Helt fantastisk hvordan vores Bankrådgiver altid hjælper os. 🤩🤩Vi kan altid ringe. De er bare en supergod Bank.
Company replied
Virkelig en dårlig bank der giver falske forhåbninger hele vejen igennem de lover det ene i starten og så når det kommer til stykket kan ingenting lade sig gøre så hold jer langt væk
Company replied
Jeg flyttede både mit privat og firma til Rise Sparekasse. hvilket jeg på ingen måder har fortrudt. Har følt allerede fra start en stor interesse og forståelse for mit firmas virke. Det er altid supe... See more
Company replied
I over 165 år har Rise Sparekasse spillet en central rolle i udviklingen af den sydfynske region og har i generationer hjulpet mennesker og familier til en sund og levedygtig økonomi, samt sikret meningsfulde forandringer i lokalsamfundet. Rise Sparekasse er et moderne pengeinstitut, som ønsker at bevare den tætte personlige relation og tilbyder vores kunder en kompetent rådgivning. Det betyder, at vi sætter kunden i centrum og tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og situation. Vi består af 4 afdelinger, hvor filialerne i dag er placeret i hhv. Rise, Svendborg, Haarby og Faaborg. Vi brænder vi for at gøre lokalområderne mere inspirerende for os alle, da vi tror på, at tilstedeværelse og opbakning er med til at skabe vækst, liv og udvikling i lokalområderne.
St. Rise Landevej 10, 5970, Ærøskøbing, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Vi er nye kunder i Rise Sparekasse og kan kun sige at vi er blevet taget godt imod. Der er blevet lyttet til os og vores ønsker og behov. Vi har både solgt og købt hus med Rise Sparekasse på sidelinjen. Vores rådgiver Mathias Christensen,i Svendborg mødte ind i sin ferie for at ordne div. Papir arbejde i forbindelse med vores køb af hus. Tak,vi glæder os til det fremtidige samarbejde.

Reply from Rise Sparekasse
Det bedste pengeinstitut jeg har haft, det siger det hele.

Reply from Rise Sparekasse
Tak for seriøs, tillidsfuld og kompetent rådgivning!
For mig og min familie betyder det meget at vi ikke konstant skal være på jagt for at få god rådgivning og seriøse tilbud om lån, lånomlægning mv. omhandlende vores økonomi!

Reply from Rise Sparekasse
Rigtigt god støtte og hjælp til forståelse for unge mennesker der mangler rådgivning eller andet til hjælp i økonomien.

Reply from Rise Sparekasse
Alt, alt, aaaalt for dyr på samtlige punkter, sammenlignet med andre pengeinstitutter.
Det må primært være lokale, patriotiske kunder der benytter denne sparekasse.
Konkurrencedygtige priser da vidst det sidste man kan kalde dem.
Prøv at udskrive Jeres konkurrenters prisliste og hold dem op side om side. Så vil i opleve hvor langt fra virkeligheden i er.

Reply from Rise Sparekasse
Jeg er altid blevet behandlet godt i Rise sparkasse og hvor jeg har sammen bank assistent gennem mange år nu . En person som har holdt i mange ting med mig gennem årene . Tak for det

Reply from Rise Sparekasse
Stor anbefaling af Rise Sparekasse og samarbejdet med rådgiver Mathias, hvis rådgivning er præget af professionel indsigt og sparring der er særlig tilpasset kundernes individuelle behov.

Reply from Rise Sparekasse
Rise Sparekasse får vores varmeste anbefaling. Der er fantastisk service og venligt personale. Tingene sker med det samme og de står altid klar til at hjælpe, selv her over sommerferien!
Vi er meget glade for at være flyttet til Rise Sparekasse.

Reply from Rise Sparekasse
Ualmindelig dårlig service, de har stort set aldrig åbent (man kan lige så godt benytte en online bank) samt gebyrer på stort set alt - også på alm. service som f.eks. netbank.
Her eksempler:
Netbank privat: 100 kr per kvartal !!
Betaling af indbetalingskort i netbank: 3 kr
Visa/Dankort bestilling: 200 kr
Visa/Dankort årlig kortpris: 200 kr
Fast pengeoverførsel til andet pengeinstitut: 8 kr
Betaling af indbetalingskort i kassen: 100 kr
Ovenstående gebyrer kan så "forhandles".
Hvis man har realkreditlån hos dem - får man ændrede vilkår.
Hvis man indbetaler 20.000 kr i garantbeviser får man igen nogle andre vilkår.
Hvis man ringer og snakker med sin rådgiver kan man få andre helt særlige vilkår...
Jeg har selv en del bekendte, som alle har specielle vilkår. F.eks. skal manden ikke betale for sin netbank, da han sjældent benytter den og dankortet er gratis - konen skal dog osv. osv.
Men som udgangspunkt er det altså meget dårlige vilkår man bliver tilbudt.
...og så lige en "side note":
Vil man handle værdipapirer går det helt galt.
Her bør du benytte hvilken som helst anden bank. Nordnet eller Saxobank hvis man vil have lave og få gebyrer, men ellers er hvilken som helst anden bank bedre.

