Odense Lavpris Tømmerhandel A/S Reviews 142

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet der mange mange gange i forbindelse med køkken renovering. Har intet at sætte en finger på. Søde og imødekommende personale og utrolig hjælpsomme. Havde vi noget der skulle returneres... See more

Rated 4 out of 5 stars

Har fået leveret nogle ok varert, og indenfor den tid firmaet selv havde sat. Men når det så er sagt, så er det dælme et underligt sted, man føler næsten at man skal tale et bestemt sprog, være ifør... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde mine tvivl om oplevelsen ved at skulle handle her, efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men de blev gjort til skamme. Venligt personale, og ingen problemer selvom det var minutt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Usædvanlig ubehagelig oplevelse. Kører fra Kolding til Odense og får fyldt en trailer med fliser (UDEN palle), og da vi skal betale, vil de stadig have penge for palle? De nærmest nægter at sælge til... See more

Company details

1. Construction Machine Dealer

Information provided by various external sources

Vi er en fysisk tømmerhandel med en tilhørende webshop som handler med byggematrealer til private og erhvervsdrivende. Vi stræber os på at yde en hurtig og fair service via telefon og e-mail hvor alle henvendelser vil blive behandlet inden for 1-2 hverdage. Leveringstiden vil typisk være 2-5 dage efter betaling af en ordre, vare købt i butikken kan medtages med det samme.

2.6

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

I skal ikke gøre det

Købte nogle stolper ved dem, bestilte dem i 1,5 m længde og fik bekræftelse på dette både telefonisk og på mail
Da jeg så kommer derned er stolperne 3 meter og ingen vil tage ansvar for at godkende ordren

Da jeg beder om returnering får jeg dette, men ikke det fulde beløb da de vælger at tage 100 kr +moms for at pakke varerne som ikke var den rigtige

Jeg har derfor betalt 125 kr for en varer jeg ikke har modtaget .. det skal siges at de skriver det koster 100 kr i ordrebekræftelsen for click and collect og da pengene skal refunderes skal der pludselig betales moms af pakke service hvilket jeg ikke påtænker er lovligt ?

Synes det er meget træls at blive lovet de har stolperne i det angivne mål, når jeg kontakter dem inden jeg betaler og da jeg så skal hente fralægger de sig alt ansvar og det koster mig 125 kr 😣😤😤

April 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Købte nogle gulv profiler som ikke var…

Købte nogle gulv profiler som ikke var korrekte mål var nede og få dem byttet 2 gange en noget arrogant mand total ubehøvlet burde finde sig et job der ikke omfatter kunder 😡 jeg skulle bestemt ikke bytte dem mere når de ikke kostede mere . men må sige det er dem der har sat deres priser ikke mig. sætte aldrig mine ben i den butik mere. bestemt ikke anbefales 😡

March 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Træ kostede pludselig det dobbelte

Fandt træ, læssede det i bilen, de tjekkede, det var så ikke det træ som stod på tavlen, selvom det var samme mål var de totalt ligeglade, sæt det retur eller køb det til dobbeltpris. De er ret ligeglade med marketingsloven

February 2, 2024

Affald i Osb plader

Jeg købte 10stk Osb plader 12 mm.
Det viser sig at være fyldt med sten og affald. Jeg spurgte før jeg købte om det var i orden. Der blev svaret ja. Det er lige så godt som alt andet vi har. Så spørgsmålet. Er alt de har fyldt med sten og affald. Jeg har betalt 1300kr for plader og 1200kr for nye savklinge.

November 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købet RØRHOLDER hos fup odense…

Jeg har købet RØRHOLDER hos fup odense lavpris tømmerhandel A/s den model zinkørbærer det er kun noget du kan bruges til pynt for holde rør kan de ikke bruges til og det er ikke føste gang så håber ikke der er noge der vil købe noget der ude

September 27, 2023

Blandet oplevelse

Kørte forbi OLT torsdag for orientere mig om vare, placering og læsningsmuligheder. Jeg spurgte personalet om de ville hjælpe i 30 sekunder med at få læsset to store og tunge karrosseriplader. Pladerne koster en del, så jeg vil gerne passe på dem og ryggen. Svaret er venligt "ja, det skal vi nok finde ud af".
Møder så op med trailer dagen efter og beder om den lovede hjælp. Det kan der ikke blive tale om. Jeg skal selv medbringe mandskab til læsning, lyder det kort og meget kontant (tror det er chefen selv). Jeg beder derfor en polet til bommen, så jeg kan komme hurtigst muligt ud af det galehus. Handlede der for mange år siden da jeg var ung og fattig (så finder man sig i næsten hvad som helst - og det var før der var noget der hed internet). Troede det var blevet bedre med årene, men nej. Kunderne er kun til besvær her.

