Rise Sparekasse Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk hvordan vores Bankrådgiver altid hjælper os. 🤩🤩Vi kan altid ringe. De er bare en supergod Bank.

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig en dårlig bank der giver falske forhåbninger hele vejen igennem de lover det ene i starten og så når det kommer til stykket kan ingenting lade sig gøre så hold jer langt væk

Rated 5 out of 5 stars

Jeg flyttede både mit privat og firma til Rise Sparekasse. hvilket jeg på ingen måder har fortrudt. Har følt allerede fra start en stor interesse og forståelse for mit firmas virke. Det er altid supe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er nye kunder i Rise Sparekasse og kan kun sige at vi er blevet taget godt imod. Der er blevet lyttet til os og vores ønsker og behov. Vi har både solgt og købt hus med Rise Sparekasse på sidelinje... See more

1. Savings Bank
  2. Bank

Written by the company

I over 165 år har Rise Sparekasse spillet en central rolle i udviklingen af den sydfynske region og har i generationer hjulpet mennesker og familier til en sund og levedygtig økonomi, samt sikret meningsfulde forandringer i lokalsamfundet. Rise Sparekasse er et moderne pengeinstitut, som ønsker at bevare den tætte personlige relation og tilbyder vores kunder en kompetent rådgivning. Det betyder, at vi sætter kunden i centrum og tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og situation. Vi består af 4 afdelinger, hvor filialerne i dag er placeret i hhv. Rise, Svendborg, Haarby og Faaborg. Vi brænder vi for at gøre lokalområderne mere inspirerende for os alle, da vi tror på, at tilstedeværelse og opbakning er med til at skabe vækst, liv og udvikling i lokalområderne.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk Bank

June 25, 2026

Hej Johanne
Tak for de flotte ord og den fine anmeldelse🤩

Det glæder os meget at høre, at du oplever god hjælp og rådgivning fra din rådgiver. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og skabe tætte relationer til vores kunder, så det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt hjulpet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rise Sparekasse 💚

Rated 5 out of 5 stars

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service! Sparekassen hjalp os trykt igennem køb af vores hus. Altid gik som smurt ☺️

May 15, 2026

Hej Sophie

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ☺️

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med huskøbet, som er en stor og vigtig beslutning. Vi er glade for, at I følte jer trygt hjulpet gennem processen, og at servicen har været både hurtig og god.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Rise Sparekasse 💚

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig en dårlig bank der giver…

June 16, 2026

Hej Brian
Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at give klar og realistisk rådgivning, men vi anerkender, at der kan opstå situationer, hvor vores muligheder ændrer sig undervejs, når alle oplysninger og forhold er afdækket.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der er gået galt, og om der er noget, vi kan lære af forløbet. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få en dialog om din oplevelse.

Rated 2 out of 5 stars

Fint nok bank..deres netbank er bare…

Fint nok bank..deres netbank er bare det værste ..det virker sjovt nok 2 udaf 10 gange den dag man får løn.

May 29, 2026

Reply from Rise Sparekasse

Vi er kede af, at du oplever udfordringer med netbanken. Det skal selvfølgelig fungere stabilt, og vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen.
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det tager vi med videre.

Glad bankkunde

Behjælpelige, forstående og god personlig rådgivning. Både angående huskøb, virksomhed og forsikringer.

April 7, 2026

Reply from Rise Sparekasse

Tusind tak for den fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os, det værdsætter vi meget!
Vi er glade for at kunne hjælpe dig i dit huskøb, virksomhed og forsikringer og du er tilfreds.

Rated 1 out of 5 stars

Vores ansøgning om huslån og bankskifte…

Vores ansøgning om huslån og bankskifte blev syltet, og vi endte med at vælge en anden bank.

February 2, 2026

Reply from Rise Sparekasse

Vi er kede af at høre, at jeres ansøgning om huslån og bankskifte ikke forløb, som den burde, og at det endte med, at I valgte en anden bank.
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi bestræber os på at være en lokal og nærværende sparekasse med kunden i centrum og på at give en klar og rettidig proces – også i forbindelse med boligkøb.
Hvis I har lyst, vil vi meget gerne tage en dialog og høre mere om jeres oplevelse, så vi kan lære af den og blive bedre. I er velkomne til at kontakte os direkte på 62 52 14 08 eller post@sparekassen.dk.

