Vi havde den værste oplevelse med din tandlæge, hvor tandlægen var arrogant, ikke tillod spørgsmål og var uhøflig.Derudover opførte receptionisten sig på samme måde, da vi bad hende om regningen, og v... See more
Ringe Tandlægehus
See what reviewers are saying
Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb. Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut. Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen sam... See more
Jeg er kommet hos dig Jørgen Hansen, siden du startede i Ryslinge og har som regel været godt tilfreds. Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne t... See more
Company replied
Det er to år siden jeg har været på klinikken, og får så en mail hvor der er sat tid af til mig, og hvis jeg ikke kommer eller melder afbud får jeg en regning på 250,- Jeg har aldrig været utilfred... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Vi et stort, moderne team midt på Fyn, der består af tre tandlæger og tre tandplejere, som står klar til at løse alle tænkelige former for tandpleje samt tandproblemer. På grund af klinikudvidelse har vi nu åbnet op for nye patienter i huset. Kontakt os ved at ringe på 62 62 13 14
Jernbanegade 14, 5750, Ringe
- info@ringetandlaegehus.dk
- www.ringetandlaegehus.dk
super
Har haft denne tandlæge altid
kan kun anbefale ringe tandlægehus
Go sevice
ikke noget pjat
Fair og god behandling.
Der er venligt personale og du får en fair og god behandling, samt vejledning. Ingen ventetid og altid samme tandlæge. Man føler sig i gode hænder og omgivelserne er pæne, lyse og indbydende.
Hurtig og kompetent ekspedition.
Fik tid med det samme pga. tandpine. Tand lavet og uden gener efterfølgende.
Fin behandlig og god service
God service med sms når vi skal til tandlæge. Gode forsøg på at gøre et besøg hos tandlægen til en hæderlig oplevelse - har tidligere haft tandlægeskræk.
Fagligt kompetente - og "Mor,Mor - han borede slet ikke"
Fagligt dygtige til at diagnosticere - og behandler først efter accept på behandlingsforslag. Gode kompetencer - og vel udført arbejdet, således at der ikke er nævneværdige gener - heller ikke økonomisk. Fair priser - og godt arbejde.
God behandling til god pris.
Her laver de dine tænder som du ønsker det, det er dig der bestemmer. Rådgivningen er god og det gør det muligt for dig at vælge den behandling du ønsker og dermed er du selv med til at bestemme prisen. Almindelige eftersyn er billige idet der er ansat en tandplejer som ta`r sig af det.
Proff.Tandlægehus med særdeles kompetente og dygtige tandlæger og klinikassistenter.
Hos Ringe Tandlægehus føler jeg mig altid tryg og godt tilpas, dette grundet, at tandlægerne er særdeles kompetente og dygtige til deres arbejde, og dette gælder også for alle klinikassistenterne, ja alle er altid positive, venlige og rare.
Kvaliteten på det udførte tandlægearbejde er altid helt i top, så det er mig en stor glæde at kunne give Ringe Tandlægehus min absolutte bedste anbefaling.
Indbydende lokaler
Jeg er kommet i klinikken igennem mange år, og har altid været tilfreds. De sidste to gange har jeg været hos jeres nye tandlæge, han er også meget behagelig. Der er heller ikke megen ventetid når vi kommer - det er rart, for det er vel de færreste der ligefrem synes det er "sjovt" at komme til tandlægen.
Alle tandlæger og tandplejer og medarbejder er alle fagligt dygtige og kompetente.
Alle der kommer tandlægehuset får en faglig dygtig information omkring hvad der skal laves og hvad der er godt for patienten.
Jeg har været patient i Tandlægehuset i mange år, og der har aldrig været noget at klage over, man går altid derfra med en god fornemmelse, der er blevet lavet der var til mit bedste.
Jeg er meget glad for at komme jævnligt på Ringe Tandlægehus
Kan anbefale Ringe Tandlægehus
God service, men tandlæge for dyr
Rigtig sødt personale, let tilgængelig og god service.
Dog er priserne en anelse for høje i forhold til mange andre, derfor vil jeg personligt, da jeg er på SU, i fremtiden kun komme til eftersyn deroppe.
Stjernedrys
Gennem ca. 50 år har jeg med nogle få skiftende indehavere, samt et venligt og kompetent personale altid følt mig tryg ved et par gange om året at møde til de regelmæssige konsultationer i det samme "Hus".
Jeg har ingen tanker om at ændre på denne tillid fremover.
Det er bare i orden.
Rare mennesker - professionel og god behandling.
Kan kun anbefales.
Rent og pænt, jeg får;r en god behandling, god information om, hvordan mine tænder ser ud og hvad der skal gøres.
Det er venlig klinikassistent og en behagelig tandlæge.
Tandbevarende onde!!
Havde det ikke været for beløbenes størrelse efter behandling, tror jeg ikke jeg kunne få et bedre behandlingssted. Da priserne er de samme (stort set) som andre steder ,så er der ingen grund til at finde anden tandlæge.
Troværdig tandlæge
Har brugt tandlæge Jørgen Hansen i mere end 20 år.
Altid god behandling og service.
Selv de jeg boede små 10 år i Randers beholdt jeg Jørgens som tandlæge
Da jeg ved mit første besøg hos Jørgen Hansen (Ryslinge) så Blondie (Inge) bag skranken, viste jeg at det her kan ikke gå helt galt!
Nu er det jo ikke så tit man får chancen for at anbefale en tandlæge, men det er helt sikkert at jeg i givet fald vil anbefale Ringe Tandlægehus.
I mine første år i huset, var det Jørgen der altid lige skulle høre hvordan det gik med foreningsarbejdet før vi gik igang med et mere alvorlige.
Dejlige lokaler, dejlige mennesker (også Lone-trods alt!), afslappende atmosvære - med et øjebliks uopmærksomhed kunne man næste forledes til at tro at man var kommet på café.
Men, så melder den barske virkelighed sig : så må du skylle!
Rigtig god behandling.
Er så bange for at gå boret, får altid bedøvelsen. Men nu 2 gange boret uden bedøvelse 😃
Jeg er meget tilfreds med behandlingen i Ringe Tandlægehus.
Kan ikke huske, hvornår jeg startede som klient/ patient i Ringe Tandlægehus, men det er mange år siden.
Ikke en eneste sang har der været noget at klage. Altid fuld tilfredshed med behandling og service