Bestilte et underbust corset, får svar om det ikke hjemme og min ordre er ændret til afventer, næste mail, tilbydes i hvid eller rød selv om varen er bestilt som SORT læder og stadigvæk fremgår af d... See more
See what reviewers are saying
Mailede lidt med kundeservice, inden jeg foretog min bestilling, for at være sikker på at få den rigtige størrelse. Der kom hurtigt svar tilbage og de var meget venlige. Dog fortrød jeg (af andre år... See more
Jeg købte et rigtig flot kostume til fruen som jeg var rigtig glad for. Konen delte dog ikke min entusiame og måtte derfor sende det retur. Efter afsendelse kontaktede jeg kundeservice telefonisk og... See more
Østerhøj 6, 6310, Broager, Denmark
- contact@pg-international.dk
- www.sexes.dk
No history of asking for reviews
Skuffende og dårlig betjening
Jeg skulle bruge mit kostume (tyroler) til karneval 2012 - der stod at kjolen var en onesize, og jeg bruger normalt xs-small, men alligevel sad kjolen utroligt stramt, i forhold til den skulle kunne passes af en str. 38 (hvilket stod på jeres hjemmeside). Derudover bestilte jeg en pakke med lange hvide strømper med sort sløjfe ved siden af, men jeg fik i stedet sorte strømper uden sløjfe. Dét kalder jeg dårlig betjening! Ville egentlig gerne have mine penge tilbage eller andet alternativ. Det var nu mest strømperne der var det store problem, da der er for meget arbejde i at sende en pakke tilbage, for så at vente på den igen, uden at vide at den måske også er med fejl - især da det hastede lidt og var meget vigtigt eftersom det var til karneval jeg skulle bruge det, så derfor brugte jeg ingen strømper til karneval - ØV, siger jeg bare.
god kvalitet og styr på tingene :)
Hurtig levering og god kvalitet
Jeg bestilte to korsager og et par lange strømper. Kvaliteten er utrolig god på alle tre dele. Især var det grønne korsage jeg købte af fantastisk lækker kvalitet. Bedre end jeg håbede :) Leveringen skete på et par dage, så ingen beklagelse der heller
super service.
Super service. ;0) handler helt sikkert her en anden gang.
På en skala fra 1-10 = 20
Jeg synes det er dejligt med hurtig levering - på en skala fra 1-10 er tallet 20.
Udvalget i de store størrelser måtte gerne være større til både mænd og kvinder.
Glimrende vare - hurttig levering
Jeg blev forbløffet over, hvor hurtigt jeg mod tog min vare, og efetrsom den mere end levede op til mine forventninger, er det afgjort et anbefalelsesværdigt købssted.
fin service
Det hele fungerede som det skulle. 5 stjerner var givet hvis man kunne få leveret gratis til døren og ikke til et opsamlingssted.
God NetButik
De har fede varer til gode priser, men det, som de måske kunne lave om, er deres billeder, eller måske mere beskrivelse på billedet.
Eks. man køber nogle fede vinger, men når man får dem hjem, kan man se, at det er børn, der kan bruge dem. Havde der været en bedre beskrivelse, så vidste man også, at vingerne ikke var særlig store.
Ellers kun +++ herfra, de er hurtige med leveringerne...;o)
God forretning
Masser af forskellige produkter til rimelige priser, god leverings tid og generelt en god service. Tak for handlen :)
Uden barm:)
Jeg blev desværre utrolig skuffet, fordi jeg bestilte en super fræk corsages i en vild varm rød farve. Da jeg skulle have den på sad den slet ikke om min lille barm. Men man kan jo desværre ikke vinde hver gang:)
Dejligt at handle her.
Da jeg handlede hos Sexes.dk var der hurtig levering og alt var som det skulle. Dog var varen som jeg købte (en corsage) en god kvalitet men den ene stiver gik allerede igennem syningen inden for ti min. Ellers har der ikke været noget at klage over.

Reply from PG-International / www.sexes.dk
meget skuffet over varen.
Jeg bestilte et par (ifølge hjemmesiden + billede), et par super flotte sorte vinger.
Da jeg modtog varen, blev jeg dybt skuffet. Fjerne var nogle steder knækket og man kan se det hvide pap de er limet på.
Så alt i alt en skuffende modtagelse af varen.

Reply from PG-International / www.sexes.dk
Hurtig og effektiv
Sjælent man oplever så hurtig og effektiv behandling, samt det at pakken var sendt med GLS, som opretholder en rigtig god service.
Hurtigt og diskret
Jeg fik pakke kort efter bestilling og i en dejlig diskret indpakning.
Jeg var meget glad for produktet og behandlingen af min ordre
Helt fint
Jamen.. Det er et helt fint sted at handle med, dog oplevede jeg at det jeg havde bestilt ikke var på lager og at de ikke er sikker på at få den igen. men det skrev de og de er hurtigt til at svare igen. men vare som jeg bestillet er stadig på hjemmesiden hvilket jeg synes er træls. Pakken er også helt fin :)
Super hurtig og god service
Det er god service.
Jeg vil handle her igen og anbefale jer til alle