Zijn heel vriendelijk ontvangen en perfect geholpen door Rens Boeren. Wij hebben heel veel vertrouwen in garage Lauwman
See what reviewers are saying
En ja hoor, ook de aankoop van de derde auto die wij kochten via Nieuweautokopen.nl ging weer perfect. Goed kunnen onderhandelen met de medewerkers, scheelde weer een behoorlijk bedrag, dan wanne... See more
Company replied
NAK heeft snel, goed en scherp gereageerd op de offerte aanvraag, ook een 2e versie was geen probleem. Geen ellenlange mailwisselingen/telefoontjes over de korting maar direct en to-the-point. So far... See more
Company details
Information provided by various external sources
De autowebwinkel kan vrijwel alle nieuwe personenauto’s van alle merken aanbieden, ongeacht model en uitvoering. Elke auto wordt door de officiële merkdealer geleverd, is absoluut nieuw en valt onder de officiële fabrieksgarantie. Haken en ogen zijn er niet, zekerheden wel. Nieuweautokopen.nl is de eerste website voor nieuwe auto’s die is aangesloten bij de BOVAG en bij de Thuiswinkel.org.
Contact info
Wibautstraat 224, 1097DN, Amsterdam
- 085-0180700
- info@nieuweautokopen.nl
- www.nieuweautokopen.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geweldig
Kan niet, bestaat niet ! Het is echt waar. 23 % korting op mijn nieuwe Ford Focus en veel terug voor mijn 1 jaar oude Fiesta(ook gekocht bij nieuweautokopen.nl ), bijna de aanschafwaarde. Een dikke 10 voor nieuweautokopen.nl.

Relaxed zaken doen
Vanaf begin tot eind kan je in ontspannen sfeer zaken doen met Nak.
De ontvangst in Almere is ontspannen en de overdracht van de auto soepel.
Ook het inruilen van de oude auto gaat zonder moeite.
Goed vind ik ook dat het geld voor een attentie bij overdracht van de auto wordt aan een zelf te kiezen goed doel.
Kortom: wij zijn bijzonder tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Verfrissend goed
Bestelling van de Kia ging vlot, werd vrij snel terug gebeld.
Het bestelde model was pas eind augustus leverbaar, maar wilden graag nog gebruik maken voor de wegenbelasting vrij tot 2014.
Dus het is belangrijk deze auto voor 1 juli binnen te hebben.
Er werd dus voor gesteld voor een ander model Kia die nog wel voor 1 juli leverbaar was.
Hierbij ook nog een fikse korting van 1029,00 euro gekregen, waarbij ik niet lang over hoefde na te denken.
De Kia kan ik dus nu ophalen op 29-06-2012
Ben dus erg tevreden mee, verfrissend goed dus.

Eindbeoordeling
De bestelprocedure en aankoop van de auto verloopt zeer spoedig en naar alle tevredenheid. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en zelfs via de chat nog goed contact gehad.
Na de het terugsturen van het papierwerk krijg je nog een informatieve mail over de afhandeling van je aankoop en daarna is het angstvallig stil. In je account kun je in het logboek netjes alle verlopen stappen volgen.
In de mail staat vermeld dat dit in je logboek zal worden bijgewerkt wanneer de auto wordt afgeleverd. Helaas gebeurde dit niet.
Aan de hand van de afleverprocedure mail (17april) had ik nog een vraag uitgezet met betrekking tot de verwachte levertijd/afleverdatum.Na een maand wachten nog een mail erachter aangestuurd (13mei) of ze mijn mail hadden ontvangen en deze willen behandelen. Vandaag (21mei) nog steeds geen reactie ontvangen.
Als NAK nog wat nazorg zou besteden, en dan met name het afhandelen van vragen inzake de afleverprocedure, aan zijn klanten dan werkt dit uiteindelijk ook in hun voordeel (mond-op-mond-reclame) Misschien tussentijds een (wekelijkse/maandelijkse?) update in het logboek verwerken zou prettig zijn. Al is het alleen maar dat je als klant het gevoel hebt dat NAK actief bezig is met je aankoop.
Verder wachten tot dat de afleverdatum bekend wordt en dan de review aanvullen.
Update 1/8:
Mijn auto is vorig week afgeleverd bij lokale dealer. 3 weken eerder dan verwacht :) Uitstekend ontvangst, uitleg en rustige begeleiding. Na een aantal dagen rijden bevalt de auto prima. Er zijn wel wat kleine restpuntjes waar ik achteraan moet, zoals ontbreken van een set reservelampjes bij de auto (zoals vermeld in het afleverpakket) en het niet passen van de achtermatten en de bevestigingsmogelijkheid van de voormatten, is niet mogelijk, erg storend. Verder bevalt de auto prima en zal pas kritisch kijken naar het verbruik wanneer ik de auto heb ingereden. Uiteindelijk ben ik erg tevreden en kan een ieder aanraden wanneer je geld en moeite wilt besparen dit via NAK te doen.
Alexander

