Sportspleje ApS
See what reviewers are saying
Jeg bestilte i APRIL! måned et knæbind til omkring 200 kr +/-. Pengene bliver naturligvis trukket med det samme, dog dukker varen bare aldrig op! Sidder nu, efter 2 måneder og adskillige forsøg... See more
Company replied
Sportspleje ApS er tilsyneladende ikke en handelsvirksomhed, men en sparegris for ejerne som "kunderne" putter penge i!!! Jeg har også været for dum og betalt men igen varer set. "Køb" intet... See more
Købte et indlæg sidste år. Jeg modtog det aldrig. Jeg skrev til dem og fik svar at jeg ville få pengene retur. Det er aldrig sket. Jeg har skrevet til dem efterfølgende, det har de aldrig svaret på.... See more
People also looked at
Penge trukket, ingen varer. PLATUGLER.
I februar 2015 bestiller jeg nogle varer som jeg aldrig hører om, da jeg endelig får respons på chatten, påstår de at de ikke kunne hæve pengene.
Jeg genbestiller så ordren i starten af marts, de trækker pengene den 16 marts og siden har jeg ikke hørt fra dem trods utallige henvendelser til deres e-mail, på chatten og til chefen, det er nok samme person.
Det eneste det åbenbart drejer sig om her, er at få penge ind, uden at levere.
Vil lige tilføje at jeg endelig har hørt fra sportspleje og fået annulleret bestillingen, jeg har derefter kontaktet paypal og fået mine penge retur.
Men jeg vil stadigvæk fastholde min holdning om at man skal undgå dette firma, jeg ved ikke om de ikke har overblikket eller hvad der er galt.
Ingen svar på henvendelser, ingen vare eller penge retur.
Har bestilt vare fra ovenstående med dag til dag levering. Da jeg skulle bruge varen 2 dage efter bestilling annullerede jeg via mail ordren med anmodning om at de tilbageførte det på min konto hævede beløb uden at høre noget fra Sportspleje.dk. Efter at have ventet 2 dage genfremsendte jeg min mail omkring annullering og anmodning om tilbageførsel af beløbet endnu en gang uden at modtage svar. Ringer man til firmaet henvises til chatten i nederste højre hjørne, chatten har jeg endnu ikke opdaget være åben.
Det eneste jeg har oplevet Sportspleje ApS være hurtig til er at hæve beløbet fra min konto.
Ingen vare og ingen kontakt.
Jeg har ikke fået mine vare, selvom de var lynhurtige til at trække pengene. Derefter har jeg selvfølgelig forsøgt kontakt, både på deres chat, telefonisk og via de 2 former for mail de tilbyder. Intet svar har jeg fået.
I chatten sad jeg en time, hvor jeg - efter at have skrevet mit problem - fik et standard svar om at jeg bare her kunne skrive hvad problemet var.
Telefonisk, fik jeg bare fortalt af en standard telefonsvare, at jeg skulle forsøge i chatten, hvor den dernæst lagde på.
Via mail har jeg forsøgt kontakt, og få en løsning på problemet. Dernæst ville jeg have ordren annulleret, eftersom jeg ikke fik svar. Jeg er på 4. mail nu siden sidste uge, og har endnu intet svar fået.
Nu er konsekvensen jeg går bankens vej, og indsiger.
Endnu en dårlig oplevelse
Jeg kan kun tilskrive mig nedenstående anmeldelser af dette fup firma!!
Jeg bestilte et støttebind den 1. februar. Pengene blev hurtigt trukket og efter en uge skrev de at de kunne se at pakken ikke var kommet frem til mig og de ville eftersøge den. Siden har jeg intet hørt, og har prøvet at få kontakt til dem adskillige gange for at få mine penge igen, men uden held!! Man kan kun maile eller lægge besked på en tlf.svarer. Men man får ingen respons.
Så hold dig fra dette firma!!
Hvor er mine penge
Efter at have trukket penge fra min konto i lyntempo har jeg modtaget mail om aflyst handel - og at pengene er blevet tilbageført. Men det er i hvert fald ikke til min konto!!!!
At tage andre folks penge kaldes ifølge straffeloven tyveri.
Min næste handling vil naturligvis være en politianmeldelse.
Pas på med dette firma
Bestilte 2 albuebind fredag den 6. marts ved middagstid. Betaling med kreditkort gik over PayPal. Levering med GLS til firmaaddresse. Forventede varen leveret tirsdagen efter men da den stadig ikke var kommet kontaktede jeg online Chat support. Efter noget tid blev der svaret og jeg kunne spørge til leverancen. Fik forklaringen at der havde været en fejl i PayPal overførslen trods det at min PayPal konto viser at pengene er hævet samme dag (6. marts). Blev spurgt om jeg stadig ønskede varen hvilket jeg selvfølgelig gjorde og så hurtigt som muligt. Blev forsikret om at de ville sende med det samme og jeg kunne forvente varen senest mandag d. 16. marts. En kommunikation som bar præg af lange pauser hos servicemedarbejderens svar. Måtte flere gange skrive "Hallo" uden svar.
Varen blev imidlertid ikke leveret og tirsdag d. 17 klokken godt 16 skriver jeg til dem som de også anbefaler man skal gøre og de anfører at der svares på denne indenfor 24 timer. Et døgn efter ingen svar. Jeg skriver derfor til dem og annullerer ordren og beder om at de returnerer min penge med det samme. Endnu et døgn efter ingen respons og ingen penge.
Jeg har nu oprettet en tvist på PayPal og gør snart krav overfor Sportspleje.dk.
Sportsplejes repræsentanter! Hvis I læser dette skal I vide at forløbet desværre har været yderst kritisabelt. Når man reklamerer med hurtig levering og høj service med hurtig svar på alle kontaktformer - så lever man op til dette. Alt andet er uprofessionelt. Jeg går ind for dialog men dette bærer mere præg af monolog og så håber jeg snart at se min penge!.
20. marts kl 00:04: Stadig ingen svar fra Sportspleje.dk!
20. marts kl 14:30: Sportspleje.dk har nu endelig kontaktet mig efter flere rykkere pr. email hvor jeg ønskede at gøre brug af min fortrydelsesret. Tak til Sportspleje.dk for svaret. De har tilbageført pengene og anfører at de vil lave en intern undersøgelse.
Et plus opad i karrakterbogen til Sportspleje.dk. Har øget vurderingen til 2 stjerner, men servicen skal strammes op. Her er hvad jeg slutteligt har skrevet til og hvis de som i svaret nedenfor kikker forløbet efter for om de kan forbedre noget er der vel håb forude.
Sidste reply:
Hej
Kan se af PayPal konto at pengene nu er tilbageført og PayPal har videresendt dem til mit kreditkort
Så en lille oprejsning til jer i Sportspleje.dk. Jeg tilretter mit skriv på trustpilot.
Jeg kommer desværre ikke til at bruge sportspleje.dk igen. Det er ærgeligt for der er ikke meget I skal gøre for at sådan et kedeligt forløb her ikke skal eskalere.
Mit bedste råd til at undgå lignende i fremtiden er:
1) ikke hæve pengene før varen er sendt.
2) online support (chat) skal være svare promte når chatten er startet og ikke som jeg oplevede flere minutters tavshed og måtte to gange skrive "hallo" for at se om der var liv i den anden ende.
3) Svare på email inden for 24 timer som i reklamerer med.
Jeg har heldigvis aldrig tidligere oplevet lignende problemer ved onlinehandel og blev irriteret over de ting jeg påpeger ovenfor. Jeg håber I får styr på det så jeres firma kan begynde at får bedre anbefalinger.
Held og lykke.
----
Og til alle jer der skriver herinde. Pas på ikke at lade irritationen løbe af med jer. Bevar en ordentlig tone, men hold på jeres ret. Tjek jeres rettigheder på forbrugerstyrelsens hjemmeside, og husk at tilrette jeres skriv her på TrustPilot når firmaet også gør noget ved jeres klage og sidst men ikke mindst - husk også at skrive herinde når I oplever et godt forløb!

