.

Een collega van mij tipte mij om Nieuweautokopen.nl te contacten. Ik wist al precies welke auto ik wilde en wat ik elders voor mijn auto terug kreeg.
Je vraagt een offerte aan en vervolgens word je gebeld door een medewerker, die al je wensen en informatie noteert. Daarna gaat zijn werk van start namelijk het benaderen van dealers/bedrijven die jou een offerte gaan doen.
In totaal ben ik door 5 partijen benaderd, waarvan er 1 echt boven iedereen uit steeg.
Ik heb mijn auto met ruime winst weten in te ruilen. Om zeker te weten dat dit ook echt scherp was, ben ik terug gegaan naar de dealer waar ik al in gesprek was. Maar ook zij moesten toegeven dat het zeer scherp geoffreerd was.
Tussentijds nog contact gehad met Nieuweautokopen over hoe het ging en of ik tevreden was met het resultaat. Uiteindelijk is het koopcontract van mijn nieuwe auto 2 weken geleden ondertekend en ook toen belde Nieuweautokopen mij op om te vragen of het allemaal goed gegaan was.
Kortom, goede en klantvriendelijke service, denken goed mee, ze proberen je nergens toe te dwingen, alles is geheel vrijblijvend. Door hun netwerk kun je vele malen meer terug krijgen voor je auto. Echt een dikke aanrader.

May 2, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Kijk zo zie je ook maar dat concurrentie scherp maakt en daardoor er een goede deal onstaat! Fijn dat we u mochten helpen en bedankt voor uw review!

Zeer aan te bevelen

Perfecte service, klantvriendelijk, uitstekende communicatie, goede begeleiding tot de aankoop. Zeer interessante kortingen en prima inkoopwaarde inruilauto.

April 11, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Veel Effectiever dan de dealers één voor één afgaan!!!

Nieuweautokopen.nl zet je gewenste auto uit bij meerdere dealers maar dat niet alleen! Men geeft ook advies over zaken waarbij nog onduidelijkheid bestaat!

Wil je een auto kopen doe dit dan via nieuweautokopen.nl het scheelt véél geld.
( verschil van inruil meer dan €3500 )

Thx!

February 14, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Daar doen wij het graag voor!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, makkelijk en goedkoop.

Na een paar bezoeken aan dealers voor een Subaru Forester kwam ik op een zondagmorgen op de site van de ANWBkoopservice. Het was mij snel duidelijk dat de korting die gegeven kon worden meer was dan de kortingen van de dealers.
Dus laat ik een offerte aanvragen en dan zie ik het wel. Nog geen uur later belt Jordi Tammer om de offerte compleet te maken, zoals een trekhaak en wat andere aanvullingen. Dat had ik op de zondagmorgen niet verwacht! Korting liep op tot ongeveer €2500. De verdere afwikkeling liep vlot van betaling tot levering. De leverende dealer zorgde ook nog voor toegang tot de Subaru expiriencedag december j.l.

Alles bij elkaar zeer tevreden en bedank ANWBkoopservice, Jordi Tammer en dealer Kien.

Vijf sterren meer dan waard!!!!

February 7, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Wij doen het graag voor die 5 sterren!

Netjes geholpen buiten fabrieksgarantie

3 Jaar geleden Panda gekocht bij NieuweAutoKopen. Toendertijd prima online geholpen. Bestelling duurde wel wat lang voor er uitgeleverd werd, maar dit was op konto van de fabriek. Auto daarna netjes in onderhoud geweest bij lokale dealer. Deze meldde mij bij de 3de jaarbeurt (auto dus 3 jaar oud) dat de schokdempers achter aan vervanging toe waren. Ondanks dat officiele fabrieksgarantie dus al afgelopen was stond ik op het standpunt dat dit gebrek onder non-conformiteit viel en dus door NieuweAutoKopen opgelost dient te worden. Alhoewel er enige overtuigingskracht nodig was heeft NieuweAutoKopen uiteindelijk netjes aan haar verplichting voldaan en zijn de schokdempers kosteloos vervangen bij de vestiging in Almelo.
Als ik dan toch nog een puntje van aandacht mag noemen is het wel dat het mooi zou zijn als NieuweAutoKopen ook een vestiging in noord nederland zou hebben. Dit komt de afhandeling van dit soort reparaties, waarbij afstand een factor is om rekening mee te houden, absoluut ten goede.

February 3, 2014

Reply from Nieuweautokopen.nl

Bedankt voor uw review en vertrouwen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look