SILVAN - Farum Reviews 134

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum, DK

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Agressiv P-kontrol! Vi har holdt os fra Silvan Farum, fordi vi for nogle år siden fik en P-bøde for at handle 10-15 minutter. Da vi havde ærinde i området, købte vi (click-collect) i tirsdags og lod... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte i går ny plæneklipper. Mine evner rakte desværre ikke til klargøring af maskinen. Måtte kapitulere og søge hjælp hos Silvan, Farum. Morten smed straks, hvad han havde i hænderne og fixede, det d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Var i Silvan farum med den gamle og stødte ind i en medarbejder ved navn IB, IB var super imødekommende og utrolig hjælpsom, han spurgte ind til opgaven og satte sig ind i det arbejde vi havde foru... See more

1. Building Materials Store

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Rated 2 out of 5 stars

Ventede 30min på at få udleveret varen…

Ventede 30min på at få udleveret varen selvom den var sagt at den er klar men ingen til at ekspediere

May 4, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Rated 5 out of 5 stars

Godt håndværk og super fleksibilitet

Jeg skulle have skåret en plade til, me angav den forkerte tykkelse. Min fejl, men ingen problemer, medarbejderen var klar til at lave det om. Dog spurgte han ind til anvendelsen, og foreslog, at jeg netop skulle bruge den tykkelse, så det prøvede jeg. og det fungerede rigtig godt. Højt anbefalet.

April 6, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Vi er glade for at høre, at medarbejderen kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning. Tak for din anbefaling og positive feedback!

Rated 1 out of 5 stars

ØV - P bøde i Silvan

ØV! P bøde for at glemme at sætte p skive. Det er min egen fejl jeg ikke har set man skulle sætte skiven, men det havde jeg da ikke i min vildeste fantasi forstillet mig man skulle, når man er flyttet fra byen.
Kommer med en 3 årig, så fokus er ikke lige på at læse op på parkingsreglerne.
895,- for at køre i Silvan. Det er godt nok en dårlig oplevelse. Vil I ikke have man bruger jeres butik. Får da i hvert fald ikke lyst at komme igen

April 14, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Vi beklager din oplevelse vedrørende parkering hos os.

Det har været nødvendigt at tilknytte parkeringskontrol til butikkerne, da parkeringspladserne på nogle tidspunkter blev benyttet som parkeringsplads af andre, og der var dermed få pladser til vores kunder. Der er dog altid 2 timers gratis parkering.

Hvis du sender en mail til kundeservice@silvan.dk med din kassebon samt parkeringsafgift, vil vi gerne se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Rated 3 out of 5 stars

Ta i Silvan og risikere at få en P-bøde med hjem

Opdatering: Silvan Farum har givet mig et gavekort på bødens pålydende, tak for det.

Jeg fik en parkerings bøde i weekenden på jeres parkeringsplads ved Silvan i Farum. Hvis I er ude på at sikre, at man ikke kommer igen som kunde, kan jeg fortælle det virker efter hensigten! Hvilken virksomhed er det som i 2025, syntes det er i orden at ens kunder har risiko for, at få en bøde mens de vælger at handle hos dem!

April 5, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Vi beklager din oplevelse vedrørende parkering hos os.

Høflig betjening

March 21, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Caroline

Rated 4 out of 5 stars

Lejet udstyr i god stand og virkede…

Lejet udstyr i god stand og virkede upåklageligt. Sidste stjerne mangler grundet manglende info fra personalet, der blev ikke spurgt indtil om man havde kendskab til produktet.

March 16, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Vi sætter stor pris på din positive feedback om udstyrets stand og funktionalitet. Vi stræber efter at give vores kunder den bedst mulige service og vil tage din kommentar til efterretning for at forbedre vores kommunikation i fremtiden.

Caroline

Rated 1 out of 5 stars

Inkompetent personale/rådgivning

Ringe service
Inkompetente og ligeglade medarbejdere

February 28, 2025

Reply from SILVAN - Farum

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Take a closer look