Useriøst og uprofessionelt firma
Hold dig langt væk fra dette selskab!!
Har over en periode på snart 4 mdr. og 12 mails forsøgt at komme i kontakt med Sportspleje.dk. Beløbet hævede de 3 dage efter bestilling, men har fortsat ikke hørt fra Sportspleje.dk eller for den sags skyld set skyggen af mine varer.
Et firma der må betegnes som uprofessionelle, useriøse og kan igen kun anbefale dig - HOLD DIG VÆK FRA SPORTSPLEJE:DK,
Vh Jakob Houe (ordre nr. 27957)
Efteranmeldelse af Sportspleje.dk modtog jeg følgende "undskyldning":
Hej,
Vi har modtaget din annullering og den vil vi selvfølgelig imødekomme. Vi tilbagekalder pakken og tilbagefører beløbet, så venligt svar tilbage på denne email med regnr. og bankkontonr., hvor du vil have beløbet indsat.
Vi er meget kede af problemet med pakken og vi undskylder at vores kommunikation ikke har været god nok under forløbet. Vi håber du vil tage imod vores beklagese og undskyldning.
Mange tak for din ordre og tålmodighed.
Med venlig hilsen,
Kundeservice
Meget flot af firmaet, bortset fra at pengene fortsat ikke er gået ind på min konto!! (svarede på mailen den 21/3-2015).
Så få dog sagen ud af verdenen, og få ændret denne fortsættende negative omtale. Har hørt at deres produkter er ok, når/hvis det altså kommer frem.
Stram jer nu an!!