September 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bredt udvalgt af hårdttræ og rart personale

Skulle bygge en terrasse, her havde jeg fået anbefalet Odense Lavpris Tømmerhandel som mulig udbyder af de vare jeg søgte.
Udvalget af hårdttræ var meget bredt, her fik jeg af det flinke personale en meget professionel vejledning til at finde de vare jeg skulle bruge, og er derfor yderst tilfreds med min oplevelse.

Alt folk har skrevet de negative anmeldelser der findes her på trustpilot skaber en undren hos mig, men ligger nok mere til grund hos kunderne frem for virksomheden.

5 Stjerner her fra!

August 12, 2023

MINUS ANBEFALING HER FRA

Det er da det mest useriøse firma jeg har møde vi er i dyb chok over hvordan de behandler os som kunder kan kun sige holde jer lang væk fra dem for altid og ja det var chefen Mortern som som slet ikke forstå sin kunder og kan også se ned i anmeldelsen jeg ikke er den eneste

August 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Men de blev gjort til skamme. Venligt personale, og ingen problemer selvom det var minutter før lukketid.
PS udvalget af varer var enormt.

June 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

OLT er kendt for dårlig kundeservice så…

OLT er kendt for dårlig kundeservice så forvent intet. Alligevel blev ny bundrekord nået idag. Jeg skulle bruge 47 osb plader og havde selv læsset 12-14 stykker på trailer. Truckfører hjalp ny palle ned fra 3 m højde. Den øverste plade var både total beskidt og begge sider med hhv. fer og not var ødelagt. Den ville jeg ikke have. Jeg fik så at vide at hvis jeg ikke tog den med og betalte for den kunne jeg ingen plader få. Jeg nægtede at betale for en defekt plade som jeg på ingen måde kunne bruge. Så fik jeg at vide at jeg ingen plader kunne købe. Heller ikke dem som allerede var på traileren. Og desuden skulle jeg ikke komme igen efter andre varer.
Total mangel på respekt og for sine kunder og vil påtvinge dem til at købe det spild som de selv skal afholde. Føj. Der handler jeg ikke mere

May 26, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Første og sidste gang ved OLT

Hvorfor har man sådan en forretning, når man ikke gider at have med mennesker at gøre.
Gamle sure mænd, grim opførsel og forfærdelig dårlig service.
Første og sidste gang hos OLT.

April 19, 2023

Hvorfor handle her

Hvorfor handle her

Man får den bedste kvalitet til prisen

Klager kunden er det kun fordi man vil have mere og ikke kan få nok
Her får man hvad man vil betale for

March 12, 2023

Fortryder nu
Anbefaler's ikke

February 9, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Et enormt skatkammer, men mest for professionelle

OLT er et ENORMT marked for virkelig næsten ALT der vedrører byggeri. Som sådan adskiller det sig meget markant fra alle andre byggemarkeder, i hvert fald dem som ligger bynært.

Ingen andre steder kan du finde jerndragere, alt i kloakering, grus og meget lange bordplader på et sted.

Der er dog også varegrupper som de slet ikke har noget af, eller kun meget sparsomt udvalg. Typisk ting som har ved finish og vedligehold at gøre.

Det er tydeligvis baseret på drive-in, og helt klart målrettet professionelle brugere som køber ind i meget store mængder.

Sådan er servicen også indrettet. Det er tydeligt at det mest er professionelle som bliver hilst velkommen her, selv om man gerne må købe som privat. Men forvent ikke altid at der er ressourcer eller tid til at vise hvor ting står, hvordan ting virker eller hvad du lige skal bruge.

Kan du leve med det, er OLT lidt af et skatkammer af ting du ikke lige kan finde andre steder. Kæmpe udvalg af sære skruer, beslag, stænger, træ, etc. Og til fair priser.

Skal det være godt træ, skal du have vejledning i byggeri, større udvalg i "home improvement" eller noget til haven - så er der heldigvis andre. Stark, Davidsen, Silvan, XL.. og i nødstilfælde JemFix /Bauhytten. Hvis det er maskiner, så gå til Dorch/Danola.

Det med check ved udkørsel: ingen problem. Og spørger du pænt i butikken er de såmænd ikke så farlige.

Jeg ville have givet flere stjerner hvis OLT gad at gøre en smule mere for private. De har en chance for at være mindre elitære her. Der er så mange interessante ting de kunne gøre, med den plads der er. Kurser for private. Billigt affaldstræ til foræringspris. Vejledning, evt mod lidt betaling. Etc

Det er spildte chancer. Så OLT, kom ind i kampen. Og se at få opdateret hjemmesiden! Den er mindst 10 år for gammel.

December 5, 2022
Odense Lavpris Tømmerhandel A/S logo

Reply from Odense Lavpris Tømmerhandel A/S

Hej Torben. Tak for din anmeldelse.

