Outletplanet Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos bedrijf. Half augustus speelgoed besteld voor de verjaardag van m'n zoontje. Blijkt het eind augustus niet meer leverbaar. Ik m'n geld terug gevraagd, maar dat moet nu dus nog steeds te... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zoals vele anderen een artikel niet ontvangen blijkbaar uitverkocht wel voor betaald. Niets meer kopen bij dit bedrijf je komt bedrogen uit. Ze zijn onbereikbaar, onbetrouwbaar, beschadigde sp... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vorige week 3 statafels besteld en betaald via Ideal. Binnen 5 minuten bevestigingsmail binnen. De volgende dag een mail met de mededeling dat het artikel niet op voorraad was. Vervolgens gebeld (ban... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij kochten voor de Sinterklaas Lego dozen bij Outletplanet. Veel goedkoper dan elders, bleek na nader onderzoek op Beslist.nl Na bestelling binnen 2 dagen bezorgd. Bezorgkosten slechts 5,95! Prima... See more

Company details

Information provided by various external sources

Outletplanet A Merken - B Prijzen - Mega Opruiming Zomerartikelen

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

prima

vorige week 2 pannen besteld .
de dag erna een mail dat deze wat langer gingen duren omdat ze uitverkocht zouden zijn ... ik balen , maar nog geen uur later een verzendbevestiging !!!
vreemd maar ok , toch redelijk snel geleverd dus !

alleen een echte outlet zijn ze niet .... kwa prijzen goed opletten want vaak zijn ze duurder dan elders !!

April 12, 2012

Waarschuwing : NIET kopen bij oneerlijke lui

OPGEPAST voor deze site !!! Heb ZEER slechte ervaring met hen.Leverden radio NIET -conform de beschrijving.Vervanging was NIET mogelijk omdat er wellicht GEEN ENKELE radio conform de beloofde instructies was . De retourkosten werden NIET terugbetaald.Antwoorden op mails gebeurt NOOIT.KOOP NIET BIJ DEZE ONEERLIJKE LUI !!!

March 26, 2012

UITKIJKEN NIET TE VERTROUWEN: levering 30628

Ik bestelde 2 pottensets 4 weken geleden.
Betaald via hun bankrekening.
Tot nu toe en 25 klachtenmails later slechts één reactie, vorige week dat er problemen waren door verhuis van magazijn.
Ze beloofde deze week te leveren, maar nog steeds geen levering.
Ik heb mijn geld teruggeëist per mail, maar krijg weer geen reactie, het is gewoon fustrerend.
Bestaat er in Nederlands een ombudsdienst om deze klacht in te dienen?
johan.marc@skynet.be

March 21, 2012
Rated 1 out of 5 stars

inderdaad niks kopen bij outletplanet

Ik heb 2 maanden geleden een bestelling gedaan van een sleepkabel en startkabels
Na 5 weken werden de startkabels eindelijk geleverd na heel veel mail contact heen en weer
De sleepkabel zat er niet bij .
ben maar weer aan het mailen gegaan.
Maarja je hoort niks meer

Ik bestel veel via internet maar zoiets nog nooit meegemaakt

March 18, 2012

Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Via veiling 2 dingen gewonnen.1e mail van hun:status verzonden. Twee dagen later sorry helaas de spullen zijn niet op voorraad,week later spullen zijn nog niet binnen wij verwachten volgende een nieuwe levering.Weer week verder, spullen zijn nog steeds niet binnen excuses voor het ongemak.Drie dagen later helaas kunnen wij de spullen nog niet leveren i.v.m. verhuizing.Ze mailen wel maar komen hun beloftes niet na.Ik wacht nog 1 week en dan ga ik over tot drastische stappen.

March 14, 2012

expressomachine

wacht al maanden op mijn expressomachine er wordt elke keer verteld dat het opgestuurd is maar nog geen machine,dus koop niets meer bij deze outlet want ze sturen je niets,en wel betalen,dus moet ik proberen er werk van te maken,wat een slechte site is dit,dus niets daar bestellen.

March 13, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Niks kopen bij outletplanet !

Voor de kinderen een trampoline besteld met veiligheidsnet, een paar dagen werd er alleen een trampoline afgeleverd geen net !
Gebeld, 50 cent / minuut om te horen dat je moet emailen. Email gestuurd, ja komt met een andere vervoerder, weer een email wanneer dan ? Over 1 a 2 dagen..... nou echt niet, je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Ik ben er flink klaar mee, wat een stelletje oplichters ! Maar hier komen ze niet mee weg !!