Anmeldelser

Virkelig glimrende pengeinstitut. Undrer mig blot over anmeldelserne. Hvorfor er de kun helt i top eller helt I bund (de færreste)?
Det virker sært. Som om nogen ønsker at miskreditere.

April 11, 2025

Hej Bo
Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os meget, at du ser os som et virkelig glimrende pengeinstitut :)
Vi brænder for at give vores kunder en personlig, nærværende og kompetent oplevelse – og det betyder meget, når det bliver bemærket.

Vi forstår godt din undren over anmeldelsernes fordeling. Når det handler om økonomi og nære relationer, kan følelserne være stærke – i begge retninger.

Vi tager alle tilbagemeldinger seriøst og bruger dem til at blive bedre. Tak for dine refleksioner – og for din tillid til os.

Tak fordi du deler din oplevelse og refleksion – det sætter vi stor pris på.

Rated 1 out of 5 stars

Skod bank - Brug AL i stedet.

Banken er fortsat blandt top 5 af banker med de højeste gebyrer. Samtidig er de gået fra en bank fra Ærø. som var til for kunderne til nu at være en gebyrgrib bank der er til for bankens egen skyld.

March 28, 2025

Hej Allan
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi bestræber os på at være en lokal og nærværende sparekasse med kunden i centrum – som vi har været siden vores rødder på Ærø. Vi forstår godt, at gebyrer kan virke frustrerende, og vi forsøger altid at være tydelige omkring vilkår og priser, så man ved, hvad man får.

Hvis du har lyst, tager vi meget gerne en direkte dialog for at høre mere om dine oplevelser og se, om vi kan gøre det bedre. Jeg vil derfor bede dig om at kontakte os direkte på 6252 1408 eller post@sparekassen.dk, så vi kan finde en løsning og sikre, at du får den hjælp, du har brug for.

Rated 5 out of 5 stars

Rådgivning med kunden i fokus

Rådgivning med kunden i fokus, det er tydeligt at rådgiveren går op i det samlede livsforløb for kunden. Rise sparekasse har ikke kun fokus på at give dig ligegyldige lån, men har i højere grad kunden i fokus.

January 24, 2025

Hej Janushan
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at sætte ord på netop dét, vi gerne vil stå for.

Vi tror på, at god rådgivning handler om mere end tal og produkter – det handler om mennesker, liv og drømme. Derfor glæder det os ekstra meget at læse, at du oplever vores fokus på hele dit livsforløb og ikke bare "ligegyldige lån", som du så fint formulerer det.

Tak fordi du har valgt os som din sparekasse – og for at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent rådgivning og et yderst konkurrencedygtigt produkt

Fremragende behandling og et yderst konkurrencedygtigt lånetilbud ifm. køb af lejlighed.

Jeg har fornøjelsen af at have Frederik fra Haarby filialen som min rådgiver. Han har igennem hele forløbet udvist høj professionalisme og givet kompetent rådgivning. Jeg er mere end tilfreds med min behandling hos Sparekassen Rise og de har mine varmeste anbefalinger.

January 9, 2025

Hej Rasmus
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både med vores rådgiver Frederik og lånetilbuddet i forbindelse med dit boligkøb. Jeg har givet din ros videre til Frederik i Haarby – han blev glad for din anerkendelse.

Vi gør os umage hver dag for at tilbyde kompetent og personlig rådgivning, og det betyder meget, at det bliver bemærket.
Tak fordi du valgte Rise Sparekasse – og for dine varmeste anbefalinger.

Held og lykke med din nye lejlighed!

God personlig rådgivning

Det er let at få kontakt til min rådgiver.
Personalet udviser altid personlig interesse.
Jeg oplever stor hjælpsomhed og interesseret tilgang med udgangspunkt i min økonomi.
Som del af det lokale foreningsliv mærkes Rise Sparekasses gaveuddeling som en fantastisk støtte, der gør drømme til virkelighed🌟

November 11, 2024

Hej Mari Ann
Tusind tak for din fine anmeldelse – og ikke mindst for dine flotte ord om vores rådgivning og støtte til det lokale foreningsliv 🌟

Vi er utrolig glade for, at du oplever os som let tilgængelige og personligt engagerede – det er netop det nærvær og den interesse, vi gerne vil kendes på.