Reply from Nieuweautokopen.nl
ik heb nog geen auto maar wel al een beoordelingsformulier. Dat kan niet de bedoeling zijn.
de voorbereiding was goed. Flexibele houding en vriendelijkheid zijn woorden die passen.

T o p !!!!!!!!
Waar een wil is is een weg! Vriendelijk, normaal en geen onzin verhalen enof biedingen!
Gewoon vertrouwd zaken doen!
Ook de aflevering ging to en de garantie was ook al top.
Gewoon goed en snel zaken doen

Snel en duidelijk
Leuk contact, netjes alle vragen goed en snel beantwoord.
Openings tijden zijn prettig.
Maar vooral een goede deal !

Toppie
Eind december een Kia Rio 3 deurs besteld bij nieuweautokopen en 4 mei kon ik hem ophalen, het was wel een lange levertijd maar dat ivm dat de 3 deurs nog niet te leveren was.
Ik heb eerst een offerte aangevraagd met inruil en daar kwam een X bedrag uit bij NAK, toen naar twee kia dealers hier in de buurt geweest en daar zat een verschil in van 2500 euro en 3200 euro in mijn nadeel.
1 klein minpuntje, ik had gevraagd om me kentekenplaten vast te schroeven en dat hebben ze over het hoofd gezien maar daar lig ik niet wakker van.
Ik ben naar alle tevredenheid geholpen en wil hierbij ook het voltallige personeel van nieuweautokopen bedanken.

Aanrader
Goede service, scherpe prijzen en ook nog thuis afgeleverd, wat wil je nog meer als autokoper?

Reply from Nieuweautokopen.nl
Prima bedrijf, netjes geholpen.
Wat volgens mij belangrijk is dat je je eerst goed oriënteerd bij een dealer in de buurt. Vooral duidelijk te krijgen wat het plaatje wordt via de gewone kanalen. En een proefrit rijden is vooraf wel van belang waardoor je een gedegen keuze kunt maken. Ook de opties moet je al hebben bepaald. Dan contact opnemen met nieuweautokopen.nl en goed over de prijs onderhandelen. Dit is naar volle tevredenheid gelopen waardoor ik een voordeel van 1500 euro wist te bereiken.

naar verwachting
kort maar krachtig antwoord op mijn tegenbod, tel. contact gehad en daarna de telefonisch gemaakte afspraken tot nu toe goed nagekomen en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen

Reply from Nieuweautokopen.nl
Prima service ook als er eens iets niet goed gaat
Op basis van de aangeboden auto's kwam ik tot een keuze.
Nu bleek er een fout op de site van nieuweautokopen.nl te staan. Om mij niet de dupe te laten zijn van genoemde fout heeft nieuweautokopen.nl mij naar volle tevredenheid gecompenseerd.
Kijk en vergelijk en maak een keuze bij nieuweautokopen.nl en je bent beter uit dan bij de dealer.
Nóg een positieve ervaring!
Twee jaar geleden heb ik voor een gezinslid via nieuweautokopen.nl tot volle tevredenheid een Fiat Panda aangeschaft. Nu heb ik via dezelfde weg een Mitsubishi Space Star gekocht met inruil van mijn huidige auto. Alles ging weer razendsnel en zéér correct middels een fijn en vriendelijk contact. Zéker een aanrader en ik zal nieuweautokopen binnen mijn vrienden- en kennissenkring zéker aanraden.
Heel veel succes met jullie zakendoen en hopelijk weer tot een volgende keer!