Update 09-03-2012 :
Na diverse op diverse sites (Q-shops / kieskeurig / thuiswinkelwaarborg (die overigens helemaal niks doen)) beoordeling te hebben geplaatst, ineens een email reactie van Outletplanet en het is niet waar de dag erna wordt ineens het net geleverd.
De firma houd nauwlettend in de gaten wat er beoordeeld wordt en houd de sites goed in de gaten ( doe er je voordeel mee).
Kids zijn blij dat het eindelijk compleet is maar voor ons geen reden om ooit nog te bestellen bij deze online winkel. Een eerdere bestelling die wel "normaal" geleverd werd kwam aan in een kapotte verpakking.
Dan maar iets meer betalen.

March 5, 2012

Lang wachten

Voor m'n zoontje iets van lego en Fisher Price besteld. Levering was dramatisch, heeft precies een maand geduurd. Heb niet de indruk dat dit bedrijf je de juiste informatie verschaft mbt levertijd. Als men hier duidelijkheid in kan verschaffen dan zou de irritatie bij heel veel mensen afnemen.Er wordt wel op mail gereageerd door de servicedesk echter zie je aan de opzet van het antwoord dat het het hier om automatische mailbeantwoording gaat waarbij heel vaak het woord excuses wordt gebruikt. En op die manier word je aan het lijntje gehouden. Ik zou deze webshop niemand aanraden tenzij je de tijd hebt tenminste, want de producten die geleverd waren zijn kwalitatief goed.

March 2, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Prima :-)

Koffiepadmachine besteld van Inventum, levering was binnen een week.(ook te volgen via DPD tracktrace).
Alleen bij uitpakken was keteldeksel ingedeukt, machine weer geroutineerd en binnen werkweek weer nieuwe geleverd.
Deze mensen verdienen een pluim voor de snelle afhandeling.
Natuurlijk zijn er altijd wel dingen die niet goed gaan maar bij deze bestelling is het inorde.
Mvg, Fam. van den Berg

February 17, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Kapot bij levering en wordt niet terug opgehaald

Ik heb een vouwfiets besteld en die kwam zwaar beschadigd uit de doos. Na foto gestuurd te hebben zouden ze hem weer op komen halen maar na herhaaldelijk verzoeken is dat nog steeds niet gebeurd. Wel voor betaald, dus dat is 150 euro verlies voor mij een maand lang een kapotte fiets in de gang.

February 1, 2012
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze communicatie, veel beloftes maar nog steeds niets geleverd!

Ook ik heb een bestekset besteld. Je krijgt direct een mail dat het product de status verzonden heeft. Daarna een mail dat het niet op voorraad is, maar levering volgende week wordt verwacht. Wanneer volgende week? Kunnen we niet zeggen. Na 2 weken vraag ik mijn geld terug. Dit wordt doorgegeven aan de administratie, wordt mij verteld, geen antwoord wanneer je dit dan terug ontvangt. Dan een mail dat het toch is binnengekomen, of ik het alsnog wil? Ja, alleen als ik het binnen 3 dagen binnen kan hebben. Ja, dit wordt toegezegd. Nu weer een week verder. Gevraagd het met TNT te verzenden, zodat ik het binnen een dag binnen heb en mij even te bellen. Nee, dit kan niet want het is een INTERNETbedrijf, dus die kunnen niet bellen is het antwoord. Ik krijg na 2 dagen een track en tracecode van DPD. Geen idee wat de codes inhouden, dus na drie en halve week nog steeds geen idee....Leuk als je een kado beloofd aan ieman die op zichzelf gaat wonen en nu al een maand zonder bestekset zit. Schaam me rot...Normaal ben ik niet zo van het beoordelen, maar dit proces gun ik niemand. Je kunt geluk hebben, maar dus ook dit verhaal, wil je niet!

January 28, 2012

belachelijke firma

bbq besteld paar weken terug.
krijg een verkeerde track and trace code.
telefoon nummer werkt niet.
niet reageren op mijn mails.
tof bedrijf....
tot nooit meer

December 2, 2011

Oplichtersbende

Jaar geleden een huistelefoon besteld. Was op voorraad....Na 1 week niets te hebben gehoord een mail gestuurd : product niet op voorrraad! Dit hoorde wij pas nadat ik hier zelf naar had gevraagd. Product tot op heden niet geleverd, geen mail meer ontvangen, geen geld terug gekregen (na meerdere beloftes)....

