Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der... See more
Sportspleje ApS
See what reviewers are saying
Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more
Company replied
Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more
Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på.... See more
People also looked at
0 stjerner - Aldrig mere handel hos sportspleje.dk
Min bestilling startede 8-4 og pengene var væk 2 dage efter - og jeg modtog aldrig min vare. Men det kan betale sig at være udholden, jeg har sendt utallige e-mails på kryds og tværs ml. sportspleje.dk og paypal i ca 10 dage, før det endelige resultat kom og jeg modtog så i dag mine penge retur - sikke en omgang - Jeg er sikker på jeg kun fik pengene retur, grundet jeg skrev at jeg havde politianmeldt dem . Så bare kom igang (venner) bliv ved - og få jeres penge tilbage...Selv om mit beløb kun var 270 kr. Så blir man alså oven,ud,glad når man vinder til sidst. ;) ;)

Snydt!!!
Bestilte skoindlæg sidst i januar. Pengene trukket to dage efter. Trods adskillige mails, telefonopkald og mail via hjemmeside svarer firmaet ikke. Og jeg har hverken fået varer eller penge endnu. Det er det værste netfirma jeg endnu har oplevet. Snyd og bedrag.

KØB IKKE HERFRA!
De tog pengene og sendte aldrig varen. Svare hverken på email eller telefon.
De laver ikke andet end at snyde folk ud af deres penge.
Har selv anmeldt dem til PayPal og fået pengene tilbage igennem dem.

Reply from Sportspleje ApS
Det værste på planet. !!!!!!
Det er ikke noget værre end virksomheder som snyder og svindler sig vej til velstand, og Sportsspleje er desværre en af de virksomheder. Det er utroligt at det kan lade sig gøre i dagens Danmark.
Jeg kan dog tilføje til dem der har købt og fået trukket penge, hvis i kontakter Paypal, kan de hjælpe med at få pengene retur.

Tja øv øv og mere øv
Ordre 29802
Skulle bruge en stige til min søns fødselsdag d. 10 april og en han skulle give i konfirmationsgave næste søndag. Blev så glad da jeg endelig fandt dem og bestilte 2 stk. d. 3. april.
pengene er trukket men jeg har intet hørt. har skrevet E-mail og prøvet at ringe.
Håber der sidder nogen med meget dårlig samvittighed for jeg har i hvert fald dårlig samvittighed over for min søn som ingen gave har fået og hvad skal jeg nu finde på til konfirmanden på søndag.
Ærgrer mig grusomt over, at jeg ikke fik læst her, inden jeg bestilte.
Men du der sidder og skovler penge ind må være en meget kold en, som ikke tænker på andre end dig selv. Håber du kan leve med det.
21. maj 2015
Tja, det er da meget flot, det I skriver og dejligt at I synes det er ærgerligt, MEN jeg har skrevet og ringet til jer mange gange for at rykke for min ordre, og da jeg tror på det gode i mennesker, havde jeg da også forventet at få et svar, men det fik jeg aldrig. Først nu her på Trustpilot, svarer I, men det kan jeg jo ikke bruge til ret meget, for jeg fik jo ikke min vare. Jeg vil da meget gerne se på tryk, at det er Paypal, som har mine penge, så længe varen ikke er sendt fra jer!!!!!!!!!!!!