Reply from Sportspleje ApS
God service og hurtig respons
Havde bestilt et lændestøtte som de desværre ikke havde hjemme, men de var hurtige til at svare på chatten. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem trods de mange dårlige anmeldelser, men sikkert bare folk som ikke har opdateret deres info efter de har fået det de ønskede. Men jeg er fuldt ud tilfreds med dem.. :)

Verdensmestre !
Dette firma må være kandidat til blive verdensmester i dårlig kundeservice, dårlig leverings performance og dårlige undskyldninger.
Jeg vil ikke opremse mit ordre forløb i kronologisk rækkefølge, men kan kun slutte mig til "koret" af utilfredse kunder på trustpilot, og så ønsker jeg blot at få leveret den vare jeg har bestilt og i øvrigt også betalt for.
Det drejer sig om ordre nr. 28726, som jeg bestilte i januar.
Status:
17/3
Efter kontakt via chat sendes ordren. Forventes levering inden for en uge.
24/3
Varen er stadig ikke leveret, selvom der blev lovet levering senest 23/3.
Fik kontakt via chat, som kunne informere at der var en mangel på min ordre (som kun består af 2 styk af samme varenummer), og derfor var den endnu ikke afsendt. Der skulle være sendt en mail til mig vedr. den yderligere forsinkelse, hvilken jeg aldrig har fået.
Forventet levering om et par dage, dvs. senest fredag 27/3.
31/3
Hurra, jeg har fået mine varer, men det giver desværre ikke anledning til at jeg ændrer min vurdering.

Ingen svar eller varer modtaget ordre nr. 28579
Jeg har også bestilt hos Sportspleje.dk
Jeg bestilte for 500 kr. d. 22 januar 2015 og har stadigvæk ikke modtaget en varer eller fået svar på mine mails.
De siger, at de har sendt mig en pakke, men jeg har aldrig modtaget track and trace nr. De siger hvis ikke den er modtaget (hvilket den ikke er) Så må det være post Danmark, som har smidt pakken væk.. Jeg har meget svært ved at tro på at der er sendt en pakke.
Jeg kan ikke få kontakt hverken via telefon, chat eller svar via mail. Jeg er meget frustreret.
Jeg kan se flere har oplevet det samme som mig. Hvis ikke jeg har modtaget svar eller pakke inden ugen er omme, så går jeg til politiet og anmelder firmaet for bedrageri. Jeg håber i andre gør det samme, for det her er simpelthen ikke okay. Det er så dårligt på alle måder. Tænk man vil være det bekendt.
Hvis i læser dette Sportspleje.dk så håber jeg virkelig i sidder med en dårlig smag i munden.. og jeg har nu lært, at inden man bestiller noget nogle steder online så kig på trustpilot!
Total skuffende oplevelse!

