Outletplanet Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos bedrijf. Half augustus speelgoed besteld voor de verjaardag van m'n zoontje. Blijkt het eind augustus niet meer leverbaar. Ik m'n geld terug gevraagd, maar dat moet nu dus nog steeds te... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zoals vele anderen een artikel niet ontvangen blijkbaar uitverkocht wel voor betaald. Niets meer kopen bij dit bedrijf je komt bedrogen uit. Ze zijn onbereikbaar, onbetrouwbaar, beschadigde sp... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vorige week 3 statafels besteld en betaald via Ideal. Binnen 5 minuten bevestigingsmail binnen. De volgende dag een mail met de mededeling dat het artikel niet op voorraad was. Vervolgens gebeld (ban... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij kochten voor de Sinterklaas Lego dozen bij Outletplanet. Veel goedkoper dan elders, bleek na nader onderzoek op Beslist.nl Na bestelling binnen 2 dagen bezorgd. Bezorgkosten slechts 5,95! Prima... See more

Company details

Information provided by various external sources

Outletplanet A Merken - B Prijzen - Mega Opruiming Zomerartikelen

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Slecht

Snelle levering, maar als er iets fout gaat, ben je de pineut. Geven geen reacties op mails en telefoontjes. Service kennen ze niet.

July 21, 2009
Rated 1 out of 5 stars

Haal Outletplanet van het web!

Webshopje bouwen, snel verkopen. dat is het. De hele dag wachten op de bestelling
want ze kunnen geen tijd aangeven en dan wordt er 's avonds bezorgd. Als er iets
kapot gaat ben je echt de klos. E-mails worden niet beantwoord (behalve de automatisch
gegenereerde)en telefonisch is men niet bereikbaar. Ik wacht al 3 weken op een antwoord.
Neem alle kritiek over Outletplanet op het internet serieus en waag je er niet aan!

July 8, 2009
Rated 1 out of 5 stars

Aftersales nog nooit van gehoord bij Outletplanet

Afleverafspraken werden niet nagekomen, voor niets thuisgebleven. Aflevering was 2 weken later. Gekocht een Garden Impressions Paviljoen Sorano. Inmiddels kwaliteitsklacht; de staanders zijn losgeslagen bij een windvlaag van de voetjes en scheuren is het laswerk. Hierover meerdere malen klacht ingediend bij outletplanet, maar meer dan een automatische bevestiging van je klacht komen ze niet. Contact opgenomen met Garden Impresions echter helaas moet alles via Outletplanet.
Inmiddels voorgesteld de koop te ontbinden, maar je raadt het al een automatische mail. Ik ga een advocaat inschakelen, op hun kosten, dit is echt te gek voor woorden. Als ik de beoordelingen lees ben ik helaas niet de enige, dit bedrijf is onbetrouwbaar!!!

June 21, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Gewoon goed

Heb dit jaar 3 bestellingen bij Outletplanet geplaatst en ben zeer tevreden. Website is mooi en overzichtelijk. Geeft veel vetrouwen. Daarnaast als je belt wordt je vriendelijk te woord gestaan. Na bestelling wordt ik altijd netjes op de hoogte gehouden. Mijn laatste aankoop is een Loungeset en ook dit ginn perfect, toch geen makkelijk pakket. Prijzen zijn ook zeer scherp ten opzichte van de winkel. Kortom topper

May 19, 2009

Is this your company?