Reply from Sportspleje ApS
Hvornår kan man lærer det?
Er desværre også faldet for deres "gode" tilbud.
Men det lader også til, at jeg ikke kan få min varer, selvom de har trukket pengene for varen. Nu har jeg truet dem med en politianmeldelse og at indbringe det for forbrugerrådet.
En skam jeg ikke læste her først. Så kan man lærer det.
----------------------------------------
Opdateret 21/5-15
Jeg står uforstående overfor Sportsplejes kommentar om, at de har forsøgt at finde ud af hvem jeg er, når jeg flere gange har forsøgt at kontakte dem pr. mail uden svar tilbage. Heldigvis er pengene betalt over Paypal, og de har nu fået min penge tilbage.
Jeg er ikke gået videre med en politianmeldelse eller en anmeldelse til forbrugerrådet, da Paypal har kørt sagen for mig.
Men jeg vil stærkt råde andre, til stadig ikke at anvende firmaet.
-----------------------------
Opdateret 21/5-15
Det er jo netop problemet. Den mail-adresse I vil have mig til at skrive til, er jo netop den jeg har forsøgt at få fat på jer.
Mit ordrenr. er 29820.
Og jeg kan både fremvise en ordrebekræftelse og en bankkvittering på overførelsen og retursvaret fra paypal på returneringen af pengene, Så det I skriver passer ikke. Prøv lige at få styr på jeres informationer inden I skriver sådan noget vrøvl.
Jeg vil ikke lægge hverken ordrebekræftelsen eller informationer fra bank eller paypal herpå, for der er personlige oplysninger på. Endvidere er jeg hellere ikke interesseret i, at sende en mail til jer igen, med et manglende svar retur igen. Nu har I fået ordrenummeret, og der burde I kunne finde mig.
----------------------------
Opdateret 21/5-15
Jeg står stadig forundrende over jeres kommentarer. Da jeg faktisk venter næsten 3 uger på min varer fra jer, og rykker jer ydereligere 2 gange pr. mail uden at I svarer tilbage til mig.
Og det har jeg også dokumentation for.
Så det der undrer mig, er at når I får en direkte mail på jeres info mail, at I stadig ikke reagere på den.
Så kan det godt være, at der er gået noget galt i systemerne bagved, men det ændrer ikke på, at I ikke har svaret på mine direkte mails, hvor jeg har rykket efter min vare.
At når Paypal vælger at trække pengene med det samme, så synes jeg at det er under alt kritik, at I ikke oplyser kunderne om det, når vi bestiller. I skriver bare, at pengene først bliver trukket, når varen er sendt. Og når pengene bliver trukket fra min konto, forventer jeg, som I skriver, at varen bliver sendt med det samme. Og når det ikke er nogen reaktion i 3 uger fra jer, så kan man ikke andet end reagere.
Jeg synes, at det her tager for meget af min tid. Så jeg vil ikke lægge flere kommentarer på denne. Jeg håber bare, at for andre kunder, at I får løst jeres interne kommunikations problemer, så andre ikke ender i den samme situation som mig.

Fupforetagende
Jeg har bestilt en vare for adskillige uger siden. Pengene er trukket fra min konto samme dag, men jeg har aldrig modtaget varen. Utallige forsøg på at komme i kontakt med firmaet er ikke lykkes. Der svares ikke på mail, telefon eller chat.
Fup-firma!
Hold da op, hvor er der mange anmeldelser herinde af Sportspleje.dk.
Og alle er jo negative!
Fuldt forståeligt!
Ingen varer at modtage. 100% umulig at få fat i - de svarer ikke på tlf. eller besvarer e-mails. Og chatten, som de henviser til - glem det! Men hæve pengene på vores konto, det kan de!
Jeg er meget skuffet over, at Paypal stadig arbejder sammen med Sportspleje.dk efter alle de kunder, der efterhånden må have tilkendegivet sin utilfredshed over Sportspleje.dk til Paypal og bedt om pengene retur.
Jeg håber rigtig meget, at Sportspleje.dk er blevet politianmeldt! Det er da i den grad det eneste rigtige her, så det fup-firma kan blive stoppet!
Hold jer væk fra dette firma!
Jeg kan kun tilslutte mig den generelle mening: Hold jer langt væk fra dette firma.
De hæver pengene omgående og sender aldrig varerne.
Jeg har besluttet at forsøge en politianmeldelse af dette firma håber det vil lykkes.
Edit: Jeg er fra Trustpilots side blevet bedt om at beskrive min oplevelse med virksomhedens service.
Firmaet går også under følgende: MainSector IVS.
Paypal.....
7. Marts. Du har betalt 517,00 DKK til MainSector IVS.
Neopren skulderbind Select Profcare str. M
Endelig bekræftelse på bestilling 10 dage efter.:
Sportspleje.dk 17. mar.
Steffen Lauge Sørensen
Levering uge 12-13
SMG | Sportspleje ApS (Kontor)
Ordrenr : xxxxx
Total eksl. moms
419,40 DKK Moms udgør
97,60 DKK Total inkl. moms
517,00 DKK
Herefter har jeg intet hørt selvom jeg flere gange har rettet henvendelse til firmaet.
Jeg har efter lang ventetid fået mine penge retur - sagen er herefter afsluttet for mit vedkommende!