Reply from Sportspleje ApS
Ingen levering, men har endeligt få mine penge retur, nu med svar til Sportspleje
Til Sportspleje ApS.
Det er korrekt at jeg fik en venlig behandling via chatten d. 11-3-2015, men det skal siges at jeg jo kontaktede Jer d. 5-3-2015, 3dage efter at ordren var afgivet og ikke var leveret, efter en del forsøg på chatten blev der så lovede i levering d.9, 10 eller 11-3. Da jeg kontakter jer d. 10-3 for at hører om varen så bliver leveret ignorere i pludselig samtalen via chat. Da jeg så kontakter Jer d. 11-3 får jeg først en forklaring om fejl i betaling, da jeg så afviser denne fejl da PayPal har sendt kvittering d. 2/3-2015 om at pengene er trukket, for jeg så oplyst at varen er kan leveres d. 14,16 eller 17/3. Da jeg spørg hvorfor ikke dag til dag levering som I jo reklamere med, så er et par varme bukser fra Select større end en dag til dag levering. På det tidspunkt har chatten være i gang i 1 1/2 time. Så var min tålmodighed opbrugt for at sparer 50kr. i forhold til butikspris, derfor ophæver jeg købet og ønsker mine penge retur, kontakter endda PayPal for at sikre mig at jeg også har fået dem retur, da jeg ikke stoler mere på Jer og Jeres forretningsmetoder. Jeg har tidligere via chatten gjort Jer opmærksom på at jeg har kopi af alle samtalerne via chatten, så ovenstående kan dokumenteres. og jeg har som en anden anmelder skriver lært at besøge TrustPilot inden jeg igen kaster mig ud i køb fra en hjemmeside. Men SportsPleje Aps held og lykke med forretningen for det får i nok brug for.
eg har haft samme oplevelse med Sportspleje ApS. som mange andre referere til med manglende levering og manglende svar. Men via chat og meget meget stor tålmodighed med deres kundeservice på deres hjemmeside, er det lykkedes mig at få ophævet handlen og har samtidigt fået mine penge retur. Kan kun sige at I ikke skal opgive kampen om at få jeres penge retur, for I skal nok ikke regne med at se nogen vare fra dem. Men jeg handler og anbefaler ALDRIG Sportspleje ApS til nogen igen!

Sportpleje.dk burde lukkes ned NU
Havde pludselig problemer med Hælspore i slutningen af januar 2015. Fandt hurtig sportspleje hjemmeside og bestilte indlæg. Pengen blev ret hurtig efter trukket fra konto. Nu har vi marts 2015 og der er ikke kommet andet end to emails fra firmaet med standard/robot undskyldninger med post Danmark og 1 års returret Hold fingrene fra dette skod firma. Bør lukkes
Sportspleje
Leverer ikke...
Svarer ikke......
Ja hvad skal man gøre, det er ikke fedt at blive snydt

Elendig service..
Bestilte varer d. 13. februar, fra den ellers indbydende hjemmeside. Den 17. februar blev der trukket penge på min konto, men der kom aldrig nogen pakke.
Siden har jeg forsøgt at komme i kontakt med firmaet, både ved at returnere ordrebekræftelsen, som de selv anbefaler. Jeg har også forsøgt at skrive via. hjemmesiden, men det virker ikke, og jeg har ringet flere gange men bliver afbrudt efter ca. 1 minut.
Jeg gik via. PayPal og det havde de respekt for, så fik jeg mine penge tilbage, eller rettere det gjorde PayPal, for nu står pengene der og griner i stedet for at være i mine lommer, æv..
De ting jeg gerne ville skrive bliver desværre censureret, så jeg vil blot konstatere, at jeg ikke handler der mere, men hvis du har for meget tid eller for mange penge, så værsgo...

