Odense Lavpris Tømmerhandel A/S Reviews 142

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet der mange mange gange i forbindelse med køkken renovering. Har intet at sætte en finger på. Søde og imødekommende personale og utrolig hjælpsomme. Havde vi noget der skulle returneres... See more

Rated 4 out of 5 stars

Har fået leveret nogle ok varert, og indenfor den tid firmaet selv havde sat. Men når det så er sagt, så er det dælme et underligt sted, man føler næsten at man skal tale et bestemt sprog, være ifør... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde mine tvivl om oplevelsen ved at skulle handle her, efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot. Men de blev gjort til skamme. Venligt personale, og ingen problemer selvom det var minutt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Usædvanlig ubehagelig oplevelse. Kører fra Kolding til Odense og får fyldt en trailer med fliser (UDEN palle), og da vi skal betale, vil de stadig have penge for palle? De nærmest nægter at sælge til... See more

Company details

1. Construction Machine Dealer

Information provided by various external sources

Vi er en fysisk tømmerhandel med en tilhørende webshop som handler med byggematrealer til private og erhvervsdrivende. Vi stræber os på at yde en hurtig og fair service via telefon og e-mail hvor alle henvendelser vil blive behandlet inden for 1-2 hverdage. Leveringstiden vil typisk være 2-5 dage efter betaling af en ordre, vare købt i butikken kan medtages med det samme.

2.6

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Dårlig service

Hvis man kunne give 0 stjerner, så havde Odense Lavpris Tømmerhandel fået det.

Vi har købt træterrassebrætter fra OLT, hvor vi desværre måtte konstatere at 20% af brætterne var SÅ skæve, at de ikke kunne lægges. Her mener jeg, at skruerne giver sig, når vi fjerner kilerne fra træet.

Derfor henvendte jeg mig selvfølgelig til dem på mail, hvor jeg fik at vide at vi måtte regne med 5 - 10 % spild, hvilket vi godt ved. Jeg ringer til dem, og forklarer at det drejer sig om 20 % spild, hvilket de nu ikke vil godtage. Vi bliver spist af med "I er heldige hvis der er flere på lager, i kan købe", og "I kan jo bruge det til nogle plantekasser".

Nu står vi med træ for 4.000 kroner, og kan ikke bruge det til noget.

Det er sidste gang jeg handler med OLT, og kan i øvrigt ikke anbefale andre at handle der.

April 13, 2022

Købt en 1 kg hammer

Købt en 1 kg hammer, 10 slag og hoved flyver af! Vil de ikke bytte uden kvittering (ved godt det bør man have) trods den nøjagtige samme hammer ligger på lager hos dem. Dårligste service og forøvrigt altid sur betjening de få gange jeg har været der.

March 17, 2022
Rated 1 out of 5 stars

De bryder købeloven med fuldt…

De bryder købeloven med fuldt overlæg...

Jeg ville købe nogle økseskafter. De stod til en pris på hylden og gik ind til en anden.

Det kunne jeg ikke forstår så jeg tjekkede lige igen. Jo jo den var god nok, 50,- på skiltet ved varen og fik at vide at de altså kostede 99,- da de gik ind. Medarbejderen vil slet ikke tale om det, selvom jeg var meget høflig og rolig, han henviste til chefen. Han var tilgengæld hverken høflig eller rolig. Jeg fik at vide at det var prisen, jeg forsøgte at nævne at ifølge købeloven... Han afbrød og sagde at jeg jo kunne se hvor langt jeg kom med det.

Jeg valgte ikke at købe noget.

February 28, 2022

Det er sjældent

Det er sjældent, at man får en ubehøvlet overhaling, når man stiller et simpelt spørgsmål til et produkt. Men det lader sig nemt gøre hos OLT.

October 31, 2021

DET VAR SÅ SIDSTE GANG….

Jeg har flere gange handlet med OLT og været, ok tilfreds med dem, men sidste gang, for 10 dage siden, gik det helt galt, jeg købte træ for 24000kr og det meste var skævt og snoet, jeg kontaktede OLT men fik latterlig dårlig feedback..
Min mail til OLT:
Hej OLT
Jeg har flere gange handlet hos jer og fået en fin kvalitet leveret, men denne gang kiksede det…
Se billeder.

50x100 var næsten alle længder var snoede..
100x100 lange længder det samme
1 af de store 150x150 det samme

Jeg skal bruge dem i fulde længder, så extremt belastende
Er det jeres nye stil eller bare en fejl?

Da jeg skulle bruge dem i denne week-end er noget af træet brugt.

Svar fra OLT
De store størrelser, 100x100 og 150x150 er kernetræ. Kernetræ har en tendens til at vride sig. Sammen med de lange længder kan det ikke undgås
Min sidste mail til OLT:
Tak for “lidt Fesent” svar… :-/ det er noget vrøvl, at det ikke kan undgås at de vrider, det er bare et spørgsmål om dem der finder det frem, sætter de skæve til side som 2. sort.

Jeg har handlet med træ i over 30 år, så selvfølgelig er der noget at gøre, hvis en af mine kunder sender billeder som disse, sender jeg en kredit retur på 50% som 2. sort. Uden diskussion .

jeg har købt det billigste skrald i Jem & Fix som var langt bedre til halv pris.