just don't
Jeg har du skrevet til PayPal.com for at bede dem sætte sag igang sådan at jeg kan få mine penge igen, jeg er stærkt utilfreds. pengene blev hævet med det samme, varer er aldrig nået frem, og der er ingen kommunikation Jeg har skrevet mange mails og beskeder uden svar.
Snyd og humbug
Hvor ville jeg ønske, at jeg havde tjekket Trustpilot før jeg på vegne af min ven bestilte et skulderbind.
Pengene, 378kr, blev trukket med det samme, og der kom også en bekræftelses e-mail.
Men så skete der absolut intet mere.
Man kan ikke komme i kontakt med firmaet.
E-mails bliver ikke besvaret.
Telefonen bliver ikke svaret, og der kommer ikke svar på indtalte beskeder.
Chatfunktionen, som firmaet anbefaler, fungerer ikke.
Kort sagt, de indbetalte penge er bare pist-væk!
Sådan kan man ikke optræde.
Jeg håber, en eller anden har energi til at anmelde firmaet for bedrageri.
Jeg kan kun anbefale alle at holde sig langt væk fra Sportspleje!!!
Tilføjelse 14/4-2015:
Jeg har endnu en gang forgæves forsøgt kontakt med firmaet.
Det eneste, de er gode til, er at hæve pengene. Og det sker øjeblikkeligt, men så sker der heller ikke mere.
Jeg har nu talt med min bank, og de vil så forsøge at skaffe mig pengene tilbage.
Men som de sagde, så tyder det på et firma med kriminelle hensigter, så derfor er mit kort nu spærret og jeg får et nyt. Det koster såmænd bare 100kr i bankgebyr. Så det fik man så oveni alle ærgrelserne.
Jeg håber, ejeren af dette firma kan stoppes nu!
Han har et tilsvarende firma, Fodboldbutikken.dk, som man også skal holde sig langt væk fra.
Det er trist, at den slags åbenbart kan lade sig gøre her i Danmark.
22.maj:
I går fik min ven, som jeg har købt varen for en mail om, at da vi jo havde afbestilt varen, kunne vi nu få pengene retur. Vi skulle bare opgive et kontonummer!!
Ja, tak!, men det har banken nu sørget for. Det var den første mail, vi har fået siden bekræftelsesmailen kom øjeblikkeligt, og i samme øjeblik, som pengene blev trukket.
Firmaet har ikke besvaret hverken mails, telefonbeskeder, chats. De har simpelt ikke været til at få kontakt med.....men pengene var trukket.
Min bank har sagt, at det kunne tyde på et firma med kriminelle hensigter. Derfor opgiver vi bestemt IKKE noget bankkontonummer!!
Jeg vil fastholde min kraftige advarsel mod firmaet.
PS. Ja, jeg hedder altså Kirsten. Det er ikke noget opdigtet navn.
PPS. .....og jeg har selvfølgelig i dag besvaret den eneste mail, vi har fået fra firmaet, siden de bekræftede bestillingen og trak beløbet i slutningen af marts, altså for 2 mdr siden.

Reply from Sportspleje ApS
Den dårligste internethandel oplevelse jeg har haft!! Ingen etik!
Ingen stjerner! Sportspleje.dk har givet mig den dåreligste, mest uacceptable oplevelse jeg har haft med handel på nettet. Da jeg ikke havde modtaget min bestilling inden for 1-3 dage som lovet, forsøgte jeg at kontakte dem. Den eneste måde at få fat på dem, er at gå på chatten. Telefonen bliver ikke svaret, emails bliver ikke besvaret. På chatten fik jeg først at vide at Paypal havde lavet en fejl hvorfor bestillingen ikke var blevet aktiveret hos sportspleje. Dette finder jeg stærkt usandsynligt. Jeg ville derfor modtage pakken i starten af næste uge. Da jeg fortsat ikke modtog pakken blev jeg to gange lovet nye datoer for levering som hver gang ikke blev overholdt. Efter 25 dage fik jeg endelig et ærligt svar da jeg pressede dem hårdt, det viste sig nu at de slet ikke havde varen på deres fjernlager. Uacceptabelt at jeg ikke fik dette at vide første gang, anden gang, tredie eller fjerde gang jeg rykkede for leveringen. Jeg bad derfor om at få annulleret ordren samt tilbagebetalt min betaling. Dette fik jeg en bekræftelse på den 30.03, men jeg har i dag den 10.04, trods to ubesvarede rykkere for tilbagebetalingen, endnu ikke modtaget svar eller tilbagebetaling. Dette er under al kritik og mangel på forretningsetik. Jeg ville ønske at jeg havde tjekket Trustpilot inden bestilling. Jeg har nu startet en sag gennem PayPal. Øv for et spild af tid.
d. 23.04. Jeg har stadig ikke fået mine penge retur og stadig ikke fået svar fra sportspleje. Jeg har nu talt med forbrugerombudsmanden hvor jeg vil klage over sportspleje.dk. Jeg vil anbefale alle at gøre det samme.

Reply from Sportspleje ApS
kan overhovedt ikke give stjerner
Har bestilt vare så mange andre steder, og så ryger man lige ind i sportspleje.dk, der er det så at man skulle ha læst om dem her på trustpilot men der skete så ikke. hvad gør man så, der er slet ingen respons fra firmaet, hvor henter man hjælp, jeg har ikke lavet en konto hos paypal, så jeg kan ikke finde deres tlf. nr.

