Den system med klick og collect, er hurtigt og virker fint. Men ved kassen, savner jeg en erfaren medarbejder. I Nykøbing Falster, er de sparer væk og der er nogle forvoksede teenagere der ved næst... See more
Holger Brodthagensvej 14, 4800 Nykøbing F, DK
Company replied
Jeg havde nogle produkter i overskud efter håndværker havde lagt gulv i sommerhuset og jeg havde bestilt for meget materiale. Jeg kunne aflevere retur og få beløbet retur uden problemer. Høflig og ven... See more
Company replied
Perfekt click og collect oplevelse. Kompetent, nærværende og voksent personale i butikken i Nykøbing Falster, hvor der var en god stemning (muligvis min bedste Silvan-oplevelse). Prisen på mit køb va... See more
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Written by the company

Holger Brodthagensvej 14, 4800, Nykøbing F, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Ansætte bedre kvalifiseret medarbejdere, dom også kan levere en god kundeservice, som feks hos Stark.

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Man kan ikke bestille varen i butikken og hente den når I har fået den hjem. Kan kun bestilles på nettet og leveres med fragt. Over 500kr i fragt!!!! Desværre havde vi brug for netop det hegn.

Reply from SILVAN - Nykøbing F
D.22 bestiller jeg varer i Silvan Nykøbing Falster til Click and collect, ordren annulleres kort efter da varene ikke er på lager alligevel. Dags dato venter jeg stadig på at mine penge kommer retur og reservationen ophæves. Trods flere henvendelser både til butikken og Silvan hovedkontor. Så dårlig stil at behandle sine kunder på den måde.
Update. Penge modtaget kort tid efter denne anmeldelse blev offentliggjort på trustpilot.

Reply from SILVAN - Nykøbing F
En stor rodebutik hvor ingen aner hvor noget er…. Og ringe service..

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Fik udleveret forkert parasol hvilket kostede ekstra dyrebar tid, ellers okay

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Hurtig ekspedition ved Click & Collect. Varerne blev hurtigt klar til afhentning og hurtigt fundet i butik.

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Maskinen vi lejede var rigtig fin og den fungerede fint, men den betjening vi fik var elendig. Kvinden der betjente os så meget sur og og virkede meget irriteret over at man var der - bestemt ikke en jeg synes man bør have stående til at betjene kunder.

Silvan Nykøbing Falster.
Hej. Jeg var i Silvan i dag og skulle ha’ skåret noget indendørs træ og spurgte så en medarbejder om det var muligt at få skåret pænt ud i savværket, men fik blot af vide vi kunne benytte en sav, men jeg spurgte så igen om hvorfor det ikke var muligt at få skåret ud i savværket, da jeg gerne ville ha’ det gjort pænt, da han bare lignede en der ikke orkede at hjælpe
(Det skal siges der var tale om 2 snit)
Vi endte så med at sige vi kender en der arbejder i butikken, som sagde at vi sagtens kunne få hjælp i butikken og da vi nævnte dette, så fik vi oplyst en pris på 35kr.- pr. Snit som jeg med glæde ville betale for et pænt resultat og 2 min. I efter fik vi så ordnet dette.
Jeg synes bare det er underligt ikke at hjælpe
( i 2 minutter), når der ikke er tale om noget krævende arbejde, men i stedet for bare sige det ikke kan lade sig gøre.
Dette kan gøre bedre

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Sehr hilfreiches Personal. Alles da, was man braucht. Gute Öffnungszeiten.

Reply from SILVAN - Nykøbing F
God betjening, hjælpsomme, oplyser om hvad man skal bruge. God butik i nykøbing falster

Reply from SILVAN - Nykøbing F
Jeg mødte op til en smilende medarbejder der fandt min ordre og ønskede mig en god dag. Hele seancen tog 3 minutter og så var jeg på vej igen, det er fedt.