Dit is hetzelfde bedrijf als ledvoordeel.nl. Bij retouren kan het maanden duren voordat je je geld terugkrijgt. Ze reageren niet op emails, duister zaakje, als je belt krijg je juffrouw aan de telefoo... See more
See what reviewers are saying
Een Sigma hartslagmeter besteld. Keurig op tijd geleverd. Na 6 maanden verloor ik een metalen ring die op het horloge gelijmd zat. Mail gestuurd naar klantenservice en keurig antwoord. Kon het horlog... See more
Ik bestelde op een dinsdagavond mijn Garmin 310XT HRM nadat ik via de chatfunctie op de website een posititef antwoord kreeg of dit model op voorraad was. Ik betaalde met iDeal maar kreeg niet meteen... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Op zaterdag een hartslagmeter besteld en gedacht dit op dinsdag wel in huis te hebben. Helaas niet het geval. Op woensdag navraag gedaan en direct antwoord terug gekregen! Hartslagmeter was helaas niet meer op voorraad :-(. Maar zodra weer beschikbaar wordt het opgestuurd. Dit bericht had ik eigenlijk op maandag van Runstore verwacht en niet na mijn navraag.
Weekje na bestelling de hartslagmeter ontvangen met daarbij ter compensatie een gratis winterpakket twv €19,95!!!
Keurig actie en oplossing van Runstore.
Snelle levering Sigma RC 14.11
Goede service en snelle levering. Had op vrijdagmiddag een Sigma hartslagmeter besteld en deze werd keurig de volgende dag bezorgd. Ook een pluim voor de service, ze vermelden op de website laagste prijsgarantie. Ik had ergens anders een goedkopere aanbieding gezien en na een telefoontje werd de prijs direct aangepast. Goede service!
Barefoot Running
Als een van de weinige winkels in Nederland verkoopt Runstore een mooi assortiment Barefoot Running schoenen waar ik erg blij mee ben. Bestelling werd snel bezorgd en ben blij met het product.
Science in Sport
Had wat Science in Sport gels besteld voor tijdens mijn trainingen. Netjes op tijd bezorgd, verder niet zoveel op of aan te merken.
Niet tevreden
Tot nu toe ben ik niet tevreden met runstore. Ik heb vrijdagmiddag jl een hartslaghorloge besteld. Op de site staat op werkdagen voor 18 uur besteld en leveren op de volgende dag. Dit gaat dus niet op zaterdag en maandag geen pakket ontvangen. Op track en trace staat dat het pakket is aangeboden voor verzending. Hopelijk ontvang ik het morgen wel.
Slechte reactie op verzonden mails
Vorig jaar een hartslagmeter besteld. Zeer snelle levering. Echter had ik wat problemen met de communicatie van de meter. Helaas heb ik toen op 1 van alle verzonden mails na enige tijd een reactie gekregen, was toch een beetje jammer. uiteindelijk heeft het probleem zich zelf opgelost. Verder geen aanmerkingen.
PowerBar
Na een positieve ervaring met het product PowerBar tijdens de marathon in Berlijn (2011) heb ik een uitgebreid proefpakket
besteld bij runstore. Dit was binnen 2 dagen in huis. Omdat bepaalde producten niet in voorraad waren had men uit voorzorg deze van een ander merk bijgevoegd. Daarnaast zat er nog een gratis gel bij.
De energierepen van PowerBar komen nog. Maar zeer attent en
een goed verzorgde service bij Runstore.
Gewoon zoals het eigenlijk bij elk bedrijf hoort!
Ik heb een Sigma pc 15.11 gekocht en die kon ik prima en simpel bestellen. De website is overzichtelijk en geeft voldoende informatie. De hartslagmeter doet het prima. Wat wil je nog meer!
Snelle levering. Goed product. Prima prijs/kwaliteit
Op zondag een Sigma 14.11 besteld via de webshop voor de scherpe introductieprijs van €99,95. Deze werd binnen 3 werkdagen geleverd. Ik gebruik de hartslagmeter nu 2 weken en ben zeer tevreden. Probleemloze bestelling en snelle levering. Via website is de status van je bestelling goed te volgen en weet je precies wanneer het product wordt thuis bezorgd. Kende het bedrijf niet maar het webadres stond bij een artikel in het blad Runnersworld.
Prima en snelle service.
Ik kende Runstore nog niet, maar na deze bestelling die supersnel en prima was afgehandeld, ga ik in de toekomst zeker nog meer bestellen.
alles is heel vlot verlopen!
alles is heel goed verlopen, en op mijn vragen ivm de verzending en betaling vanuit belgïe heb ik via de chat onmiddelijk een duidelijk en correct antwoord gekregen.
Ga zeker in de toekomst nog aankomen doen!!!
Gekregen wat ik wilde hebben en snelle en goede levering
Horloge werkt goed en de functies die het heeft voldoen aan mijn eisen. Ook ziet het horloge er nog eens mooi en trendy uit.
uitstekend artikel
Het horloge past volledig naar mijn verwachtingen en ik raad iedereen aan om het te kopen.
Het gebruik ervan is éénvoudig en alle nodige functies voor een loper staan erop.
Horloge Sigma RC 14.11
Betrouwbare snelle leverantie
Leverantie oke. Produktbeschrijving laat te wensen over.
prima
hardloophorloge besteld en al heel snel ontvangen
prima geregeld
een goede nette winkel
fijne winkel
bestelling was netjes en optijd binnen
en zag er keurig uit
niks op aan te merken
ik zal zeker vaker gebruik maken van runstore.eu
Groetjes Ruud
Hartslagmeter
Het bestellen via internet is voor mij nog steeds een beetje 'spannend' Je betaald direct en dan is het afwachten... De directe reactie per mail is dan al een eerste bevestiging dat er iets gaat komen, een tracknummer erbij geeft meteen vertrouwen en helemaal blij kon ik 20 uur later mijn hartslagmeter aannnemen van de postbezorger. Superservice! Ik ga hier zeker meer gebruik van maken!
zeer tevreden nieuwe klant
dinsdag avond rond 21.00 uur een hartslagmeter besteld en woensdag middag thuis bezorgd. prima product tegen een mooie prijs met daarbij goede informatie.
perfect. goed voor 5 sterren
Sigma 14.11 hartslaghorloge
Ene dag besteld de andere dag rond etenstijd geleverd, top. Dit is wat je mag verwachten !. Meteen aan de slag gegaan ermee, alles perfect. Mocht je twijfelen, niet nodig, het werkt!! Ben zeer tervreden met mijn aankoop, site geeft perfecte info en deze kloppen!! Groet van een tevreden gebruiker.
The Trustpilot Experience