Runstore Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dit is hetzelfde bedrijf als ledvoordeel.nl. Bij retouren kan het maanden duren voordat je je geld terugkrijgt. Ze reageren niet op emails, duister zaakje, als je belt krijg je juffrouw aan de telefoo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een Sigma hartslagmeter besteld. Keurig op tijd geleverd. Na 6 maanden verloor ik een metalen ring die op het horloge gelijmd zat. Mail gestuurd naar klantenservice en keurig antwoord. Kon het horlog... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het bestellen via internet is voor mij nog steeds een beetje 'spannend' Je betaald direct en dan is het afwachten... De directe reactie per mail is dan al een eerste bevestiging dat er iets gaat komen... See more

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

misverstand over bestelde aantal ?

Ik wilde 2 setjes van 5 gelletjes bestellen. De besteleenheid wordt uitgedrukt in setjes dus ik bestelde 2 stuks. De levering was erg snel (dag erna lag het in de bus) , maar ik was toch wel verbaasd dat er zich slechts 2 gelletjes in het doosje bevonden. Een telefoontje loste dit probleempje op, want de dag erop zaten de ontbrekende 8 gelletjes in de bus

September 11, 2012
Rated 4 out of 5 stars

SIS Go Gel, Just does it!

Sis Go Gel is de enige gel die je gewoon kunt innemen en doorslikken zonder heel veel water zoals bij gewone gels noodzakelijk is. Bij gewone gels krijg je een niet-verwerkbare brok in je keel die alleen met veel extra water door te slikken is. Door fietsen/lopen is dan lastig. Met de SIS Go gel is dat anders en kan je het spul prima wegkrijgen met als resultaat extra energie.

Ik voelde me fit op de sportdrank powerbar ook na 750 Km

Zoals het nu lijkt geeft de powerbar zijn werk gedaan .
In drie dagen 750 Km gefietst van:
Hoogezand naar Den haag 289Km
Den Haag naar Naaldwijk ride for the roses 150Km totaal
Den Haag naar Hoogeand 289 Km
Vandaag om 19"00uur thuis gekomen en nog fit.

Rated 4 out of 5 stars

De sportdrank is snel geleverd voor een prima prijs. Jammer dat er zo'n grote doos zat om 3 potten sportdrank. Altijd fijn als er geen verzendkosten bijkomen.

Snel en goede prijs

Mijn Garmin was de dag na mijn bestelling al geleverd.
Ook de chat support op de website is snel en handig.
De prijs was ook TOP! Ik ben dus zeer tevreden over mijn aankoop bij runstore.eu.

Mooi hartslagmeter

Ik heb de Sigma hartsslagmeter snel en prima verpakt ontvangen. Met name door de lage prijs kwam ik op de site

September 7, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Communicatie goed!?

mijn Garmin 910 XT bevalt goed. Jammer dat het lang duurde voordat ik hem in huis had. De communicatie met Runstore is goed, snel antwoord. Jammer alleen dat ze niet uit zichzelf melden dat het wat langer gaat duren in verband met een niet op voorraad zijnde cadanssensor. Dus ondanks het snelle antwoorden van mail kan de communicatie vanuit Runstore een stuk beter.

August 26, 2012
Rated 2 out of 5 stars

verkeerde levering

De snelheid was goed maar het produkt niet. Ik heb hydro tabs besteld maar energy tabletten gekregen. Tot zover nog geen reacties op mijn mail

April 16, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Matige snelheid

Wederom een tweede bestelling op donderdag. Levering wederom pas op de woensdag erna. Heb er ook zelf meerdere mails aan moeten besteden. Men had geen verklaring waarom de bestelling wederom 7 dagen duurt. 2 keer leveren buiten de beloofde 24 uur is niet van deze tijd.

April 12, 2012

The Trustpilot Experience