Grunden til jeg handler med jer, er fordi kvaliteten plejer at være ok og brugbar, men hvis der ”IKKE” er noget at gøre, er det så også desværre slut med at handle med jer, da jeg ikke tør købe træ fra jer uden at se varen først.

Det var så sidste gang jeg handlede der..
OLT gider ikke end gang prøve at komne ned en løsning/rabat på dårligt træ

October 2, 2021

Dårlig service

Jeg ringede til OLT på forkant af et køb på 25k kr. for at sikre mig rettidig levering. Alt var fint og man kunne sagtens nå leverance tids nok. "Bare skynd dig at placere ordren (dvs. læg pengene nu), så håndterer vi det ASAP"
Som forretningen virker, skal man betale beløbet før det bliver en ordre, hvilket vel er ok, når der er tale om mange penge.

Penge betalt, ordre aktiv.
Da jeg, de følgende dage, ikke hørte noget fra dem ang. levering, ringede jeg til dem og fik mig en skideballe. Yes.... Jeg fik yderligere i skarpe vendinger besked på ikke at kontakte vognmanden, da han ellers ikke kunne følge med...
...Nej , gulvbrædderne komme ikke til tiden, surt.

Efter leverancen (indrømmet min fejl, at jeg har været langsom) opdager jeg, at der mangler 15 gulvbrædder, svarende til ca. 3000 kr. og kontakter OLT.
Dér får jeg så en lang næse, hvor han direkte siger til mig, at det bare er ærgerligt... Surt show... Du skulle ha' reageret med det samme.... Ha' en god dag.... Nedtur....
Jeg er irriteret, men nok mest på mig selv.... burde have vidst bedre. Tror han skal være glad for at han sikkert aldrig får brug for at købe mine ydelser.... Det ville blive dyrt, men til gengæld mod en ringe service.

September 14, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ringe kundeservice og uacceptable tolerancer

Jeg købte for 3.000,- 45x95 reglar og nogle lægter.
45x95 var åbenbart op til fortolkning, da stort set hele partiet målte 47x97, selvom det var høvlet.

Efter et opkald til OLT fik jeg blot at vide, at det var en helt acceptabel afvigelse og at man ikke kan regne med mere præcise tolerancer. Som uvidende gør-det-selv'er har jeg senere fået at vide, at det er en lodret løgn.

Ingen mulighed for at returnere det eller afslag i prisen, så jeg måtte i gang med kniven og snitte alle ender til, da jeg havde købt bjælkesko med 45 mm bredde.

August 6, 2021

Vildt dårlig kundeservice

Vildt dårlig kundeservice!

Bestille 75m glaslister, hvoraf de fleste kan kasseres, da man har sjusket i forsendelsen og sendt forskellige slags lister - selvom kun én slags blev bestilt.
Kundeservice afviser mig blankt, da jeg ikke havde opdaget forskelligheden indenfor de to ugers reklamationsperiode. Juridisk har de sikkert ret, men kundeservicen er dårlig og ikke et sted jeg på nogen måde kan anbefale at handle.

July 30, 2021

God service og godt træ

Har bestilt til afhentning. Venligheden og hurtig heden med mine vare hen til min bil med rigtig fint træ sættet, af rigtig venlig medarbejder. Får læsset og medarbejder er venlig og give mig polet til bom. Kan kun anbefale olt.dk
(Forstår ikke alt den kritik)

June 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Positiv oplevelse med bestilling og…

Positiv oplevelse med bestilling og levering af klink og trægulv til vores kolonihave, fik god telefonisk betjening og svar på de spørgsmål vi havde, levering til aftalt tid og kvaliteten var som forventet til prisen.
Vi vil helt sikkert købe derfra igen.

May 13, 2021

Usædvanlig dårlig kundebehandling

Jeg skriver normalt ikke negative anmeldelser fordi butikken jeg handler i ikke helt lever op til ens forventninger.
Når jeg i dette tilfælde vælger at gøre det, hænger det sammen den usandsynlige dårlige kundebehandling man åbenbart udsættes for hos OLT
En regulær overhaling af det jeg formoder var chefen i butikken er åbenbart det man kan forvente, fordi man kontrollerer de varer man regner med at skulle have med hjem for skader, fordi de ikke vil have folk sorterer i brædderne.
Det kan godt være deres varer er “billige” men med den behandling de giver deres kunder er det absolut sidste gang jeg har handlet der, og jeg håber andre vil tage denne anmeldelse til efterretning, for med den opførsel de ligger for dagen fortjener de ikke kunder i butikken.

May 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Altid dyrere end beregnet...

Selvom man finder det man skal bruge via hjemmesiden, så bliver prisen altid dyrere, end den man beregnede hjemmefra, fordi man liiige har taget et bræt, der er 0,1 mm bredere og derfor koster 37,95 meteren i stedet for 24,95...
Hver gang vi er gået derfra har det kostet alt mellem 2-500kr mere end vi regnede med, og for studerende er det jo en del.
Derudover virker det til, at man er lidt i vejen, når man skal betale.

April 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

marketingsfup med lave priser på…

marketingsfup med lave priser på hjemmeside og total andre priser når man så står der,
personalet virker mest som om man er til besvær og helst skulle ha blevet hjemme..

Heldigvis er der mange andre butikker der gerne vil sælge deres vare,,,

April 14, 2021

Take a closer look