ingen svar overhovedet
Umulige at komme i kontakt med.
Varen kom forsinket.
Den skulle så byttes, hvor deres politik at
man blot sender den retur og skriver på fakturaen hvad der skal ske. 06.01 men intet er sket endnu. Jeg har forsøgt flere gange at skrive men ingen svar..
Det eneste jeg forlanger er mine penge tilbage.
Vh Jacob Hansen

Helt uacceptabelt
Hvad fanden sker der her ...har bestilt en vare den 21. januar 2015 ...har fået en masse undskyldninger omkring forsinket pakke, udvidet retur ret mv.
Vi har nu den 4. marts 2015 og varen er stadig ikke kommet
Jeg er FULDSTÆNDIG ligeglad med jeres problemer med postdanmark eller lign....det kan aldrig blive mit problem
jeg har nu bedt om at få pengene retur ...men har intet svar fået på mine sidste to mail
Rystende oplevelse og vil fraråde alle at benytte sportspleje !
Kan se en uendelig lang stribe af dårlige oplevelser hos sportspleje og lige så mange undskyldninger fra selv sámme virksomhed ...hvorfor retter man ikke op på problemet...andre virksomheder kan godt finde ud af at sende pakker med PostDanmark!
En SMÆDEKAMPAGNE !!! Er det jeres svar på at drive et svindel firma .. Luk den hjemme side når i ikke kan finde ud af at levere jeres varer men alene stjæle penge fra folks konti
Finde mig !! Kan i formentlig på
Ordre nr 28535 .. Få så returneret mine penge straks
Møgfirma!
UPDATE 11. maj 2015 :
Varer bestilt 21. januar 2015 ...Stadig ingen varer ...stadig ingen penge !
FINDE MIG...jeg har sendt jer adskille mails og noteret mit ordre nummer her...se så at komme i sving med at returnere ordren
Det ryster min retsbevidsthed at se jeres hjemmeside stadig er aktiv
Jeg går i gang med en politianmeldelse!!!

Hvornår kommer varen?
Placerede en ordre hos Sportspleje den 17. februar. Fik som man nu gør, en auto-mail med "Tak for ordren, du vil modtage en mail når varen sendes..."
Efter 7 arbejdsdage var der ingen mail kommet, og jeg har siden forsøgt at komme i kontakt med sportspleje både via chat, telefon og mail... Alt sammen uden held...
Hvis man ikke agter at levere varen - Så sig det venligst...!
Jeg kan se, at de svarer herinde - så det er mit sidste håb for ordre 29015...
04-03-2015
Gode nyheder...
Er langt om længe kommet igennem via chatfunktionen på hjemmesiden. Fik en hurtig og præcis betjening som man kunne forvente. Mange tak for det. Varen er pt ikke på lager, men bliver sendt på mandag - Hvad mere kan man forlange... :-)

Total useriøst firma
Før jul blev vi af sportspleje overtalt til, at købe et gavekort, da de ikke have varen på lager.
Nu er det så bare total umuligt at indløse det gavekort som vi har betalt for. Koden som er sendt i den modtagne mail fra Sportspleje, virker simpelthen bare ikke og ved gentagene e-mail til Sportspleje, bliver der aldrig svaret fra deres side. Ligledes bliver deres telefon som de kalder kundeservice aldrig taget. jeg har været i kontakt med politiet for at få infomation om en politianmeldelse.
Handel aldrig med dette firma, som de kalder Sportspleje.
Mvh...Jan S.
28/3
Sportspleje har nu godt nok reageret via vores mail og på Trustpilot, hvor de bare beder os oplyse konto nr. så skal de nok tilbageføre pengene for vores ordre 28078. Men selv om vi har gjort det for mere end en uge siden, ja så er pengene stadigvæk ikke kommet retur til os. Har jeg nøde at sige mere, men vi må jeg bare udfylde anmeldelsen til politiet!
19/4
Handel for jeres egen skyld, aldrig nogensinde med dette total latterlige foretagende af et firma. De overholder aldrig, hvad de lover. Vi har stadigvæk ikke modtaget hverken penge retur eller varen vi har bestilt og de svare aldrig, dette selvom vi gentagende gange har oplyst vores kontonummer, så pengene kan tilbageføres. De prøver bare at trække sagen i langdrag ved at sende en sportarisk mail via trustpilot i ny og næ. Total useriøst foretagende, jeg håber andre også vil foretage en politianmeldelse af det afskyelige firma.
Mvh...Jan S.