Ik kan alleen maar zeggen : bestel hier niets!!! Ik geloof de goede verhalen rondom outplanet ook niet. Dit is volgens mij allemaal geschreven door de eigenaar. Deze recensies liggen er te dik bovenop!

Eén en al oplichting!

November 3, 2011
Rated 3 out of 5 stars

slecht info, redelijke levering

Ik had een tent besteld bij outletplanet, een week voordat ik deze nodig had. Tot mijn schrik las ik daarna veel negatieve ervaringen met deze webwinkel.
Mijn bestelling plaatste ik op donderdag en kreeg meteen een mail dat het vanwege drukte een paar dagen langer kon duren.
Op maandag stond de status nog steeds op 'in magazijn'. Gebeld met outletplanet, een vriendelijke mevrouw zei dat ik hem deze week nog zou krijgen. 20 min na mijn telefoontje kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden was en de volgende dag had ik het inderdaad in huis. Hoewel de bestelling volgens de informatie op hun site nog steeds in het magazijn staat.
Maar al met al ben ik toch tevreden met de afhandeling.
TIP: TELEFOONNUMMER IPV 0900 ZONDER EXTRA KOSTEN 0546-535090 (want 50 cent per minuut is wel erg veel als je een paar minuten in de wacht hangt)

August 9, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over Outletplanet

Vorige week een bestekset besteld. Leek in eerste instantie niet op voorraad, maar bleek een dag later toch gewoon verstuurd te kunnen worden door het magazijn. Binnen 4 dagen werd mijn bestelling geleverd en ik ben in de tussentijd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ik ben zeer tevreden over de bestekset en het traject van afhandeling van mijn bestelling. Ik zou zonder aarzelen weer bestellen bij outlet planet.

August 2, 2011

WAARDELOOS BEDRIJF!!!

Na het retoursturen van een foutief product krijg ik mijn geld nu na een maand nog steeds niet terug. En dank je dat ik na 5 mails een reactie terug krijg?? NIET DUS. Ook telefonisch krijg je ze niet te pakken.

Zoals ik eerder al aangaf,,,.... WAARDELOOS BEDRIJF!!!
NIETS KOPEN

July 8, 2011
Rated 1 out of 5 stars

geen enkele reactie op melding aflevering artikel met schade

De tijdig afgeleverde Brabantia strijktafel bleek bij het uitpakken op twee plaatsen beschadigd te zijn. Vriendelijk via mail deze calamiteit aan Outletplanet gemeld. Reactie: 0. Vandaag een herinnering gestuurd. Reactie: 0. Gebeld naar de helpdesk. Reactie: tijdelijk niet beschikbaar.

Hier worden wij niet blij van.

June 24, 2011
Rated 2 out of 5 stars

Matig.

Klantenservice via de mail benaderd nadat ik na een week mijn Bestekset nog niet binnen had.
Mail werd wel meteen beantwoord. Het vreemde is dat ze na twee dagen een mail sturen waarin aan wordt gegeven dat het pakketje verzonden is.
Na een week had ik nog niets binnen! Het antwoord was.

excuses voor de vertraging. Door enorme drukte in combinatie met vakantie is
er een achterstand ontstaan in de verwerking van de pakketten.
Wacht u nog even af.

Hoe kan je eerst een mail sturen waarin je aangeeft dat het pakket verzonden is, en een week daarna aan geeft dat door de drukte de pakketten nog niet verstuurd zijn.
Product na 14 werkdagen in huis ontvangen. Product zag er niet nieuw uit! grote breuken op de doos.

Ps: Tip, niet bellen! kost 50cpm.

June 21, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Voor mij geen outletplanet meer!

Ik had bij outletplanet twee vouwfietsen besteld die op voorraad zouden zijn. De dag erna kreeg ik (in gebrekkig Nederlands) een bericht dat de fietsen verzonden waren maar dat de vervoerder ze niet wilden meenemen omdat ze beschadigd waren, toevallig waren het de laatste twee fietsen die ze hadden en moesten ze dus opnieuw besteld worden. Na 3 weken heb ik een mail gestuurd over de status van mijn bestelling. Na 3 dagen kreeg ik het bericht dat de fietsen bij volgende week bij hun binnen zouden komen. Vervolgens kreeg ik de dag erna het bericht dat ze verzonden waren inclussief een niet werkende track and trace nummer. Uiteindelijk heb ik de fietsen ontvangen maar één van de twee had een fabricagefout waardoor hij niet bruikbaar was. Ik heb enkele malen een mail gestuurd naar outletplanet maar heb nooit een reactie teruggekregen.

June 17, 2011

Is this your company?