Vi havde den værste oplevelse med din tandlæge, hvor tandlægen var arrogant, ikke tillod spørgsmål og var uhøflig.Derudover opførte receptionisten sig på samme måde, da vi bad hende om regningen, og v... See more
Ringe Tandlægehus
See what reviewers are saying
Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb. Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut. Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen sam... See more
Jeg er kommet hos dig Jørgen Hansen, siden du startede i Ryslinge og har som regel været godt tilfreds. Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne t... See more
Company replied
Det er to år siden jeg har været på klinikken, og får så en mail hvor der er sat tid af til mig, og hvis jeg ikke kommer eller melder afbud får jeg en regning på 250,- Jeg har aldrig været utilfred... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Vi et stort, moderne team midt på Fyn, der består af tre tandlæger og tre tandplejere, som står klar til at løse alle tænkelige former for tandpleje samt tandproblemer. På grund af klinikudvidelse har vi nu åbnet op for nye patienter i huset. Kontakt os ved at ringe på 62 62 13 14
Jernbanegade 14, 5750, Ringe
- info@ringetandlaegehus.dk
- www.ringetandlaegehus.dk
Jeg Hugo Larsen ,har været kunde i mere 60 år.
Jeg har været patient i over 60 år under flere ejere men det er den samme gode ånd der er i klinikken ,det vil også nok forsætte fremover . MVh. Hugo Larsen Ørbæk .
Altid god og venlig service.
God, tryg og professionel oplevelse
Professionelt Tandlægehus, hvor der er styr på tingene.
Tænder der dur
Ringe Tandlægehus kan varmt anbefales. Her er moderne lokaliteter, udstyr og kvalitet i behandlingen. Kronerne holder og tandplejen grundig.
God tidsplanlægning og venligt personale.
supertandlægehus
Kære Tandlægehus
Du skal lige vide at det arbejde du gør er gjort rigtig godt.
Ja, så har du det søde og venlige personale, altid en fornøjelse at komme hos dig.
Kærlig hilsen Aase
god behandling
et venligt og dejligt tandlægehus, som man godt kan anbefale andre
Altid godt behandlet af venlige og smilende personale.
Du kan trygt lade dig behandle hos Ringe Tandlægehus.
Det sker i en venlig og afslappet atmosfære, hvor du er omgivet af dygtige mennesker, der giver en førsteklasses behandling.
Kompetente folk i Ringe Tandlægehus
Dejligt sted, der er god tid og jeg mener der bliver gjort et godt og profesionalt stykke arbejde
God stemning
Har kommet hos Ringe Tandlægehus. Altid en god og humoristisk tone. Vil være meget ked af at skulle skifte tandlægehus, hvis dette blev nødvendigt.
God service-fair priser
Søde mennesker.
Altid tider og moderne udstyr
Professionel virksomhed
Jeg har fået ordnet og passet mine tænder hos Ringe Tandlægehus gennem mange år. Jeg har følt mig tryg ved behandlingen, idet jeg mener, der er professionelle ansatte i virksomheden. Jeg har følt mig tryg og kan kun anbefale tandlægehuset til andre.
God tandlæge klinik og super beliggenhed
Tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og øvrigt personale er altid søde og imødekommende. Ingen problemer med at få en akuttid. Jeg er godt tilfreds med at komme i Ringe tandlægehus.
Bedste af det bedste
Hej,
Jeg er nok ikke den bedste til at bedømme, men jeg synes generelt at der er en god positiv stemning i huset og bliver taget godt og venligt imod.
Så får jeg jo en førsteklasse super god personlig behandling, den kan ikke være bedre.
On a scale from 1 to 10 I give 11.
Dyrt, men godt.
Jeg synes det er et fint tandlægehus, men meget dyrt.
FANTASTISK SERVICE
VAr til behandling lige før jul hvor jeg en fantastisk service af tandlæge Lasse, samt rigtig god rådgivning af en tandlæge som hed Jørgen. Kan kun anbefale Ringetandlægehus til alle.
Professionelt og overskueligt fra første møde!
Jeg har været meget glad for min invisalign behandling. Resultatet blev lige som forventet.
Tandlægehuset der fik min drøm til at gå i opfyldelse.
Jeg kan varmt anbefale Ringe tandlægehus til opgaver der går ud over den almindelige "skole"-tandpleje. Jeg var desværre ikke født med smukke tænder, og derfor følte jeg et behov for at få bøjle på. Jeg var dengang 16 år, og det var ikke verdens fedeste ting, at jeg nu skulle have bøjle på. Men HELDIGVIS tog jeg et møde med Ringe tandlægehus! Her fortalte de mig, at jeg havde flere muligheder en bare den klassiske "brace-face" bøjle. De introducerede mig for invisalign, og det var den helt fantastiske perfekte løsning for mig, en form for en drøm der gik i opfyldelse. Jeg fik god service hele vejen igennem, og tandlægerne var fantastiske til at passe tandlægemøderne ind i mit skema. Hvis du skal have lavet noget er Ringe tandlægehus et godt valg!
Stor udskiftning i bisserne med succes
Jeg er kunde/klient i Ringe Tandlægehus og har aldrig haft noget at klage over. Priserne er gode og konkurrencedygtige.
For 4-5 år siden påbegyndte jeg et forløb med kroner, bro m.m.og fik et godt og funktionelt smil igen.
Jeg kan varmt anbefale Ringe Tandlægehus.
Dejlig service, flinke mennesker
Har lige haft min første oplevelse med Ringe Tandlægehus.
I forbindelse med tandrensning opdages et hul og at jeg skal have fjernet en visdomstand...
En anden tandlæge blev tilkaldt - han er sympatisk, ser på billederne og uden at jeg fik stillet et spørgsmål, lykkedes det ham at svare på alle mine spørgsmål.
"Jeg vil anbefale at du får det pillet den tand ud. Den ligger lidt dumt, du skal regne med ca. 2500 kr. Det kommer til at foregå med lokalbedøvelse. Vi kan gøre det i starten af næste måned. Er det noget du vil?"...
Prisen for min første behandling - var (røntgenbilleder):
Regelmæssig diagnose RDU fra 26 år: 144,38 kr