Reply from Sportspleje ApS
Kundeservice eksisterer desværre ikke her :-( (ordre : 28824)
Hej,
D.06.02 bestilte jeg nogle varer, betalte og modtog bekræftigelse.
D.12.02 sender jeg mail om at jeg ikke har modtaget min pakke endnu, en mail jeg ikke får svar på indenfor de 24 lovede timer.
D.17.02 kommer mail fra Sportspleje der konstaterer at de kan se min pakke er forsinket, og beklager (??!!?)
D.01.03 sender jeg ny mail og spørger til pakken, den er der heller ikke svaret på indenfor de 24 timer.
Jeg har så i dag, D.02.03 forsøgt at få kontakt via telefon, uden held. Prøvet deres chat, uden svar overhovedet, OG send mail "til chefen" via deres hjemmeside, også uden svar...
Det kan ingen virksomhed være tilfreds med, og slet ingen kunder vil jeg mene.
I januar 2014 handlede jeg i samme shop, og modtog mine varer til tiden, og var egentlig rigtig glad, så tilfreds så jeg henviste de 3 sportsklubber som jeg er i bestyrelse for, til at handle via Sportspleje (det kan svare sig prismæssigt på enkelte varer), det bliver nok ikke til flere henvisninger herfra, desværre
Mvh
Jacob

Reply from Sportspleje ApS
Utroværdige og fulde af løgn
13. februar 2015 - bestiller vare(levering 1-3 dage.) og modtager ordre beskæftigelse, hvor der bl.a. står: man modtager en e-mail, når ordre bliver afsendt.
18. februar - Skriver e-mail til firmaet, for at høre om der snart sker noget - ingen svar.
23. februar - Rykker firmaet for svar - ingen respons.
27. februar - Har stadig ikke hørt noget som helst fra firmaet. Googler firmaet og lander på Thrustpilot! - Det skulle jeg nok have gjort før jeg handlede :-(
06-03-2015:
Firmaet skriver her på Thrustpilot: "...send os en e-mail, så vi kan hjælpe..."
Det er noget værre pladder, jeg har skrevet til dem to gange, men jeg hører intet!
27-05-2015:
Læste den besked Sportspleje havde skrevet her på Trustpilot, i svaret til Simone den 18-05-2015 - ”henvendt til alle der måtte læse med”, og tænkte at det da skulle prøves. Så jeg skrev til Sportspleje – igen! og bad om af få mine penge tilbage, da jeg er en af mange som har købt og betalt for en vare som jeg aldrig har modtaget.
Jeg havde ikke forventet at få svar tilbage, og det fik jeg da heller ikke. Derimod fik jeg bekræftet, at de er utroværdige og fulde af løgn når de skriver, at man får svar inden for 24 timer hvis man skriver til deres e-mail adresse.
Sportspleje skriver også at Trustpilot ikke er et supportforum, men de bruger det selv flittigt for at få det til at se ud som om de gør noget aktivt for at løse problemerne. Men i virkeligheden er det bare for at holde deres svindelforetagende kørende.
14-06-2015:
Til min store overraskelse har Sportspleje svaret på mit indlæg her på trustpilot den 27.05.2015. De skrev i en e-mail samme dag, at de ville imødekomme annullering af min ordre, og tilbagebetale mig mine penge. Nu her godt 14 dage senere, er der bare som sædvanlig ikke sket noget – så de understreger bare endnu en gang, at de ikke er til at stole på.