Park og landskab Reviews 3

TrustScore 3 out of 5

3.1

Company details

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

Flotte legepladser til alle aldre, kunstgræs til puttinggreenen og naturligvis anlæg af have. Park & Landskab kan det hele – og lidt til. Kun fantasien sætter grænser.

3.1

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Vi kontaktede dem første gang pr mail…

Vi kontaktede dem første gang pr mail for at få deres råd til valg af hegn til haven. Med henblik på at holde vores katte inde. I første omgang svarer de hurtigt med nogle forslag. Da vi så svarer tilbage med billeder fra haven og ekstra spørgsmål hører vi intet fra dem. Efter vores mail sender jeg en ny mail 12 dage senere for at høre hvornår vi kan forvente svar.
Til de svarer de:
“ Beklager jeg ikke har fået svaret, men vi modtager langt flere henvendelser end vi kan nå at behandle.

På grund af denne travlhed er vi nødt til at bede dig om at find én anden leverandør”

Det er helt fair at man har for travlt. Men det kan man jo proaktivt skrive ved første kontakt eller som svar på anden mail.

May 15, 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionelle

Min ordre nos parkoglandskab blev annuleret, da jeg ikke ville acceptere et andet produkt, end det jeg havde bestilt.

Her er hvad jeg har skrevet til dem:
'Det er ikke professionelt først at påtage sig en opgave, hvorefter I sender mig noget der ikke engang minder, om det jeg har bestilt. Derudover har jeres svartider frem til min afrejse været lange, og svarene på de spørgsmål jeg har stillet været utilstrækkelige.'

Jeg må tilføje at jeg forsøgte at købe en havelåge som de reklamere med i et af deres kataloger, og at det ikke drejer sig om noget vanskeligt - blot en havelåge.

April 4, 2014
Unprompted review