Reply from Nieuweautokopen.nl
Helemaal voldaan aan de verwachtingen
De lijntjes zijn kort waardoor er snel geschakeld kan worden. Duidelijke afspraken. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Reply from Nieuweautokopen.nl
Goede prijs, matige communicatie rondom aflevering
Over het algemeen ben ik tevreden met de koop en levering van mijn Prius. Wel valt er veel te verbeteren rondom communicatie met de klant.
Tijdens het bestel proces vond ik het lastig om de informatie te vinden en krijgen die ik nodig had, vooral betreffende de afspraken over de inruilauto.
Na de bestelling werden de gegevens over de bestelling niet op de website bijgewerkt.
Bij aflevering bij mijn lokale dealer ging veel mis in de communicatie waardoor de auto minstens een week later is afgeleverd dan nodig. Mij werd zeer weinig verteld over het afleverproces en hoe dat zou gaan en wat van mij verwacht werd. Helemaal niets werd verteld over het inruilen van de oude auto. Of de miscommunicatie bij de dealer of NieuweAutoKopen.nl lag weet ik niet. Bij afrekening bleek een klein verschil in prijs en was voor mij geen factuur beschikbaar. Ik moest zelf achter zien te komen wat het kenteken was. Kortom heel warrig allemaal. Niets op de website te vinden over de details van het afleverproces.

Vernieuwend en Verrassend....
Na wat "shoppen"en informeren bij dealers nam ik plaats achter mijn computer en.."ontdekte" mijnnieuweauto.nl.(.) Sneller, "afstandelijk", maar persoonlijk en slagvaardiger dan "traditioneel" gewend, werd het snel hoogste bod op mijn auto bepaald en mijn nieuwe Dacia-Duster/Delsey besteld....Plannen voor een nieuwe auto ?
Kijk op internet naar revieuws over en de werkwijze van mijnnieuweauto.nl en bespaar een hoop gedoe en "reizen".
Ook samenwerking met ANWB zegt veel over het nieuwerwets autokopen....

Reply from Nieuweautokopen.nl
De klant wordt als klant behandeld
NAK heeft snel, goed en scherp gereageerd op de offerte aanvraag, ook een 2e versie was geen probleem. Geen ellenlange mailwisselingen/telefoontjes over de korting maar direct en to-the-point. So far, so good.
Nu nog de aflevering afwachten, kijken of dat even goed gaat. Ben speciaal benieuwd naar de nazorg door NAK want een (merk)dealer heeft niet veel verdiend aan deze verkoop en zal dus niet staan te trappelen om nazorg/garantie af te handelen.

Reply from Nieuweautokopen.nl
tevreden, contact is goed, wel soms onduidelijk
Ik ben over het algemeen erg tevreden, ik ben telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden over de auto, deze is ook erg goed geleverd. De levertijd was ook erg prettig en voor mij ook de reden om bij nieuwe autokopen.nl mijn auto te kopen.
Negatief puntje is de lage inruilwaarde die ik kreeg voor mijn vorige auto, bij de dealers waar ik langs ben geweest kreeg ik ong 4000 euro voor mijn auto, bij nieuwe autokopen.nl 2750 euro. Maar tegen de korting en de snelle levertijd was dit snel vergeven.
Ook was het uiteindelijk onduidelijk hoe er betaald moest worden, ik had daar verschillende medewerkers over gesproken en daar was niet echt een duidelijk antwoord voor. Het is goedgekomen door de flexibiliteit van nieuweautokopen dat dit toch prettig verlopen is

Reply from Nieuweautokopen.nl
bestelde auto geleverd met verkeerde opties
De auto die ik besteld heb,bleek bij levering geen radio/cd aansluiting en afstandsbediening te hebben.Daarna had ik slecht contact met hen.Er werd beloofd terug te bellen,maar dit gebeurde niet, Er wordt niet gereageerd op mailtjes, wat mijn vertrouwen in ANWB schaadt.Er is mij mondeling beloofd dat er een nieuwe auto besteld is, maar kan dit niet meer opvolgen via de site. Ondertussen mis ik de voordelen van een nieuwe auto:geen wegenbelasting en minder verzekering en moest mijn auto toch nog een APK keuring hebben.

The Trustpilot Experience