Reply from Rise Sparekasse
Jeg har i Rise Sparekasse fået en super god vejledning og service i.f.b.m. køb af nyt hus.
Har aldrig før oplevet et så højt serviceniveau fra en bank og en bankrådgiver. Så kæmpe ros til jer.

Reply from Rise Sparekasse
1. Efter at der er aftalt et fast afdrag over et fast antal og der betales mere ned pr gang, nedskrives likviditeten på lånet ikke med det aftalte beløb, men med den faktiske betaling. Der opnås således ikke den ønskede buffer.
2. Hvordan kan banken påstå at de har lidt et tab, på en aftale de selv har indgået, når vilkårene for lånet er overholdt?
3. Hvordan kan det være at et selskab som ikke skal låne penge, men bare have en konto, bliver mødt med: " Da vi tidligere har tabt penge på dig (personligt engagement ... se også ovenfor) ønsker vi dig ikke som kunde her" Selskabet og personen bagved er jo 2 forskellige enheder. Tydelig ikke noget man har overvejet i sparekassen.

HUUUUURRRAAAAAAAAAAAAAAAA😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Efter over 20 år i Rise Flemløse sparekasse stopper vi endelig som kunder.... YES... 🤣🙏👍GUDSKETAKOGLOV.. 🙏🌹
Hvis der er nogen der tror at der er empati og forståelse, i denne bank, så bliver du ikke mødt i denne totalt topstyret sparekasse....
Hvis du bliver ramt af sygdom og mister arbejde, passer du ikke i deres regneark og så er de totalt ligeglade med din overlevelse på den lange bane... Selv om det er til bankens bedste, at man som kunde overlever....🤕🤕😵
Lån endeligt rigeligt, så har banken jer lige der hvor de vil have jer... I deres hule hånd... og det bliver dyrt 🤕😷👹
Denne bank har hverken samfunds sind, etik, morale og andre gode menneskelige egenskaber... Ren facade.. 🙈👻🤡🤭😊
Mvh. Og bedste tanker Bo.

Reply from Rise Sparekasse
Steffan fra Sparekasse har været, med til at gøre mit liv meget nemmere. Rådgivningen og ønsket om god service er det, som gøre at denne bank bør være alles valg!

Reply from Rise Sparekasse
Fantastisk bank. Nemt at komme i kontakt med bankrådgiver og korte svartider. Dejligt med lokal bank der tager sig god tid til kunderne.

Reply from Rise Sparekasse
En serviceminded og lokal bank hører til sjældenhederne, men her er den.
Banken som tager telefonen når man ringer, Banken som ikke bruger 2-3 måneder på at undersøge muligheder for optagelse af lån,
Banken som rådgiver frem for at “Sælge”

Reply from Rise Sparekasse
Mig og min kæreste har for nyligt samlet al vores økonomi fra 2 forskellige banker, over til Rise Sparekasse’s Svendborg afdeling ifm. køb af hus og bil. Vi blev modtaget af Mathias, som fra første møde og hele vejen igennem processen har været fantastisk dygtig til at finde realistiske og bæredygtige
muligheder og har været virkelig god til at kontakte os og holde os løbende orienteret hele vejen igennem en, for os, tung proces.
Ydermere har Mathias altid været utrolig nem at få fat i på telefonen og svarer lynhurtigt på mails, 2 punkter som var meget vigtig for os ved bankskifte.
Vi sidder i dag i nyt hus med ny bil og føler at vi har et super godt overblik over vores økonomi, vi har tiltro til at vi har fået de bedste muligheder mht. lån og vi ved at vi har Mathias og Rise lige ved hånden hele tiden.
Så vi har været enormt glade for vores skifte af bank til Rise og kan på det varmeste anbefale alle andre at gøre det. Vi føler os enormt trygge ved Mathias/Rise og elsker det tydelige overblik vi har over vores økonomi nu.
Så tak til Mathias/Rise :-)

