god service, både på mail og telefon. stort udvalg, god brugerflade. hurtig levering og fin kommunikation ved eksempelvis ting i restordre. har handlet en del hos shipshop efterhånden.
See what reviewers are saying
Det kan ikke gøres bedre. Jeg har handlet hos ShipShop flere gange. Nu er det tid til 5 STORE stjerner. Fin service, god vejledning,tid til kunden, hjælpsomhed,løsningsorienteret. Stort udvalg.... See more
Company replied
Bestilte en batteriisolator, noget 35 mm2 kabel og 4 passende kabelsko. Leveringstiden var lidt over en uge på trods af, at alle varer angiveligt var på lager. Varerne var lagt løst i en papkasse... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
ShipShop.dk byder på stort udvalg af udstyr til din og din båd. Produkterne er fra gode leverandører og vi gør vort bedste for at sikre at produkterne lever op til kravet og god kvalitet. Vi tilstræber altid at du skal få en god oplevelse når du handler hos ShipShop.dk - din tilfredshed er vores succes
Christiansmindevej 12 D, 8660, Skanderborg
- service@shipshop.dk
- www.shipshop.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg har handlet der flere gange.
En af gangene var det problemer med, at vareren ikke passede med beskrivelsen på hjemmesiden. Men det blev fixet, og de sendte mig erstatning - til samme pris, selvom jeg burde have betalt ekstra.
Mine bedste anbefalinger.
God oplevelse
Bestilte Lager vare og udsolgte, modtog hurtig de vare der var hjemme og kort tid efter kom de udsolgte vare.
Fin handel - God service
Købte en selvoppustelig Baltic redningsvest. Var lidt i tvivl om hvilken model.
Havde et par spørgsmål sendt til shipshop.dk på e-mail før købet. Jeg modtog hurtigt et svar. Efterflg. har jeg spurgt til andre varer og fået brugbare svar inde for få timer..
Jeg har det indtryk af shipshop.dk, har et godt varekendskab.
Jeg vil handle hos shipshop igen.
Serice ud over det forventede
Jeg vil meget gerne anbefale Shipshop.
Jeg skulle bruge et skibsur som jubilæums gave til en kollega og jeg var meget sent ude.
Jeg kontaktede Shipshop og de var meget hjælpsomme med at finde det rigtige ur og få det sendt så jeg havde det næste dag.
De bedste anbefalinger giver jeg til Shipshop og tak for god service
Suzanne
Handler der tit og kommer igen
Jeg har i mange år handlet hos ShipShop og det fungerer tilfredsstillende. Jeg har altid fået varene som bestilt
Jeg kommer igen
Søren
Fejlbehæftet leverance - og svarer så ikke på henvendelser!
Fik leveret to Vetus skylights - det ene fejlbehæftet. Sagen er nu 4-5 måneder gammel og alle problemerne er stadig ikke løst.
Trods flere rykkere svarer de ikke!!!
Med sådan en behandling kan man kun advare mod at handle på shipshop.dk

Forkert vare
Bestilte den 19/5-14 en propel til min Yamaha. 9 7/8x 11 1/4 viste sig at være i restordre og efter knapt en måned og flere henvendelser får jeg en propel der viser sig er alt for stor til min motor. Har nu prøvet at komme i kontakt med shipshop flere gange uden held for at få den byttet. Ikke godt.

Reply from ShipShop.dk
God service og hurtig levering
Jeg har nu et par gange bestilt noget hos shipshop.dk.
Levering sker hurtigt og man bliver løbende informeret om status. De er desuden altid til at få fat i når man ringer og vender tilbage når de lover det.
Bedre indpakning.
Bestilte otte store tære zink og en empeller. Selve papkassen var der hul i, fordi de tunge tære zink ikke var pakket ordenlig ind og derved slået hul i kassen, man kunne sagtens tage dem ud af hullet. Den lille æske med empelleren og div. pakninger var meget medtaget. Der var dog ikke sket noget med varerne og alle tære zink var der.
Ellers godt tilfreds.
Super!
Stort udvalg på hjemmesiden. Fik dog bestilt noget forkert. Men fik pengene retur et par dage efter. Handler der helt sikkert igen:)
Kanon butik at handle med.
Jeg kan varmt anbefale alle jeg kender, som skal bruge bådreservedele at handle med shipshop.
De yder en kanon kundeservice, om det er via telefon eller mail, det fungere bare. Jeg har lige købt en hel del via deres hjemmeside, det blev sent dagen efter og var fremme dagen efter igen, super godt. Der var så glemt noget i forsendelsen, men det var bare at skrive en mail til dem og gøre opmærksom på at den del mangle og vupti så var den på vej med posten.
En anden gang jeg handle med dem, var den stump jeg bestilte ikke på lager, men de havde en erstatning som de sendte med uden beregninger, denne kunne jeg så vælge at monter indtil den rigtig del kom med posten. Super service!!!
Endnu en gang kan jeg kun varmt anbefale folk at handle med shipshop!!! Det er 110% sikkert jeg handler der igen næste gang jeg mangler stumper.
Aflevering hvor som helst
Jeg har efter eget valg afhentet min pakke hos den lokale grønthandler - som har åbent på skæve tidspunkter og i weekender, så os der kommer sent hjem fra arbejde også kan få tilsendt pakker. Der var frit valg blandt rigtig mange leveringssteder. Varen kom efter 2-4 dage og jeg blev konstant underrettet pr.mail når der var sket noget nyt i sagen og fik også et track-and.tracenr. Afhentningen forløb smertefrit og varen var rigtig og pakken intakt.
Ingen klagepunkter - ren juleglæde :-)
Hurtig levering og fornuftig priser.
Varene kom efter 2 dage, og er fuldt ud i den kvalitet jeg havde regnet med. Selv hjemme siden og bestilling/betaling køre fint, stort udvalg.
super service
Jeg bestilte en lyddæmper og desværre var varen i restordre hos vetus holland, men fik hurtigt besked om at den var i rest og fik en ny leveringdato med det samme.
service niveauet er i top de meget behjælpelige med at finde den rigtige vare, og priserne er osse i den gode ende.
bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Carsten K
Nægter at sælge til annoncerede priser
Jeg bestilte en Gill herre våddragt - sort - 5/3 mm neopren til annoceret pris på 897,- spurgte til om man ikke kunne få dame modellen til samme pris, men det kunne man ikke. Snere oplyser shipshop at den annocerede pris var forkert og nægter at slæge mig den til den pris. Det synes jeg ikke er OK. Handler ikke der igen.

Perfekt
Bestilte varer hos ShipShop. De blev leveret i løbet af 3 dage som lovet. Alt i bedste orden.
Hurtige levering af den rigtige vare
Det var nemt at finde den rigtige vare og leveringen kom som lovet.
god
hurtig og billig levering.. og rimelige priser de rig bolte jeg bestilte kostede det halve af hvad jeg skulle ha betalt andre steder...