Ingen varer - ingen respons - SCAM firma
Pokkers at man ikke fik læst anmeldelserne inden...
Har købt før for nogle år tilbage, og da varen ikke dukkede op efter 1,5 uge slog det mig, at der da vist også den gang var ballade, hvor jeg kun fik 1/3 af min ordre...
ØV altså... Forstår ikke, at paypal vil deltage i samarbejde med sådan en tåbelig leverandør, når de får så mange klager?

dårlig service
jeg nåede aldrig at få mine vare efter lang ventetid, jeg gik videre til paypal som hjalp mig med at få pengene tilbage.

Reply from Sportspleje ApS
Dårlig service, ingen mulighed for telefonisk kontakt m.m
De yder dårlig service, man kan ikke ringe til dem, der svares ikke på mails til dem, varen kunne ikke leveres inden for den lovede tid med annullering af ordren til følge og pengene, der blev trukket før afsendelse af varen, er endnu ikke blevet returneret.
Jeg handler aldrig der igen på trods af billige varer.
Jeg har efterfølgende kontaktet Paypal og håber, at de kan hjælpe mig med at få mine penge retur.
Mit ordrenr. er 29294.

Reply from Sportspleje ApS
Tjek altid firmaet inden man handler..
Normalt er jeg meget forsigtigt med nethandler, men på danske sider er mine parader måske kommet for langt ned. Der var ikke nogen alarmklokker der ringede på deres side. Ikke før betalingen. Bankoverførsel nej tak! Ingen kortbetaling, kun via Paypal...hmm, her skulle man måske være stoppet.
Bestilte varerne søndag, og forventede en afsendelse mandag, da der jo er dag til dag levering. Sendte mail torsdag uden respons. Tjekkede Trustpilot, og genkendte mønsteret. Tjekkede ejerskabet af virksomheden og fandt ejeren [navn fjernet] som også ejer fodboldbutikken.dk (fuldstændig samme forretningsmodel, - se deres anmeldelser på Trustpilot). Regnskaberne i virksomhederne indikerer at der ikke er noget varelager. Med denne viden i baghånden gik jeg på chatten og fik standardsvaret: "Dine varer kommer midt i næste uge". Jeg skrev tilbage, direkte stilet til [navn fjernet] at han var igang med at fuppe den forkerte, og at hans navn kunne havne på forsiden af EB igen, hvis ikke jeg havde mine varer tirsdag. Derefter blev der tavst. Tirsdag kom mine varer. Derfor to stjerner, selvom jeg intet har til overs for denne lave forretningsmoral. Kig altid efter E-handelsmærket, - det kommer denne butik aldrig til at opnå.

Er SÅ træt af det her firma!!! Ordre 28711
Bestilte 2 varer den 29. januar og efter adskillige mails og chat beskeder om at få mine penge tilbage som de trak hurtigt, (åbenbart det eneste Sportspleje.dk kan finde ud af) har jeg endnu ikke fået mine penge tilbage men ordren har de annulleret. De skriver man ikke skal give den gas herinde men det er jo åbenbart det eneste der virker.
Please, overfør nu bare de penge i skylder mig!!!
Jakob
Utrolig måde at behandle sine kunder på.
Bestilte et rygbind hos sportspleje den 27/2 de trak pengene samme dag men den 5 marts havde jeg ingen ting hørt selv om de lover dag til dag levering, kontaktede dem så d. 5/3 - 9/3 -10/3 pr mail, og ringede også et par gange , tjatten så jeg også efter om den var åben men det var den ikke i den periode, bare for at i første omgang at få et svar på hvornår jeg kunne forvente mit rygbind,13/3 bliver jeg godt gal i skralden og forsøger igen at kontakte sportspleje men uden held, og skriver til dem at jeg ønsker pengene retur, kontakter også paypal og de hjælper, og da fik jeg så endelig svar for først gang af sportspleje at min ordre nu var annulleret og jeg ville få pengene retur, og det har jeg så nu fået. Men UTROLIG OPFØRSEL, handler der aldrig mere
Penge trukket ingen varer
Kan desværre også tilslutte mig de andre dårlige anmeldelser af sportspleje.dk.
Jeg har for snart 3 uger siden bestilt nogen varer som der lynhurtigt blev trukket penge for, men har stadig ikke modtaget den. De svare ikke på mails eller telefon opkald, men har dog fået fat på dem over chat to gange, hvor de lover at varen bliver sendt. Gangen efter skrev de at den nu var i rest, men at jeg helt sikkert ville have den inden for et par dage, men intet er sket. Ærgerligt med sådan en behandling, så håber ikke der er nogen andre der falder i fælden. Jeg kontakter ihvertfald forbrugerrådet, hvis der ikke snart sker noget.
Hvis i læser dette sportspleje.dk så drejer det sig om Ordrenr : 29418.