Reply from Rise Sparekasse
Kære Rise Sparekasse / Haarby afd.
Vi skriver til jer her for at fortælle om vores oplevelse vi har haft med jer.
Når nogen yder en fantastik service fortjener man også at få lidt feed back, derfor denne anmeldelse.
Vi er en ganske almindelig familie med 4 børn og 2 voksne, begge selvstændige med mindre erhverv bosiddende på Sydfyn i eget hus.
Vi har igennem nogen tid gået med en plan om at undersøge markedet for en evt. ny bank forbindelse og i den anledning kontaktede vi 3 forskellige banker heriblandt Rise Sparekasse.
Vi kontaktede Haarby afdelingen og fik Nicklas Ahler Jørgensen i røret.
Vi kan kun sige en ting meget tydeligt at, hold da op en service og professionalisme vi blev mødt af.
Niklas har i den grad hele vejen, lyttet og sat sig 110% ind i vores lille familie`s daglige virke, dette både på privat og erhvervs delen.
Hos Rise Sparekasse føler man sig virkelig ikke "bare" som et nummer i køen, man bliver virkelig taget godt i mod og med en forståelse for lige netop de udfordringer livet og hverdagen byder på.
Vi er yderst taknemmelige og føler os ret heldige over at vi lige netop var så heldig at møde Niklas.
Vi ser ser i den grad frem til mange gode år sammen med vores "NYE BANK OG RÅDGIVER"
Iøvrigt "Niklas" - vores 2 store børn blev da elle vilde da vi viste dem om muligheden for et børne debet kort og tilhørende app til telefonen :-) Så det må vi ha bestilt.
Kunne vi give jer 10 stjerner så fik i det !!
Fortsæt endelig den gode stil, så er vi helt sikre på i får rigtig mange nye kunder ligsom tilfældet her var med os.
Bedste hilsner Lisbeth og Thomas
Vester Skerninge

Reply from Rise Sparekasse
Rise spare- og lånekasse har altid været en velanset bank på Ærø. De kendte deres kunder og følte at deres ypperste opgave i samfundet var at understøtte bønderne og øvrige erhvervsdrivende, så Ærø fortsat kunne bestå som et driftigt samfund.
Det er der stille og roligt lavet om på siden årtusindeskiftet.
Den seneste "justering" af gebyrer og kontovilkår er så belastende at man kan ikke have konto hos Rise sparekasse, hvis man forstår hvad de indebærer.
Sparekassen justerer renter og priser og indfører nye priser
Med virkning fra den 28. februar 2021 vil indlånsrenten således udgøre -0,75% p.a.
Kunder med NemKonto i Sparekassen, betaler først -0,75%p.a. af indestående, når det overstiger 50.000 kr.
Samtidig justerer vi nogle af de bestående priser på vores serviceydelser og indfører også enkelte nye priser.
Eksempelvis vil et almindeligt Dankort fremover koste 200 kr. årligt, og privat netbanken vil fremover koste 400 kr årligt.
Første gang der skal betales for netbanken og Dankortet er d.31 marts 2021.
---
Opdatering:
Nu kan jeg se at i har svaret sådan lidt vævende om at i skal skrue gebyrer mv. op til det helt ublu fordi i skal drive bank. Andre banker har væsentligt lavere gebyrer. Prøv bare at sammenlign med f.eks. AL, Midspar, Sydbank mv.
Jeg har talt med min rådgiver og forslaget var (som i plejer - stort set hver gang man taler med jer) at købe flere garantbeviser, så kunne jeg få nogle vilkår der var næsten lige så gode, som i andre banker.
Men i får mig altså ikke til at investere mere i Jeres sparekasse. Jeg er glad for at jeg ikke er stavnsbundet af gæld hos Jer og har muligheden for at rykke videre.
Opdatering 2:
I laver simpelthen om på Jeres svar her 5+ år senere?
Min oplevelse er fortsat at i ligger i den tunge ende af sparekasser/banker hvad angår gebyrer og forsøger at gøre disse så ugennemsigtige som muligt.
En del af mine familie og venner er fortsat hos Jer (da de er fra Ærø) og de har næsten lige så gode vilkår som Jeg har hos AL. De har dog 10.000+ kr låst i Jeres garantbeviser.
Det er generelt nemmere blot at være hos AL uden gebyrer og ingen penge låst.