Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... See more
Roersvej 33, 5000 Odense, DK
Company replied
Var i Silvan efter glas/bruse vægge til badeværelset, de var hurtige og hjælpsomme, så det tog ikke lang tid at finde dem frem. Flot butik og god kundeservice 👍🏻
Company replied
Forfærdelig kundeservice. Jeg ville købe en plaid i deres butik men fik af vide, at de ikke havde det pga fejl med lagerantal på hjemmesiden. Ekspedienten var tydeligt sur og ubehøvlet overfor m... See more
Company replied
Rigtig god service i forbindelse med fejl på det produkt jeg købte. Det blev straks ombyttet uden en masse snak eller problemer.
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Written by the company

Roersvej 33, 5000, Odense, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Jeg skulle bruge noget kunstgræs til et bryllupsprojekt og medarbejderen gjorde alt for at hjælpe mig og det kom i hus 🤗
Rigtig gid oplevelse og vil varmt anbefale Silvan i Odense C

Reply from SILVAN - Odense
Der var afslag på 4 af fliserne.
De kom 2 dage for tidligt, og tvang mig til at køre fliser, frem for at tjene 3200,- på en ekstra vagt.

Reply from SILVAN - Odense
Vi skulle leje en kap/gerringssav, og klingen var fuldkommen ødelagt og ubrugelig da vi kom hjem med den.
Vi kunne komme og hente ny klinge - men skulle så lige bruge en masse tid af lejeperioden på det.
Ærger mig over, at de ikke tilbød en form for refusion eller kompensation for en fejl der er deres.
Jeg skal i hvert fald ikke leje fra Silvan længere. Det er spild af penge, når de ikke tjekker deres udstyr igennem efter lejeperiode og kun spørger “om alt er okay efter brug” og sætter den på plads til den næste.

Reply from SILVAN - Odense
Så dårlig kundeservice har vi sjældent oplevet i silvan Odense c. Den unge medarbejder havde mere travlt med spille bold bag disken end at afhjælpe vores problem med click and collect. Som de åbenbart ikke kunne finde ud af. 🫤

Reply from SILVAN - Odense
Super nem bestilling og hurtig afhentning.
5 Stjerner herfra

Reply from SILVAN - Odense
Vi fik en skide god service i male afdelingen :)

Reply from SILVAN - Odense
Vi havde købt terrassebrædder og oplyst at vi havde 60 stk - da vi kom hjem opdagede vi at vi kun havde 50 stk.
Vores fejl, men vi ringede med det samme og fortalte det i silvan Odense - de var de sødeste at snakke med og dagen efter kunne vi hente vores penge, som vi havde betalt for meget.
Helt fantastisk service 😊

Reply from SILVAN - Odense
Dårlig kundeservice. Vi ved præcis hvad vi skal have, kommer 10 minutter i 18. Vi spørger medarbejderne hvor vi kan finde varen, så peger de os ned i hjørnet. Vi går rundt og leder uden held. Så er klokken 2 minutter i, vi skal ikke have hjælp og vejledning vi skal bare købe varen… vi spørger medarbejderen om han kan hjælpe med at finde varen. “Den er på lager, men jeg ville ikke vide hvor jeg skulle kigge henne” så spørger vi om han ikke kan spørge en kollega “ ej så skulle I nok ikke være kommet så sent”.
Øv.. så skriv I lukker 17.55 i stedet.

Reply from SILVAN - Odense
Jeg havde valgt en vægfarve som umiddelbart virkede som varm og knækket hvid. Da jeg åbnede bøtten op der hjemme var den lyslilla. Jeg kørte i Silvan, Odense C, og talte med en medarbejder om det var muligt at komme gult i da dette kan neutralisere det lilla skær. Han fortalte at han kun måtte komme hvidt i men da jeg sagde, at jeg nok skulle tage ansvar så gik han med til det.
Desværre kom han for meget gult i og efter flere omgange af hvidt i, tilbød Mohamed mig at få en ny bøtte med hjem i en lys farve og uden beregning. Han kunne ikke redde den og han tog ansvar for at der var kommet for meget gult i selv om jeg havde bedt ham om det. Han kaldte på en kollega for at sikre sig, at proceduren gik korrekt til og jeg sagde, at jeg nødigt ville at han skulle få problemer. Det skulle jeg slet ikke bekymre mig om.
Jeg gik derfra med en ny bøtte maling og meget tilfreds.
Tak til personalet for rigtigt god service ☺️🙏.
Og vil også sige, at jeg altid har fået god service i butikken. Der er kun få medarbejdere der og nogle gange må man vente men sådan er det.

Reply from SILVAN - Odense
Jeg købte en græsslåmaskine hos Silvan, som gik i stykker inden for én sæson. Da jeg henvendte mig, fik jeg at vide på en meget ubehøvlet måde, at "det sker jo ikke bare af sig selv". De ville hverken reparere den, refundere beløbet eller i øvrigt indgå i nogen form for dialog. Jeg har været glad for at handle der tidligere, men jeg handler der aldrig igen!

Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C
+ god værktøj, slitage var inkluderet
+ super pris
+ venlig medarbejder
+ ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID
- booking var ikke muligt i forretningen, skulle ske over web appen
- medarbejder siger værktøjet skal returneres næste dag kl. 12, en SMS/rykker siger kl 09.00
- værktøjet var beskidt da det blev udleveret