Og så er det en stor glæde at høre, at vores gaveuddelinger gør en forskel! Vi er stolte af at kunne støtte det, der skaber liv og drømme lokalt.💚

Fantastiskt hjælpsom personale

Fantastiskt hjælpsom personale!
Suki i Svendborg afdelingen brugte en stor del af sin frokost pause på at hjælpe og vejlede mig. Bedste bank oplevelse i Svendborg til dato.

July 16, 2024

Hej Rachael
Tusind tak for dine 5 stjerner! Hvor er jeg glad for at læse de rosende ord, som jeg med glæde vil viderebringe til Suki og Svendborg afdeling.
Sparekassen gør alt, hvad vi kan for at kunne give velkvalificeret rådgivning.
Tak for at vælge os til din bedste bankoplevelse i Svendborg – det er præcis det, vi stræber efter!
God dag!

Rated 4 out of 5 stars

Byggeri

God Servise ved vurdering og indsigt i landbrug.

January 10, 2024

Hej Bent

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vurdering og indsigt i landbrug.

Ha en dejlig aften!

Rated 1 out of 5 stars

Rise Sparekasse har åbenbart travlt...

Holdt møde med en erhvervsrådgiver om at oprette erhvervskonto.
Han vendte aldrig tilbage...

May 24, 2024

Hej Tanja
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du ikke har modtaget den opfølgning, efter dit møde med vores erhvervsrådgiver, som vi ellers altid vil gøre.

Vi vil meget gerne rette op på denne situation. Jeg vil derfor bede dig, om at kontakte os direkte på 6252 1408 eller post@sparekassen.dk, så vi kan finde en løsning og sikre, at du får den hjælp, du har brug for.

Rated 1 out of 5 stars

Blev utroligt dårligt behandlet og…

Blev utroligt dårligt behandlet og skiftede omgående bank

January 3, 2024

Hej Peder
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Det er vigtigt for os at forstå, hvad der gik galt, så vi kan lære af vores fejl og forbedre vores service.

Vi beklager endnu en gang, og vi håber at kunne genopbygge din tillid til os.

Med venlig hilsen,

Vi har en god

Vi har en god, grundig og effektiv bankrådgiver, der kommer rundt om alle de økonomiske perspektiver. Hun er imødekommende og har altid tid; hvis ikke sætter hun en kollega ind i vores sag. Vi er meget tilfredse!

December 14, 2023

Hej Ulla
Mange tak for dine rosende ord og de 5 stjerner! Det er fantastisk at høre, at vores bankrådgiver har kunne imødekomme dine behov på en god, grundig og effektiv måde. Vi sætter stor pris på, at du føler dig tilfreds med den service, du modtager hos Rise Sparekasse.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Rated 4 out of 5 stars

Økonomisk oversigt

Vi fik en god og faglig vurdering af vores økonomi

October 12, 2023

Hej Hans
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I fik en god og faglig vurdering af jeres økonomi hos Rise Sparekasse. Vi stræber altid efter at levere kompetent rådgivning og hjælpe vores kunder med at opnå en klar forståelse af deres økonomiske situation.
Du ønskes en rigtig god weekend!

Omhyggelig gennemgsng af budget

God og forståelig gennemgang af pensionsmuligheder.
Esben Holm var velforberedt og talte et forståligt sprog

September 21, 2023

Kære Hanne
Tak for din anmeldelse af din oplevelse med Esben Holm. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele dine tanker, som jeg med glæde vil viderebringe til Esben.

Det glæder os at høre, at du oplevede en omhyggelig gennemgang af dit budget samt en god og forståelig præsentation af pensionsmulighederne. Vi bestræber os altid på at levere personlig og professionel rådgivning, der er tilpasset dine individuelle behov.

Rated 5 out of 5 stars

God rettidig information om et af…

God rettidig information om et af sparekassens produkter

September 12, 2023

Hej Nicolaj
Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner ;)

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med den rettidige og informative kommunikation om et af vores produkter.
Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt informeret, så de kan træffe de bedst mulige beslutninger i forhold til vores produkter og tjenester.

Take a closer look