Normalvis svarer vi ikke på anmeldelser på trustpilot, men vi syntes du kommer med konstruktiv kritik.

Vi er kede af at du har fået opfattelsen af at vi hovedsageligt er for professionelle. Alle kunder er velkomne hos os. Private, professionelle og det offentlige. De fleste af vores kunder er faktisk private (cirka 60/40). Vi kører langt hen af vejen et selvbetjeningskoncept. Det er med til at holde priserne nede.

Vi har ikke rigtig noget havemarked, da det ikke passer ind i vores virksomhedsprofil.

Vi har pakkesalg af træ, som ikke er foræringspriser, men meget billigt. Se evt. udvalget her; https://olt.dk/index.asp?Selv=D&action=li
Vi har også affaldstræ som vi forærer væk - det tager vi ikke penge for. Spørg bare inde i butikken.

Du har ret i, vi ikke altid har mulighed for at vise hvor tingene ligger, men vi vil altid gerne forklare hvor det ligger.

Vi yder også vejledning, plantegninger samt mængdeberegning. Så hvis du har et projekt, noget du er i tvivl om eller har brug for vejledning - skal du være meget velkommen til at spørge.

Hvis der er noget vi kan hjælpe dig med, kan du ringe direkte til mig; 25230752.

Mads Peter
Odense Lavpris Tømmerhandel

Største udvalg

Jeg kan måske godt relatere til hvad folk skriver om firmaet, men jeg fik kun god behandling i butikken. De er ret hysteriske med at man ikke stjæler noget, afleverer tasker, afleverer sygesikringskort for at låne trailer på pladsen, polet for at køre ud forbi bommen. Det er tydeligt at man tidligere har haft problemer med tyveri. Når det er sagt har jeg aldrig i DK set så stort et udvalg af træ på 1 sted. De har enormt mange haller som strækker sig over 300 meter. De har også en stålafdeling hvor man valser ind og køber sine stålprofiler - nærmest umuligt som privatmand hos Sanistaal eller lign. De har mange eksotiske træsorter. Men det er lagt op til at man selv laver sit hjemmearbejde da man ikke får så meget vejledning ude i hallerne. De har fx også rigtigt stort tømmer, 200x200mm. Inde i butikken har de et kæmpe udvalg som er en blanding af discount og mærkevarer - lidt harald nyborg agtigt.

December 26, 2022

NUL STJERNER

NUL STJERNER.
De bryder bevidst købeloven. Havde pga ændre planer fortrudt mit køb og ville aflevere 5 kasser skruer og nogle tagplader tilbage. Købt 3 dage tidligere. Først nægtede en meget arrogant herre overhovedet at tage noget retur da det var store mængder. Da jeg bad ham definere STORE MÆNGDER sagde han bare, at det jeg havde købt var en stor mængde. Du kunne jo ikke drive forretning ved at tage varer retur………
Efter noget diskussion fik jeg ham til at tage skruerne, pladerne ville han ikke røre.
Skal da heldigvis aldrig forbi den butik igen, og vil da på det kraftigste fraråde alle at handle der. Kan heldigvis få samme pris og oven i købet service andre steder.

October 3, 2022

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!
Desværre ellers efter flere køb blev dette mit sidste.
Den ikke eksisterende service og skæve og ringe kvalitet i træ har man kunne leve med når det har været til udendørs brug.
For første gang skulle jeg aflevere vare retur. Det var 1700 kr. fordelt på 2 forskellige produkter. Butikken mener at dette er STORE mængder og derfor koster det 20% at returnere.
Jeg spurgte uforstående ekspedienten hvad han mente med det og hvor grænsen lå for store mængder.
Han fik fat i chefen (Morten) som på ingen måder tog det rolig. Jeg kunne bare tage det som det var eller jeg kunne få fratrukket beløbet. Og hvis jeg spurgte mere fratrak han bare 100 kr. mere for at dække hans timer.
På trods af at man selv skal lægge varen på plads bliver beløbet fratrukket tilbagebetaling.

Vil fremover på det kraftigste fraråde folk at støtte denne butik. Og hvis, så husk at tjekke kvalitet. Men husk der må ikke sorteres efter kvaliteten.

May 17, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Man kan desværre ikke give 0 stjerner . . .

Af ukendte årsager vælger ekspedienten, at være direkte ubehøvlet overfor mig oppe ved kassen.

Da jeg spørger, hvorfor han dog ikke taler venligt
til sine kunder, nærmest råber han, at "Jeg dog bare
kan købe mit L-ort et andet sted"
Som sagt, så gjort !
Jeg kommer ALDRIG i den tømmerhandel igen . . .

May 11, 2022

Take a closer look